2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım ikinci bebeğini bekleyenler bile 16. Haftadan sonra belki hissedecekler hissetmemen çok normal. Ne güzel bulantı kusmanın olmaması ne kadar da şanslısın maşallah.

MasaAllah benim de bulantım olmadı kusma da bı kaç kez hap içtikten sonra falan oldu. Şuan midemin baskısının olmadığı zamanlarda hamile gibi hissetmiyorum ilk zamanlardaki şişkinlik falan gitti ilk zamanlar kendimi 100 kilo 9 aylık hissediyordum

Benim bu zoferi kullanmaya başladığımdan beri kusmalarım geçti ama bulantılar geçmedi vivident sakız ağzımada miğdeme de iyi geliyo çiğnemesemde ağzımda bekletiyorum
Dün mutfakta yemeye yardım ederken baya durdum başında inşallah koku hassasiyetide geçer biran önce

Kizlar banada dua edin bakim bu dr nedicek ikili testime11.30 da randevum cok stresliyim caktirmadanvalla bide isim konusuna takılmayın kızlar oglumda bin tane isim düsündük ilk koray dedik erkek oldugunu ogrendigimizde esim koray avcı nın hastasi ruyasinda gormus arkadaslariyla tanismaya goturuyomus elinden tutup buda benim oglum koray diyomus ben de ruzgar dedim sonra bin tane isim degisti en son dogdu ayaz koyduk hastanede nüfus mudurlugunden cikarken kimlikte koray yaziuodu düsunun yani ahahahha simdi o yuzden hicmiiii hic isim dusunmuyorum

Cnm yazamadım sana çok kızdım dr a ins bişey cikmiycak bebisin gayet saglikli gelicek aramiza

Canım rabbim bu bebeğini korusun ve bağışlasın inşallah.. Bilmediğimiz ne kadar çok şey var. Benim anlamadığım niçin bu testler anne adaylarına başında yapılıp bu tür acı durumların önüne geçmiyorlar. ... Tekrar teşekkür ederim canım.

Günaydın tatlı anneler Ben de kontrole gidicem birazdan bakalım bebişim bu gün nasılmış?

Güzel haberlerle dönün inşallah

Amin canım inşallah hepimizinkinş allah bağışlasın.aslında üç düşükten sonra bebek genetiğe annede detaylı incelemeye alınıyormuş o yüzden bir düşüğü çok normal karşılıyorlar doğal seleksiyon diyorlar tekrarlarsa sıkıntı var diyorlarmış.neyseki benimki ilk düşükte tespit edildi.

dualarımız seninleee Allahın izniyle herşey güzel diyecekler sağlıkla kucağına alacaksın inşallah..

İnşallah güzel haberleri alırsın canım sen de bebişin de bu stresten kurtulursunuz biran önce inşallah

Sol tarafim korkunc agriyo kaburgamin alti.doktora sormustum orda bisey yok bagarsak demisti kaburgamin aktinda ne isi var bagrasgn anlamadim...boyle sancisi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…