2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

SeniN o arkadaşın gibi insanlardan nefret ediyorum. Benim belkide 5.kızım yolda ve bana da böyle salakca konuşanlar var. Yıllarca cocuk sahibi olamayanlar var. Tabiki insan ikisindende tatmak istiyor ama nasip kısmet. Ah Allahım sabır ver böyle insanlara dayanmam için güç ver..
Çok iyi yapmışsın ağzına sağlık. Güzel kapak olmuş:)

yok canım dünü muayene oldum cinsiyet için bugün bişeyler yapıcam

Benim mide bulantim dindi ama gece tuvalete kalkma ve gun icinde nefes nefese kalma basladi 1 2 ay sonra da gece karindan donememe baslayacak :)

Güzel anneler günaydın 8 mayısta ikili test için kan vermiştim ama hala çıkmamış şimdiye çıkmış olması gerekmez miydi çıkmadığı için bugünkü randevumu da iptal etmek zorunda kaldım halbuki bebeğimi de çok özlemiştim

Elbise gibi astarlar var onlardan alabilirisn

2 2miracles canım geçmiş olsun iğne olmana ve bebeğin sağlıklı olmasına rağmen ikinci kanaman da normalmiymiş sordun mu benim hiç başıma gelmedi bilmiyorum ama doğuma kadar kanaması olanları çok duymuştum

Kozmogirl17 canım benim sonuç çıkmadı hiçte araştırma yapmadım deştikçe kafan daha da bulanacak kendini strese sokma canım ayrıntılıyı bekle derim canım

Kac kilo aldiniz ki? Ben 6 kilo verdim. Daha kilo alma asamasina gecemedim. Bana da eridin iyice diyor

Kızlar ya ben dün eczaneden decavit ve argae oil die OMEGA 3 aldım ama ikisi çok pahalı bunları gebelik boyunca sürekli kullanacak miyiz?sizler neler kullanıyorsunuz?fiyatları nasıl?

Kızlar ya ben dün eczaneden decavit ve argae oil die OMEGA 3 aldım ama ikisi çok pahalı bunları gebelik boyunca sürekli kullanacak miyiz?sizler neler kullanıyorsunuz?fiyatları nasıl?

Ben oreferon elevit ve d vitamini kullaniyorum. Yeni basladik. Doguma kadar kullancaksin dedi. Yaklasik ucu 45tl tuttu

Decavit pahalı değil hatta aile hekimliğinde gebe izlemden ayda 1 ücretsiz veriliyor. Diger omega 3 pahalıdır buyuk ihtimalle balik yağları pahalı oluyor zaten. Ben kullanmıyorum ilk baslarda 2 ay kullandım ve midemi mahvetti balık yağı benimkinin markası omepa Q10 di 135 lira civarıydı fiyatı da. Haftada 1-2 sefer falan balık yersen kullanmana gerek olmaz.

Aynen decavit pahalı değil

Canım daha önce paylaşmıştım ama görmemişsindir bu decavit vitaminini heray sağlık ocağından ücretsiz veriyorlar ama balık yapları hep özel ona yapcak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…