2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimkide hic sevmiyor suyu canim gunde iki bardak rezene ic biz faydasini gördük. Banada iyi geliyor tuvalete kolay cikiyorum kizada iyi geliyor
Canim bende rezene iciyorum iyi geliyor bebegin gazina ama kabiz sorunum var bir turlu atlatamadim ne yaptiysam korkuyorum hemoroid olacagim diye

Burda hata esinde sende degil. Senim sucun olsa bile alttan almadi lazim emzikli kadinsin sen suan hic strese girmemen lazimlazim. Allah kv ne akil fikir vicdan versin ne anladi smdi mutlumi bozdu huzurunuzu allahim ya
Bende en buyuk suçu esimde buluyorum sutum azaldi bana dio sen sagdin o yuzden azaldi uzuntuden diorm hee kndine kılıf uyduruosun dio allaha havale ettim ikisinide ben insallah dogruyu gosterir rabbim

Bende ayni durumda kaldim artk sogudum herseyden herkesten bu yuzden suan sadeve kizima odakliyim evin icinde konusmuoz esimle uzun zamandir

Niye doyan ve kilosu iyi olan bebeğe mama veresiniz ki?
Benim bugün 4100 çıktı bebeğim en az 4200 olmalıymış
Ona rağmen doktorumuz 15 gün daha sık emzir dedi. 15 günde 300 gram alamazsa tahliller yapacağız
Mama en son çaremiz olacak dedi.
Sütünüz var ise anne sütünden güzel besin mi olur

Aman emziğe bağımlı da olmasınlar
Az önce emziksiz uyutmayı denedim olmadı. Ama derin uyuyunca ağzından çekeceğim.

anladım canım çok geçmiş olsun inşaAllah tez zamanda iyileşir bebeğin.

Selam kızlar bebişler büyüyor ne güzel eskisi kadar sık giremiyorum malum hasta olan bebişler varmış Allah bir an önce şifalar versin inşallah Emzirme konusuna kafam takıldı okuyorum da benim kızım
Beni en fazla 5 dakika emiyor gündüz uyanıksa sonra yarım saat sora bi daha istiyor az ve sık ama gece de 3 kez uyanıyor aynı en fazla 5 dakika emiyor kilo alımı iyi dedi doktor acaba az mı emiyor diye düşünmeden edemedim şimdi

Bugün 36.9 ve 37 çıktı genelde. Evde şapka kullanıyordum çıkrdım içeriyi de pek sıcak tutmuyorum

Canım çok geçmiş olsun, acil şifalar olsun inşallah

Yerim o şişko patatesi :) üzülme annesi ayaklandıginda kilo filan kalmayacak. Şimdi pofuduk halinin tadını çıkarl
Sağlıcakla büyüsünde napalım birazcık pofidik olsun:))
Ahlana vahlana koca bi ay bitti zaten şuan eski fotoğraflara bakıp yok canım bukadar büyümemiştir diyorm :))

Ahlana vahlana koca bi ay bitti zaten şuan eski fotoğraflara bakıp yok canım bukadar büyümemiştir diyorm :))
Evet ya ben de büyük diye kenara ayırdığım tulumun olmadığını fark ettim biraz önce

Yok canim uyuyorum oyle degil gunduz 10 gibi emziriyorum aksam 4 e kadar her agladgnda enziriyorum. Sonra gece 12 de basliyorum 3 e kadar emziriyorum 3 e kadar uyumayip bekliyorum demek istedim 3 te yatiyorum sabah 6 gibi uyaniyor mama veriyorum 10 a kadar uyuyoruz

Canim bende rezene iciyorum iyi geliyor bebegin gazina ama kabiz sorunum var bir turlu atlatamadim ne yaptiysam korkuyorum hemoroid olacagim diye
Demir ilacimi kullaniyosun canim o ilac beni cok kotu kabiz yapti. Birakinca duzeldim bana rezene cok iyi geliyor demekki senin ictigin bebegine yariyor. Ben süt olsun diye hosaflar humana rezene su derken nerdeyse sivi besleniyorum ondanda duzelmis olabilirim. Hamileyken oldum ben hemeroid gecti dogum yapnca

Bende en buyuk suçu esimde buluyorum sutum azaldi bana dio sen sagdin o yuzden azaldi uzuntuden diorm hee kndine kılıf uyduruosun dio allaha havale ettim ikisinide ben insallah dogruyu gosterir rabbim
Stres cok etkiliyor bebegin icin kafana takmamaya calis İnsallah artar sütümüz dua edelimde

Evet ya ben de büyük diye kenara ayırdığım tulumun olmadığını fark ettim biraz önce
Evet ya bizimkinin de ayak kısımları ayaklarına ufak geliyor artık :))) eşim diyo büyüdü karımca ya diye :))
Hı anladım kuzjm ben hiç uyumuyorsun sandım.
Sende şu promalttan al bi dene bence. Benmki bitti eşim gidip yarın alacak yada internetten sişariş edicem. Bugün hiç su içemedm süt dolmuyo memeler ama sıkınca geliyo arttı sanki inşallah

Canım çok geçmiş olsun, acil şifalar olsun inşallah
Teşekkür ederim canım

Canım toplam kaç gram aldı senin tosun paşa? :) bizimki 42günde 1700gr almış mesela. Neye göre kıyaslıyorsun ki? Doktor da iyi dedi bugün kilosuna bizimkinin. Bir de bizim vücut tiplerimiz nasıl aynı değilse bebeklerin de vücutları farklı. Kilosu aynıdır ama birinin bacakları şişkodur, diğerinin yüzü yuvarlaktır, yüzü yuvarlak olan daha tombiş durur :)

Son düzenleme:
Benim bebeğim biraz az kilo almış
doktor 15 gün müsaade size dedi
300 gram alırsa sorun yok ama az alırsa nedenini araştıracakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…