2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
is esinde bitiyor onun müsade etmemesi lazim aslinda. zaten yeni dogum yapmisiz uykusuzluktan sinirler lacka olmus birde kv cekiyoruz. bizdede durumlar ayni sayilir. Benim esim beni tutar genellikle o yuzden huzurumuzu kaciramiyor cok fazla allahtan. Ama cabaliyor bunun icin. Keske benimkide benimle küsse

Valla ben anlamadimki canim benim arkadasim gogsunu bi sıkıyor 4 5 yerden fiskiriyor ben sıkıyorum elime damla geliyor. Bende cok dikkat ediyorum inan ama bünyeylemi alakali bilemedim. sabah uyandigimda cok gergin ve dolu oluyor goguslerim cocuga veriyorum ikisini bosaltmasi 20dk sini aliyor. Diger gögüse gecirincede yine aynisini yapiyor ama ben zorluyorum alabildigi kadar. Ac oldugunu düsünüyorsam mamayi memeden hemen sonra degilde bi yarim saat sonra veriyorum. Memeden ayrilir ayrilmaz mama verirsem sanki kolayina gelir hic tutmaz gibi geliyor bana. Emmeyi birakmasindan cok korkuyorum. Azda olsa vucuduna girsin istiyorumistiyorum keske daha cok olsada hic mama vermesek

Benim esim iki arayi yapamadi benimle kotu oldu saolsun evimin huzurunu bozup gitti esimle artk ayni evi paylasan iki yabanci olduk buna cok uzuluorm ne yapacagimi da bilmiorm kaynanam bidha bu eve gelmem dedi giderken sanki bsey yapmisim cok sacma konusuo 40gun kalmis bir kere banyo yap dememisim kiyafetlerini dolabima dizmemisim cok sacma sapan konusuo ben de dedm banyoyu kitlemedim girmek isteyen kizim havlu ver der ben sni mi takip ediorum dedm gidip eltime diomus o ben demiomusum orda banyo yapiomus allahm sabir lohusaligimi burnumdan getirdi

Çok sağol kuzum dediklerini deniycem.
Şuan aklımda düzenledim saatlerini inşallah tutar. Gece 12 öğlen 12 16:00-20:00 ve tekrar gece 12 diye. Bugün mesela aksadı ve 5te içti 9buçyukta içti.
İşin garibi dün amcamlardaydım ve oraya gitmeden 3 gibi mama verdim bidaha taa gece 1 de içti mama. Orada kafam rahattı ve karanlık sessiz odada uyuyan çocuk orda ışık altında gürültüde uyudu çok şaşırdkm.
Bugün kv ye geldik tam uyuyo uyanıyo tam uyuyo uyanıto. Mama içti sonunda.. uyudu yine mızırdandı bi ara cidden strest azaltıyo demek sütü ya.. hoş e bebekten promalt aldım oraya gidince içtim o da fayda etmiş olabilirmi kısa sürede bilemedm

Canım bazı kadınların süt kanalları geniş olurmuş o yüzden süt fışkırırmis yani tamamen fizyolojik

Demekki sen kirici hicbisey yapmamissin ki olmayacak seyler üretip konusmus. Kendi ailen uzakmi canim biraz onlara gitsen kafan dagilir en azindan böyle sen stresliyken bebeginde huzursuz olur

Rica ederim ise yariyormuki promalt bende aliyim yariyosa

Sendr aynı ben gibiymişsin kuzjm ya. Hatta bazen çok emip huzursuz olursa sıkıyorum damla bile gelmyo ben baya emzirip emzirip sonrasında mama veriyorum yarım saat fakan beklemez sanırım benm sıpa bilemedim ama dediğin çok mantıklıymış kuzum
Yuh ya sırtınıda keseliyeyimmi deseydin :/
Ne pis insanlar ya hepsi ayrı bi dert. Mesela şuan kv dedeyim allahım ne ben oturtabiliyorum ne çocuk uyuyabiliyo ki mama içti... dün bu saatte mama içmemişti amcamlarda sakin ve mutluydum çümkü:/
Kocana da yazıklar olsun bu halinle sana bunu yapıyosa.. hoş benm kocada aynısınınyapar öyle olsa acaip anacı..

Canım bazı kadınların süt kanalları geniş olurmuş o yüzden süt fışkırırmis yani tamamen fizyolojik
dogrudur canim ne biliyim benim cok sütüm yok zaten üzülüyorum bu duruma. 24 saatte ancak tam doluluk hissediyorum. Onuda yarm saatte bitiriyor kizim zaten.

Rica ederim ise yariyormuki promalt bende aliyim yariyosa
Valla kuzum ben dün ilk kez aldım. Amcamlara gitmiştim orda kafam rahat önümde sürekli yiyecek vardı.. bi kutuyu içtim yarım saat içinde falan. En son öğlen 3 te 90cc mama vermiştim bidaha taa gece 1 de mama verdim. Ve ışık ve seste uyumayan çocuk orda uyudu çok sakindi..
şimdi kvdedeyiz 5 te mama verdimde geldim durmadı 9buçukta mama içti. Ve ben promaltı bu akşam içmedim sabah içtim. Yarın yine akşam vakti içip bakıcam bakalkm ne olacak. Ama mesela dün göğüslerim taş gibi olmadı ama cıvık yumuşakta olmadı hafif hafif süt doldu hissetmştim yani bugün yine cıvık cıvık..
bide naturymi nydi milk tea diye bi çay varmış o iyiymiş ondanda alcam ben kuzm

O sıkıp damla bile gelmemesi bendede oluyor bazen valla aglanacak halimize gülüyorum suan. Benimkide durmuyo o yarim saatte zaten cildiriyor heleki memeden cektiysem ortaligi yikiyor ama mecburen bekliyorum sabrediyorum memei birakirsa diye

Saol canm bende aliyim ya. Senin bebegin ne kadarlikta sen 90 cc veriyosun canm. Benimki 67 gunluk 120 veriyorum bayadir

Birebir ayni şeyleri yaşıyoruz. Inşallah en yakın zamanda bir uyku düzeni oturtabiliriz

Valla ben çok ağlıyodum artık mallaştım ya napıyım günde 4 kere mama veriyorum yapacak bişey yok.. bian çok güzel motive oluyorum tamam stüm artacak diyorum en fazla 2 saat sürüyor.. bırakacaklarsa bırakacaklar illaki kzum napalım rızkı veren rabbim.. eğer bizden değilse nasipleri illaki bundada bi hayr vardır deyip rahatlatmaya çalışıyorım gönlümü..
Saol canm bende aliyim ya. Senin bebegin ne kadarlikta sen 90 cc veriyosun canm. Benimki 67 gunluk 120 veriyorum bayadir
Benimki daha 42 günlük kuzum. Dr bana günde en fazla 3 kere mama dedi ama ölçek söylemedi.. ama ben 4 kere veriyorm bazen 60 bazen 90.
Mesela bugün 90dan sonrada ağladı ama meme verdim napıyım..
sendr ben gibi çokmu takıyosun kafana acaba ondanmı gelmiyo sütümüz ya.. rabbim herkese rızk vermiş bizimkilerimi kayıracak diyorum sonra yine umutsuzluğa düşüyorum..

Bende bazen cok rahatim bazen cok takiyorum cunku benim kizim emmeye cok düskün yapisiyor yavrum bisey bulamaynca aglamaya basliyor o beni cok uzuyor. Kucagima alinca hemen koklamaya basliyor sonra diliyle aranmaya basliyor. Bana doktorum 47 gunlukken gunde 600 ml almasi lazim dedi mama ve sutle tamamla dedi. Bende gunde 5 defa 120 ml veriyorum mama aralarda meme veriyorum memeden ne kadar gidiyor bilmiyorumda. Sagma makinasini falan attm kenara ne varsa memeden alsinalsin diye. İnsallah 6 ay gelir sutumuz yaa ne alsa kardir

47 günlükken alması gereken 600ml miymiş? Yani 600ml mama mı vermek gerek
Ya bi coşsa sütümüz.. birsürü makale okudum bitanesi diyoki emzirme bitimxe 5 dk bişey gelmesede pompa yapın ki beyne hala süt üretmesi gerektiği gitsin böylelikle sütünüz artar diyo bende geri çıkarttım Makineyi napalım elimizden geleni yapalım olmazsa takdiri ilahi.. ama çok isterim 1 yaşa kadar emzirmeyi..
millet sütünden muhallebi vs yapıyomuş ya maşallah bizde niye öyle değil ne eksik anlamıyorm ki

Mama+anne sütü toplamda 600 ml almasi grrek demisti o zaman canim. emzirmeyle ilgili herseyi denedim hala da arastrmaya devam ediyorum. bendeki süt 1 sene gelmez ben 6 ay gelsin ona sukredicem 24 saatte biriken sütü max 20 dkda bitiriyor düsün. sut gelmesi icin emzir diyolarda gogus bos olunca cocukta sinirlenip strese giriyor. Su mamalardan o kadar tiksiniyorumki minicik kuzuma vermeye kiyamiyorumda mecburum

Yilbasi gecesi beni birakio annesinin gonlu olsun die onun yanina gtti meselaaa yaziklar olsun tabiki ama iste bisey diyinve biz kotu oluoz bn diorm ama onlarinda kizi war onlarda kaynanalarindan aynisini gorsunler gorsunler ki anasi anlasin bize naptigini pis kiskanc kadin

Demekki sen kirici hicbisey yapmamissin ki olmayacak seyler üretip konusmus. Kendi ailen uzakmi canim biraz onlara gitsen kafan dagilir en azindan böyle sen stresliyken bebeginde huzursuz olur
O gitti de bende rahat ettim ama ewimin huzurunu bozarak gitti annemler bayagi uzaklar 3 saat istanbul icinde dusun

B betka2013 aydingelini yalniz değilsiniz ne yapmaya calistiysam olmuyor genel de 3 saatte 1 emziriyorum ustune 90 cl mama veriyorum bizde aptamil kullaniyoruz bizdede kaka sorunu olmustu doktorumuz zeytinyagi önerdi mamay koyardik ben her tuvaletinde ıkınmaya baslayinca masaj yapiyordum oyle tuvaletini yapıyordu ayse onerin masaj videosu var onu yap cok iyi geliyor hatta mamayi degistirelim dedik hipp pnerdi ama bizim zilli sevmedi aptamile geri donduk simdi cok sukur alistik daha iyiyiz ama iste agirliklikli mama verdigimiz icin oluyor malesef
Ben seyi merak ediyorum acaba degerlerle ilgili sikinti mi var doktorami gitsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…