Bu ara benimkide artti gibi geldi. Hava durumu gibi göguslerm var bir gun gunesli bir gun yagmurlu bir gün kurakEvet ya bizimkinin de ayak kısımları ayaklarına ufak geliyor artık :))) eşim diyo büyüdü karımca ya diye :))
Hı anladım kuzjm ben hiç uyumuyorsun sandım.
Sende şu promalttan al bi dene bence. Benmki bitti eşim gidip yarın alacak yada internetten sişariş edicem. Bugün hiç su içemedm süt dolmuyo memeler ama sıkınca geliyo arttı sanki inşallah
Gecmis olsun canimBetülüm nefes alamıyor.. Gece de çok öksürüyordu. Doktora gideceğiz şimdi. Nefes alamayınca ememedi de doğru düzgün.. İnşallah önemli bir şey yoktur
Teşekkür ederim canım. Şimdi daha iyi çok şükürGecmis olsun canim
Saglik ocagindan verdiler demir ilaci ama bıraktım ben kabiz oldugum icin onu da kullanırsam daha kotu olurum diye su falan iciyorum ama yeterli gelmiyor sanirim sezeryandan sonra bagirsaklarim da degisiklik oldu resmen nasil duzelecek bilmiyorumDemir ilacimi kullaniyosun canim o ilac beni cok kotu kabiz yapti. Birakinca duzeldim bana rezene cok iyi geliyor demekki senin ictigin bebegine yariyor. Ben süt olsun diye hosaflar humana rezene su derken nerdeyse sivi besleniyorum ondanda duzelmis olabilirim. Hamileyken oldum ben hemeroid gecti dogum yapnca
İnşallah çabucak atlatirsiniz kuzularimiz hasta olmasin yaaÜst solunum yolu enfeksiyonu olmuş canım. Takip edeceğiz, inşallah iyileşecek kuzucuk. Siz nasılsınız canım?
Ben grip değilim canım, öksürük ve ateş var ama akıntı balgam vs yok. Bebeğimse üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş işte.
Kucağa alıştırmayayım diye düşünmüyorum. Emzik de veriyorum ama kendi istediği zaman alıyor sadece. Hiçbir konuda katı değilim ben yani. Bebeğimiz istiyorsa kucağımızda da tutuyoruz.
Evet canım Cuma günü çıktık. Nabız yüksekliği yüzünden canımız baya sıkkındı. Buhar vermediler yine de düşmedi bende EKG çekilmesini istedim çekildi hastanede ama çocuk kardiyolog olmadığı için gösteremedik. Üniversite hastanesinde profesörden randevu aldık götürdük. EKG ve eko çekildi herşey normal çıktı çok şükür. Hastaneden taburcu olduk ve çıkarken hiçbir ilaç vermedi doktor. Hala biraz balgam sıkıntısı var ama toparlanır yavaş yavaş. 3 gündür atak döneminde ve canıma okuyor 45 günlük oldu. Sizde durumlar nasıl canımsfyg canım son durum ne? Çok zaman oldu çıktınız mı hastaneden?
Siz de bizim kadar kaldınız demek hastanede, geçmiş olsun yeniden. Doktor önerilerde bulundu mu? Bize, olacaksa olacak koruyamazsın dedi de. Bizim kız sakinledi, dün bezinde balgam gördüm demekki öksürmese de bir miktar balgam geliyor ağzına ve yutuyor diyorum.Evet canım Cuma günü çıktık. Nabız yüksekliği yüzünden canımız baya sıkkındı. Buhar vermediler yine de düşmedi bende EKG çekilmesini istedim çekildi hastanede ama çocuk kardiyolog olmadığı için gösteremedik. Üniversite hastanesinde profesörden randevu aldık götürdük. EKG ve eko çekildi herşey normal çıktı çok şükür. Hastaneden taburcu olduk ve çıkarken hiçbir ilaç vermedi doktor. Hala biraz balgam sıkıntısı var ama toparlanır yavaş yavaş. 3 gündür atak döneminde ve canıma okuyor 45 günlük oldu. Sizde durumlar nasıl canım
Haa biz hastaneye yattığımız günle çıkışımızda kilomuz aynıydı doktor geriledik tabi hastalıktan dolayı bu yüzden sık sık emzireceksin, ilk günlerde olduğu gibi dedi. Siz tartıldınız mı?Evet canım Cuma günü çıktık. Nabız yüksekliği yüzünden canımız baya sıkkındı. Buhar vermediler yine de düşmedi bende EKG çekilmesini istedim çekildi hastanede ama çocuk kardiyolog olmadığı için gösteremedik. Üniversite hastanesinde profesörden randevu aldık götürdük. EKG ve eko çekildi herşey normal çıktı çok şükür. Hastaneden taburcu olduk ve çıkarken hiçbir ilaç vermedi doktor. Hala biraz balgam sıkıntısı var ama toparlanır yavaş yavaş. 3 gündür atak döneminde ve canıma okuyor 45 günlük oldu. Sizde durumlar nasıl canım
Siz de bizim kadar kaldınız demek hastanede, geçmiş olsun yeniden. Doktor önerilerde bulundu mu? Bize, olacaksa olacak koruyamazsın dedi de. Bizim kız sakinledi, dün bezinde balgam gördüm demekki öksürmese de bir miktar balgam geliyor ağzına ve yutuyor diyorum.
Siz de bizim gibi kırkını hastanede uçurmuşsunuz, doktor olup çıkmasınlar yıllar sonra :)
Aynen canım 40 ını hastanede gördük ve banyo falan yaptıramadık iyice iyileşsin diye bekledik. Balgam çok azaldı %10 u kaldı o da kakada çıkıyor. Kilosunu da her gün tartıyorlardı hastanede çok şükür kilo kaybetmedi ama şuan nasıl bilemiyorum. Benim oğlan gündüz sık sık emiyor zaten 2 saati bulursa aralığı şükür ediyorum. Akşamları desen aynı. Yani biz hala ilk günler gibiyiz nerdeyseHaa biz hastaneye yattığımız günle çıkışımızda kilomuz aynıydı doktor geriledik tabi hastalıktan dolayı bu yüzden sık sık emzireceksin, ilk günlerde olduğu gibi dedi. Siz tartıldınız mı?
Dojtoruna sordunmu canim. Ben normal dogum yaptim ama benimde bagirsaklarimda sıkınti vardi sonra duzeldi. Artik rezenemi iyi geldi bol sivi tuketmem mi bilmiyorumSaglik ocagindan verdiler demir ilaci ama bıraktım ben kabiz oldugum icin onu da kullanırsam daha kotu olurum diye su falan iciyorum ama yeterli gelmiyor sanirim sezeryandan sonra bagirsaklarim da degisiklik oldu resmen nasil duzelecek bilmiyorum
Kakada balgam olduğunu nasıl anliyorsunuz canım ne sekilde oluyor merak ettim. Benim bebis te gunde 3 sefer buyuk tuvaletini yapiyordu 2 gundur gunde 1er sefer yapti ve bu aksamkini ben tuvalet pozisyonuna tutup karnına sicak bez koydum ayaklarını da ısıttım o sekilde yapabildi dolu dolu bir bezdi ve yapışkandı poposunu kaldırdım diski resmen bez popo arasinda uzadı yarim karış kadar o mu balgamlı dışkı oluyor acaba.Aynen canım 40 ını hastanede gördük ve banyo falan yaptıramadık iyice iyileşsin diye bekledik. Balgam çok azaldı %10 u kaldı o da kakada çıkıyor. Kilosunu da her gün tartıyorlardı hastanede çok şükür kilo kaybetmedi ama şuan nasıl bilemiyorum. Benim oğlan gündüz sık sık emiyor zaten 2 saati bulursa aralığı şükür ediyorum. Akşamları desen aynı. Yani biz hala ilk günler gibiyiz nerdeyse
Doktora ben hasta olursam ne yapmalıyım diye sordum. Sık sık ellerini yıkayacaksın ve maske takacaksın dedi başka yapabilecek birşey yok. Birde öksüren arkadaşlar için tavsiyem olacak. Doğumdan 15 gün sonra öyle bir öksürüğe yakalandım ki dikişlerim açıldı diye korkmuştum artık dikiş açısından ağladığım oldu öksürük yüzünden. Birincisi ıhlamur limon taze zencefili çay yaptım içine bal koydum içtim. İkincisi de mutfak tezgahının üstünde pekmez vardı gelip gidip çay kaşığının ucuyla ondan yedim. Bunlar beni toparladı.
Ne kadar almış ki canım? Kilo alması için bir şey tavsiye etti mi?
İnşallah alır 300gr..
Bugün gün içinde oyaladım bebisi fazla uyumasına izin vermedim. 8.30da yıkadık, emzirmeye başladım 9 gibi emerken uyudu gazını çıkarıp yatırdım. Sonra 11.30da emzirmek icin aldim yine devam etti uyumaya. Şimdi 2.30da bi daha aldım. Uyanmiyo aslında ama ben göğüs dolulugundan rahatsız olup alıyorum. Sağmakla uğraşmak zor geliyor. Çok güzelmiş bu kadar erken uyuması ve aralarda alıp emzirmek. Inşallah yavaş yavaş böyle bir uyku düzeni oturturuz
Oy benm kuzum ya inşallah hemen toparlarsınız canım Allaha emanetBizim kız yanıyor ya 38e çıktı ateşi. Hazırlandık çıkıyorduk ki minnoş yine acıktı. Emsin, hastaneye gideceğiz...
İnşallah canım... Yatış yaptırırsa diye ona göre hazırladık eşyaları...Oy benm kuzum ya inşallah hemen toparlarsınız canım Allaha emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?