Ben hiç yemek yapmıyorumBen yapıyorum ama yaptığım yemeği yiyemiyorum .. buzdolabını görmek istemiyorum
Canim sen neden 4 lüyü yaptirdin risklimiysdi senin ikilideİşte canım ilk muayeneye gittim idrarda enfeksiyon çıktı ilaç falan verdi perşembe gittiğimde de hem 4luyu yaptık hem tekrar idrara kana bakıldı yani kontroldu.persembeye de bu sefer 4lunun sonucu için gelirsin hem yine cinsiyete bakarız dedi. Ben de öyle gideyim de öğreneyim kafasında değilim açıkçasızamanı gelince ogrenirim bı size danışayim dedim
Canim sen neden 4 lüyü yaptirdin risklimiysdi senin ikilide
Senmi istedin dr mu önerdi pekiYoo canim
Bende furkan yagiz ege ve mirac ucunden biri olacak insallah daha karar veremedimEvet başondan beri belli yağız olacak inşallah sen buldun mu
Senmi istedin dr mu önerdi peki
Hayır canım kapanmıyor mesaj yazdıkça aktif kalıyor ama doğum sonrası diğer gruplarda mesajlar kesilmişti benim mesala bebekten eskisi kadar yazamıyor kimse inşallah burası böyle aktif sürerKızlar bir şey sorucam şimdi biz Doğum yaptıktan sonra bu topik kapanmıyor değil mi devam ediyor.
Ara ara sezeryan dikişim acıyordu birkaç saattir geçmeden sızlıyor. Var mı böyle dikişi rahatsız eden?
Hmm aman isi olmasinda bana sorun yoksa 3 lu 4 lu yapmana gerek yok ddediler oglumdada ondan sordum bennde sabahtan gidicem bakalim baska dr a ikili testim icin o nnedicekCanım benim biraz karışık. Ben özelde başladım kontrole. Doktor beni ikiliye cagirmisti.o dönem miyomum var diye fakülteye çıktım onlar bana 2liyi yaptı nisanda bi daha fakülte beni ayrıntılı için haziranda gelirsin dedi.gecen hafta rahatsizlaninca ozeldeki doktoruma gittim yine.2 li sonucunu gösterdim güzel dedi.zaten fakülte de sorun yok demişti. Sorun olmasa dahi 3lu ya da 4luyu isteyebiliyor doktorlarbizim de ilk olduğu için yok demesini beceremiyoruz her şeye tamam hocam
Benimde bazen sızlıyo ama hamilelikten onccedde olurdu biraz usutmussundur ondan olabilir canimAra ara sezeryan dikişim acıyordu birkaç saattir geçmeden sızlıyor. Var mı böyle dikişi rahatsız eden?
Ne kadar şanslısın :) Sağol canım.Geçmiş olsun. Sezaryen hakkında hiçbir bilgim yok. İnşallah önemli bişey değildir.
Benim hamileyken başladı bazen çok anlık ağrılar giriyor dikiş sökülmüş gibi hissediyorum, ona bebek baskı yaptığı için dedi doktor, gece farklıydı haklısın üşütme olabilirBenimde bazen sızlıyo ama hamilelikten onccedde olurdu biraz usutmussundur ondan olabilir canim
Ben varım bazen çok sızlıyor garip bir acı oluyor dikiş yerlerinde geçen gün özellikle bütün gün sızladı. 7 kat kesildiğimiz için şimdi o dikişler içten yapışma yapıyormuş ikinci hamilelikte bebek kendine yer açıyormuş o yapışıklıklar açılıyormuş ilerleyen zamanlarda daha çok ağrımız olacakmış ama ciddi rahatsız ediyor.Ara ara sezeryan dikişim acıyordu birkaç saattir geçmeden sızlıyor. Var mı böyle dikişi rahatsız eden?
Pinkciğim geçmiş olsun tatlım şimdi nasılsın?Ara ara sezeryan dikişim acıyordu birkaç saattir geçmeden sızlıyor. Var mı böyle dikişi rahatsız eden?
Canım ikinci bebeğini bekleyenler bile 16. Haftadan sonra belki hissedecekler hissetmemen çok normal. Ne güzel bulantı kusmanın olmaması ne kadar da şanslısın maşallah.Ben bebeği hissetmiyorum cinsiyeti öğrenmedim henüz karmaşadayım benim gibi olanlar varmış da içim rahatladı okuyunca. bazen kendimi yiyorum acaba bişey mi oldu diye. Hani bulantısı olanlar bulanıyor diye şikayetçi ya bende de belirti yok diye tedirginim insanoğlu işte olsa bi dert olmasa ayrı
Evet benim var sancı saplanıp geçiyor.. dr normal dedi ve çok da kaşınıyorAra ara sezeryan dikişim acıyordu birkaç saattir geçmeden sızlıyor. Var mı böyle dikişi rahatsız eden?
Ay ne güzel sezeryan hakkında bilgin hiç olmasın inşallah:)Geçmiş olsun. Sezaryen hakkında hiçbir bilgim yok. İnşallah önemli bişey değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?