Kızlar bugün randevum vardı. Bebeğimi gördüm; ellerini oynatıyordu. Durumuna gayet iyi dedi doktor. 4 yaşındaki büyük kuzum da geldi benimle; kardeşini özellikle görmek için tabii ki. Sonra doktor cinsiyetine bakayım dedi; bakmasanız da olur cinsiyet peşinde değilim dedim. Kız gibi ama kesin değil dedi. Bir dahaki kontrolde kesin konuşuruz dedi. Tabii kızım, bir kızkardeşi olacağını duyunca öyle sevindi ki doktor bile kucağına aldi, sevdi kızımı :) kesin değil dedi.
Neyse gelelim konuya. Henüz kimseye söylemedim cinsiyeti kesinleşmedigi için. Sonrasında tekrar tekrar açıklama yapmak istemiyorum herkese. Neyse... Samimi olduğum yakin bir akrabam var. Kontrolden sonra konuştuk. Cinsiyet belli oldu mu dedi; hayir dedim. "Yaa yine kız olursa" ilk cümlesi oldu. Ben garanti erkek için mi istedim yaptım ikinciyi dedim bende. Yanii itiraf edeyim; bir kızım var, bir tane de erkek olsun diye isterdim. ama Rabbim den gelen baş üstüne .Evvela sağlıklı olsun; gerçekten bu çok önemli. Üstelik benim ilk kızım 4 yaşında ve inanılmaz akıllı, doğdu doğali cok sakin bir çocuk. Ikinci de öyle olsa gayet de mutlu olurum. Erkek çocuğu ile baş edemem diye bir yanım hep korkuyordu Allah biliyor. Neyse böyle insanin hevesine limon sıkıp; bu saate kadar can sıkmayı beceriyorlar ya, ne diyeyim. Öyle sıkıldım yazayım paylaşayım dedim.
Çok iyi yapmışsın ağzına sağlık. Güzel kapak olmuş:)Benimde kizim var ikincide kiz olcak dedigimde ya üzulme filan diyen zekasizlar oluyo sende uzulme tatlim 2020de ilk beyin naklini yapcaklarmis az kalmis seninde isin gorulur belki diyorum hatta wp profilimede bu fotografi koydum...Allah akil fikir versin onlarada yazikEki Görüntüle 2150418
Slm arkadaşlar nasil gidiyor hamilelik sikayetleriniz biraz azalmış olmali.
yok canım dünü muayene oldum cinsiyet için bugün bişeyler yapıcamYani ferace pardosu giyiyorsan sorun yok ama sadece elbise giyiceksen astar falan giyersin. Ama elbiseyle muayene olmak zor olmaz mı yani hepsini kaldırman gerekicek.ben muayenede elbise tercih etmiyorum gerçi ben ferace giyiyorumonu da ustumden çıkarmadan direkt topluyorum yukarı
teşekkür ederim canımm:)İnce yazlık tek parça elbisen varsa onuda giyebilirsin. Dışarı çıkarsan elbise astarı bak.
teşekkür ederim canım fikirleriniz için:)Alt kısma elbise dar değilse jupon etek giyebilirsin canim
yok canım dünü muayene oldum cinsiyet için bugün bişeyler yapıcam
Decavit mı canım bende kullanmaya başladın bi kaç gün oldu çok iştah açıyor ciddenAy veririz veririz ya..Hem o ilaçlar hemde brnce d vitamini takviyesi var ya balık yağlı oda aldırıyor bence..
Elbise gibi astarlar var onlardan alabilirisnKızlar ya size birşey soracağım biliyorum burası yeri değil ama tecrübelerinize ihtiyacım var ben bugün cinsiyet için elbise giyecem tesettürlüyüm bebek mavisi elbise ama içi görünüyor elbisenin ben nee yapabilirim bu konuda
Ay ne güzel düşsün işte, benimkinin umurunda değil sadece aldığım kilolarla dalga geçiyo
Ama bikaç haftaya geçer üzülme, benimkide çok kötüydü nefes almasından iğreniyodum ama azaldı çok şükür
Gerçekten öyle oluyo, bide bu aralar bi yorgunluk uykusuzluk var sürekli. Kolumu kaldırmak zor geliyo kaldı ki duş al saçları kurut vs uzun iş
Ovvv çok sert ama iyiymiş. Sanırm ben bunu yapmaya cesaret edemezdim
Dikkat et canım geçmiş olsun inşallah bişry yoktur
Kızlar ya ben dün eczaneden decavit ve argae oil die OMEGA 3 aldım ama ikisi çok pahalı bunları gebelik boyunca sürekli kullanacak miyiz?sizler neler kullanıyorsunuz?fiyatları nasıl?
Decavit pahalı değil hatta aile hekimliğinde gebe izlemden ayda 1 ücretsiz veriliyor. Diger omega 3 pahalıdır buyuk ihtimalle balik yağları pahalı oluyor zaten. Ben kullanmıyorum ilk baslarda 2 ay kullandım ve midemi mahvetti balık yağı benimkinin markası omepa Q10 di 135 lira civarıydı fiyatı da. Haftada 1-2 sefer falan balık yersen kullanmana gerek olmaz.Kızlar ya ben dün eczaneden decavit ve argae oil die OMEGA 3 aldım ama ikisi çok pahalı bunları gebelik boyunca sürekli kullanacak miyiz?sizler neler kullanıyorsunuz?fiyatları nasıl?
yok canım biz öğrendikAy ben sandım muayeneye gidicen cinsiyet içinbenimki yine çağırdı da kendimden bildim
öyle yapıcam canım sağolElbise gibi astarlar var onlardan alabilirisn
Aynen decavit pahalı değilDecavit pahalı değil hatta aile hekimliğinde gebe izlemden ayda 1 ücretsiz veriliyor. Diger omega 3 pahalıdır buyuk ihtimalle balik yağları pahalı oluyor zaten. Ben kullanmıyorum ilk baslarda 2 ay kullandım ve midemi mahvetti balık yağı benimkinin markası omepa Q10 di 135 lira civarıydı fiyatı da. Haftada 1-2 sefer falan balık yersen kullanmana gerek olmaz.
Canım daha önce paylaşmıştım ama görmemişsindir bu decavit vitaminini heray sağlık ocağından ücretsiz veriyorlar ama balık yapları hep özel ona yapcak bişey yokKızlar ya ben dün eczaneden decavit ve argae oil die OMEGA 3 aldım ama ikisi çok pahalı bunları gebelik boyunca sürekli kullanacak miyiz?sizler neler kullanıyorsunuz?fiyatları nasıl?
Canım cinsiyeti belli oldu mu ben bu hafta gidemedim.Ben şimdiden zor nefes alıyorum en ufak işte çok yoruluyorum. 5 ay daha nasıl dayanacam bilmiyorum. Havalar zaten çok sıcak. Rabbim yardım etsin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?