Bu kaynanalarda cocuk bakmaya ne kadar meraklilar ya. Kendi cocuguma zor bakiyorum ben bu genc yasimda. aslinda verceksin 2 gun baksin da görsün bidaha kv yanina yaklasmaz :) Ama insan kiyamiyor iste cocugunaYok cnm kaynanalar iyi bakar bizimki bn baktirmiorum die konuşup duruo
Ne kullaniyosun canim mama da yapiyor olabilir. Bize aptamil cok gaz yapmsti ben hemen degstrdimBizimki surekli bu durumda bu hafta doktora goturecegim mamadan solayi sanirim gunah ıkınıp duruo emzik veriorm oyle hirsli emio ki yapamio bi türlü
Cok huzursuzlandimi canim bebegin. Bizim asida ertelendi ptesi yapticam2. Ay asisi yaptirdiysan benim bebis te 2. Ay asisindan sonra baya buyuk tuvaletini yaptı. Gunde 3 seger yapiyordu zaten yine ayni 3 sefer yapti ama bezdeki dışkı miktarı fazlaydı. Gecen salı yaptırdık suan normale döndü
Kullanıyorum e bebekten aldım sevi bebe markası. Kendinden kemeri var alti öyle baglaniyor. Geri kalan kismi da dolayıp bağlıyorsun kullanımı basitBende aldırayım eşime hemen. Sen sling kullanıyorsun demi hangi markaydı?
Cok huzursuzlanmadi. Sabah 10.30 gibi yaptirdik gece 1-2 gibi atesi çıktı 1 kasik calpol verdim bidaha da ilac falan kullanmadik. Buyuk tuvaletinin miktarı arttı hafif huzursuzluğu vardı onun disinda cok buyuk bi sıkıntı yaşamadık ha birde biraz uykulu gibi olduCok huzursuzlandimi canim bebegin. Bizim asida ertelendi ptesi yapticam
Yok cnm kaynanalar iyi bakar bizimki bn baktirmiorum die konuşup duruo
Iyi bakar derken imali dedim ne iyi bakmasi bizimki dio ben bakayim die ama ben izin vermiorm gitti de zaten cok sukur ki ewine ama ewimin huzurunu bozdu da gittiİyi mi bakar ? Kendi yanıyor diye benim oğlanı da soyuyor, petekleri kapatıyor , ince giydiriyor sanki yaz bebesi... bildiğim kadarıyla 35-36 derece de su sıcaklığı ile banyo yaptırılır - buz gibi su ile neredeyse - küvetine. Bile su koymadan yıkadı, ilk doğduğunda da annemle kv biri sıcak bıri soğuk- çocuğumu ilk hafta gazlama çevirmişlerdi-karnını neden sıcak tutun diyorlar sıcak su torbası tavsiye ediyorlar bazen, buna rağmen soydu benim kv.. Allah kimseyi eline düşürmesin tez vakitte de çeksin gitsin, incelik yoksunu, paldır küldür bi tip - saldım çayıra mevlam kayıra yetiştirmiş kendi çocuklarını da ... gitmesini dört gözle bekliyorum
Bebelac gold kullaniorm bnde mamadan die dusunuorm ama bu hafta doktorumuza gidip tanisip dertlerimizi anlatacagiz bakalim ne diyecekNe kullaniyosun canim mama da yapiyor olabilir. Bize aptamil cok gaz yapmsti ben hemen degstrdim
Yok cnm onlar harika bakar bizimki birakmaz hayatta annem diyip duruo sinir oluorm babannem desin istiorm cocugumun tek annesi bnm o babannesi deli oluorm bide dio herkes dogurur ama anne olamaz sinirimi bozuoBu kaynanalarda cocuk bakmaya ne kadar meraklilar ya. Kendi cocuguma zor bakiyorum ben bu genc yasimda. aslinda verceksin 2 gun baksin da görsün bidaha kv yanina yaklasmaz :) Ama insan kiyamiyor iste cocuguna
Benmki hem gazlı hemde mamadan dolayı kabızlık çekşyo canım ya.. ve mama saatlerimiz belli değil cidden karambole bi türlü saat ayarı tutturamadım..Cabim benim bebegimde cok gazli bir bebek cok hirsli . Ikiniyor kizariyor ellerini yuzune gozune goturup duruyor sert sert. Ben sadece emzirme yaoiorum. Yaptiktan sonrada sakinlesiyor ve karin masajina basliyorum. Ayrica her ikinmasinda karin masaji yapiorum. Hemen pit pit hem kaka hem gaz yapior.avuc ici ile yapiorum amsaji karnina. Birde gece emzirip yatirdigimda cok ikiniyor iskence gibi hemen alip masaja basliyorum izin vermezse altini acip o sekilde masaj yaoiorum.cok faydasini gordum .yastigin uzerinde yaatarken kucagima alip asgi yukari asansor gibi kaldirip indiriyorum oda bagirsaktaki gazin yer degistirmesini sagliyor o zmanda yaomaya basliyor gazi. Benim bebegim cok zo3 bir bebek ben bu sekilde dilini cozdum. Saati gelmeden beslenme yapma helede mama. Cunku kisir donguye sokar ve dahada gaz yaoar kabizlik yapar.
Nasıl indiriyoruz canım uygulamayı? Adı neydi kitabınKilolar gider canım takmayalım hiç kafamıza. Yeterki bebekler doysun. Ah seninle hep kilo konustugumuz hamilelik günleri aklımda, ne kadar çok şey değişti bebeklerle beraber dimi?
Bu kitap bende de var ancak okuma fırsatım olmamıştı. Sonra öğrendimki cep telefonunda uygulaması da varmış. Paralı bir uygulama ama 12 13 tl gibi bir şey sadece.senkronize ederseniz atak haftalarını takviminize kaydediyor ve bildirimler gönderiyor. O haftalarla ilgili de çok güzel ve detaylı bilgiler veriyor.notlar kısmı var bebeginizle ilgili notları tutabileceğiniz. Ben çok memnunum tavsiye ederim.
Canım kitabın adı neysi? Ücreti faturadan mı kesiliyorBende var cogu kiside var sanirim.
@pearlshine uygulamasida var google playde kitao biraz pahali ama uygulamasi 12tl sanirim.onu indrirsende faydasi olur.dogdugu gune gore degil de dogmasi gereken gune gore hesaplaniyo.bikiyosundur belki oncesini okuyamadim
Harika haftalarmış kuzum. Evet faturana eklenir ücretiCanım kitabın adı neysi? Ücreti faturadan mı kesiliyor
Canım ya bugün senin mesajın geldi aklımaKizlar benim cocugum olsun böyle yapmayacagim dediginiz neleri yaptiniz ? Ben sayiyorum; ayagimda sallamam dedim salliyorum, emzij biberon kullanmam dedim ikisinide kullaniyorum kucagima alirim ama gezdirmem dedim oda oda gezdiriyorum
Bende cok huzursuz olursa diye biraz endiseliyim.Cok huzursuzlanmadi. Sabah 10.30 gibi yaptirdik gece 1-2 gibi atesi çıktı 1 kasik calpol verdim bidaha da ilac falan kullanmadik. Buyuk tuvaletinin miktarı arttı hafif huzursuzluğu vardı onun disinda cok buyuk bi sıkıntı yaşamadık ha birde biraz uykulu gibi oldu
Harika haftalar.Canım kitabın adı neysi? Ücreti faturadan mı kesiliyor
Benimkide annem demiyor ama annesi gibi davranmaya calisiyor. Bütün ilklerini o yasamak istiyor ilk torunum hevesim var diye diye herseye atliyorYok cnm onlar harika bakar bizimki birakmaz hayatta annem diyip duruo sinir oluorm babannem desin istiorm cocugumun tek annesi bnm o babannesi deli oluorm bide dio herkes dogurur ama anne olamaz sinirimi bozuo
Daha neler neler yapicazCanım ya bugün senin mesajın geldi aklıma
Ben de çok sıcağa alıştırmayacağım demiştim ama yenidoğan diye sarıp sarmalıyordum hepbugün kırkımız çıktı, artık daha az mı sarsam napsan bilmiyorum. Üşütürüm çocuğu diye de korkuyorum
Bnde ondan alıcm canm elimde daha açılmamış humana var ama eczacıdan rca edip değiştricem. Kuvranıyoruz resmen bu saatlerde çok kötü. Ikınmaktan rengi değişiyo meme ememiyoinşallah bizede iyi gelir o conformil
İsilik filan olmasın canım ya, bir de ateşini ölçüyor musun kızarınca? Benim kızı bir kere öyle aşırı sarmışım, ateşi 37nin üstünde çıktı. Hemen açtım üstünü, düştü çocuğun ateşi...Daha neler neler yapicazben sarip sarmalamam demedimde bende dogdugundan beri cok sariyorum. 27 ekim dogumlu havalar o kadar soguk bile degildi ustelik. Benimkide genellikle dustan sonra kipkirmizi oluyor hem kombiyi körükleyip hemde isiticiyi actigim icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?