2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Eki Görüntüle 2222166

Kolları sıkı gibi gelse de içinde aşağı yukarı hareket ettirebiliyor
Ben bazen göğsünde birleştiriyorum bazen iki yanına koyuyorum
Maşallah kızımıza. Burunu kalkık fındık gibi olacak belli :)
Benim kız seninkinden büyük. 0-3 hiç olmazmış bize. 0-18 boydan iyi ama enden özellikle omuzları ve yolları baya dar geldi bana. Senin el pozisyonunu da deneyeceğim.

Aç madem fermuarını, sıkmasın çok da bebeği
Yeter ki eller kollar hafif sarmalansın

Bebeği odadan çıkar, havalandır bi beş dk sonra geri getir canım. Hastalanmaz ondan merak etme

Tıkanırsa, ateşlenirse ilerlemeden doktora gel canım. Öksürük önemli diye biliyorum
Havalandrdım kuzum gözlemliyorum bakalım
Evet kuzum ama sabahtan sonra bdaha öksrmedi şuan bakıyorum bakalım inşallah tekrarlamaz
30 aralıkda kampanya bitti yazıyordu. Sen kampanyalı mı aldın canım e bebekden. Ben migrosdan maltana nın malt içeceğini alıyprum şok da da satılıyor hatta
Dün aldım bugün geldi kuzm hala devam ediyor. Aa şokta varmı
Sabahtan sonra kesildi kuZum ya tekrarlamadı hapşırma faln da bi iki kere oldu. İnşallah tekrarlamazda gitmeyiz
Oy maşallaah kaşına gözüne, en çok burnuna :)))

Dun bana dio otur ewinde ben gidiorum gitmis ailesinin yanina ben kizimla ewde tekim hep evliligini bitiriosun bu sekilde yalniz kalcaksin dio ama bnmde sabrim tasmk uzere allah yardimcimiz olsun ne olacak boyle bilmiorm kziim huzursuz saygisiz sevgisiz bir ortamda buyumesini istemiorm ama babasindan uzakta buyusun istemiorm ne yapacagim hic bilmiorm allah yardimcim olsun

Ben susuyorum zten bayagidir ama onlar konusup doldurup gonderiolar evimde huzur yok yabanci gibi otururoz konusmuoz bile allah yardim etsin bebegim icin dayanma gucu versin insallah

Kızlar nasıl unutuyorsunuz bebeklerinizi? Bizimki gece çok ağlıyor uyumak istemiyor emmek bile istemiyor bazen. Siz nasıl çare buldunuz?

Ben susuyorum zten bayagidir ama onlar konusup doldurup gonderiolar evimde huzur yok yabanci gibi otururoz konusmuoz bile allah yardim etsin bebegim icin dayanma gucu versin insallah
Sanaa saygı göstermiyosa ailenin arkanda duracağını biliyosan susma ozaman kuzum. Anamızdan dert çekmeye gelmedik bu dünyaya. Evlenmeden üstümüze titreyen adamlar snra nasıl böyle değişebiliyolar anlamak çok imkansız. Allah ailesine merhamet versin onun dicem de o da zor.. allah sana sabır versin kzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…