2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım ne yaptınız ne dedi dr
Yatış verdi canım. Serum, hava filan verilecekmiş. Ateşi yüksek.. Damar yolu açıldı, kan tahlili yapıldı. Bir de aklınızda olsun, domuz gribi salgını varmış aman dikkat edin. Onun da tahlili yapılıyor.
İyi olursa inşallah yarın çıkaracağım dedi.

Inşallah tahliller temiz cikar canim basit bir ust solunum yolu enfeksiyonudur inşallah hemen toparlar kuzucuk

Geçmiş olsun canım, inşallah temiz çıkar tahlillerinizde. Tez zamanda iyileşsin yavrum inşallah

Canım aynen tarif ettiğin gibi kakada sümük gibi uzama oluyor. Bir de balgamı olan çocuğun ağzında tükürük oluyor ordan da anlayabilirsin.

Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen toparlanır çıkarsınız.eğer tam toparlanmazsa eve çıkmak için acele etme nolur ne olmaz evde bakım daha zor. Ben şöyle düşünüyorum bebek hastalığı evde 10 günde atlatıp yıpranacağına hastanede 3 günde atlatsın. Kış bebeği gerçekten çok zormuş mevsim bitene kadar tüm bebişler hastalık geçirecek galiba mecbur.

Aynen agzinda tukuruk te oluyor. Yavrum tuvaletini yaparken de baya zorlandı. Balgam icin bisey yapiyormusunuz peki rahat atabilsin diye

Cok gecmis olsun canim cabuk toparlar insallah kuzucuk. Insallah basit bi enfeksiyondur

Dediğin kartlara da bakıp sipariş edeyim. her gün bi kargo geliyor eve hamileliğimin son ayında da böyle olmuştu :)
Bizim kızın da uyurken elleri bacakları hiç durmuyor, hele bir kolunu uyumak üzereyken kafasına sürtüp duruyor, güzelim saçlarını dökecek :) ben woombie yi büyüyebilen aldım 0-18 ay olanlardan. 3. Aya girdik 0-3 e geç kaldım 3-6 da büyük mü gelir endişesi ile büyüyeni aldım , umarım bizimki de sever.

LezzetliCipetpet canım geçmiş olsun. Biz de 9 gün hastanede yattık bronşiolit tanısı ile. Öksürük, balgam, hırıltı vardı ve dediğin gibi burun kanatları açılıyordu nefes alırken. İlk günler zor geçti çok öksürdü bizimki ama iyileşip çıktık şükür. Betül için de evde olmaktansa hastanede olmak daha güvenli olacak. Geçmiş olsun, gelişmelerden haberdar et.

Benim bebeğimin de kakası sümüksü vs oluyor. Ağzında da tükürcük var. Mememi emdiğinde çektiğimde uzuyor bazen. Hatta baloncuk yapıp dudak ucunda bekletip uyuyor. Ama kaka rengi, kokusu normal. İştahı da iyi. 5200 olmuş dün 2. Ay aşısını oldu. 2 ay 6 günlük. Evler kaloriferli olunca üstüne su dolu tas koysak da ıslak havlu koysak da tıkanıyor genzi falan. Çünkü bizim de aynı oluyor. Serum fizyolojik sıkıp burun aspiratörü ile çekiyorum. Topu topu hastaneler dışında 2 kez avm ye gittik. Bazen burda okuyorum korkuyorum acaba benim bebek de mi hasta diye. Doktora da bi kaç kez kontrol ettirdik. Sıkıntı yoktu. Hatta kulak akıntısı var diye iki kez kulağına baktırttım ayrı doktorlara sıkıntı çıkmadı çok şükür. Çok da üstüne düşmek istemiyorum hastalık konusunda.

İyi yapmışsın valla
Ben letgodan bulduğum için büyüyenini bulamadım
Ama 3-6 aylık buldum
Duruma göre alacağım. Elini ayağını bu kadar oynatmaktan vazgeçip dönmeyi de öğrenirse almam belki

İnşallah temiz çıkar tahlilleriniz hemen atlatırsınız canım

Canım biz 2,5 ayligiz.yaklasik 1 haftadır 5 6 saat falan uyuyor geceleri.doktor normal mi dedi? Benimki de asla uyanmadan emmiyor

Zeka kartlari da 31 Aralık'ta sepete eklemiştim indirimdeydi.1 ocakta alayım dedim tüm indirimler kalkmis

Aman masallah canim poponu kasi insallah dahada artar.

Gece Uykusunu söyledim
Ne güzel işte daha ne istiyosun dedi
Ben gündüz daha sık emzirmeye çalışıyorum artık
Gece uyumak istiyorsa uyusun ellemeyeceğim

Kızlar mesajları okudum ama cevap yazamadım. Hepinize çok çok teşekkür ederim..

Çok şükür daha iyiyiz şimdi. Kızım resmen tüm gün emdi. Serum, ilaç, hava, antibiyotik verildi. Çok şükür ateşi düştü ve nefes alabilmeye başladı yavaş yavaş. Doktorumuz geldi biraz önce de, ciğerindeki ötme kesilmiş, ses gelmiyor dedi. Bizde haberler böyle :)

Stres cok etkiliyor bebegin icin kafana takmamaya calis İnsallah artar sütümüz dua edelimde
Ewt malesef ki stres cok etkilio etkiledi de ama kimsenin umurunds deil artk bnmde kimse umurumda deil kizim icin varim onun icin ugrasiorm allah kalplerine sevgi versin insanlarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…