- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
Benim kizimda aksam 6 saat uyuyo ben uyandirmiorm yedirmek icin acikinca zten kendisi uyaniyor die doktorumuz uyandirma demisti acaba ben yalnismi yapiormÇıktı da alabilirsin bence
Benim aldığım sırayla gösterin diyor da bi sürü marka var hepsi öyle değildir
Gece için doktora sorduğumda çok iyi uyması, uyandırma dedi ama 5,5-6 saat de uyunur mu yahu
tam uyanık olmadan uyku arasında emmiyo bi de zilli
Ben de uykusunu da o şekilde bölmek istemiyorum çünkü ben uyandırırsam çok ağlıyor kendi uyanırsa ağlamadan ses çıkarıp almamı bekliyor.
Bakalım yarın 3 saatte bi alıp deniyim tekrar
Gündüzleri emme sıklığını 1,5 saate düşüreceğim
Bnim kizim da 6 saat uyuyo 8 de yatarsa 2 de kalkio 9 da yatarsa 3 te kalkio ama ben uyandirip beslemiorm kndisi uyaninca yediriorm acaba yalnis mi yapiormBugün gün içinde oyaladım bebisi fazla uyumasına izin vermedim. 8.30da yıkadık, emzirmeye başladım 9 gibi emerken uyudu gazını çıkarıp yatırdım. Sonra 11.30da emzirmek icin aldim yine devam etti uyumaya. Şimdi 2.30da bi daha aldım. Uyanmiyo aslında ama ben göğüs dolulugundan rahatsız olup alıyorum. Sağmakla uğraşmak zor geliyor. Çok güzelmiş bu kadar erken uyuması ve aralarda alıp emzirmek. Inşallah yavaş yavaş böyle bir uyku düzeni oturturuz
Canım bunda doktorların farklı görüşleri var, ama son görüş kilo alımı iyi olan bi bebeğin uyandirilmamasi yönünde, doğru yapıyosun yani. Ben kendim için alıp emziriyorum biraz da. Tek göğüs emiyo bi öğünde. Bu sefer diğer göğüste süt çok uzun süre kalmış oluyo, emzirmezsem taş gibi olup ağrı yapiyo, o yüzden emziriyorum, sağmak zor geliyo. Bide emzirmezsem nasıl olsa bebek icmiyo diye sütüm azalır diye korktuğum için de alıp emziriyorumBnim kizim da 6 saat uyuyo 8 de yatarsa 2 de kalkio 9 da yatarsa 3 te kalkio ama ben uyandirip beslemiorm kndisi uyaninca yediriorm acaba yalnis mi yapiorm
Maşallah canım ne güzel iyileşsin hemencik betüşKızlar mesajları okudum ama cevap yazamadım. Hepinize çok çok teşekkür ederim..
Çok şükür daha iyiyiz şimdi. Kızım resmen tüm gün emdi. Serum, ilaç, hava, antibiyotik verildi. Çok şükür ateşi düştü ve nefes alabilmeye başladı yavaş yavaş. Doktorumuz geldi biraz önce de, ciğerindeki ötme kesilmiş, ses gelmiyor dedi. Bizde haberler böyle :)
Canim evet tazyikle ilgili olabilir cunku benim de senin gibi damla damla geliyor. Ben de enmeyi birakmasindan cok korkuyorum ama emdikten sonra veriyorum bazen mama.. aslinda senin yaptigin cok dogru.. benim de icim hic rahat degil mamadan dolayi ama bazen gogsum bile yumusak saatlerce dolmuyorValla ben anlamadimki canim benim arkadasim gogsunu bi sıkıyor 4 5 yerden fiskiriyor ben sıkıyorum elime damla geliyor. Bende cok dikkat ediyorum inan ama bünyeylemi alakali bilemedim. sabah uyandigimda cok gergin ve dolu oluyor goguslerim cocuga veriyorum ikisini bosaltmasi 20dk sini aliyor. Diger gögüse gecirincede yine aynisini yapiyor ama ben zorluyorum alabildigi kadar. Ac oldugunu düsünüyorsam mamayi memeden hemen sonra degilde bi yarim saat sonra veriyorum. Memeden ayrilir ayrilmaz mama verirsem sanki kolayina gelir hic tutmaz gibi geliyor bana. Emmeyi birakmasindan cok korkuyorum. Azda olsa vucuduna girsin istiyorumistiyorum keske daha cok olsada hic mama vermesek
Doktorun bana dediğine göre doğru yapıyoruzBenim kizimda aksam 6 saat uyuyo ben uyandirmiorm yedirmek icin acikinca zten kendisi uyaniyor die doktorumuz uyandirma demisti acaba ben yalnismi yapiorm
Amin canim. Benim esimde ailesine cok düskün laf soyletmez ama bana karsids oyle allahtan ailesinide bana bulastirmaz. Eger esim beni ezen biri olsaydi kv bin kat daha ezerdi ben kendimi ezdirmemde kesin yuvamiz dagilirdi. 3 yildir evliyiz tek kavgamiz ailesi baska tartisacak konumuz yok o derece iyi anlasiyoruz cok sukur. Ailesi biraz durmalri gereken yeri bilse hic tartsmicaz. Surekli gelmek istiyolar disari ciksak pat gittgmz yere gelirler. esim haftasonlari izinli cocugmz oldugundan beri bi salmadilar ucumz basbasa olalim izin gununde. yani esimde bazen bisey yapamiyor gelmeyin diyor yinede geliyolar. Yüzsüzluk hatsafhadaEwt malesef ki stres cok etkilio etkiledi de ama kimsenin umurunds deil artk bnmde kimse umurumda deil kizim icin varim onun icin ugrasiorm allah kalplerine sevgi versin insanlarin
Humana ben iciyorum canim sonuc pek degismedi belkide bana yaramamistir bilmiyorum. Promalt denicem bende burdaki arkadaslarin tavsiyesiyle. İnsallah bol bol sütlerimiz gelir. Tamamen mamadan kurtulamayiz biz artik alisti cunku en azndan azaltalim onada raziyim.Canim evet tazyikle ilgili olabilir cunku benim de senin gibi damla damla geliyor. Ben de enmeyi birakmasindan cok korkuyorum ama emdikten sonra veriyorum bazen mama.. aslinda senin yaptigin cok dogru.. benim de icim hic rahat degil mamadan dolayi ama bazen gogsum bile yumusak saatlerce dolmuyorhumana cay aldim onu deniycem
Aynı bizi anlatmışsın resmen sütüm azaldı bunlar yüzündenAmin canim. Benim esimde ailesine cok düskün laf soyletmez ama bana karsids oyle allahtan ailesinide bana bulastirmaz. Eger esim beni ezen biri olsaydi kv bin kat daha ezerdi ben kendimi ezdirmemde kesin yuvamiz dagilirdi. 3 yildir evliyiz tek kavgamiz ailesi baska tartisacak konumuz yok o derece iyi anlasiyoruz cok sukur. Ailesi biraz durmalri gereken yeri bilse hic tartsmicaz. Surekli gelmek istiyolar disari ciksak pat gittgmz yere gelirler. esim haftasonlari izinli cocugmz oldugundan beri bi salmadilar ucumz basbasa olalim izin gununde. yani esimde bazen bisey yapamiyor gelmeyin diyor yinede geliyolar. Yüzsüzluk hatsafhada
Kızlar oyun halısı ne zaman kullanılmaya başlanabilir? Bebekleri 1 aylık olan anneler neler yapıyosunuz?
Benimkide 1 aylık kullanabilirim o zaman heralde. Çünkü oyalayacak bişey bulamıyorum öylece etrfa baktığındaBen tam 1 ay 10 günlükken kullanmaya başladım
Her gün daha uzun süre ilgileniyor
Dene valla ben her gün koydum ilk başta hiç durmuyordu sürekli ağlıyodu alıyodum hemenBenimkide 1 aylık kullanabilirim o zaman heralde. Çünkü oyalayacak bişey bulamıyorum öylece etrfa baktığında
Gene esin senin destekcin cok sukur ki bnde o yok iste malesef ki eltimde kaliolar 10 kisi orda kalio buraya gelmiolat snn yuzunden dio e gitsinler ewlerine deyince sanane oluo burasi onlarin evi oluo allah kalbine esimin bizim bi aile oldugumuzu soksun once kalbine sonra beynine ben ailesini atsın demiorm ama bizim bi aile oldugumuzu da bilsin yani artkAmin canim. Benim esimde ailesine cok düskün laf soyletmez ama bana karsids oyle allahtan ailesinide bana bulastirmaz. Eger esim beni ezen biri olsaydi kv bin kat daha ezerdi ben kendimi ezdirmemde kesin yuvamiz dagilirdi. 3 yildir evliyiz tek kavgamiz ailesi baska tartisacak konumuz yok o derece iyi anlasiyoruz cok sukur. Ailesi biraz durmalri gereken yeri bilse hic tartsmicaz. Surekli gelmek istiyolar disari ciksak pat gittgmz yere gelirler. esim haftasonlari izinli cocugmz oldugundan beri bi salmadilar ucumz basbasa olalim izin gununde. yani esimde bazen bisey yapamiyor gelmeyin diyor yinede geliyolar. Yüzsüzluk hatsafhada
BeNde takmiyorum diyorum da galiba icten ice takiyorum sütüm benimde az malesefAynı bizi anlatmışsın resmen sütüm azaldı bunlar yüzünden
Humanayı bende kullandım hatta hala içiyorum ama bende de pek bi etmedi sanki :/Humana ben iciyorum canim sonuc pek degismedi belkide bana yaramamistir bilmiyorum. Promalt denicem bende burdaki arkadaslarin tavsiyesiyle. İnsallah bol bol sütlerimiz gelir. Tamamen mamadan kurtulamayiz biz artik alisti cunku en azndan azaltalim onada raziyim.
Sen bırak kocanı şuan allahtan bulsun sen beneğine odaklan sütün gitmesin kuzum. Sen ailesi ile alakalı açma ağzını bırak allah göstersin ona doğru yolu. Yoksa erkekler ailelerini analarını ezdirmezler asla . Benmkide öyle bişey desem hemen anasını kollar..Gene esin senin destekcin cok sukur ki bnde o yok iste malesef ki eltimde kaliolar 10 kisi orda kalio buraya gelmiolat snn yuzunden dio e gitsinler ewlerine deyince sanane oluo burasi onlarin evi oluo allah kalbine esimin bizim bi aile oldugumuzu soksun once kalbine sonra beynine ben ailesini atsın demiorm ama bizim bi aile oldugumuzu da bilsin yani artk
İçten içe diye biçey yok kuzjm sütüm az dediğimz an tamamen takmış oluyoruz. Bende ilk zamanlar kandırdım kendimi takmıyorm diye de köpek gibi takıyorm valla. Sadece ağlamadm 5 6 gündür o kadarBeNde takmiyorum diyorum da galiba icten ice takiyorum sütüm benimde az malesef
Orasi onlarin evi degil seninle esinin evi. Senin esinin senin yaninda olmamasi dert zaten. Gitsin esinde eltinde kalsin cok istiyosa. Bu erkeklerde bu kadar ailenize duskunsunz madem ayrilamiyosnz evlenmeyin bizde ailemizden ayriyz ama hic boylw yapmiyoruxGene esin senin destekcin cok sukur ki bnde o yok iste malesef ki eltimde kaliolar 10 kisi orda kalio buraya gelmiolat snn yuzunden dio e gitsinler ewlerine deyince sanane oluo burasi onlarin evi oluo allah kalbine esimin bizim bi aile oldugumuzu soksun once kalbine sonra beynine ben ailesini atsın demiorm ama bizim bi aile oldugumuzu da bilsin yani artk
biz esimle konstukta bende bobrek tasi var promalt tasi yerinden oynatirmiki korktm biranHumanayı bende kullandım hatta hala içiyorum ama bende de pek bi etmedi sanki :/
Lactamil içtim onunda faydası oldumu olmadımı farketmedim . Bugün promalt sipariş ettim 24 tane inşallah işe yarayacak.. birde zemzem suyu sütü arttırırmış canımKozmogirl17 e de söyledim bizde vardı içtim hemen inşallah şifa olur rabbim yardım ederde sütümüz artar. Bilgin olsun neyin şifa olacağı belli olmazmış :)
Sen bırak kocanı şuan allahtan bulsun sen beneğine odaklan sütün gitmesin kuzum. Sen ailesi ile alakalı açma ağzını bırak allah göstersin ona doğru yolu. Yoksa erkekler ailelerini analarını ezdirmezler asla . Benmkide öyle bişey desem hemen anasını kollar..
Bende oyleyim yaa bazen iyiym ama bazen cok uzuluyorum agliyoru.İçten içe diye biçey yok kuzjm sütüm az dediğimz an tamamen takmış oluyoruz. Bende ilk zamanlar kandırdım kendimi takmıyorm diye de köpek gibi takıyorm valla. Sadece ağlamadm 5 6 gündür o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?