Canım benim şimdi nasılsın merak ettim seni? Devam ediyor mu kanama. Oda arkadaşım canım doğum yapana kadar hep kanaması olurdu bir de o halde çalışıyordu. Eşinden boşanınca öğrenmişti hamile olduğunu uzun süre sakladık herkesten mecburen o halde işe gidip gelirdi. Parça parça bir şeyler düşürüyorum derdi. Hep kanaması olurdu maşallah sağlıkla dünyaya geldi kızımız. Kalbimizi ferah tutalım ama tedbirli olmakta fayda var kuzum. Dinlen yat kalkma hiç.Dün geceden beri kanamam yoktu şimdi tekrar olmuş parlak kırmızı.böyle durup durup kanama yaşayan var mı ya çok ilginç?
Valla canım geçmedi kızımda bu zamanlara geçmişti bugün kontrol vardı doktorumuz kesin erkek dedi sanırım cinsiyet farklılığı benim midemi mahvetti birde kızda çok bulanır Denir ama kızda bu haftalara geçmişti benim bulantı kusmaHala mı geçmedi(((( offf ne olacak ya böyle ben artık kendimden umudu kestim geçmeyecek sanırım 9 ay böyle gidecek (
Berbat...midem bulaniyo kusuyorum sol tarafim agriyo...hayattan sogudum resmenSlm arkadaşlar nasil gidiyor hamilelik sikayetleriniz biraz azalmış olmali.
Canım yani benim sanki artarak devam ediyor. Benimde oğlumda bu kadar değildi. Gerçi onda da 20. Haftaya kadar kustum ama gün içinde bir kere kusardım biterdi. Bunda bitmek bilmiyor.Valla canım geçmedi kızımda bu zamanlara geçmişti bugün kontrol vardı doktorumuz kesin erkek dedi sanırım cinsiyet farklılığı benim midemi mahvetti birde kızda çok bulanır Denir ama kızda bu haftalara geçmişti benim bulantı kusma
Bunun cinsiyeti belli mi canım genelde farklı olunca artıyor işte seninki de kız olabilir o YüzdenCanım yani benim sanki artarak devam ediyor. Benimde oğlumda bu kadar değildi. Gerçi onda da 20. Haftaya kadar kustum ama gün içinde bir kere kusardım biterdi. Bunda bitmek bilmiyor.
Teşekkür ederim canım daha iyiyim,normalmiş bu kanamalar bazı kadınlarda oluyormuş.bazen adet kanı gibi bazen de lekelenme şeklinde oluyor şimdilik.yatıyorum şimdilik hayırlısı Allahtan.Canım benim şimdi nasılsın merak ettim seni? Devam ediyor mu kanama. Oda arkadaşım canım doğum yapana kadar hep kanaması olurdu bir de o halde çalışıyordu. Eşinden boşanınca öğrenmişti hamile olduğunu uzun süre sakladık herkesten mecburen o halde işe gidip gelirdi. Parça parça bir şeyler düşürüyorum derdi. Hep kanaması olurdu maşallah sağlıkla dünyaya geldi kızımız. Kalbimizi ferah tutalım ama tedbirli olmakta fayda var kuzum. Dinlen yat kalkma hiç.
Yok canım ya ama sanırım erkek. Kesin bir şey söylemedi doktorum. Bu geçtiğimiz hafta gidecektim gidemedim. Bu hafta gidicem bakalım gösterecek mi..Bunun cinsiyeti belli mi canım genelde farklı olunca artıyor işte seninki de kız olabilir o Yüzden
Görmemiştim cnm sağolasınCanım daha önce paylaşmıştım ama görmemişsindir bu decavit vitaminini heray sağlık ocağından ücretsiz veriyorlar ama balık yapları hep özel ona yapcak bişey yok
Biyolik ilac ya embrel ya da humiradir sanırım. Kemoterapi bildigin kimyasal...
Dedigin gibi hamilelik rüya gibi... Ah o cubuk test sonucunu gorup de nereye secde edeyim şaşırmıştım şükür şükür diye.
1.5 yildir da bu pihtilasma yüzünden bir diyet yapıyorum .açım aç.Gebeliğe izin verilmeyen o sürede hep bu diyetin işe yaraması için beklendi. Oydu buydu derken yas 36 oldu. Çarşamba da amniyosentez yapılacak. Allahım yuzume baksın da bebegim sağlıklı olsun. Cektigim sikintılara deysin ve o sikintilar da son bulsun.
Ne hastaliklar var deyip şükrediyoruz ya, cogunlukla da nerden buldum bu belayı diye kahroluyorsun.
Cok pozitif biri oldugum söylenemez ama dayanikliymisim inatciymisim onu biliyorum. Cevremde sapasağlam insanların gebeliklerindeki nazı niyazı gördükçe sinnir olurdum.
Bulantı baş ağrısı halsizlik sinir harbi nefessizlik şimdi hepsini yaşıyorum ama vızzzz geliyor tırıs gidiyor valla. Biz ne badireler yaşadık bunların hepsine çok şükür!
18 yaşında lastik top gibi genç dinamiktim ben. 18 yıldır hastalıkla uğraşıyorum. Ömrümün yarısı en güzel gecmesi gereken zamanlar. ...
Allahım bana muradımi verdi simdi tamamina erdirmesi icin yardım etsin. Herkesin hayirli duasına ihtiyacım var.
Soluma sağına yatmaktan gına geldi sırt üstü çoook rahat ama öyle de yatmayın diyorlar
Bende yeni aldım daha ama balık o kadar fazla yiyemiyorum malesefDecavit pahalı değil hatta aile hekimliğinde gebe izlemden ayda 1 ücretsiz veriliyor. Diger omega 3 pahalıdır buyuk ihtimalle balik yağları pahalı oluyor zaten. Ben kullanmıyorum ilk baslarda 2 ay kullandım ve midemi mahvetti balık yağı benimkinin markası omepa Q10 di 135 lira civarıydı fiyatı da. Haftada 1-2 sefer falan balık yersen kullanmana gerek olmaz.
Normalmiş canım 2 doktor da dinleneceksin diyor aynı tedaviyi uyguluyor,Progestan ve Proluton iğne,bol su ,istirahat.2 2miracles canım geçmiş olsun iğne olmana ve bebeğin sağlıklı olmasına rağmen ikinci kanaman da normalmiymiş sordun mu benim hiç başıma gelmedi bilmiyorum ama doğuma kadar kanaması olanları çok duymuştum
@Kozmogirl17 canım benim sonuç çıkmadı hiçte araştırma yapmadım deştikçe kafan daha da bulanacak kendini strese sokma canım ayrıntılıyı bekle derim canım
Not: Listeye katılmak isteyen arkadaşlar bu mesajı alıntı yaparak veyaEmira SY şeklinde etiketleme yaparak
Beklenen doğum tarihi
[USER=130952][/user]
ÜYE ADI SON ADET TARİHİ BEKLENEN DOĞUM TARİHİ CİNSİYET KAÇINCI BEBEK ŞEHİR @Dilaycan 7 Şubat 14 Kasım . . İstanbul @yagmur_20 26 Ocak 2 Kasım . . Mersin @Desaa 8 Şubat 15 Kasım . . Hatay @canimmelekim 5 Şubat 12 Kasım . . Adıyaman @lucymilo 11 Şubat 19 Kasım . . Ankara @efrahesila 15 Şubat 22 Kasım . 2 Antalya @ZIRILTI 7 Şubat 14 Kasım . . Kayseri @zeytin86 01 Şubat 08 Kasım . . Eskişehir @SuSKuNKuS 07 Şubat 14 Kasım . . Ankara @Asderrrr 29 Ocak 05 Kasım Kız . Sakarya @pruine 12 Şubat 19 Kasım . . İstanbul @Melekkokulum 07 Şubat 14 Kasım . . Diyarbakır @Kalbim10da 15 Şubat 22 Kasım . . . @Oyhan 04 Şubat 10 Kasım . 1 Ankara @nurcuk34 27 Ocak 04 Kasım . 1 İstanbul @pinkstrap 18 Şubat 25 Kasım . 2 İstanbul @08nur34yaz 27 Ocak 03 Kasım . . .Artvin @rozahak 04 Şubat 11 Kasım . . İstanbul @Megatron20 01 Şubat 08 Kasım . 2 Antalya @elif_ce 30 Ocak 07 Kasım . . Kütahya @duyguantakya 02 Şubat 09 Kasım . . Antakya @Balcorek 28 Ocak 04 Kasım . . İstanbul @Bellatrix Lestrange @Ediz Enesin Annesi @oznurun 20 Şubat 24 Kasım . 1 Kahramanmaraş @Birumuttur yasamak 17 Şubat 28 Kasım . 1 İstanbul @aydingelini 17 Şubat 24 Kasım . 1 İstanbul @kikoleyim 22 Şubat 28 Kasım . 3 Samsun @Fabienneo 2 Şubat 9 Kasım . 1 Almanya @Eylumt 8 Şubat 15 Kasım Erkek 1 İstanbul @mavimilena_ 18 Şubat 25 KAsım . 1 Ağrı @shekerkiz 7 Şubat 14 Kasım . 3 Antalya @rabarbaa 9 Şubat 16 Kasım . 2 Kocaeli @Kozmogirl17 15 Şubat 27 Kasım . 2 Kocaeli @Aypastam 26 Ocak 2 Kasım . 1 Kayseri @minea_ 1 Şubat 8Kasım . 1 İstanbul 3 3540 31 Ocak 7 Kasım . 2 Kayseri @basakk_33 4 Şubat 11 Kasım . 1 Artvin @mucize83 1 Şubat 8 Kasım . 1 İstanbul 2 2miracles 15 Şubat 22Kasım . 1 . @Vintageseven 5 Şubat 11 Kasım . 1 Adana @November 22 27 Ocak 3 Kasım Kız 2 İstanbul @LezzetliCipetpet 2 Mart 6 Aralık . 1 İstanbul @Circassian girl 6 Şubat 14 Kasım . . İstanbul @nrine 2 Şubat 9 Kasım . . Mardin @Bademellaa 21 Şubat 28 Kasım . 1 İstanbul @Spizella 25 Ocak 16 Kasım . 1 Ankara @esmandre 21 Şubat 28 Kasım . 1 Antalya @elifzeynep1234 18 Şubat 29 Kasım . . . @zeyneb in annesi 17 Şubat .25 Kasım . 2 Sakarya @Afifecan 26 Ocak 2Kasım Erkek 1 Ankara @ysmnfth 5 Şubat 12 Kasım . 3 İstanbul @tugken 23 Şubat 27 Kasım . 1 Ankara @mavila 5 Şubat . . 1 İstanbul @Gulasor62 5 Şubat 12 Kasım . 1 İstanbul @Su_perisiiii .. 3 Kasım . . . @sPatz 11 Şubat 18 Kasım . 1 İstanbul @tombolo ..12 Şubat 19 Kasım . 1 Manisa @namasteallday 1 Şubat 8 Kasım Erkek 1 Adana @Kardelen2009 27 Ocak 10 Ekim Erkek 4 İstanbul @Lovemom 4 Şubat 7 Kasım . . . @Hebehubele 7 Şubat 15 Kasım . 1 İstanbul @ASK2018 15 Şubat 22 Kasım . 1 Ankara @birdelimuallime 1 Şubat 8 Kasım . 1 Van @ozguleysa 20 Şubat 27 Kasım . 2 Düzce @cerenora 22 Şubat 29 Kasım . 2 Balıkesir @eflatunpisi 1 Şubat 8 KAsım . 1 İstanbul @water DROP 16 Şubat 23 Kasım . 1 İstanbul @cesmi_naz 1 Mart 6 Aralık . 1 Sakarya @Nimer 5 Şubat 12 Kasım . 1 İstanbul @Sezen00 21 Şubat 28 Kasım . 3 İstanbul @orjinalgama 12 Şubat 19 Kasım . 1 Uşak @dlkmk 3 Mart 8 Aralık Erkek 2 İstanbul @tugceyedebisor 26 Ocak 2 Kasım Kız 1 İzmir .. .. . . . . .. .. . . . . .. .. . . . . .. .. . . . .
[TD1] YAŞ [/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] 26[/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] 24[/TD1]
[TD1] 27[/TD1]
[TD1] 24[/TD1]
[TD1] 32[/TD1]
[TD1] 31[/TD1]
[TD1] 27[/TD1]
[TD1] 37[/TD1]
[TD1]38 [/TD1]
[TD1] 29[/TD1]
[TD1] 28[/TD1]
[TD1] 36[/TD1]
[TD1] 26[/TD1]
[TD1] 32[/TD1]
[TD1] 26[/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] ..[/TD1]
[TD1] 33[/TD1]
[TD1] 26[/TD1]
[TD1] 24[/TD1]
[TD1] 28[/TD1]
[TD]25 Ocak[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TR]
[TD] [USER=644769]@Zehra_mda [/TD]
[TD1] 31[/TD1]
[TD]12 Şubat[/TD]
[TD]03 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]İstanbul [/TD]
[/TR]
[TD1] ..[/TD1]
[TD]16 Şubat[/TD]
[TD]23 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]2 [/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TR]
[TD] @Kyezdn[/TD]
[TD1] 28[/TD1]
[TD]31 Ocak[/TD]
[TD]14 Kasım[/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]İstanbul [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] @elosalic55[/TD]
[TD1] 28[/TD1]
[TD]02 Şubat[/TD]
[TD]10 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]Samsun [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] @pozitifhatun[/TD]
[TD1] 36[/TD1]
[TD]14 Şubat[/TD]
[TD]21 Kasım[/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]Konya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] @tubaa28[/TD]
[TD1] 33[/TD1]
[TD]27 Ocak[/TD]
[TD]03 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]Konya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] @nurgulmek[/TD]
[TD1] 25[/TD1]
[TD]30 Ocak[/TD]
[TD]05 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]Van [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [USER=723013]@EmiraSalih [/TD]
[TD1] 28 [/TD1]
[TD] 15 Şubat[/TD]
[TD] 27 Kasım[/TD]
[TD] .[/TD]
[TD] 2 [/TD]
[TD] İstanbul [/TD]
[/TR]
[TD1] 29[/TD1]
[TD1] 28[/TD1]
[TD1] 24[/TD1]
[TD1] 37[/TD1]
[TD1] 25[/TD1]
[TD1] 28[/TD1]
[TD1] 20 [/TD1]
[TD1] 34[/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] 32[/TD1]
[TD1] . [/TD1]
[TD1] 26[/TD1]
[TD1] 32[/TD1]
[TD1] 25[/TD1]
[TD1] 35 [/TD1]
[TD1] 35[/TD1]
[TD1] 23[/TD1]
[TD1] 33[/TD1]
[TD1] 24 [/TD1]
[TD1] 34[/TD1]
[TD1] 25[/TD1]
[TD1] 32[/TD1]
[TD1] 28 [/TD1]
[TD1] 23[/TD1]
[TD1] 28[/TD1]
[TD1] 37[/TD1]
[TD1] 25[/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] 32[/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] ..[/TD1]
[TD1] 32[/TD1]
[TD1] 29[/TD1]
[TD1] 28[/TD1]
[TD1] 27[/TD1]
[TD1] ..[/TD1]
[TD1] 24[/TD1]
[TD1] 29[/TD1]
[TD1] 27[/TD1]
[TD1] 26[/TD1]
[TD1] 33[/TD1]
[TD1] 34[/TD1]
[TD1] 23[/TD1]
[TD1] 33[/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] 35[/TD1]
[TD1] 31[/TD1]
[TD1]35[/TD1]
[TD1] 29[/TD1]
[TD1] ..[/TD1]
[TD1] ..[/TD1]
[TD1] ..[/TD1]
[TD1] ..[/TD1]
[/user][/USER]
Önemli uyarı: Facebook, WhatsApp, Instagram grupları kurup buradan davet etmek kesinlikle yasaktır. Aksi durumda üyeliklere süresiz Ban cezası verilmektedir. Bilgilerinize...
Hayirlisi olsun saglikla dogsun :)SevgiliEmira SY , beni de listenize ekler misiniz rica etsem?
30 yaşındayım
Son adet tarihim 25 Ocak
Beklenen doğum tarihim 1 Kasım
Cinsiyet Erkek
İstanbul'da yaşıyorum
ve ilk çocuğum olacak kısmetse.
Çok teşekkür ederim, emeğinize sağlık. Sevgiler.
Eki Görüntüle 2150548 pinterestten cok guzel bebek odasi fikirleri bulabilirsiniz kizlar aklinizda olsun.bol bol inceleyin derim :)Eki Görüntüle 2150550
Hayirlisi olsun saglikla dogsun :)
Yani uyku egitimi vermeyi dusunuyorsan eger ilk gunden itibaren kendi odasinda ve yataginda yatmali...1 yildan sonra gece uykusunu nasil duzenlersin hic bilemiyorum...soyledigin yer yataklari montessori egitimi icin kullanilan yataklar boylece tamamen sorumluluk cocuga ait oluyo.bizde simdi 17 aylik kizima çatisi olan cok sevimli yer yatagi aldik tabi uyku egitimi verdigimiz icin aksamlari yatagjna yatirip iyi geceler diyip cikiyoruz odasindan oda kalkip gezmiyo yatip uyuyo :) dogumdan itibaren montessori diye harika bir kitap var okuyabilecegin ve ayni yazarin modern bir yaklasim kitabida var onlari inceleyebilirsin :)Guzelmis ozellikle ahsap olan. Ben 1 yil oda yapmayi dusunmuyorum. Yurumeyi ogrenince yere sifir yataklar oluyor ya cocugun rahatca girip ciktigi. O tarz bir odanin daha kullanisli olacagini dusunuyorum nedense. Hemde tehlikesiz olur gibi geliyor
Yani yanlis anlama tamamen sunun icin soyluyorum yurumeyi ogrenince yer yatagi almak istiyorsun ya gece her kipirdandiginda uyanip kalkip gezecek ustelik hadi iyi geceler diyip yatirip cikamazsin cunku yataktan kalkabilir :) yani ya bastan alistirman gerekiyor yada korumalikla devam etmen gerekiyorGuzelmis ozellikle ahsap olan. Ben 1 yil oda yapmayi dusunmuyorum. Yurumeyi ogrenince yere sifir yataklar oluyor ya cocugun rahatca girip ciktigi. O tarz bir odanin daha kullanisli olacagini dusunuyorum nedense. Hemde tehlikesiz olur gibi geliyor
Allah ın izniyle inşallah birşey yoktur.Kizlar morelim cok bozuk simdi doktorumla görüstum ikili testimin sonucu cikmis biyokimyasal risk 1/86 mıs biraz riskli dedi o pahali bi test var ya onu yapalim istersen dedi ostersen 4 luyu bekle dedi bende bekleyelim dedim butcem kaldirmaz suanda o testi modum fena düstü yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?