Ne zamandır yazamadım.çocukla uğraşıyorum.40 ı çıkmak üzere kızımın.fakat yeni birşey başladı bizde çok kötü.benim bebek kolikmiş galiba.gece gündüz farketmez bir ağlıyo 4-5 saat sürüyo.morarıyo çocuk.katılana kadar ağlıyor.bize damla falan verdiler fakat etki etmedi hiç.ne yapıcam bilmiyorum.psikolojim çok bozulmaya başladı.çok sinirleniyorum.her türlü yöntemi kullanarak uyutmaya çalışıyoruz fakat ağlaması azalmıyo bile.korkmaya başladım.çok zormuş kolik çocuk.arada uyuyo yarım saat.sonra morara morara ağlıyo.4-5 saatin sonunda da o kadar ağlayınca iç çekmekten uykuya dalamıyo.çok üzülüyorum haline.elim ayağım birbirine karışıyo.kucağıma alıyorum hafif ritimle koşuyorum bile.zıplatıyorum falan nafile.
Elhamdülillah canım, daha iyiyiz. Burnu doldu mu temizliyoruz, rahatlıyor. Nefes alıyor. Dün geldiğimiz haliyle arada baya fark var. Antibiyotik yapıldı iki kere. 500ml bir de serum yedi, 3 kere de hava aldı. Çok şükür.. Şimdi yatırdım. Inşallah Ayşe Hanım gelince çıkaracaktır diye düşünüyorumLezzetliCipetpet nasıl oldunuz canım? İyisinizdir inşallah
Elhamdülillah canım, daha iyiyiz. Burnu doldu mu temizliyoruz, rahatlıyor. Nefes alıyor. Dün geldiğimiz haliyle arada baya fark var. Antibiyotik yapıldı iki kere. 500ml bir de serum yedi, 3 kere de hava aldı. Çok şükür.. Şimdi yatırdım. Inşallah Ayşe Hanım gelince çıkaracaktır diye düşünüyorum
Evet canım gece hastanede kaldık, inşallah bugün çıkarız diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederimHastanede misiniz siz ??? çok geçmiş olsun
Oh iyi maşallah kuzum iyi olmasına çok sevndim. Yusuf ege de de öksürük başladı ya inşallah ilerlemezElhamdülillah canım, daha iyiyiz. Burnu doldu mu temizliyoruz, rahatlıyor. Nefes alıyor. Dün geldiğimiz haliyle arada baya fark var. Antibiyotik yapıldı iki kere. 500ml bir de serum yedi, 3 kere de hava aldı. Çok şükür.. Şimdi yatırdım. Inşallah Ayşe Hanım gelince çıkaracaktır diye düşünüyorum
İnşallah ilerlemez canım. Ateşini de takip et. Burnunu serum fizyolojik ve otribebeyle temizle.Oh iyi maşallah kuzum iyi olmasına çok sevndim. Yusuf ege de de öksürük başladı ya inşallah ilerlemez
Sürekli temizliyorum kuzumda boğazı hır hır ediyo ya. Havalandırıyorım kuzjmda sık sık değil korkuyorım daha çok hastalanır diye :/ havalandıraym bariİnşallah ilerlemez canım. Ateşini de takip et. Burnunu serum fizyolojik ve otribebeyle temizle.
Bir de Ayşe Hanım bize odayı sık sık havalandırın dedi. Aklında olsun canım, evi havalandır sen de ara ara
Bebeği odadan çıkar, havalandır bi beş dk sonra geri getir canım. Hastalanmaz ondan merak etmeSürekli temizliyorum kuzumda boğazı hır hır ediyo ya. Havalandırıyorım kuzjmda sık sık değil korkuyorım daha çok hastalanır diye :/ havalandıraym bari
Canım doktorumuz 3 saate bir iki kez öksürük önemli değil ama ard arda bir öksürme varsa getir demişti. Yenidoğanda öksürük olmaz, bence sen bekletmeden doktora götür. Serum fizyolojik ve bol bol emzir diyecekler ama bana da başkalarına da çare olmadı. Biliyorsun sayfamızda hastaneye yatıp tedavi görenler oldu.Oh iyi maşallah kuzum iyi olmasına çok sevndim. Yusuf ege de de öksürük başladı ya inşallah ilerlemez
Ben bunu dediğimde doktor gülmüştü “internette bir sürü yalan yanlış bilgi var, sonuna bir de sendrom koymuşlar inandırıcı olsun diye” demişti. Başka bir doktora gidip bebeğim ağlarken katılıyor dediğimdeyse o da “bebeği katılma noktasına getirme olursa da bazen fazla çalkalıyor aileler bu beynine zarar verir kolunda yüz üstü çevirip pat pat hafif sırtına vur” demişti. Doktorlar farklı farklı konuşuyor.Haklısın elin ayağın karışır ama sarsılmış bebek sendromu diye bişey var
Sakinleştireyim derken çok sallayabiliyomuş anneler fark etmeden. Bunalınca eşine ya da yardım eden biri varsa ona ver biraz dinlen. Sling gibi bişey denedin mi?
Ben bunu dediğimde doktor gülmüştü “internette bir sürü yalan yanlış bilgi var, sonuna bir de sendrom koymuşlar inandırıcı olsun diye” demişti. Başka bir doktora gidip bebeğim ağlarken katılıyor dediğimdeyse o da “bebeği katılma noktasına getirme olursa da bazen fazla çalkalıyor aileler bu beynine zarar verir kolunda yüz üstü çevirip pat pat hafif sırtına vur” demişti. Doktorlar farklı farklı konuşuyor.
Çok geçmiş olsun canım. Serum falan verilirken emzirilebilior muKızlar mesajları okudum ama cevap yazamadım. Hepinize çok çok teşekkür ederim..
Çok şükür daha iyiyiz şimdi. Kızım resmen tüm gün emdi. Serum, ilaç, hava, antibiyotik verildi. Çok şükür ateşi düştü ve nefes alabilmeye başladı yavaş yavaş. Doktorumuz geldi biraz önce de, ciğerindeki ötme kesilmiş, ses gelmiyor dedi. Bizde haberler böyle :)
30 aralıkda kampanya bitti yazıyordu. Sen kampanyalı mı aldın canım e bebekden. Ben migrosdan maltana nın malt içeceğini alıyprum şok da da satılıyor hattaHumanayı bende kullandım hatta hala içiyorum ama bende de pek bi etmedi sanki :/
Lactamil içtim onunda faydası oldumu olmadımı farketmedim . Bugün promalt sipariş ettim 24 tane inşallah işe yarayacak.. birde zemzem suyu sütü arttırırmış canım @Kozmogirl17 e de söyledim bizde vardı içtim hemen inşallah şifa olur rabbim yardım ederde sütümüz artar. Bilgin olsun neyin şifa olacağı belli olmazmış :)
Sen bırak kocanı şuan allahtan bulsun sen beneğine odaklan sütün gitmesin kuzum. Sen ailesi ile alakalı açma ağzını bırak allah göstersin ona doğru yolu. Yoksa erkekler ailelerini analarını ezdirmezler asla . Benmkide öyle bişey desem hemen anasını kollar..
Hırıltı da var diyorsun canını sıkmak istemem ama imkanın varsa bugün doktora git. Benim kızım önce hapşırdı sonra bir iki kez öksürdü ben o günlerde 2 farklı doktora götürdüm ciğer temiz deyip gönderdiler 3. Doktor yatış verdi. 72 saatte ilerler dedi. Hırıltımız da vardı. Burunu çekince bişeyler geliyor mu pekiSürekli temizliyorum kuzumda boğazı hır hır ediyo ya. Havalandırıyorım kuzjmda sık sık değil korkuyorım daha çok hastalanır diye :/ havalandıraym bari
Konudan konuya atlıyorum ama -şu an pek de kendimde değilim ayağımda sallayıp ağzımdan sesler çıkarıp buraya yazıyorumAmann doktorlar da değişik ama yurtdışında bu konuda çok hassaslar ve okuduğum bi sürü kaynakta eğer çok yorgun tükenmiş ve sinirliyseniz ve de yalnızsanız bebeği beşiğine bırakıp bi kaç dakika ortamı terk edin sakinleşip öyle alın diyor hep
Evet canım. Sarılık için yattığımızda elinden serum bağlanmıştı, o zaman emzirmek zordu ama bu sefer serum ayağına takılı. O yüzden rahat oluyor emzirmek çok şükürÇok geçmiş olsun canım. Serum falan verilirken emzirilebilior mu
Konudan konuya atlıyorum ama -şu an pek de kendimde değilim ayağımda sallayıp ağzımdan sesler çıkarıp buraya yazıyorum- benim woombie şimdi geldi denedim de baya dar hissettirdi. Kollarındaki fermuarı açıyorum o zaman daha iyi gibi. Sen öyle sımsıkı mı sarıyorsun?
Senin bebiş mi spizella?Eki Görüntüle 2222166
Kolları sıkı gibi gelse de içinde aşağı yukarı hareket ettirebiliyor
Ben bazen göğsünde birleştiriyorum bazen iki yanına koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?