2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar morelim cok bozuk simdi doktorumla görüstum ikili testimin sonucu cikmis biyokimyasal risk 1/86 mıs biraz riskli dedi o pahali bi test var ya onu yapalim istersen dedi ostersen 4 luyu bekle dedi bende bekleyelim dedim butcem kaldirmaz suanda o testi modum fena düstü yani

Kızlar Lierac Çatlak Önleyici Krem kullananlar var mı? Haftada kaç kere kullanılacak, acaba her gün mü kullanmak lazım? Doktoruma sormayı unutmuşum da.
Çok kötü kokuyormuş bu jel ya, her seferinde içim kalkıyor...

Bir şey yoktur inşallah canım ya... Hem Ramazan hem Cuma bak bugün, dua edelim bol bol inşallah Rabbim hayırlara çıkarsın...

Kızlar merhaba benim karnım çok büyümedi hala sabah bulantım var birde ben hala bebeğimi hissedemiyorum aynı durumu yaşayan varmı gün lerde önemli tabi
Benim de ikinci bebek ama ben de hissetmiyorum... O kadar yokluyorum.. Bulantı kac gundur yoktu dun yediklerimi hep.cıkardım... Karnım da cıkmadı. Cıksa da anlasalar biraz.

riski yüksek çıkıp sorunsuz doğum yapan kişiyi çok duydum işallah seninki de öyle olur... bu da kesin değil sonuçta inşallah herşey istediğin gibi olur... moralini yüksek tutmaya çalış bebiş de üzülmesin

Tecrübe konuşuyor :) valla her türlü tecrübe paylaşımınıza ihtiyacım var. İlk bebek olduğum için çok şaşkınım ve öğrenmem gereken milyonlarca şey var gibi geliyor.

Ben de ikili yaptırdım sonu iyi ama. Doktor istedi diye yaptırdım Hani istediğim seyı yaptırmadı demesin diye.
Sunu sorucam farzet ki cocuk down sendromlu. Aldıracak mısın? Bildiğim kadarıyla tedavisi yok Hani ilaca ameliyatla.. Sonuçları da cok güvenilir degil bu testlerin. Bana doktor on binde bir ihtimal dedi. Allah saglık la kucağına almayı nasip etsin. Moralini bozma. Gelirse Allahtan gelecek

hmm yaptırabilseniz içiniz rahat ederdi. bir şey çıkacağını sanmıyorum ama.

kızlar ben hissediyor muyum bilmiyorum ama. içimde kıpırtılar var. hatta gece uyandım ama emin olamıyorum. gaz mı bebek mi, karar veremedim.

Kızlar merhaba benim karnım çok büyümedi hala sabah bulantım var birde ben hala bebeğimi hissedemiyorum aynı durumu yaşayan varmı gün lerde önemli tabi
Merhaba canim ilk bebekse normal.karin kaslari ilkinde daha sert oldugu icin karnin buyumesi ve bebgi hissetmen 18-20 haftayi bulabiliyor.ben kizimi 19 haftalikken hissetmistim.ikinci gebeligimde 13 hafta bittiginde minik minik hissetmeye baslamistim.bir balonu dusun ilk sisirmeye basladiginda zor siser ama havasini bosaltip tekrar sisirdiginde daha kolay olur.biraz tuhaf bi ornek oldu ama anlatmak acisindan

pahalı dediğin test sanırım nifty testi. yüzde 99 oranında doğru sonuç veriyor. haklısın biraz pahalı. ben de iki hafta önce yaptırdım bu testi. ama biraz indirim talep edebilirsin, yanlış hatırlamıyorsam kısa süreli de olsa taksit de yapıyorlar. nifty testinde bebeğin kromozom haritasını çıkarıyorlar ve tüm anomalilerle ilgili risk oranlarını görebiliyorsun. eğer ikili testin sonucu riskli çıktıysa, sonuçları daha doğru olan bir testi yaptırıp, ona değerlendirmekte fayda var diye düşünüyorum.

Kötü çıkan testlerde bile 23 çocuktan 1 tanesi kromozom anomalili doğuyormuş. İnşallah sorunsuzdur. Rabbim sağlıkla hepimizin bebeğini kucağımıza almak nasip etsin inşallah

Günaydın hayırlı cumalar hamişler . Bacak kasılmaları başlayan var mı : ( sağ tarafım kopuyo gece sanki ne şekle sokcagımı sasırıyorum . Bu arada kusma fılan yoktu. Dün yedıgım bi havuç canıma okudu . İkindiden açtım zaten akşam iftar öncesi önce havuç cıktı boğaz ve midemin anasını ağlatarak :/ sonra oturup zorla bıseyler yedım gecede onlar cıktı ustune bıde heryerı batırdım : ( neyseki sabaha sıfır sorunla uyandım : ( off off

yemeklerin içinde ayyy ilk zaman zor olmuştur kesin benim masa maşı oturmaktan belim ağrıyor sürekli
Yaa bel agrisida cok zor
Tecrübe konuşuyor :) valla her türlü tecrübe paylaşımınıza ihtiyacım var. İlk bebek olduğum için çok şaşkınım ve öğrenmem gereken milyonlarca şey var gibi geliyor.
Dogumdan 2 ay sonra simdi endise ettigin tum konularda uzman oluyorsun

Hemen düşürme moralini. Risk var ama bu kesin anlamına gelmiyor. 4lü testte inşallah hiç bir sorun çıkmaz, ferah tut gönlünü.

Bebeginde hisseder annesi üzüldügünü....özgün var ya sarkici oglu down sendromlu ona sormuslardi testlerde cikmadi mi diye milyonda 1 ihtimaldi ama o ihtimal gercek oldu demisti....dusukte ciksa risk hep var hepimiz icin gecerli...sen yine icini ferah tut.madem 4lu taramayi beklemen gerekiyo o arada üzme bebegini

Canım önemli olan biyokimyasal risk değil ki kombine risk.hatta benim testimin sonucunda biyokimyasal başlığı bile Yok.sadece trizomi 21 riski(kombine yazıyor)trizomu13,18 riski ve yaş riski yazıyor.kaldı ki kombine riski bile 1/250 den düşük çıksa bile unutma bu bir olasılık testi.bence sen kombine riskine bi bak.

Canım moralini bozma. Benim ikinci kızımdada yüksek riskli çıktı. Perinatoloğa yönlendirdi, gitmedim. Çünkü aldırma gibi bi düşüncem yoktu. Hep dua ettim, tevekkül ettm. Rabbim veriyorsa vardır bir sebebi dedim. Ve sapasağlam bi kızım oldu çok şükür. Biraz fazla zeki:) bu hamileliğimde ikili test yaptırmadım. Çünkü diğernde doğuma kadar çok kafama takılmıştı. Rabbimden ne gelirse razıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…