- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Oyyy çok güzel bir bebeğin var annesi maşallah
Kırk bir kere maşallah ya :) ne güzel. Ben de koymak isterim de deşifre olmamak için koyamıyorum.
Ayyy teşekkür ederim bütün bebekler çok güzel kii :)Oyyy çok güzel bir bebeğin var annesi maşallahinci gibi gerçekten
Kırk bir kere maşallah ya :) ne güzel. Ben de koymak isterim de deşifre olmamak için koyamıyorum.
Sen de bana özelden gönder o zaman :)Kırk bir kere maşallah ya :) ne güzel. Ben de koymak isterim de deşifre olmamak için koyamıyorum.
Valla tanıyanlara selam olsun napiyim
Maşallah kızımıza. Burunu kalkık fındık gibi olacak belli :)Eki Görüntüle 2222166
Kolları sıkı gibi gelse de içinde aşağı yukarı hareket ettirebiliyor
Ben bazen göğsünde birleştiriyorum bazen iki yanına koyuyorum
Maşallah kızımıza. Burunu kalkık fındık gibi olacak belli :)
Benim kız seninkinden büyük. 0-3 hiç olmazmış bize. 0-18 boydan iyi ama enden özellikle omuzları ve yolları baya dar geldi bana. Senin el pozisyonunu da deneyeceğim.
Gönderdim :)Sen de bana özelden gönder o zaman :)
Adaşımızı görmek isterim :) esime göre bilgeler sarışın olurmuş bana göre esmer, gözlüklü :)Gönderdim :)
Havalandrdım kuzum gözlemliyorum bakalımBebeği odadan çıkar, havalandır bi beş dk sonra geri getir canım. Hastalanmaz ondan merak etme
Tıkanırsa, ateşlenirse ilerlemeden doktora gel canım. Öksürük önemli diye biliyorum
Evet kuzum ama sabahtan sonra bdaha öksrmedi şuan bakıyorum bakalım inşallah tekrarlamazCanım doktorumuz 3 saate bir iki kez öksürük önemli değil ama ard arda bir öksürme varsa getir demişti. Yenidoğanda öksürük olmaz, bence sen bekletmeden doktora götür. Serum fizyolojik ve bol bol emzir diyecekler ama bana da başkalarına da çare olmadı. Biliyorsun sayfamızda hastaneye yatıp tedavi görenler oldu.
Ben yandım siz yanmayın, bence doktora gitmelisin.
Dün aldım bugün geldi kuzm hala devam ediyor. Aa şokta varmı30 aralıkda kampanya bitti yazıyordu. Sen kampanyalı mı aldın canım e bebekden. Ben migrosdan maltana nın malt içeceğini alıyprum şok da da satılıyor hatta
Sabahtan sonra kesildi kuZum ya tekrarlamadı hapşırma faln da bi iki kere oldu. İnşallah tekrarlamazda gitmeyizHırıltı da var diyorsun canını sıkmak istemem ama imkanın varsa bugün doktora git. Benim kızım önce hapşırdı sonra bir iki kez öksürdü ben o günlerde 2 farklı doktora götürdüm ciğer temiz deyip gönderdiler 3. Doktor yatış verdi. 72 saatte ilerler dedi. Hırıltımız da vardı. Burunu çekince bişeyler geliyor mu peki
Oy maşallaah kaşına gözüne, en çok burnuna :)))
Adaşımızı görmek isterim :) esime göre bilgeler sarışın olurmuş bana göre esmer, gözlüklü :)
Dun bana dio otur ewinde ben gidiorum gitmis ailesinin yanina ben kizimla ewde tekim hep evliligini bitiriosun bu sekilde yalniz kalcaksin dio ama bnmde sabrim tasmk uzere allah yardimcimiz olsun ne olacak boyle bilmiorm kziim huzursuz saygisiz sevgisiz bir ortamda buyumesini istemiorm ama babasindan uzakta buyusun istemiorm ne yapacagim hic bilmiorm allah yardimcim olsunOrasi onlarin evi degil seninle esinin evi. Senin esinin senin yaninda olmamasi dert zaten. Gitsin esinde eltinde kalsin cok istiyosa. Bu erkeklerde bu kadar ailenize duskunsunz madem ayrilamiyosnz evlenmeyin bizde ailemizden ayriyz ama hic boylw yapmiyorux
Ben susuyorum zten bayagidir ama onlar konusup doldurup gonderiolar evimde huzur yok yabanci gibi otururoz konusmuoz bile allah yardim etsin bebegim icin dayanma gucu versin insallahHumanayı bende kullandım hatta hala içiyorum ama bende de pek bi etmedi sanki :/
Lactamil içtim onunda faydası oldumu olmadımı farketmedim . Bugün promalt sipariş ettim 24 tane inşallah işe yarayacak.. birde zemzem suyu sütü arttırırmış canım @Kozmogirl17 e de söyledim bizde vardı içtim hemen inşallah şifa olur rabbim yardım ederde sütümüz artar. Bilgin olsun neyin şifa olacağı belli olmazmış :)
Sen bırak kocanı şuan allahtan bulsun sen beneğine odaklan sütün gitmesin kuzum. Sen ailesi ile alakalı açma ağzını bırak allah göstersin ona doğru yolu. Yoksa erkekler ailelerini analarını ezdirmezler asla . Benmkide öyle bişey desem hemen anasını kollar..
Maaşallah maaşallah yerim ben onu sevimli surat
Sanaa saygı göstermiyosa ailenin arkanda duracağını biliyosan susma ozaman kuzum. Anamızdan dert çekmeye gelmedik bu dünyaya. Evlenmeden üstümüze titreyen adamlar snra nasıl böyle değişebiliyolar anlamak çok imkansız. Allah ailesine merhamet versin onun dicem de o da zor.. allah sana sabır versin kzumBen susuyorum zten bayagidir ama onlar konusup doldurup gonderiolar evimde huzur yok yabanci gibi otururoz konusmuoz bile allah yardim etsin bebegim icin dayanma gucu versin insallah
Maşallah inci kızımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?