- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Yatış verdi canım. Serum, hava filan verilecekmiş. Ateşi yüksek.. Damar yolu açıldı, kan tahlili yapıldı. Bir de aklınızda olsun, domuz gribi salgını varmış aman dikkat edin. Onun da tahlili yapılıyor.Canım ne yaptınız ne dedi dr
Inşallah tahliller temiz cikar canim basit bir ust solunum yolu enfeksiyonudur inşallah hemen toparlar kuzucukYatış verdi canım. Serum, hava filan verilecekmiş. Ateşi yüksek.. Damar yolu açıldı, kan tahlili yapıldı. Bir de aklınızda olsun, domuz gribi salgını varmış aman dikkat edin. Onun da tahlili yapılıyor.
İyi olursa inşallah yarın çıkaracağım dedi.
Geçmiş olsun canım, inşallah temiz çıkar tahlillerinizde. Tez zamanda iyileşsin yavrum inşallahYatış verdi canım. Serum, hava filan verilecekmiş. Ateşi yüksek.. Damar yolu açıldı, kan tahlili yapıldı. Bir de aklınızda olsun, domuz gribi salgını varmış aman dikkat edin. Onun da tahlili yapılıyor.
Canım aynen tarif ettiğin gibi kakada sümük gibi uzama oluyor. Bir de balgamı olan çocuğun ağzında tükürük oluyor ordan da anlayabilirsin.Kakada balgam olduğunu nasıl anliyorsunuz canım ne sekilde oluyor merak ettim. Benim bebis te gunde 3 sefer buyuk tuvaletini yapiyordu 2 gundur gunde 1er sefer yapti ve bu aksamkini ben tuvalet pozisyonuna tutup karnına sicak bez koydum ayaklarını da ısıttım o sekilde yapabildi dolu dolu bir bezdi ve yapışkandı poposunu kaldırdım diski resmen bez popo arasinda uzadı yarim karış kadar o mu balgamlı dışkı oluyor acaba.
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen toparlanır çıkarsınız.eğer tam toparlanmazsa eve çıkmak için acele etme nolur ne olmaz evde bakım daha zor. Ben şöyle düşünüyorum bebek hastalığı evde 10 günde atlatıp yıpranacağına hastanede 3 günde atlatsın. Kış bebeği gerçekten çok zormuş mevsim bitene kadar tüm bebişler hastalık geçirecek galiba mecbur.Yatış verdi canım. Serum, hava filan verilecekmiş. Ateşi yüksek.. Damar yolu açıldı, kan tahlili yapıldı. Bir de aklınızda olsun, domuz gribi salgını varmış aman dikkat edin. Onun da tahlili yapılıyor.
Aynen agzinda tukuruk te oluyor. Yavrum tuvaletini yaparken de baya zorlandı. Balgam icin bisey yapiyormusunuz peki rahat atabilsin diyeCanım aynen tarif ettiğin gibi kakada sümük gibi uzama oluyor. Bir de balgamı olan çocuğun ağzında tükürük oluyor ordan da anlayabilirsin.
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen toparlanır çıkarsınız.eğer tam toparlanmazsa eve çıkmak için acele etme nolur ne olmaz evde bakım daha zor. Ben şöyle düşünüyorum bebek hastalığı evde 10 günde atlatıp yıpranacağına hastanede 3 günde atlatsın. Kış bebeği gerçekten çok zormuş mevsim bitene kadar tüm bebişler hastalık geçirecek galiba mecbur.
Cok gecmis olsun canim cabuk toparlar insallah kuzucuk. Insallah basit bi enfeksiyondurYatış verdi canım. Serum, hava filan verilecekmiş. Ateşi yüksek.. Damar yolu açıldı, kan tahlili yapıldı. Bir de aklınızda olsun, domuz gribi salgını varmış aman dikkat edin. Onun da tahlili yapılıyor.
Dediğin kartlara da bakıp sipariş edeyim. her gün bi kargo geliyor eve hamileliğimin son ayında da böyle olmuştu :)1 aylıkken 3800 dü
20 günde 4100 olmuş ama 4200 olmalıymış
Atakta çok az emdi ben ona bağlıyorum
Bir de ilk ay boyu uzamamıştı son 10 günde birden boyu uzadı
Bu defa kilo yerine boya mı gitti anlamadım :)
Canım qbebek marka ilk kartlarım
Eki Görüntüle 2221770
Burda önemli olan neyin ne olduğunu göstermen anlatman falan değilmiş 40 kart var ve belli bi sırası var. O sırayla her gün bir tanesini bebeğin beşiğine vs görebileceği bir yere asıyosun
Benimki dikkatlice bakınca şaşırmıştım ama şu an ancak bu tür şeyleri net görüyormuş meğer :) herhalde ondan öyle bakıp durdu.
Beyindeki uyarımı sağlıyormuş falan. Gözle görülür bi etki yok tabi 4. Karta geçeceğim bugün :)
Woombie yi bulandan allah razı olsun
İlk 2-3 gün benimkini içine koyunca şaşırıp ağladı ama şu an uykuyla onu eşleştirdi galiba. Eğer uykusu varsa ve woombie ye koyuyorsam usluca duruyor. Ama eğer uykusu yoksa elini kolunu sokturmuyor içine. Öyle anlıyorum uyuyup uyumayacağınıumarım sen de memnun kalırsın. Biraz daha büyüyünce 0-3 ayını satıp 3-6 ayını alsam mı diye düşünüyorum .
Çok sevindim :) sana da biraz nefes almaya zaman kalmış bak.
İyi yapmışsın vallaDediğin kartlara da bakıp sipariş edeyim. her gün bi kargo geliyor eve hamileliğimin son ayında da böyle olmuştu :)
Bizim kızın da uyurken elleri bacakları hiç durmuyor, hele bir kolunu uyumak üzereyken kafasına sürtüp duruyor, güzelim saçlarını dökecek :) ben woombie yi büyüyebilen aldım 0-18 ay olanlardan. 3. Aya girdik 0-3 e geç kaldım 3-6 da büyük mü gelir endişesi ile büyüyeni aldım , umarım bizimki de sever.
İnşallah temiz çıkar tahlilleriniz hemen atlatırsınız canımYatış verdi canım. Serum, hava filan verilecekmiş. Ateşi yüksek.. Damar yolu açıldı, kan tahlili yapıldı. Bir de aklınızda olsun, domuz gribi salgını varmış aman dikkat edin. Onun da tahlili yapılıyor.
Çıktı da alabilirsin bence
Benim aldığım sırayla gösterin diyor da bi sürü marka var hepsi öyle değildir
Gece için doktora sorduğumda çok iyi uyması, uyandırma dedi ama 5,5-6 saat de uyunur mu yahu
tam uyanık olmadan uyku arasında emmiyo bi de zilli
Ben de uykusunu da o şekilde bölmek istemiyorum çünkü ben uyandırırsam çok ağlıyor kendi uyanırsa ağlamadan ses çıkarıp almamı bekliyor.
Bakalım yarın 3 saatte bi alıp deniyim tekrar
Gündüzleri emme sıklığını 1,5 saate düşüreceğim
Aman masallah canim poponu kasiEge ilk hastanede ve evde verdiği kg kaybından sonra falan bi ayda 1100gr aldı canım ama sonra 10 günde 450 gr daha aldı dr ona kızdı yani. Aslında anne sütünden alsa kızmzdı ama arada mama var malesef
Valla promalt canmış bu zamana kadr neden almamışız ya. Şimdi sütümü sağdım merak ettim hemde göğsüm dolu kalmasın dedim de artmış ya 30 cc değil artık allaha bin şükür demekki arttrıyomuş ciddennasıl duyguluyum mutluyum var ya ohh inşallah daha da artar ya
İnşallah kuzum ya kşıdım kaşıdım :)) inşallah daha da artar :))Aman masallah canim poponu kasiinsallah dahada artar.
Canım biz 2,5 ayligiz.yaklasik 1 haftadır 5 6 saat falan uyuyor geceleri.doktor normal mi dedi? Benimki de asla uyanmadan emmiyor
Zeka kartlari da 31 Aralık'ta sepete eklemiştim indirimdeydi.1 ocakta alayım dedim tüm indirimler kalkmis
Ewt malesef ki stres cok etkilio etkiledi de ama kimsenin umurunds deil artk bnmde kimse umurumda deil kizim icin varim onun icin ugrasiorm allah kalplerine sevgi versin insanlarinStres cok etkiliyor bebegin icin kafana takmamaya calis İnsallah artar sütümüz dua edelimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?