2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Dün geceden beri kanamam yoktu şimdi tekrar olmuş parlak kırmızı.böyle durup durup kanama yaşayan var mı ya çok ilginç?
Canım benim şimdi nasılsın merak ettim seni? Devam ediyor mu kanama. Oda arkadaşım canım doğum yapana kadar hep kanaması olurdu bir de o halde çalışıyordu. Eşinden boşanınca öğrenmişti hamile olduğunu uzun süre sakladık herkesten mecburen o halde işe gidip gelirdi. Parça parça bir şeyler düşürüyorum derdi. Hep kanaması olurdu maşallah sağlıkla dünyaya geldi kızımız. Kalbimizi ferah tutalım ama tedbirli olmakta fayda var kuzum. Dinlen yat kalkma hiç.

Hala mı geçmedi(((( offf ne olacak ya böyle ben artık kendimden umudu kestim geçmeyecek sanırım 9 ay böyle gidecek (
Valla canım geçmedi kızımda bu zamanlara geçmişti bugün kontrol vardı doktorumuz kesin erkek dedi sanırım cinsiyet farklılığı benim midemi mahvetti birde kızda çok bulanır Denir ama kızda bu haftalara geçmişti benim bulantı kusma

QUOTE="nrine, post: 56144505, member: SeniN o arkadaşın gibi insanlardan nefret ediyorum. Benim belkide 5.kızım yolda ve bana da böyle salakca konuşanlar var. Yıllarca cocuk sahibi olamayanlar var. Tabiki insan ikisindende tatmak istiyor ama nasip kısmet. Ah Allahım sabır ver böyle insanlara dayanmam için güç ver..
Çok haklısın. Senin beşinci çocuğun mu masaallah :)

Canım yani benim sanki artarak devam ediyor. Benimde oğlumda bu kadar değildi. Gerçi onda da 20. Haftaya kadar kustum ama gün içinde bir kere kusardım biterdi. Bunda bitmek bilmiyor.

Canım yani benim sanki artarak devam ediyor. Benimde oğlumda bu kadar değildi. Gerçi onda da 20. Haftaya kadar kustum ama gün içinde bir kere kusardım biterdi. Bunda bitmek bilmiyor.
Bunun cinsiyeti belli mi canım genelde farklı olunca artıyor işte seninki de kız olabilir o Yüzden

Teşekkür ederim canım daha iyiyim,normalmiş bu kanamalar bazı kadınlarda oluyormuş.bazen adet kanı gibi bazen de lekelenme şeklinde oluyor şimdilik.yatıyorum şimdilik hayırlısı Allahtan.

Bunun cinsiyeti belli mi canım genelde farklı olunca artıyor işte seninki de kız olabilir o Yüzden
Yok canım ya ama sanırım erkek. Kesin bir şey söylemedi doktorum. Bu geçtiğimiz hafta gidecektim gidemedim. Bu hafta gidicem bakalım gösterecek mi..

Yok cnm humira değil onu kullandı. Mandela gibi bir ismi var ama tam emin değilim. Hastanede yattı iki hafta mr memografi ekg emg vs ne varsa bakılıp damar yolu ile verilmiş ilaç.
Ahh cnm hayaldi gerçek oldu şükürler olsun.
RAlılar için bir diyet programı varmış bir ara incelemiştim hiç türkçe kaynak bulamadım ama ağır bir diyetmiş avrupa da yapılıyormuş daha çok, sanırım o değil uyguladığın diyet. Umarım sonuçların iyi çıkar cnm Allaha emanat bebeklerimiz. Ben 2 li 3 lü 4 lü hiç birini yaptırmadım. Sadece detaylı ultrason yapıldı pazartesi onu da 2 ayrı muayenede yapacak. Yani 21 haxiran tekrar bakavak.
Valla yazdıkların içimi dağladı o kadar aynı şeyler ki yaşadıklarımız. Ben 7 yaşında yakalandım neyin ne oldupunu bilmeden o yüzden kabul etmem bir nevi kolay oldu. 33 yaşındayım 26 yıldır benimle kendisi :) Dönem dönem yapmak isteyip yapamaduğum şeylerden dolayı Allahın gücüne gitmesin çok isyan ettim. Yapamadığım şeylerden dolayı bir tarafım hep yarım ama her zaman halime şükrediyorum.
Allahım inşallah hakkımızda herşyin hayırlısını verir cnm yüzümüzü güldürecek güzel şeyler duyarız hep.
Bu arada demeden geçemeyeceğim dün kendime yine nazar ettim. Ne zaman iyiyim desem ertesi gün ağrım oluyor ya. Bugün yine fenalardayımm vücudum kaskatı. Böyle olunca parol ile idare ediyorum hamdolsun yine de.
Soluma sağına yatmaktan gına geldi sırt üstü çoook rahat ama öyle de yatmayın diyorlar

Aynen ben de öyle cnm ya 5 dakikaya bir yön değiştiriyorum bir sağ bir sol. Gece bir uyanıyorum sırt üstü yatıyorumm. Burda yazılanların ve internette yazılanların dışında doktorum 2 randevumda da sırt üstü yatma diyede özellikle uyardı.

Bende yeni aldım daha ama balık o kadar fazla yiyemiyorum malesef

Normalmiş canım 2 doktor da dinleneceksin diyor aynı tedaviyi uyguluyor,Progestan ve Proluton iğne,bol su ,istirahat.

Sevgili Emira SY , beni de listenize ekler misiniz rica etsem?

30 yaşındayım
Son adet tarihim 25 Ocak
Beklenen doğum tarihim 1 Kasım
Cinsiyet Erkek
İstanbul'da yaşıyorum
ve ilk çocuğum olacak kısmetse.

Çok teşekkür ederim, emeğinize sağlık. Sevgiler.

Hayirlisi olsun saglikla dogsun :)

Guzelmis ozellikle ahsap olan. Ben 1 yil oda yapmayi dusunmuyorum. Yurumeyi ogrenince yere sifir yataklar oluyor ya cocugun rahatca girip ciktigi. O tarz bir odanin daha kullanisli olacagini dusunuyorum nedense. Hemde tehlikesiz olur gibi geliyor
Yani uyku egitimi vermeyi dusunuyorsan eger ilk gunden itibaren kendi odasinda ve yataginda yatmali...1 yildan sonra gece uykusunu nasil duzenlersin hic bilemiyorum...soyledigin yer yataklari montessori egitimi icin kullanilan yataklar boylece tamamen sorumluluk cocuga ait oluyo.bizde simdi 17 aylik kizima çatisi olan cok sevimli yer yatagi aldik tabi uyku egitimi verdigimiz icin aksamlari yatagjna yatirip iyi geceler diyip cikiyoruz odasindan oda kalkip gezmiyo yatip uyuyo :) dogumdan itibaren montessori diye harika bir kitap var okuyabilecegin ve ayni yazarin modern bir yaklasim kitabida var onlari inceleyebilirsin :)

Y
Guzelmis ozellikle ahsap olan. Ben 1 yil oda yapmayi dusunmuyorum. Yurumeyi ogrenince yere sifir yataklar oluyor ya cocugun rahatca girip ciktigi. O tarz bir odanin daha kullanisli olacagini dusunuyorum nedense. Hemde tehlikesiz olur gibi geliyor
Yani yanlis anlama tamamen sunun icin soyluyorum yurumeyi ogrenince yer yatagi almak istiyorsun ya gece her kipirdandiginda uyanip kalkip gezecek ustelik hadi iyi geceler diyip yatirip cikamazsin cunku yataktan kalkabilir :) yani ya bastan alistirman gerekiyor yada korumalikla devam etmen gerekiyor

Allah ın izniyle inşallah birşey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…