Canim bende rezene iciyorum iyi geliyor bebegin gazina ama kabiz sorunum var bir turlu atlatamadim ne yaptiysam korkuyorum hemoroid olacagim diyeBenimkide hic sevmiyor suyucanim gunde iki bardak rezene ic biz faydasini gördük. Banada iyi geliyor tuvalete kolay cikiyorum kizada iyi geliyor
Benimkide hic sevmiyor suyucanim gunde iki bardak rezene ic biz faydasini gördük. Banada iyi geliyor tuvalete kolay cikiyorum kizada iyi geliyor
Bende en buyuk suçu esimde buluyorum sutum azaldi bana dio sen sagdin o yuzden azaldi uzuntuden diorm hee kndine kılıf uyduruosun dio allaha havale ettim ikisinide ben insallah dogruyu gosterir rabbimBurda hata esinde sende degil. Senim sucun olsa bile alttan almadi lazim emzikli kadinsin sen suan hic strese girmemen lazimlazim. Allah kv ne akil fikir vicdan versin ne anladi smdi mutlumi bozdu huzurunuzu allahim ya
Bende ayni durumda kaldim artk sogudum herseyden herkesten bu yuzden suan sadeve kizima odakliyim evin icinde konusmuoz esimle uzun zamandirYa varya bu duruma sinir oluyorum damatlar bizim anne babamiza hadi banyo yaparsan havlu vereyim eşyaları dolaba koyalimmi diyorlar hem anneni babanı mutlu etmeye çalışıp hem gerginlik olmasın diye koca peşin de koşmaktan geberiyom yaa
Herkese merhabalar kizlar,
Oncelikle Hasta olan annelere ve yavrulariniza Rabbim sifa versin insallah. En yakin zamanda iyi olun..
Benim sorum yani daha dogrusu bir dusuncem var. Kizim 53 gunluk, rutin kontrolu yapildi gecen gunlerde 4,5 kg cikti 54 cm. Doktor birsey demedi kilosuna ama ben cevremdekiler sayesinde takik durumdayim. Gorumcemin kizimdan 5 ay buyuk tosun bir erkek bebegi var masallah. Kayinvalidem kayinbabam sagolsun durmadan kiyaslama yapiyor...Bu da aklima kurt yenigi dusurdu acaba cocugum az mi besleniyor diye.
Simdiye kadar sadece anne sutuyle ama dolu dolu besleniyor. Sutum fazlasiyla var sukur
Buna ragmen extra hipp‘in combiotic mamasindan da kullanayim mi diyorum. Doktor randevumuz subatta. Birde sizlerden fikir alayim dedim
Hepinize guzel gunler..
Benimki de 46 günlük, acaba daha büyük mü o yüzden mi oyalanabiliyor diye sordum ama neredeyse aynılarmış. Başka şeylere ilgi gün geçtikçe artıyor tabi ama henüz uzun süre oyalanamıyorlar. İnsallah o günleri görürüz gerçekten çok yorucu bir süreçmiş çünkü. Dediğin emzikten alayım ben de madem, avent soothie kullanıyorum şu anda.
anladım canım çok geçmiş olsun inşaAllah tez zamanda iyileşir bebeğin.Üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş canım. Takip edeceğiz, inşallah iyileşecek kuzucuk. Siz nasılsınız canım?
Ben grip değilim canım, öksürük ve ateş var ama akıntı balgam vs yok. Bebeğimse üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş işte.
Kucağa alıştırmayayım diye düşünmüyorum. Emzik de veriyorum ama kendi istediği zaman alıyor sadece. Hiçbir konuda katı değilim ben yani. Bebeğimiz istiyorsa kucağımızda da tutuyoruz.
Bugün 36.9 ve 37 çıktı genelde. Evde şapka kullanıyordum çıkrdım içeriyi de pek sıcak tutmuyorumCanim ben 2 de verdim calpolu 3 gibi de uyuduk. Ilaci vermdikten sonra yükselmedi ama ben soyma işlemini ilacı vermeden yaptım ustune de battaniye falan ortmedim yatarken ince bi penye orttum sadece gece uyandikca ölçtüm dusmustu ama nekadar aralıklı hatırlamıyorum. Sabah ta 36lar civarindaydi.
Hala yukseliyorsa alnina ilik suyla islatilmis sikilmis havlu koy.
Canım çok geçmiş olsun, acil şifalar olsun inşallahSize de çok geçmiş olsun. İlaç ne verdiler? Baya yükselmiş ateşi, iyi ki dikkat edip hemen acile gitmişsiniz canım.
Bize doktorum küçük bebeklerde hemen zatürreye çevirebiliyor üst solunum yolu enfeksiyonu, sıkı takip edeceğiz dedi. Az önce yine ateşi çıkıyordu, ateş düşürücü alınca düştü çok şükür
Öksürürken morarırsa hemen getiriyorsun dedi bir de. Inşallah olmaz. Yoksa yatış yapılacakmış
Biz de aynı sizin gibiyiz. O kucağımda, ben öksürüyorum uyanıyor.. Inşallah hemen iyileşirler kuzucuklarımız
Sağlıcakla büyüsünde napalım birazcık pofidik olsun:))Yerim o şişko patatesi :) üzülme annesi ayaklandıginda kilo filan kalmayacak. Şimdi pofuduk halinin tadını çıkarl
Evet ya ben de büyük diye kenara ayırdığım tulumun olmadığını fark ettim biraz önceSağlıcakla büyüsünde napalım birazcık pofidik olsun:))
Ahlana vahlana koca bi ay bitti zaten şuan eski fotoğraflara bakıp yok canım bukadar büyümemiştir diyorm :))
Yok canim uyuyorum oyle degil gunduz 10 gibi emziriyorum aksam 4 e kadar her agladgnda enziriyorum. Sonra gece 12 de basliyorum 3 e kadar emziriyorum 3 e kadar uyumayip bekliyorum demek istedim 3 te yatiyorum sabah 6 gibi uyaniyor mama veriyorum 10 a kadar uyuyoruzAnladım canım evet siz büyükmüşsünüz :)) valla aptamil alıcam canım bakalm gaz yapmasın ıkınmasında onu içsin napalım..
işte biz aşırı takıyorız kafamıza şu sütü belkide ondan coşmuyo.. ama nasıl dağıtırız kafamızı onuda bilmiyorum
Uyumazsanda süt birikmez ki kuzum ya öyle yaparsan daha daha strest olursunben fırsat buldukca uyuyayım diyorum süt olsun diye uyku da çok önemliymiş
Demir ilacimi kullaniyosun canim o ilac beni cok kotu kabiz yapti. Birakinca duzeldim bana rezene cok iyi geliyor demekki senin ictigin bebegine yariyor. Ben süt olsun diye hosaflar humana rezene su derken nerdeyse sivi besleniyorum ondanda duzelmis olabilirim. Hamileyken oldum ben hemeroid gecti dogum yapncaCanim bende rezene iciyorum iyi geliyor bebegin gazina ama kabiz sorunum var bir turlu atlatamadim ne yaptiysam korkuyorum hemoroid olacagim diye
Yok canim sallama degil. Tohumunu aliyorum aktardan kaynamis suya atiyorum demlenince süzüp iciyorumİçeyim bari kuzum.demliyor musun yoksa sallama çay mı canim
Stres cok etkiliyor bebegin icin kafana takmamaya calis İnsallah artar sütümüz dua edelimdeBende en buyuk suçu esimde buluyorum sutum azaldi bana dio sen sagdin o yuzden azaldi uzuntuden diorm hee kndine kılıf uyduruosun dio allaha havale ettim ikisinide ben insallah dogruyu gosterir rabbim
Evet ya bizimkinin de ayak kısımları ayaklarına ufak geliyor artık :))) eşim diyo büyüdü karımca ya diye :))Evet ya ben de büyük diye kenara ayırdığım tulumun olmadığını fark ettim biraz önce
Hı anladım kuzjm ben hiç uyumuyorsun sandım.Yok canim uyuyorum oyle degil gunduz 10 gibi emziriyorum aksam 4 e kadar her agladgnda enziriyorum. Sonra gece 12 de basliyorum 3 e kadar emziriyorum 3 e kadar uyumayip bekliyorum demek istedim 3 te yatiyorum sabah 6 gibi uyaniyor mama veriyorum 10 a kadar uyuyoruz
Teşekkür ederim canımCanım çok geçmiş olsun, acil şifalar olsun inşallah
Canım toplam kaç gram aldı senin tosun paşa? :) bizimki 42günde 1700gr almış mesela. Neye göre kıyaslıyorsun ki? Doktor da iyi dedi bugün kilosuna bizimkinin. Bir de bizim vücut tiplerimiz nasıl aynı değilse bebeklerin de vücutları farklı. Kilosu aynıdır ama birinin bacakları şişkodur, diğerinin yüzü yuvarlaktır, yüzü yuvarlak olan daha tombiş durur :)Sağlıcakla büyüsünde napalım birazcık pofidik olsun:))
Ahlana vahlana koca bi ay bitti zaten şuan eski fotoğraflara bakıp yok canım bukadar büyümemiştir diyorm :))
Ne kadar almış ki canım? Kilo alması için bir şey tavsiye etti mi?Benim bebeğim biraz az kilo almış
doktor 15 gün müsaade size dedi
300 gram alırsa sorun yok ama az alırsa nedenini araştıracakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?