- 4 Mart 2018
- 32
- 57
- 3
- 27
Sorma sorma heryer yemek...Dedim bende bulantı olursa ben naparım diye ama allahtan sıkıntım olmadıOkadar yemeğin içinde normal sen kokudan aliyosun kg:))
Bırak hamileliği tedavinin başından beri bize yasak..Belki simdi serbesttir ama simdide eşim zarar veririm korkusuyla yaklaşmıyor..O yüzden doktora sormuyoruz bile...Biz daha bi kaç ay kardeş kardeş yatıcaz anlaşılanKızlar siz eşinizle cinsellik yaşıyor musunuz?
Günaydınlarr... Bizim doktor henüz serbest demediği için o bile yok bizde. Herhalde unuttu doktor bu kez soracsğım diyor eşimGünaydın hayırlı cumalar annişler
Kendime iyiyim diye nazar ettim dün gece birde nevar ne yok boşalttım iyi geldi ama
Bizim ilişki durumuda ayda bir le sınırlı kalmış hatta dün eşimle dalga geçtim bu ayki istikakını doldurmuşsun hazirana bekleriz efendim diye
Canım bence ihmal etme ultrasonla bakarlar. En azından için rahat eder.Kızlar günaydın enteresan bi sorunum var.
Dün akşam sol göğüs ucumun hemen bitişiğinde altta (koyu renkli olan alan icerisinde kaliyor) bi yuvarlaklik hissettim yaklasik boyutu yaklaşık 50 kuruş büyüklüğünde ortası düz yuvarlak kısmı kabarık ve kasidigimda falan hissetmedim orayı. Esim de bisey falan sokmuştur dedi fazla önemsememiştim ama sabah diğerinde de olmuş. Şuan 2 göğüs ucumda da aynı şey var. Bu tarz bisey yasayan var mı neden kaynaklı acaba doktora gitmelimiyim yoksa normal bisey mi.
Günaydınlaaaarr...Hormonlarla alakalı değişiklikler olabilir ama bencede bi doktora görünmelisin için rahat eder hiç değilse.Kızlar günaydın enteresan bi sorunum var.
Dün akşam sol göğüs ucumun hemen bitişiğinde altta (koyu renkli olan alan icerisinde kaliyor) bi yuvarlaklik hissettim yaklasik boyutu yaklaşık 50 kuruş büyüklüğünde ortası düz yuvarlak kısmı kabarık ve kasidigimda falan hissetmedim orayı. Esim de bisey falan sokmuştur dedi fazla önemsememiştim ama sabah diğerinde de olmuş. Şuan 2 göğüs ucumda da aynı şey var. Bu tarz bisey yasayan var mı neden kaynaklı acaba doktora gitmelimiyim yoksa normal bisey mi.
bende bunu kullanıorum ama çiçerken çok zorlanıyorum çok büyük biraz öğürtü geliyor tuhaf oluyor midem
O eski halimden eser Yok şimdi diye şarkı söyleyesim geldiKızlar siz eşinizle cinsellik yaşıyor musunuz?
Bakalım doğuma hangimiz önce gidicez sağlıkla gelirler inşallah :)Evt cnm simdi gordum7 subat SAT
aaaa oda neeee çocuğa bişey olacak diye eşimde bende yaklaşamıyoruz birbirimize tamamen pskolojik yani zaten oda espriye vuruyor çocuğun önünde olmaz ayıp diye bkalım ne zaman kırılacak o zincirlerKızlar siz eşinizle cinsellik yaşıyor musunuz?
yaaa ne kadar tatlıymış bayıldım!Eki Görüntüle 2150106 yaa soobe deki yenidogan cicilerinin guzelligi :)Eki Görüntüle 2150106
Nifty anneden kan alınarak yapılan bir kromozom testi. Bebekte kromozal hastalıkların olup olmadığını analiz ediyor. Yani ikili üçlü testlerin biraz daha yüksek oranda doğru tahmin çıkartılabilen bir versiyonu.Nifty ne oluyor kızlar
Kızlar siz eşinizle cinsellik yaşıyor musunuz?
Eki Görüntüle 2150106 yaa soobe deki yenidogan cicilerinin guzelligi :)Eki Görüntüle 2150106
Canım ilk 12 hafta yasaktı. Sonra bizim eşimle aramız çok ama çok açıldı. Ama o ona rağmen istiyor da benim içimden gelmiyor. Ama hormonlar bazen beni kandırıyor maalesef fazla karşı koyamıyorum bazenKızlar siz eşinizle cinsellik yaşıyor musunuz?
Teşekkür ederim canımNifty anneden kan alınarak yapılan bir kromozom testi. Bebekte kromozal hastalıkların olup olmadığını analiz ediyor. Yani ikili üçlü testlerin biraz daha yüksek oranda doğru tahmin çıkartılabilen bir versiyonu.
Soode den bisey alirken 0-3 ay diyo ya 3 aydan sonra anca giyer demekyaaa ne kadar tatlıymış bayıldım!
yemeklerin içinde ayyy ilk zaman zor olmuştur kesin benim masa maşı oturmaktan belim ağrıyor sürekliEvet canım bir restoran zincirinde kalite yöneticisiyim..onları denetliyorum simdilik zorlanmiyorum ama sonra ne olurum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?