Eki Görüntüle 2150548 pinterestten cok guzel bebek odasi fikirleri bulabilirsiniz kizlar aklinizda olsun.bol bol inceleyin derim :)Eki Görüntüle 2150550
Zaten balik ne yenebilir ki bu mevsimde. Dr ton ve somon yeme demisti banaBende yeni aldım daha ama balık o kadar fazla yiyemiyorum malesef
Yaa super :) bende ilk resimdekini cizdim duvara inanilmaz guzel oldu :) pinterest cok lazim oluyo sonrasi icinde o-3 ay aktiviteleri 3-6 ay montessori falan filan derken orda yasiyorum resmen :)İlk attığın fotoğraftaki duvarı ben de çok beğenmiştim. Teyzem biraz beceriyor bu işleri, odanın bir duvarını boyayacak böyle
Pinteresti annem çok kullanıyor özellikle. Ordan bişeyler görüp dikmeyi de seviyor. Şimdiden başladı bebek için hazırlık yapmaya2 takım pikesiyle beraber nevresim takımı dikti, alt açma ve içinde bebeği yatırmak için şu şekilde bişey dikti Eki Görüntüle 2150553
Şimdi de beşiğin kenarları için süslü yastıklar dikmeye başlayacakmış şunlar gibi
Eki Görüntüle 2150554
Saolsunlar ailem o kadar hevesli ki, benim hiçbirşey düşünmeme gerek kalmıyor
Yani uyku egitimi vermeyi dusunuyorsan eger ilk gunden itibaren kendi odasinda ve yataginda yatmali...1 yildan sonra gece uykusunu nasil duzenlersin hic bilemiyorum...soyledigin yer yataklari montessori egitimi icin kullanilan yataklar boylece tamamen sorumluluk cocuga ait oluyo.bizde simdi 17 aylik kizima çatisi olan cok sevimli yer yatagi aldik tabi uyku egitimi verdigimiz icin aksamlari yatagjna yatirip iyi geceler diyip cikiyoruz odasindan oda kalkip gezmiyo yatip uyuyo :) dogumdan itibaren montessori diye harika bir kitap var okuyabilecegin ve ayni yazarin modern bir yaklasim kitabida var onlari inceleyebilirsin :)
İlk attığın fotoğraftaki duvarı ben de çok beğenmiştim. Teyzem biraz beceriyor bu işleri, odanın bir duvarını boyayacak böyle
Pinteresti annem çok kullanıyor özellikle. Ordan bişeyler görüp dikmeyi de seviyor. Şimdiden başladı bebek için hazırlık yapmaya2 takım pikesiyle beraber nevresim takımı dikti, alt açma ve içinde bebeği yatırmak için şu şekilde bişey dikti Eki Görüntüle 2150553
Şimdi de beşiğin kenarları için süslü yastıklar dikmeye başlayacakmış şunlar gibi
Eki Görüntüle 2150554
Saolsunlar ailem o kadar hevesli ki, benim hiçbirşey düşünmeme gerek kalmıyor
ayy bende evim dolayisiyla oda yapamayacagim anne yanindada montesori nasil olur bilemedim :)Yaa super :) bende ilk resimdekini cizdim duvara inanilmaz guzel oldu :) pinterest cok lazim oluyo sonrasi icinde o-3 ay aktiviteleri 3-6 ay montessori falan filan derken orda yasiyorum resmen :)
Yaa super :) bende ilk resimdekini cizdim duvara inanilmaz guzel oldu :) pinterest cok lazim oluyo sonrasi icinde o-3 ay aktiviteleri 3-6 ay montessori falan filan derken orda yasiyorum resmen :)
Ayy cok guzel. Cinsiyet belli mi? Bende heves ediyorum bu tarz seylere. Heralde 6 7 aydan sonra baslarim
Kızlar sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Sizce bebeğe komple oda yapılmalı mı, yoksa park yatakla ya da anne yanı olanlar gayet yeterli mi? Benim içimden geçen oda yapmak. Ama çevrem de çocuk anlamayacak, boşuna masraf diyor. Bir de evim kira, çocuk odası olarak düşündüğüm oda şu anda çalışma ütü ve misafir odam. 3 kapılı gardrop, kitaplık, şifonyer çalışma masası ve bazalı tek kişilik yatak bulunmakta. Oda yapmaya karar verirsem bu eşyaları birilerine vermek durumundayım çünkü evimde hiç yer yok. Gardropta da kışlık mantolarımı, eşimin takımlarını abiyelerini saklamaktayım, iş görüyor yani aslında. Diyorum ilk bebeğim hevesimden geri kalmamayım, ama sonra zamanında para verip aldık şimdi onca eşyayı sağa sola mı dağıtıcam diyorum, kararsızım yani. Oda yapmamak mı yoksa eşyaları satıp ya da birine bağışlayıp oda mı yapmak?
Bebek odasının mobilya fikirleri için bakıyorum ben de. Tanıdık mobilyacı var ona yaptıracağız, istediğim gibi olsun diyorum ama daha vakit var tabi. Karar veririm herhalde o zamana kadar :)
Bebek doğduktan sonra da farklı fikirler alacağız tabi oradan :)
Şu fikir de çok hoşuma gitti mesela
Eki Görüntüle 2150561
Oyun halısı almayı düşünüyordum. Onun yerine mobilyacıya böyle bişey yaptırsam, hem oyuncakları da ilgi alanına göre değiştiririm diyorum bakalım. Sürekli fikir değiştiriyorum tabi :)
Belli değil henüz. O yüzden sarı, kırmızı, krem gibi ortak renkler kullanıyoruz şimdilik :)
Ben zaten kızların herşeyi pembe, erkeklerin herşeyi mavi olsun istemiyorum. Farklı renkler de kullanılsın diye düşünüyorum. Bir takım ancak cinsiyet renginde nevresimi olursa olur :)
Kızlar sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Sizce bebeğe komple oda yapılmalı mı, yoksa park yatakla ya da anne yanı olanlar gayet yeterli mi? Benim içimden geçen oda yapmak. Ama çevrem de çocuk anlamayacak, boşuna masraf diyor. Bir de evim kira, çocuk odası olarak düşündüğüm oda şu anda çalışma ütü ve misafir odam. 3 kapılı gardrop, kitaplık, şifonyer çalışma masası ve bazalı tek kişilik yatak bulunmakta. Oda yapmaya karar verirsem bu eşyaları birilerine vermek durumundayım çünkü evimde hiç yer yok. Gardropta da kışlık mantolarımı, eşimin takımlarını abiyelerini saklamaktayım, iş görüyor yani aslında. Diyorum ilk bebeğim hevesimden geri kalmamayım, ama sonra zamanında para verip aldık şimdi onca eşyayı sağa sola mı dağıtıcam diyorum, kararsızım yani. Oda yapmamak mı yoksa eşyaları satıp ya da birine bağışlayıp oda mı yapmak?
Ooo cok arastiriyorsunuz masallah
Canım ya böyle okuyunca arkadaşım aklıma geldi kendisi yıllarca RA tedavisi gördü meğer kas hastasıymış yıllarca teşhişle devam etmişti hayatına çok zorlanıyordu. İkimizinde çocukları 22 aylık oldu. Doğum bile yaptı. İlacına hamileyken bir süre ara verdi zor bir dönemdi. Ama çok şükür kendisi de iyi bebekte iyi şimdi inşallah sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz.Yok cnm humira değil onu kullandı. Mandela gibi bir ismi var ama tam emin değilim. Hastanede yattı iki hafta mr memografi ekg emg vs ne varsa bakılıp damar yolu ile verilmiş ilaç.
Ahh cnm hayaldi gerçek oldu şükürler olsun.
RAlılar için bir diyet programı varmış bir ara incelemiştim hiç türkçe kaynak bulamadım ama ağır bir diyetmiş avrupa da yapılıyormuş daha çok, sanırım o değil uyguladığın diyet. Umarım sonuçların iyi çıkar cnm Allaha emanat bebeklerimiz. Ben 2 li 3 lü 4 lü hiç birini yaptırmadım. Sadece detaylı ultrason yapıldı pazartesi onu da 2 ayrı muayenede yapacak. Yani 21 haxiran tekrar bakavak.
Valla yazdıkların içimi dağladı o kadar aynı şeyler ki yaşadıklarımız. Ben 7 yaşında yakalandım neyin ne oldupunu bilmeden o yüzden kabul etmem bir nevi kolay oldu. 33 yaşındayım 26 yıldır benimle kendisi :) Dönem dönem yapmak isteyip yapamaduğum şeylerden dolayı Allahın gücüne gitmesin çok isyan ettim. Yapamadığım şeylerden dolayı bir tarafım hep yarımama her zaman halime şükrediyorum.
Allahım inşallah hakkımızda herşyin hayırlısını verir cnm yüzümüzü güldürecek güzel şeyler duyarız hep.
Bu arada demeden geçemeyeceğim dün kendime yine nazar ettim. Ne zaman iyiyim desem ertesi gün ağrım oluyor ya. Bugün yine fenalardayımm vücudum kaskatı. Böyle olunca parol ile idare ediyorum hamdolsun yine de.
Aynen ben de öyle cnm ya 5 dakikaya bir yön değiştiriyorum bir sağ bir sol. Gece bir uyanıyorum sırt üstü yatıyorumm. Burda yazılanların ve internette yazılanların dışında doktorum 2 randevumda da sırt üstü yatma diyede özellikle uyardı.
Regenesis balık yağlı bir vitamin ilaci 50 lira canimKızlar ya ben dün eczaneden decavit ve argae oil die OMEGA 3 aldım ama ikisi çok pahalı bunları gebelik boyunca sürekli kullanacak miyiz?sizler neler kullanıyorsunuz?fiyatları nasıl?
Kızlar bu konu ćok uzadı biliyorum ama bi baksanıza fark cok yok dimi hemen hemen aynı yaş ım bi sene daha buyuk oldugu icin de bu kadar bi fark olmus olabilir bence ona tamamen normal demislerdi
Canım o yıl seninle aynı değerlere sahip olanlarda oranın öyleymiş şimdide böyle.yani senin değerlerinin kendi başına bi anlamı Yok.ölçümü yaptırdığının laboratuvarın veritabanında ortanca değerin kaç katındaysan ona göre bi risk çıkıyor.yani senin değerinin yerini diğer kadınların değeride belirliyor o yüzden çok güvenilir bir test değil yorum ve istatistiksel veriler bunlar.
Kızlar ya ben dün eczaneden decavit ve argae oil die OMEGA 3 aldım ama ikisi çok pahalı bunları gebelik boyunca sürekli kullanacak miyiz?sizler neler kullanıyorsunuz?fiyatları nasıl?
İste onu diyorum oranlar yakin birbirine ona risk yok demislerdi buna var diyolar ondan anlamiyorum bendeCanım o yıl seninle aynı değerlere sahip olanlarda oranın öyleymiş şimdide böyle.yani senin değerlerinin kendi başına bi anlamı Yok.ölçümü yaptırdığının laboratuvarın veritabanında ortanca değerin kaç katındaysan ona göre bi risk çıkıyor.yani senin değerinin yerini diğer kadınların değeride belirliyor o yüzden çok güvenilir bir test değil yorum ve istatistiksel veriler bunlar.
Canım doktorun biraz abartmış.benim doktorum bana testin düşük riskli bölgede diye bebeğin sağlıklı diyemem çünkü bu testler olasılıktan ibaret eğer paran varsa içim rahat etsin diyorsan fetal dna testi yaptır dedi.bu oran 1:20 çıkar bebek sağlıklı olur 1:50.000 çıkar bebek downlu olabilir dedi.bunu diyen bir Prof.İste onu diyorum oranlar yakin birbirine ona risk yok demislerdi buna var diyolar ondan anlamiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?