- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Ege ilk hastanede ve evde verdiği kg kaybından sonra falan bi ayda 1100gr aldı canım ama sonra 10 günde 450 gr daha aldı dr ona kızdı yani. Aslında anne sütünden alsa kızmzdı ama arada mama var malesefTeşekkür ederim canım
Canım toplam kaç gram aldı senin tosun paşa? :) bizimki 42günde 1700gr almış mesela. Neye göre kıyaslıyorsun ki? Doktor da iyi dedi bugün kilosuna bizimkinin. Bir de bizim vücut tiplerimiz nasıl aynı değilse bebeklerin de vücutları farklı. Kilosu aynıdır ama birinin bacakları şişkodur, diğerinin yüzü yuvarlaktır, yüzü yuvarlak olan daha tombiş durur :)
Valla promalt canmış bu zamana kadr neden almamışız ya. Şimdi sütümü sağdım merak ettim hemde göğsüm dolu kalmasın dedim de artmış ya 30 cc değil artık allaha bin şükür demekki arttrıyomuş ciddenBu ara benimkide artti gibi geldi. Hava durumu gibi göguslerm var bir gun gunesli bir gun yagmurlu bir gün kurakalicam canim promalt bende denicem
Yaptırsa bi bakıma daha iyi aslında orada tam teşekküllü olarak baksınlar evde sürekli korku halinde olacağına ya da yollarda daha çok uğraşacağına bu bi bakıma iyi ama inşallah hiç birine gerek kalmaz ya. Minnacklar hasta olmasınlarİnşallah canım... Yatış yaptırırsa diye ona göre hazırladık eşyaları...
Bizim kız ilk 30gün 1150gr, sonraki 12gün 550gr almış. Neredeyse Egeyle aynı. Ama demek mamadan dolayı kızdı sana. Sen yine de kendini çok kilo aldırdım diye üzme bak aynılar neredeyseEge ilk hastanede ve evde verdiği kg kaybından sonra falan bi ayda 1100gr aldı canım ama sonra 10 günde 450 gr daha aldı dr ona kızdı yani. Aslında anne sütünden alsa kızmzdı ama arada mama var malesef
Valla promalt canmış bu zamana kadr neden almamışız ya. Şimdi sütümü sağdım merak ettim hemde göğsüm dolu kalmasın dedim de artmış ya 30 cc değil artık allaha bin şükür demekki arttrıyomuş ciddennasıl duyguluyum mutluyum var ya ohh inşallah daha da artar ya
Bende de monozebra zeka kartlari var 2 aya kadar sadece bakıyordu herhangi bir tepki vermiyordu 2 aylik oldugundan beri artik kartları gorunce mutlu oluyor guluyor tepki veriyor elini kolunu oynatıyor saga sola hareket ettirince kartı takip ediyor ve sesler çıkarıyor. Bizde 2ay milat oldu senin bebis te yakinda tepki vermeye başlar.1 aylıkken 3800 dü
20 günde 4100 olmuş ama 4200 olmalıymış
Atakta çok az emdi ben ona bağlıyorum
Bir de ilk ay boyu uzamamıştı son 10 günde birden boyu uzadı
Bu defa kilo yerine boya mı gitti anlamadım :)
Canım qbebek marka ilk kartlarım
Eki Görüntüle 2221770
Burda önemli olan neyin ne olduğunu göstermen anlatman falan değilmiş 40 kart var ve belli bi sırası var. O sırayla her gün bir tanesini bebeğin beşiğine vs görebileceği bir yere asıyosun
Benimki dikkatlice bakınca şaşırmıştım ama şu an ancak bu tür şeyleri net görüyormuş meğer :) herhalde ondan öyle bakıp durdu.
Beyindeki uyarımı sağlıyormuş falan. Gözle görülür bi etki yok tabi 4. Karta geçeceğim bugün :)
Woombie yi bulandan allah razı olsun
İlk 2-3 gün benimkini içine koyunca şaşırıp ağladı ama şu an uykuyla onu eşleştirdi galiba. Eğer uykusu varsa ve woombie ye koyuyorsam usluca duruyor. Ama eğer uykusu yoksa elini kolunu sokturmuyor içine. Öyle anlıyorum uyuyup uyumayacağınıumarım sen de memnun kalırsın. Biraz daha büyüyünce 0-3 ayını satıp 3-6 ayını alsam mı diye düşünüyorum .
Çok sevindim :) sana da biraz nefes almaya zaman kalmış bak.
Oy kuzum ya geçmiş olsun hemen geçsin kış bebeği zor ama biz de yazın meyvesini yiyeceğiz öyle düşünün yaza ek gıyadaya geçmiş birçok sorunu bitmiş bebelerimiz olacak keyifle gezeceğim inşallahBizim kız yanıyor ya 38e çıktı ateşi. Hazırlandık çıkıyorduk ki minnoş yine acıktı. Emsin, hastaneye gideceğiz...
Gecmis olsun canım neyaptiniz bizim pasanin da burnu tıkanmaya başladı açtım Allah sifa versin tum bebislere.Bizim kız yanıyor ya 38e çıktı ateşi. Hazırlandık çıkıyorduk ki minnoş yine acıktı. Emsin, hastaneye gideceğiz...
Canım sende mamayı azalt bence ayda alması gereken kilo sinir degerleri 800-1200 gr senin bebis 10 günde 450 aldiysa ayda 1350 eder doktor oyuzden kızmıştır. Bak hem sutun de artmış şükürler olsun ki zaten bebiş senin sagdigin miktardan da daha fazlasını emiyordurEge ilk hastanede ve evde verdiği kg kaybından sonra falan bi ayda 1100gr aldı canım ama sonra 10 günde 450 gr daha aldı dr ona kızdı yani. Aslında anne sütünden alsa kızmzdı ama arada mama var malesef
Valla promalt canmış bu zamana kadr neden almamışız ya. Şimdi sütümü sağdım merak ettim hemde göğsüm dolu kalmasın dedim de artmış ya 30 cc değil artık allaha bin şükür demekki arttrıyomuş ciddennasıl duyguluyum mutluyum var ya ohh inşallah daha da artar ya
Evet kuzum aynılarmış ciddenBizim kız ilk 30gün 1150gr, sonraki 12gün 550gr almış. Neredeyse Egeyle aynı. Ama demek mamadan dolayı kızdı sana. Sen yine de kendini çok kilo aldırdım diye üzme bak aynılar neredeyse
Evet canım bugün farkettim artık mamayı azaltıcam şükr rahatladı içim yaGecmis olsun canım neyaptiniz bizim pasanin da burnu tıkanmaya başladı açtım Allah sifa versin tum bebislere.
Canım sende mamayı azalt bence ayda alması gereken kilo sinir degerleri 800-1200 gr senin bebis 10 günde 450 aldiysa ayda 1350 eder doktor oyuzden kızmıştır. Bak hem sutun de artmış şükürler olsun ki zaten bebiş senin sagdigin miktardan da daha fazlasını emiyordur
İnşallah canım, öyle öyle teselli edeceğiz kendimizi artık :) çok teşekkürlerOy kuzum ya geçmiş olsun hemen geçsin kış bebeği zor ama biz de yazın meyvesini yiyeceğiz öyle düşünün yaza ek gıyadaya geçmiş birçok sorunu bitmiş bebelerimiz olacak keyifle gezeceğim inşallah
Takipte kal canım. Allah esirgesin..Gecmis olsun canım neyaptiniz bizim pasanin da burnu tıkanmaya başladı açtım Allah sifa versin tum bebislere.
Canım sende mamayı azalt bence ayda alması gereken kilo sinir degerleri 800-1200 gr senin bebis 10 günde 450 aldiysa ayda 1350 eder doktor oyuzden kızmıştır. Bak hem sutun de artmış şükürler olsun ki zaten bebiş senin sagdigin miktardan da daha fazlasını emiyordur
ama bebekler mamadan kabız olmuyor ki benim bebeğim anne sütü alırkende kabızlık yaşadı doktor söyledi bebeklerin sindirim sisitemi geç gelişiyor onun içinde ilk aylarda bu sıkıntılar olurCanım kız bebekler genelde daha minyon oluyor. Kaç kilo doğmuştu bebeğin doğumdan sonra ne kadar kilo aldi? Süt yetiyorsa bebeğin huysuz filan değilse yani doyduğuna eminsen mama vermeye gerek yok. Bak buradaki mama vermek zorunda kalan arkadaşlar bebeklerinin mama yuzunden kabız olduğundan ya da gazı olduğundan bahsediyor. Boşu boşuna bebeğine mama vererek kabız ya da gaz olması gibi bir riske girme derim.
Bende de monozebra zeka kartlari var 2 aya kadar sadece bakıyordu herhangi bir tepki vermiyordu 2 aylik oldugundan beri artik kartları gorunce mutlu oluyor guluyor tepki veriyor elini kolunu oynatıyor saga sola hareket ettirince kartı takip ediyor ve sesler çıkarıyor. Bizde 2ay milat oldu senin bebis te yakinda tepki vermeye başlar.
Inşallah kilo alımı yeterli olur canım 15 gün içinde. Gece emdiklerinde daha iyi kilo aliyolarmis. Kendi uyanmiyosa 3 yada 3.30 saatte bir emzir istersen.1 aylıkken 3800 dü
20 günde 4100 olmuş ama 4200 olmalıymış
Atakta çok az emdi ben ona bağlıyorum
Bir de ilk ay boyu uzamamıştı son 10 günde birden boyu uzadı
Bu defa kilo yerine boya mı gitti anlamadım :)
Canım qbebek marka ilk kartlarım
Eki Görüntüle 2221770
Burda önemli olan neyin ne olduğunu göstermen anlatman falan değilmiş 40 kart var ve belli bi sırası var. O sırayla her gün bir tanesini bebeğin beşiğine vs görebileceği bir yere asıyosun
Benimki dikkatlice bakınca şaşırmıştım ama şu an ancak bu tür şeyleri net görüyormuş meğer :) herhalde ondan öyle bakıp durdu.
Beyindeki uyarımı sağlıyormuş falan. Gözle görülür bi etki yok tabi 4. Karta geçeceğim bugün :)
Woombie yi bulandan allah razı olsun
İlk 2-3 gün benimkini içine koyunca şaşırıp ağladı ama şu an uykuyla onu eşleştirdi galiba. Eğer uykusu varsa ve woombie ye koyuyorsam usluca duruyor. Ama eğer uykusu yoksa elini kolunu sokturmuyor içine. Öyle anlıyorum uyuyup uyumayacağınıumarım sen de memnun kalırsın. Biraz daha büyüyünce 0-3 ayını satıp 3-6 ayını alsam mı diye düşünüyorum .
Çok sevindim :) sana da biraz nefes almaya zaman kalmış bak.
Sürekli kabız mı Peki bebeğin canım? Mesela benm oğluma lavman yapıldı sırf bu yüzden seninkine yapıldı mı? Evet her bebek kabız olur ama mamadan olanı çok farklı. Arkadaşın sütü yeterli zaten üstüne mama vermesinin anlamı olmadığını anlatmaya çalıştık biz. 3 aya kadar bu tarz sıkıntılar normal ama mamanın kabız ve gaz yaptığı kesin. Belki senin yediğin bişey dokunmuştur bebeğe dikkat ediyo musun yediklerineama bebekler mamadan kabız olmuyor ki benim bebeğim anne sütü alırkende kabızlık yaşadı doktor söyledi bebeklerin sindirim sisitemi geç gelişiyor onun içinde ilk aylarda bu sıkıntılar olur
kesinlikle sütü yeterli ise mama vermesin , benimki kabızdı sonra düzeldi mama olarak conformil tavsiye ediyorlar bilginiz olsunSürekli kabız mı Peki bebeğin canım? Mesela benm oğluma lavman yapıldı sırf bu yüzden seninkine yapıldı mı? Evet her bebek kabız olur ama mamadan olanı çok farklı. Arkadaşın sütü yeterli zaten üstüne mama vermesinin anlamı olmadığını anlatmaya çalıştık biz. 3 aya kadar bu tarz sıkıntılar normal ama mamanın kabız ve gaz yaptığı kesin. Belki senin yediğin bişey dokunmuştur bebeğe dikkat ediyo musun yediklerine
Geçmiş olsun canımBizim kız yanıyor ya 38e çıktı ateşi. Hazırlandık çıkıyorduk ki minnoş yine acıktı. Emsin, hastaneye gideceğiz...
Inşallah kilo alımı yeterli olur canım 15 gün içinde. Gece emdiklerinde daha iyi kilo aliyolarmis. Kendi uyanmiyosa 3 yada 3.30 saatte bir emzir istersen.
Kartlardan ben de alacağım. İnternetten bulup çıktı alayım dedim ama sırayla göstermek gerekiyosa bunları almak daha iyi
Öyle iyi geldiki 9da uyuması, saat 9 şu anda uyanmadi yine aldım emziriyorum. Çok güzel bir geceydi
Çok sevindim sütünün artmasına inşallah mama vermene gerek kalmaz artıkEge ilk hastanede ve evde verdiği kg kaybından sonra falan bi ayda 1100gr aldı canım ama sonra 10 günde 450 gr daha aldı dr ona kızdı yani. Aslında anne sütünden alsa kızmzdı ama arada mama var malesef
Bu durumu ilk kızımda yaşadım. Kilo alımı azalmıştı. Dediğin gibi gece 5.30 6 saat uyuyordu kıyamıyordum uyandırmaya,doktorum da kilo takintiliydi, gunluk kilo alimi 28g olmasina ragmen az almis diye beni strese sokmuştu, gece 3 saatte bir uyandırıp emzireceksin,gündüz de 2 saati geçirmeyeceksin demisti. Dediğini yapmaya çalışmıştım ama uykuda emmiyodu kızım. Biraz artmıştı ama yine de kilo alımı. Sen de uykusunu çok bozmadan biseyler yapmaya çalış inşallah artar kilo alimi. Bide nezle oldu demistin ya o da etkilemiştir.Çıktı da alabilirsin bence
Benim aldığım sırayla gösterin diyor da bi sürü marka var hepsi öyle değildir
Gece için doktora sorduğumda çok iyi uyması, uyandırma dedi ama 5,5-6 saat de uyunur mu yahu
tam uyanık olmadan uyku arasında emmiyo bi de zilli
Ben de uykusunu da o şekilde bölmek istemiyorum çünkü ben uyandırırsam çok ağlıyor kendi uyanırsa ağlamadan ses çıkarıp almamı bekliyor.
Bakalım yarın 3 saatte bi alıp deniyim tekrar
Gündüzleri emme sıklığını 1,5 saate düşüreceğim
Evet canım dün conformil aldık ilk defa bu gece inlemeleri azaldı oğlumun. Bilsem en başından onu kullanırdım inşallah daha iyi gelirkesinlikle sütü yeterli ise mama vermesin , benimki kabızdı sonra düzeldi mama olarak conformil tavsiye ediyorlar bilginiz olsun
İnşallah canım ya gün içindede sağsam mama desteğine gerek kalmaz ama gündüz genelde memede oluyo fırsat olmuyo sağmaya. Bakalım böyle giderse benm sütüm yeter zaten inşallah öylece mamayı da bırakırızÇok sevindim sütünün artmasına inşallah mama vermene gerek kalmaz artık
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Canım ne yaptınız ne dedi drTeşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?