2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Dün geceden beri kanamam yoktu şimdi tekrar olmuş parlak kırmızı.böyle durup durup kanama yaşayan var mı ya çok ilginç?
Hamileyken kan görmek insanın moralini ne kadar bozar bilirim ama 9ay boyunca bunları yaşayıp sağ salim bebeğine kavuşan o kadar çok kişi duydum ki. Moralini yüksek tutup güzel şeyler dusun. Bak bebeğinde iyiymis. Dinlen bol bol. Sıvı almayı ihmal etme. İnşallah en kısa zamanda geçer

Herkese günaydın doktor kontrolüme son 1 hafta kaldı
Ben sırtüstü yatamamaya başladım
Rahim çok rahatsız ediyor
Soluma yatıyorum genelde
Soluma sağına yatmaktan gına geldi sırt üstü çoook rahat ama öyle de yatmayın diyorlar

günaydın kızlar nasılsınız?
2 2miracles canım geçmiş olsun şimdi nasılsın? kanama alanından kaynaklıdır belki şükür bebişin iyiymiş, dinlen bol bol. benim ablam 7 ay boyunca tuvalete gitse şakır şakır kan geldi ama çok şükür kızı şuan 2.sınıfa gidiyo. strest yapıp bebeğide kötü etkileme doktora gitmişsin bi risk olsa zaten seni bilgilendirirdi. Allah yardımcın olsun canım

Kızlar ya size birşey soracağım biliyorum burası yeri değil ama tecrübelerinize ihtiyacım var ben bugün cinsiyet için elbise giyecem tesettürlüyüm bebek mavisi elbise ama içi görünüyor elbisenin ben nee yapabilirim bu konuda

Üst kısım için body, alt kısım için sof.

Yani ferace pardosu giyiyorsan sorun yok ama sadece elbise giyiceksen astar falan giyersin. Ama elbiseyle muayene olmak zor olmaz mı yani hepsini kaldırman gerekicek.ben muayenede elbise tercih etmiyorum gerçi ben ferace giyiyorum onu da ustumden çıkarmadan direkt topluyorum yukarı

Kozmogirl17 benim arastirmama gore duzeltilmis hcg 2.5dan buyuk duzeltilmis pap a 0.40 dan asagidaysa risk fazla çıkıyor ama bu da illa engelli birey anlamina gelmiyor ek tetkik gerekiyor benimkiler böyleymiş

Eklentiler

• 1527319757076.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 132
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…