2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim kizimda aksam 6 saat uyuyo ben uyandirmiorm yedirmek icin acikinca zten kendisi uyaniyor die doktorumuz uyandirma demisti acaba ben yalnismi yapiorm

Bnim kizim da 6 saat uyuyo 8 de yatarsa 2 de kalkio 9 da yatarsa 3 te kalkio ama ben uyandirip beslemiorm kndisi uyaninca yediriorm acaba yalnis mi yapiorm

Bnim kizim da 6 saat uyuyo 8 de yatarsa 2 de kalkio 9 da yatarsa 3 te kalkio ama ben uyandirip beslemiorm kndisi uyaninca yediriorm acaba yalnis mi yapiorm
Canım bunda doktorların farklı görüşleri var, ama son görüş kilo alımı iyi olan bi bebeğin uyandirilmamasi yönünde, doğru yapıyosun yani. Ben kendim için alıp emziriyorum biraz da. Tek göğüs emiyo bi öğünde. Bu sefer diğer göğüste süt çok uzun süre kalmış oluyo, emzirmezsem taş gibi olup ağrı yapiyo, o yüzden emziriyorum, sağmak zor geliyo. Bide emzirmezsem nasıl olsa bebek icmiyo diye sütüm azalır diye korktuğum için de alıp emziriyorum

Maşallah canım ne güzel iyileşsin hemencik betüş

Canim evet tazyikle ilgili olabilir cunku benim de senin gibi damla damla geliyor. Ben de enmeyi birakmasindan cok korkuyorum ama emdikten sonra veriyorum bazen mama.. aslinda senin yaptigin cok dogru.. benim de icim hic rahat degil mamadan dolayi ama bazen gogsum bile yumusak saatlerce dolmuyor humana cay aldim onu deniycem

Kızlar oyun halısı ne zaman kullanılmaya başlanabilir? Bebekleri 1 aylık olan anneler neler yapıyosunuz?

Benim kizimda aksam 6 saat uyuyo ben uyandirmiorm yedirmek icin acikinca zten kendisi uyaniyor die doktorumuz uyandirma demisti acaba ben yalnismi yapiorm
Doktorun bana dediğine göre doğru yapıyoruz
Uyuyosa müdahale etme dedi
Uykuya da ihtiyaçları var
Maşallah bol bol uyusunlar

Ewt malesef ki stres cok etkilio etkiledi de ama kimsenin umurunds deil artk bnmde kimse umurumda deil kizim icin varim onun icin ugrasiorm allah kalplerine sevgi versin insanlarin
Amin canim. Benim esimde ailesine cok düskün laf soyletmez ama bana karsids oyle allahtan ailesinide bana bulastirmaz. Eger esim beni ezen biri olsaydi kv bin kat daha ezerdi ben kendimi ezdirmemde kesin yuvamiz dagilirdi. 3 yildir evliyiz tek kavgamiz ailesi baska tartisacak konumuz yok o derece iyi anlasiyoruz cok sukur. Ailesi biraz durmalri gereken yeri bilse hic tartsmicaz. Surekli gelmek istiyolar disari ciksak pat gittgmz yere gelirler. esim haftasonlari izinli cocugmz oldugundan beri bi salmadilar ucumz basbasa olalim izin gununde. yani esimde bazen bisey yapamiyor gelmeyin diyor yinede geliyolar. Yüzsüzluk hatsafhada

Humana ben iciyorum canim sonuc pek degismedi belkide bana yaramamistir bilmiyorum. Promalt denicem bende burdaki arkadaslarin tavsiyesiyle. İnsallah bol bol sütlerimiz gelir. Tamamen mamadan kurtulamayiz biz artik alisti cunku en azndan azaltalim onada raziyim.

Aynı bizi anlatmışsın resmen sütüm azaldı bunlar yüzünden

Benimkide 1 aylık kullanabilirim o zaman heralde. Çünkü oyalayacak bişey bulamıyorum öylece etrfa baktığında
Dene valla ben her gün koydum ilk başta hiç durmuyordu sürekli ağlıyodu alıyodum hemen
Şimdi 20 dk falan izliyor
Benim oyun halısında bi araba var müzikli hareketli ona bakıyor takip ediyor

Gene esin senin destekcin cok sukur ki bnde o yok iste malesef ki eltimde kaliolar 10 kisi orda kalio buraya gelmiolat snn yuzunden dio e gitsinler ewlerine deyince sanane oluo burasi onlarin evi oluo allah kalbine esimin bizim bi aile oldugumuzu soksun once kalbine sonra beynine ben ailesini atsın demiorm ama bizim bi aile oldugumuzu da bilsin yani artk

Humanayı bende kullandım hatta hala içiyorum ama bende de pek bi etmedi sanki :/
Lactamil içtim onunda faydası oldumu olmadımı farketmedim . Bugün promalt sipariş ettim 24 tane inşallah işe yarayacak.. birde zemzem suyu sütü arttırırmış canım Kozmogirl17 e de söyledim bizde vardı içtim hemen inşallah şifa olur rabbim yardım ederde sütümüz artar. Bilgin olsun neyin şifa olacağı belli olmazmış :)
Sen bırak kocanı şuan allahtan bulsun sen beneğine odaklan sütün gitmesin kuzum. Sen ailesi ile alakalı açma ağzını bırak allah göstersin ona doğru yolu. Yoksa erkekler ailelerini analarını ezdirmezler asla . Benmkide öyle bişey desem hemen anasını kollar..

BeNde takmiyorum diyorum da galiba icten ice takiyorum sütüm benimde az malesef
İçten içe diye biçey yok kuzjm sütüm az dediğimz an tamamen takmış oluyoruz. Bende ilk zamanlar kandırdım kendimi takmıyorm diye de köpek gibi takıyorm valla. Sadece ağlamadm 5 6 gündür o kadar

Orasi onlarin evi degil seninle esinin evi. Senin esinin senin yaninda olmamasi dert zaten. Gitsin esinde eltinde kalsin cok istiyosa. Bu erkeklerde bu kadar ailenize duskunsunz madem ayrilamiyosnz evlenmeyin bizde ailemizden ayriyz ama hic boylw yapmiyorux

biz esimle konstukta bende bobrek tasi var promalt tasi yerinden oynatirmiki korktm biran

İçten içe diye biçey yok kuzjm sütüm az dediğimz an tamamen takmış oluyoruz. Bende ilk zamanlar kandırdım kendimi takmıyorm diye de köpek gibi takıyorm valla. Sadece ağlamadm 5 6 gündür o kadar
Bende oyleyim yaa bazen iyiym ama bazen cok uzuluyorum agliyoru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…