Sabahtan beri ancak gidebildim forma cokkk geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatacaksiniz güzel haberlerini bekliyoruzYatış verdi canım. Serum, hava filan verilecekmiş. Ateşi yüksek.. Damar yolu açıldı, kan tahlili yapıldı. Bir de aklınızda olsun, domuz gribi salgını varmış aman dikkat edin. Onun da tahlili yapılıyor.
İyi olursa inşallah yarın çıkaracağım dedi.
Ne zamandır yazamadım.çocukla uğraşıyorum.40 ı çıkmak üzere kızımın.fakat yeni birşey başladı bizde çok kötü.benim bebek kolikmiş galiba.gece gündüz farketmez bir ağlıyo 4-5 saat sürüyo.morarıyo çocuk.katılana kadar ağlıyor.bize damla falan verdiler fakat etki etmedi hiç.ne yapıcam bilmiyorum.psikolojim çok bozulmaya başladı.çok sinirleniyorum.her türlü yöntemi kullanarak uyutmaya çalışıyoruz fakat ağlaması azalmıyo bile.korkmaya başladım.çok zormuş kolik çocuk.arada uyuyo yarım saat.sonra morara morara ağlıyo.4-5 saatin sonunda da o kadar ağlayınca iç çekmekten uykuya dalamıyo.çok üzülüyorum haline.elim ayağım birbirine karışıyo.kucağıma alıyorum hafif ritimle koşuyorum bile.zıplatıyorum falan nafile.Masallah ya kuzularimiza Allahim saglik versin :) ben mama+meme gittigim icin aksam esim gelince bebegi devraliyor ben uyuyorum birkac saat o da beni ayakta tutuyor. Bebegin ne kadarlik? Benimki 4 saat 5 saat uyuyor artik 59 gunluk. Kendi uyanmazsa ben uyandirmiyorm. Zateen bebegin 1 ayi dolduktan sonra uyurken ozellikle derin uykudaysa uyandirmaj cok tehlikeliymis. Uykuda büyume hormonu salgilandigi icin. sende sadece meme veriyosan gun icinde goguslerini sagip dolaba atip esin geldignde uyuyabilrsn biraz esinde sagdiklarini verir. Uykunun gercekten insan psikolojisinde yeri buyukmus cocugum olnca anladm. Ne zaman uykumu alirsam cok daha neseli oluyorum bebegimle daha keyifli zaman gevryorum. Eger uykumu alamazsam cocuklada ilgilenemiyorum surekli uyutmak istiyorum
Hiç duymadm öyle bişeyi kuzum. İçinde arpa aroması var bilemedim o onu tetiklermibiz esimle konstukta bende bobrek tasi var promalt tasi yerinden oynatirmiki korktm biran
Bende ağlıyorm vallaBende oyleyim yaa bazen iyiym ama bazen cok uzuluyorum agliyoru.
Çok geçmiş olsn canım yaa allah beterinden saklasın . İyi ki götürmüşsünüzBebeği kendisi hasta olanlara Allah şifa versin. Bizde de hastalıklar bitmiyorOrtamcamın nerdeyse kulak zarı delinecekmiş o denli kulak iltihabına çevirmiş burun akıntısı. Abisi kulağım ağrıyor diyince onu da götürdük de bildik. Sanırım yakın zamanda geniz ameliyatı olacak. Bebeğe geçecek hastalıklar diye de ödüm kopuyor. Uykusuzluk, yorgunluk , üzüntü çok yorucu oldu artık.
Normalde bira icince oynatir ya tirstim kas yapiyim derken göz cikarmayimda. Allah esirgesin bu kadar seyin icinde böbrek tasiyla ugrasmak aman allah korusunHiç duymadm öyle bişeyi kuzum. İçinde arpa aroması var bilemedim o onu tetiklermi
Bende ağlıyorm valla
Çok geçmiş olsn canım yaa allah beterinden saklasın . İyi ki götürmüşsünüz
Dünyaya adapte olmalari cok zor oluyor bebeklerin. kolik bebek cok zordur benimki kolik olmadigi halde uyku duzensizligi arada gelen gaz sancilari bile beni cok yoruyor. Allah yardimcinz olsun. Mahallenin mutlu bebegi kitabi kolik bebekler icin yazilmis. kundak yapip rahim ici ses acip hafif sallamayla rahatlar diyordu. 3 ay sonra bicak gibi kesilirmis az sabret. Benim bebegimde cok huysuzdu bende kolik oldugundan suphelendim ilj zamanlar ama 50 gunden sonrsonra biraz toparladi. 2 gun cok iyi oluyooluyor 1 gun cok huysuz oluyor. İnsallah seninkide toparlar kisa zamanda canimNe zamandır yazamadım.çocukla uğraşıyorum.40 ı çıkmak üzere kızımın.fakat yeni birşey başladı bizde çok kötü.benim bebek kolikmiş galiba.gece gündüz farketmez bir ağlıyo 4-5 saat sürüyo.morarıyo çocuk.katılana kadar ağlıyor.bize damla falan verdiler fakat etki etmedi hiç.ne yapıcam bilmiyorum.psikolojim çok bozulmaya başladı.çok sinirleniyorum.her türlü yöntemi kullanarak uyutmaya çalışıyoruz fakat ağlaması azalmıyo bile.korkmaya başladım.çok zormuş kolik çocuk.arada uyuyo yarım saat.sonra morara morara ağlıyo.4-5 saatin sonunda da o kadar ağlayınca iç çekmekten uykuya dalamıyo.çok üzülüyorum haline.elim ayağım birbirine karışıyo.kucağıma alıyorum hafif ritimle koşuyorum bile.zıplatıyorum falan nafile.
Canım biranın içeriğine çok yakın malt içecekleri alkolsüz tabi ama böbreğine biradaki gibi etki yapabilir sen yine bi araştır dikkat etNormalde bira icince oynatir ya tirstim kas yapiyim derken göz cikarmayimda. Allah esirgesin bu kadar seyin icinde böbrek tasiyla ugrasmak aman allah korusun
Canım senin oyun halın hangisinden adı ne acaba?Dene valla ben her gün koydum ilk başta hiç durmuyordu sürekli ağlıyodu alıyodum hemen
Şimdi 20 dk falan izliyor
Benim oyun halısında bi araba var müzikli hareketli ona bakıyor takip ediyor
Yanlış bişey demek istemem ama canım iltihaplı gibi duruyo pek anlamam ama.iltihaplıysada korkmaKızlar nolur normal deyin şimdi düştü göbeği. İltihaplanmış mı
Ya evet bence de iltihaplıYanlış bişey demek istemem ama canım iltihaplı gibi duruyo pek anlamam ama.iltihaplıysada korkma
İnşallah bilen biri yazar yarın doktorunu arama imkanın varsa ararsın yada sağlık ocağına sorsan falan endişelenme şimdi bi anda bişey olmaz içini ferah tutYa evet bence de iltihaplıne olur acaba iltihaplıysa. Tedavisi nasıl oluyo ki (( internette de bişeycik yazmıyo
Doktora daha sadece bir kere gittik . Numarasını istemedim Pazartesi randevumuz var ama bekleyemem de Pazartesi’yi. Hafta sonu girdi araya ne yapabilirim ki doktor yok hiç bi yerde. Acildeki doktor da ne kadar anlar. Tek çarem burası. İlla bilen vardır Kasım annelerine de yazdım bakalımİnşallah bilen biri yazar yarın doktorunu arama imkanın varsa ararsın yada sağlık ocağına sorsan falan endişelenme şimdi bi anda bişey olmaz içini ferah tut
Evet inş bi an önce bilen biri yazar yaDoktora daha sadece bir kere gittik . Numarasını istemedim Pazartesi randevumuz var ama bekleyemem de Pazartesi’yi. Hafta sonu girdi araya ne yapabilirim ki doktor yok hiç bi yerde. Acildeki doktor da ne kadar anlar. Tek çarem burası. İlla bilen vardır Kasım annelerine de yazdım bakalım
Yookidoo gymotion A Angel-2018Canım senin oyun halın hangisinden adı ne acaba?
Çok trşekkürler canım güzelmişşYookidoo gymotion A Angel-2018
Eki Görüntüle 2222098
Bayağı büyük ve mat kısmı kalınca
Öneririm alacaksanüstteki araba bayağı ilgisini çekiyor
Üzgünüm ama enfekte olmuş gibi görünüyor. siz yine de acile götürün acilde ki doktorlar da illa ki biliyorlardır. Yaşadığınız il de kadın doğum ve çocuk hastanesi varsa oraya giderseniz nöbetçi çocuk doktoru vardır bilmezlerse ona yönlendirirler. Pazartesi’yi beklemeyin bence.Kızlar nolur normal deyin şimdi düştü göbeği. İltihaplanmış mı
Bi araştır kuzum dr sor bence cidden kaş yapayım derken göz çıkartmaNormalde bira icince oynatir ya tirstim kas yapiyim derken göz cikarmayimda. Allah esirgesin bu kadar seyin icinde böbrek tasiyla ugrasmak aman allah korusun
Kzum iltihap gibi duruyo korkulacak bişey değil ama zaman kaybetme pazartesiyi bekleme. K vitamini aşısı vuracaklar bir doz daha benim oğluma da vurmuşlardı. Eğer geçmezse bu sefer yakma işlemi dedikleri bişry uyguluyolar ama yakmıyorlar korkma uzun bi çubukla bişey sürüyolar göbeğine canı acımıyo bile. Acilde olan dr da anlar bundan korkma zaman kaybetme ama allah şifa versinYa evet bence de iltihaplıne olur acaba iltihaplıysa. Tedavisi nasıl oluyo ki (( internette de bişeycik yazmıyo
Kızlar nolur normal deyin şimdi düştü göbeği. İltihaplanmış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?