2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Of ne kadar zor zamanlar atlatmışsın yerinde olsam asla saklayamazdım. Helal olsun yemin ederim çok takdir edilesi.
Teşekkür ederim. Mecburen canım; eşimi çiğnemek istemedim. Canım o benim, herşeyim, çocuklarımın babası :)
onu kıracağıma kafamı kırarım; dişimi sıkar bulantılarımı bile saklarım :))
Hamdolsun geldi geçti.

Biyolik ilac ya embrel ya da humiradir sanırım. Kemoterapi bildigin kimyasal...
Dedigin gibi hamilelik rüya gibi... Ah o cubuk test sonucunu gorup de nereye secde edeyim şaşırmıştım şükür şükür diye.
1.5 yildir da bu pihtilasma yüzünden bir diyet yapıyorum .açım aç. Gebeliğe izin verilmeyen o sürede hep bu diyetin işe yaraması için beklendi. Oydu buydu derken yas 36 oldu. Çarşamba da amniyosentez yapılacak. Allahım yuzume baksın da bebegim sağlıklı olsun. Cektigim sikintılara deysin ve o sikintilar da son bulsun.
Ne hastaliklar var deyip şükrediyoruz ya, cogunlukla da nerden buldum bu belayı diye kahroluyorsun.
Cok pozitif biri oldugum söylenemez ama dayanikliymisim inatciymisim onu biliyorum. Cevremde sapasağlam insanların gebeliklerindeki nazı niyazı gördükçe sinnir olurdum.
Bulantı baş ağrısı halsizlik sinir harbi nefessizlik şimdi hepsini yaşıyorum ama vızzzz geliyor tırıs gidiyor valla. Biz ne badireler yaşadık bunların hepsine çok şükür!
18 yaşında lastik top gibi genç dinamiktim ben. 18 yıldır hastalıkla uğraşıyorum. Ömrümün yarısı en güzel gecmesi gereken zamanlar. ...
Allahım bana muradımi verdi simdi tamamina erdirmesi icin yardım etsin. Herkesin hayirli duasına ihtiyacım var.

Dün geceden beri kanamam yoktu şimdi tekrar olmuş parlak kırmızı.böyle durup durup kanama yaşayan var mı ya çok ilginç?

Peki yuksek riskte neden negatif tarama yaziyo ve cutt off degerinin altinda onu anlamadim ve dr um sadece buna gore risklisin dedi
Iste aynen onu sordum ben de onceki mesajimda. Bir kere down sınırı 270 bunun altinda oldugu an pozitif tarama denir

Iste aynen onu sordum ben de onceki mesajimda. Bir kere down sınırı 270 bunun altinda oldugu an pozitif tarama denir
Canım işte o deger oglumunkindede 1/130 mu 160 mı ne o civarlarda bilgisayarda var ordan baktim resmine ondada mesela negatif tarama yaziyo ve altinda deger diyo oda sonucta 1/270 nin altinda bi deger yani simdiki testim yanlis olsa ee o 2 sene once baska hastanede baska doktor tarafindan yapilfi odami yanlis yani ve simdiki dr dahil 3 dr gosterdim sorun yok dedi sadece 1 dr sikintili dedi onuda dikkate almadim zaten eee simdi niye sorun var diyo bu kadin 1 /130 sikinti yokta 1/86 mı sikinti yani cok tuhaf degilimi

Benim testim şöyle bak canim.
Ikili test:1005 de 1
Trisomi 13: 13000 de 1
Sadece yas riski:400de 1
Kombine risk: 5600de 1
Yani yas hormon ense kalinligi hepsi ortak olunca 5600de 1.
Bir de bizim testler de cubuk grafigi vat sende yok. Orada cubuk güvenli bolgede mi degil mi görebiliyoruz

Grafik var ama tatlım

Kızlar doktor bugün feramet le magnezyum verdi eczane sabah akşam iç dedi siz ne kadar içiyorsunuz

Feramat Verdiler bana 12 haftalikken günde 1 kere aç karına. Ama 1 haftadır içmiyorum vitamin ve demir ilacına başladığımdan beri tuvalete çıkma sorunum başladı.

Herkese günaydın doktor kontrolüme son 1 hafta kaldı
Ben sırtüstü yatamamaya başladım
Rahim çok rahatsız ediyor
Soluma yatıyorum genelde

Biochemical risk icin PAPP-A degerine bakiliyor (ve HCGß degerine) sanirim. O degeriniz kac cikti biliyor musunuz?

Normalde cut-off altinda cikmis. Insallah bisi yoktur ferah tutun icinizi
Sagol canım burda yazıyo degerler

Eklentiler

• 20180525_183456.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 110
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…