Kanama alanı tamamen yok olmuş demişti bana son kontrolde .lekelenmelerim bile bitmişti ,şimdi tekrar kanama.Geçmiş olsun canım, dinlen yoğunlaşırsa gidersin, ben son kontrolde sordum kanama alanın yok dedi, senin var mıydı?
Progestanı bırak dediğine göre senin de kanama alanın yokmuş, benim doktorum bıraktırmadı, 2 almaya devam ediyorum. İlacı aniden kesince kanama oluyor diye hatırlıyorum ama sen bırakmamışsın ki.Progestanı 1e düşürmüştüm,ondan mı oldu acaba.ama doktor komple kes demişti ben yine de kesmek istememiştim 1e indirmiştim.
Canım plasenta yukarı çıkınca da olabiliyor kanama, eşi ayrılınca da olabilir diyorlar, Kanama alının da tekrar oluşmuş olabilir ağrın var mı?
Ağrım yok hatta bugün kendimi çok iyi hissediyorum gündüz iyi uyudumCanım plasenta yukarı çıkınca da olabiliyor kanama, eşi ayrılınca da olabilir diyorlar, Kanama alının da tekrar oluşmuş olabilir ağrın var mı?
Canım inşallah birşey yoktur ben her zamanki önerimi yapcam, sen buraya böyle şeyler yazınca ben en az kendim kadar endişeleniyorum, Rabbim aynı şeyleri tekrar yaşatmasın, biz hiç riske atmayalım doktora git içimiz rahat etsin.Ağrım yok hatta bugün kendimi çok iyi hissediyorum gündüz iyi uyudum
Kuzum kanama alanın tekrar mı oluştu acaba? Ya canım risk alma devam ederse doktora git lütfen bir de kırmızı demişsin ilacı da tam kesmemişsin. Yani böyle söyleyince benimde moralim bozuldu sevinmiştim kanama alanım geçti demiştin sanırım en son öyle hatırlıyorum. Sen risk alma kuzum.
canım dr. bu haftalarda kanama olursa progestanı al panik yapma ama vakit kaybetmeden gel demişti bana ağrının olmaması iyi bişey kanamaya ağrı eşlik ediyo ve geçmiyosa ozaman risk büyük dedi ama vakit geçirme uygunsan gitmek için proluton falan yaparlar belki... belkide hiç sıkıntı yoktur ama Allahın izniyle önemsiz bir şeydir ama gidebilecek durumda isen bi git istersen birde bu haftalarda hafif kanama olabiliyormuşKanama kesilmezse doktora gidecem,Progestan aldım bir tane.teşekkür ederim kızlar allah razı olsun
Olmaz cnm merak etme.Kızlar kuşumun kafesini temizliyordum kolum demirlerine takıldı paslı olmuş olabilir. Ama kanamadı sadece hafif kızardı ve kabardı. Bi şey olur mu?
Doktora gittim kızlar,kanama alanı oluşmuş Proluton yazdı.çok şükür bebek iyi,dinlen diyor sadece.canım dr. bu haftalarda kanama olursa progestanı al panik yapma ama vakit kaybetmeden gel demişti bana ağrının olmaması iyi bişey kanamaya ağrı eşlik ediyo ve geçmiyosa ozaman risk büyük dedi ama vakit geçirme uygunsan gitmek için proluton falan yaparlar belki... belkide hiç sıkıntı yoktur ama Allahın izniyle önemsiz bir şeydir ama gidebilecek durumda isen bi git istersen birde bu haftalarda hafif kanama olabiliyormuş
Çok şükür, İyi yapmışsın giderek.Doktora gittim kızlar,kanama alanı oluşmuş Proluton yazdı.çok şükür bebek iyi,dinlen diyor sadece.
Ben ilk gebeliğimde günde 1 tane içiyordum, arkadaşıma doktoru ağrın olunca iç demiş. Doktor belirliyor dozu.Kızlar doktor bugün feramet le magnezyum verdi eczane sabah akşam iç dedi siz ne kadar içiyorsunuz
Evet cnm bakslim hayirlisi olsun senin cinsiyet bellimi benim bugun bir ogluşum olacagini ogrendim.senin belli oldumu cinsiyetBakalım doğuma hangimiz önce gidicez sağlıkla gelirler inşallah :)
Cnm canini sikma allah buyuktur su mubarek ramazan hurmetine evladini sana bagislasin 4 lu bekle istersen bu konuda yorum yapmak ne kadar dogru bilemiyorum.birde eger allah korusun bi sikinti olursa evkadini aldirabilecekmisin onu dusun ona gore kararini ver .Kizlar morelim cok bozuk simdi doktorumla görüstum ikili testimin sonucu cikmis biyokimyasal risk 1/86 mıs biraz riskli dedi o pahali bi test var ya onu yapalim istersen dedi ostersen 4 luyu bekle dedi bende bekleyelim dedim butcem kaldirmaz suanda o testi modum fena düstü yani
Valla bende hatirlamiyom herifte bisi olcak diye diken ustunde yspalim iatersen diyorum yoook diyo anlayacaginiz tik yokKız bnmkide tuo bebek en son ne zaman sevistık hatırlamıyorum bile :))) lobidom sıfır sıfır sıfır adamında yanaştıgı yok bu hormonlar bizde ters tepti
Çok şükür canım Allah korusun meleklerimizi sağlıkla inşallah geçmiş olsun dinlen bol su iç sakın kabız falan olma bu aralar dikkat et bebek büyüyor çabuk geçer kanama alanı bu defa Allah'a emanet olDoktora gittim kızlar,kanama alanı oluşmuş Proluton yazdı.çok şükür bebek iyi,dinlen diyor sadece.
Cnm benjmde bu haftada kahve leke oldu hemen doktkra gittim ples2ntada az ayrilma olmus dedi progestan verdi ghnde 3 kere ama bu haftada plesanta kendjne yer yaptigi icjn olabiliyormus.sen doktora fit ihmal etme ilac verirAğrım yok hatta bugün kendimi çok iyi hissediyorum gündüz iyi uyudum
Aslında benim ikinciyi yapacak cesaretim yoktu. Direkt kendi isteğime kalsa sanırım yapmazdim. Ama kızım çok istiyordu bir kardeşi olsun. "Anne keşke senin iki tane kızın olsaydı" diyordu son bir yıla yakındır. Yaptıysam kızım için yaptım gerçekten :). Kızıma eş olması inan daha çok mutlu ediyor beni. Ömür boyu birbirlerine can yoldaşi olacaklar diye umut ediyorum inşaallah. :)Canım kimse o arkadaşın bira dengesizmiş. Bende ikinci kızımın cinsiyetinde erkek olsa iyi olur demiştim. Ama şimdi iyiki çok şükür kızım olmuş diyorum. Evimizin neşesi. Haylaz kuzusu. Ama sana kötü bir haberim var, benim büyük kozım sessiz sakin tam bir prensestir bebekliğinden belli. İkincinin ise bi pipisi eksik:))) çok fena oluyo ikinciler. Aman canları sağ olsun. Bi evcilik kuruyolar oturup saatlerce izliyosun.
Aynen öyle hayırlısı ve sağlıklısı olsun diyorum ben de öncelikli olarak. Zaten kızıma eş olsun diye ikinciyi istedim. Yoksa cesaretim yoktu. Kızım sürekli "anne keşke senin iki tane kızın olsaydı; anne benim neden kardeşim yok " diyordu.Insanların ne dediğini hiç umursama. Benim de bir çok arkadaşımın ilki kızdı. 2. Erkek oldu diye ağladılar. Kızlarına kızkardeş olmadi diye. Toplumun bu konuda bi baskısı var ama gerçekçi olunca aynı cinsiyetteki kardeşle uyum omur boyu çok daha guclu oluyo. Benim de bi kızım var 2.de kız olacak gibi hissediyorum. Ben de bazen erkek annesi olmak nasıl olurdu acaba diyorum ama sonra evlat olsun da kızı erkeği farketmez hayırlısı sağlıklısı olsun diyorum hemen icimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?