2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok cnm kaynanalar iyi bakar bizimki bn baktirmiorum die konuşup duruo
Bu kaynanalarda cocuk bakmaya ne kadar meraklilar ya. Kendi cocuguma zor bakiyorum ben bu genc yasimda. aslinda verceksin 2 gun baksin da görsün bidaha kv yanina yaklasmaz :) Ama insan kiyamiyor iste cocuguna

Cok huzursuzlandimi canim bebegin. Bizim asida ertelendi ptesi yapticam

Cok huzursuzlandimi canim bebegin. Bizim asida ertelendi ptesi yapticam
Cok huzursuzlanmadi. Sabah 10.30 gibi yaptirdik gece 1-2 gibi atesi çıktı 1 kasik calpol verdim bidaha da ilac falan kullanmadik. Buyuk tuvaletinin miktarı arttı hafif huzursuzluğu vardı onun disinda cok buyuk bi sıkıntı yaşamadık ha birde biraz uykulu gibi oldu

Yok cnm kaynanalar iyi bakar bizimki bn baktirmiorum die konuşup duruo

İyi mi bakar ? Kendi yanıyor diye benim oğlanı da soyuyor, petekleri kapatıyor , ince giydiriyor sanki yaz bebesi... bildiğim kadarıyla 35-36 derece de su sıcaklığı ile banyo yaptırılır - buz gibi su ile neredeyse - küvetine. Bile su koymadan yıkadı, ilk doğduğunda da annemle kv biri sıcak bıri soğuk- çocuğumu ilk hafta gazlama çevirmişlerdi-karnını neden sıcak tutun diyorlar sıcak su torbası tavsiye ediyorlar bazen, buna rağmen soydu benim kv.. Allah kimseyi eline düşürmesin tez vakitte de çeksin gitsin, incelik yoksunu, paldır küldür bi tip - saldım çayıra mevlam kayıra yetiştirmiş kendi çocuklarını da ... gitmesini dört gözle bekliyorum

Iyi bakar derken imali dedim ne iyi bakmasi bizimki dio ben bakayim die ama ben izin vermiorm gitti de zaten cok sukur ki ewine ama ewimin huzurunu bozdu da gitti

Bu kaynanalarda cocuk bakmaya ne kadar meraklilar ya. Kendi cocuguma zor bakiyorum ben bu genc yasimda. aslinda verceksin 2 gun baksin da görsün bidaha kv yanina yaklasmaz :) Ama insan kiyamiyor iste cocuguna
Yok cnm onlar harika bakar bizimki birakmaz hayatta annem diyip duruo sinir oluorm babannem desin istiorm cocugumun tek annesi bnm o babannesi deli oluorm bide dio herkes dogurur ama anne olamaz sinirimi bozuo

Benmki hem gazlı hemde mamadan dolayı kabızlık çekşyo canım ya.. ve mama saatlerimiz belli değil cidden karambole bi türlü saat ayarı tutturamadım..
asansör göbi derken senle berabermi yapıyosn hareketi yoksa benek mi sadece hareket ediyo aşağı yukarı. Dediklerini deniycem canım bugün amcamlara geldim yengem bile acıdı haline sürekli ıkınıyo kıpkırmızı oluyo kucağıma alırken topaç oluyo resmen ayaklarını karnına çekip sırtını dışarı çıkarıyo bi sütten bi bundan bezdim elimden gelmiyo bişey. İnşallah bian önce biter gider ya.. hoş bakalkm biri bittikçe neleri eklenecek :) dişiydi ek gıdasıydı yürümesiydi diye kocamn olacaklar sanki

Nasıl indiriyoruz canım uygulamayı? Adı neydi kitabın

Canım kitabın adı neysi? Ücreti faturadan mı kesiliyor

Kizlar benim cocugum olsun böyle yapmayacagim dediginiz neleri yaptiniz ? Ben sayiyorum; ayagimda sallamam dedim salliyorum, emzij biberon kullanmam dedim ikisinide kullaniyorum kucagima alirim ama gezdirmem dedim oda oda gezdiriyorum
Canım ya bugün senin mesajın geldi aklıma

Ben de çok sıcağa alıştırmayacağım demiştim ama yenidoğan diye sarıp sarmalıyordum hep bugün kırkımız çıktı, artık daha az mı sarsam napsan bilmiyorum. Üşütürüm çocuğu diye de korkuyorum

Bende cok huzursuz olursa diye biraz endiseliyim.

Yok cnm onlar harika bakar bizimki birakmaz hayatta annem diyip duruo sinir oluorm babannem desin istiorm cocugumun tek annesi bnm o babannesi deli oluorm bide dio herkes dogurur ama anne olamaz sinirimi bozuo
Benimkide annem demiyor ama annesi gibi davranmaya calisiyor. Bütün ilklerini o yasamak istiyor ilk torunum hevesim var diye diye herseye atliyor benim sanki 10.cocugum. İlk defa bebek arabasiyla cikardik gecen gun bana surdurtmedi sen daha cok surersin dedi. Kafaya takmaya degen seyler degil belji ama olay aninda insanin sinirleri bozuluyor o yuzden seni cok iyi anliyorum yalniz degilsin canim. Bu arada bebelac benim bebegimide kabiz yapti canim ben sma gold a gectim suan iyiyz sukur. Bence mamasini degistir

Daha neler neler yapicaz ben sarip sarmalamam demedimde bende dogdugundan beri cok sariyorum. 27 ekim dogumlu havalar o kadar soguk bile degildi ustelik. Benimkide genellikle dustan sonra kipkirmizi oluyor hem kombiyi körükleyip hemde isiticiyi actigim icin.

Değiştirirler cnm merak etme inşallah size de iyi gelir yazik çok üzülüyorum o hallerine nasıl kıvranıyorlar insanın içi parçalanıyor

İsilik filan olmasın canım ya, bir de ateşini ölçüyor musun kızarınca? Benim kızı bir kere öyle aşırı sarmışım, ateşi 37nin üstünde çıktı. Hemen açtım üstünü, düştü çocuğun ateşi...

Ben sıcağa çok alışkınım, biraz soğuk oldu mu hastalanıyorum. O yüzden kızımı alıştırmak istemiyorum yani, kesin yapmam dediğim bir şey değil benim de Aslında doğmadan büyük konuşmadım gözümün önünde yeğenlerim büyüdüğü için, insan mecbur kalınca her şeyi yapıyor valla. Ben ayağımda da sallıyorum, eşimle bebeği örtüsüne koyup da sallıyoruz elimizde, mama da veriyorum biberonla, ilk gün emzik de verdim

Fakat yapmak isteyip yapamadıklarım oldu. Mesela iki günde bir yıkamak istiyordum, dikişlerim açıldı filan yapamadım.. Ya da her gün süsleyip resmini çekmek istiyordum mini minicikken. Sabah ne zaman oluyor, gece nasıl bitiyor kafam yerinde bile olmadığı için onu da yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…