- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Çok detaylı anlatmışsın canım çok teşekkür ederim. Çok şükür sizinki de çok yükselmemişCanım ben asi yaptırdığımda saglik ocagindaki hemsire 37.5i gecerse ates düşürücü ver demişti. 37 lere geldiğinde uzerinde sadece zibinla kilotlu corap biraktim geri kalan kiyafetlerini soydum hala yükselmeye devam etti koltuk altindan 37.6 yi görünce ateş düşürücü verdim ozaman. Demin internetten baktım 35-38 arası normal yazıyor bebekler için 39u geçerse doktora gitmek gerekirmis. Bana kalirsa da 37 den sonrasını sık araliklarla takip etmek lazım baktın hala yükseliyor üstünü inceltip öyle bakmak lazım 38-38.5 i geçerse de doktora giderim 39u beklemem.
Tamam çekeyim canım. Ben hiç çekmedim zarar verirsem diye korktum.Evt hırıltı olmasa da tıkalı olabiliyor arada çek adaptörle
İnşallah hasta değildir
Benim kız görümcemden nezle kapmıştı, mahvolduk 3-4 gün burun yüzünden uyuyamadı ememedi
Ayni b3nim beb3k canim top gibi oluyor. Yuzu morariyir birde aglama krizleri var gunluk allah yardimcimiz olsunBenmki hem gazlı hemde mamadan dolayı kabızlık çekşyo canım ya.. ve mama saatlerimiz belli değil cidden karambole bi türlü saat ayarı tutturamadım..
asansör göbi derken senle berabermi yapıyosn hareketi yoksa benek mi sadece hareket ediyo aşağı yukarı. Dediklerini deniycem canım bugün amcamlara geldim yengem bile acıdı haline sürekli ıkınıyo kıpkırmızı oluyo kucağıma alırken topaç oluyo resmen ayaklarını karnına çekip sırtını dışarı çıkarıyobi sütten bi bundan bezdim elimden gelmiyo bişey. İnşallah bian önce biter gider ya.. hoş bakalkm biri bittikçe neleri eklenecek :) dişiydi ek gıdasıydı yürümesiydi diye kocamn olacaklar sanki
Sağolasın arkadaşım. HemenHemenalayımHarika haftalar.
Uygulamayi alcaksan google playdan aliyosun kredi kartinla
Teşekkür ederim canım..LezzetliCipetpet geçmiş olsun canım yükselmez bi daha ateşi insallah
Doktorumuz atesini en iyi ensesinden anlarsn dedi yuzunu opmeye kiyamadigimdan surekli ensesnde agzim bakiyorum yani. Bir de benim kizin örtunmeye alerjisi var ben istedigm kadar sarip sarmalayim tepeleye tepeleye aciyor ustunu sirf bu yuzden uyku tulumu aldim. O resim olayini bende yapamadim biliyomusun ayni senin dedigin gibi gecem günduzume girdi. Hani 1 aylik 2 aylik cekim yapiyorlar ya hicbirini yapamadim. Yilbasinda birlikte cekilelim dedik. Esimin gomlekler ütüsüz benim sac bas daginik ustum kusmuklu fln oyle cekildikİsilik filan olmasın canım ya, bir de ateşini ölçüyor musun kızarınca? Benim kızı bir kere öyle aşırı sarmışım, ateşi 37nin üstünde çıktı. Hemen açtım üstünü, düştü çocuğun ateşi...
Ben sıcağa çok alışkınım, biraz soğuk oldu mu hastalanıyorum. O yüzden kızımı alıştırmak istemiyorum yani, kesin yapmam dediğim bir şey değil benim deAslında doğmadan büyük konuşmadım gözümün önünde yeğenlerim büyüdüğü için, insan mecbur kalınca her şeyi yapıyor valla. Ben ayağımda da sallıyorum, eşimle bebeği örtüsüne koyup da sallıyoruz elimizde, mama da veriyorum biberonla, ilk gün emzik de verdim
Fakat yapmak isteyip yapamadıklarım oldu. Mesela iki günde bir yıkamak istiyordum, dikişlerim açıldı filan yapamadım.. Ya da her gün süsleyip resmini çekmek istiyordum mini minicikken. Sabah ne zaman oluyor, gece nasıl bitiyor kafam yerinde bile olmadığı için onu da yapamadım
Bende sütün tazyikli gelmedigini düsünüyorum canim. önsütü sıkıntisiz bir sekilde aliyor 10 15 dk sonra sinirlenmeye basliyor. Gogsumu sıkıyorum süt geliyor ama agzina yavas akmaya baslaynca sinirleniyor diye tahmin ediyorum. Ben oyle yaptiginda öbür gögsüme geciriyorum birazda orda duruyor ordada huzursuzlannca tekrar diger gogsumu veriyorum. Mama vermiyorum hemen arkasindan. biraz bekletiyorum. memede huzursuzlannca hemen mama.verirsem gogsumden sogur diye korkuyorum. Azda gelse o sütü cekmeye calissin istiyorum bilirse arkasindan mama gelecegini hihic cabalamayacak cunkuCanim benim bebegimde bazen cekistirip cekistirip birakip tekrar tutmak istiyor sebebi hakkinda bi fikrin var mi ben boyle yaptiginda sutumun az ya da bitmis oldugunu dusunuyorum ve mama veriyorum malesef
Söyle sende anne ben rahatsz oluyorm annesi benim de hep biz cekiniyoruz birazda onlar duracaklari yeri bilsinler. Anne bi tane olur. ne kadar yanlis bi davranis. Kuzum sen bilirsin yine ama bebelac i degistir bence doktoru bekleme yazik bebegine bizim kabiz oldugumuz zaman bizde bebelac kullaniyorduk sma ya gecince duzeldiInsanin siniri bozuluyor bizimkinin 3.torun amadiger ikisinede ayni sanki o doğurmuş kndisine anne dedirtio cok sacmaaaa doktora goturcem kizimi o zmn insallah doktor degistirir yoksa ben degistircem sma gold iyi diolar
Canim ben 2 de verdim calpolu 3 gibi de uyuduk. Ilaci vermdikten sonra yükselmedi ama ben soyma işlemini ilacı vermeden yaptım ustune de battaniye falan ortmedim yatarken ince bi penye orttum sadece gece uyandikca ölçtüm dusmustu ama nekadar aralıklı hatırlamıyorum. Sabah ta 36lar civarindaydi.Zehra_mda zehra sabah aşı olduk akşam 5 gibi 37.2 olunca calpol verdim. Ne kadar sürede düştü sizin ateş? 37.5 ide gördü. Soydum bende uzun kollu zıbın ve külotlu çorap var. Penye battaniye örttüm üstüne de. Biraz düştü şimdi ama ölçer bir yükseyüksek bir düşük ölçüyor
Benim kızı anlatıyorsun sandım bir anKızlar uyku durumlarınız nasıl? Bizim gece uykuya geçiş zamanımız çok geç2.30 gibi anca derin uykuya geçebiliyoruz. Sonra 6.30 gibi biraz mikirdaniyor emziriyorum sonra yine uyumaya devam ediyor. Gündüz ara ara uyanarak uyumaya devam ediyor. Gündüz bayağı uzun ve derin uyuyor. Sonra akşam 7den, gece 2.30a kadar emzirmeye çalış,gaz çıkar,kucakta dolaştir şeklinde zaman geçiriyoruz. Gece uykusunu erkene çekmem lazım ama nasıl yapacağım bilmiyorum kendi düzenini böyle kurdu biraz daha büyüdükçe daha erken uyumaya baslar insallah
Masaj yapıyorz canım sıcak havlu koyuyprz ama yok bu gece dokundırtmadı karnına asla
Öylede tutuyorum da pek faydasını görmedim ya yapmıyo öyle
İyi bari ya tek değilmişiz sevndim
Annesi kurban dio surekli bi sefer dedim hep annesi nie kurban oluo birazda babannesi olsun die bozuldu iki kere babannesi dedi snra gene ayni rahatsiz oldigum seyleri soyledim baska seylerdi tartistik evde oglu ile bni kotu etti ve gitti suan bnmle konusmuo bile ewin icinde huzurumuz kalmadi esimle suanda. Kızım kabiz deil yaparken civik yapio ama zor yapio paket bitmk uzere bitsin sma yi deniyeyim bide bakalim saol kuzumSöyle sende anne ben rahatsz oluyorm annesi benim de hep biz cekiniyoruz birazda onlar duracaklari yeri bilsinler. Anne bi tane olur. ne kadar yanlis bi davranis. Kuzum sen bilirsin yine ama bebelac i degistir bence doktoru bekleme yazik bebegine bizim kabiz oldugumuz zaman bizde bebelac kullaniyorduk sma ya gecince duzeldi
Ah canim benimkide ayni biz iki kisi yetiskin insaniz babasiyla atakta uyuyoruz bizim kiz gözünü kirpmiyor. Kime cekti bilmem uyku konusundaBiz akşam 9-10 gibi uyanmıştık en son - o saatten sabah 4 buçuğa kadar bi çocuk aralıksız hep meme de hep karın ağrısı kıvranma sıfır uyku nasıl durabildisinirlerim laçka -3 e kadar babası da ilgilendi salladı gezdirdi tık Yok- sabah 8bucukta işe gidecekmişiz gibi uyandı emdi altını açtım kaka yapmıştı- yeni bezi koydum (halaaaa esneyip ıkınıyordu) elimin üstüne doğru birdaha cortlattı off
Uyku düzenimiz bozuldu - bu kadar uzun süre uykusuz nasıl duruyor ?
Emzirirken meme de 5dakka uyuyor yerine koyunca ağlıyor ..
Cok dogru canim cok haklisin.. ama bazen 15 dk bile durmuyor benimki memede.. cekip duruyor ucunu agliyor birakiyoe sonra tekrar aliyor. Ben de oyle olunce dier memeye geciyorum ama onda da ayni seyi yaparsa tekrar bastan digerine gecmiyorum senin gibi.. acaba gecince faydasini gorur muyum hic aklima gelmemisti. Ben mama veriyorum iste hata yapiyorum biliyorum ama ac olunca mecbur kaliyorum.. yememe icmeme de dikkat ediyorum halbuki.. tazyik olayi da cok dogru ben de almayinca sıkıyorum sut geliyor ama tazyikli diil demekki.. peki tazyik de sut bolluguyla m alakali acaba?Bende sütün tazyikli gelmedigini düsünüyorum canim. önsütü sıkıntisiz bir sekilde aliyor 10 15 dk sonra sinirlenmeye basliyor. Gogsumu sıkıyorum süt geliyor ama agzina yavas akmaya baslaynca sinirleniyor diye tahmin ediyorum. Ben oyle yaptiginda öbür gögsüme geciriyorum birazda orda duruyor ordada huzursuzlannca tekrar diger gogsumu veriyorum. Mama vermiyorum hemen arkasindan. biraz bekletiyorum. memede huzursuzlannca hemen mama.verirsem gogsumden sogur diye korkuyorum. Azda gelse o sütü cekmeye calissin istiyorum bilirse arkasindan mama gelecegini hihic cabalamayacak cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?