Ben bebeği hissetmiyorum cinsiyeti öğrenmedim henüz karmaşadayım benim gibi olanlar varmış da içim rahatladı okuyunca. bazen kendimi yiyorum acaba bişey mi oldu diye. Hani bulantısı olanlar bulanıyor diye şikayetçi ya bende de belirti yok diye tedirginim insanoğlu işte olsa bi dert olmasa ayrı
Canım ikinci bebeğini bekleyenler bile 16. Haftadan sonra belki hissedecekler hissetmemen çok normal. Ne güzel bulantı kusmanın olmaması ne kadar da şanslısın maşallah.
Bebeklerinize isim düşündünüz mu kızlar?
Bizim cinsiyet daha belli değil. Kiz ismi hazır ama erkek ismi bulamıyoruz
Cnm yazamadım sana çok kızdım dr a ins bişey cikmiycak bebisin gayet saglikli gelicek aramizaKizlar banada dua edin bakim bu dr nedicek ikili testime11.30 da randevum cok stresliyim caktirmadanvalla bide isim konusuna takılmayın kızlar oglumda bin tane isim düsündük ilk koray dedik erkek oldugunu ogrendigimizde esim koray avcı nın hastasi ruyasinda gormus arkadaslariyla tanismaya goturuyomus elinden tutup buda benim oglum koray diyomus ben de ruzgar dedim sonra bin tane isim degisti en son dogdu ayaz koyduk hastanede nüfus mudurlugunden cikarken kimlikte koray yaziuodu düsunun yani ahahahha simdi o yuzden hicmiiii hic isim dusunmuyorum
günaydın canıımGünaydın güzel ülkemin tatlı anneleri
Hepimize hayırlı ve sağlıklı haftalar inşallah
günaydın canım, haydi güzel haberlerle dön inşallahGünaydın tatlı annelerBen de kontrole gidicem birazdan bakalım bebişim bu gün nasılmış?
10. Haftada kalbi durmuş canım.doktorum muhtemelen kromozomsal anomali vardı o yüzden durmuştur dedi ve bebek genetik laboratuvara gen incelemesine gönderildi normal kromozama sahip sağlıklı bir bebekmiş.sonra bana pıhtılaşma testleri yapıldı 4 genimde mutasyon çıktı plesentadan bebeğe kan akışı gitmemiş o yüzden dediler şimdi hergün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.
Umarım hiçbir anne yaşamaz canım.sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah.
Günaydın tatlı annelerBen de kontrole gidicem birazdan bakalım bebişim bu gün nasılmış?
Güzel haberlerle dönün inşallahKizlar banada dua edin bakim bu dr nedicek ikili testime11.30 da randevum cok stresliyim caktirmadanvalla bide isim konusuna takılmayın kızlar oglumda bin tane isim düsündük ilk koray dedik erkek oldugunu ogrendigimizde esim koray avcı nın hastasi ruyasinda gormus arkadaslariyla tanismaya goturuyomus elinden tutup buda benim oglum koray diyomus ben de ruzgar dedim sonra bin tane isim degisti en son dogdu ayaz koyduk hastanede nüfus mudurlugunden cikarken kimlikte koray yaziuodu düsunun yani ahahahha simdi o yuzden hicmiiii hic isim dusunmuyorum
Amin canım inşallah hepimizinkinş allah bağışlasın.aslında üç düşükten sonra bebek genetiğe annede detaylı incelemeye alınıyormuş o yüzden bir düşüğü çok normal karşılıyorlar doğal seleksiyon diyorlar tekrarlarsa sıkıntı var diyorlarmış.neyseki benimki ilk düşükte tespit edildi.Canım rabbim bu bebeğini korusun ve bağışlasın inşallah.. Bilmediğimiz ne kadar çok şey var. Benim anlamadığım niçin bu testler anne adaylarına başında yapılıp bu tür acı durumların önüne geçmiyorlar.... Tekrar teşekkür ederim canım.
Hmm aman isi olmasinda bana sorun yoksa 3 lu 4 lu yapmana gerek yok ddediler oglumdada ondan sordum bennde sabahtan gidicem bakalim baska dr a ikili testim icin o nnedicek
çok güzel canım arada yağız da var ne güzel :)))Bende furkan yagiz ege ve mirac ucunden biri olacak insallah daha karar veremedim
güzel haberlerle gelirsin inşallah canımGünaydın tatlı annelerBen de kontrole gidicem birazdan bakalım bebişim bu gün nasılmış?
dualarımız seninleee Allahın izniyle herşey güzel diyecekler sağlıkla kucağına alacaksın inşallah..Kizlar banada dua edin bakim bu dr nedicek ikili testime11.30 da randevum cok stresliyim caktirmadanvalla bide isim konusuna takılmayın kızlar oglumda bin tane isim düsündük ilk koray dedik erkek oldugunu ogrendigimizde esim koray avcı nın hastasi ruyasinda gormus arkadaslariyla tanismaya goturuyomus elinden tutup buda benim oglum koray diyomus ben de ruzgar dedim sonra bin tane isim degisti en son dogdu ayaz koyduk hastanede nüfus mudurlugunden cikarken kimlikte koray yaziuodu düsunun yani ahahahha simdi o yuzden hicmiiii hic isim dusunmuyorum
İnşallah güzel haberleri alırsın canım sen de bebişin de bu stresten kurtulursunuz biran önce inşallahKizlar banada dua edin bakim bu dr nedicek ikili testime11.30 da randevum cok stresliyim caktirmadanvalla bide isim konusuna takılmayın kızlar oglumda bin tane isim düsündük ilk koray dedik erkek oldugunu ogrendigimizde esim koray avcı nın hastasi ruyasinda gormus arkadaslariyla tanismaya goturuyomus elinden tutup buda benim oglum koray diyomus ben de ruzgar dedim sonra bin tane isim degisti en son dogdu ayaz koyduk hastanede nüfus mudurlugunden cikarken kimlikte koray yaziuodu düsunun yani ahahahha simdi o yuzden hicmiiii hic isim dusunmuyorum
Allah razı olsun canim:)Ay ne güzel sezeryan hakkında bilgin hiç olmasın inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?