2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Insallah guzel haberle donersin :)

Kızlar vitamin demir ilacı vs ne takviye almaya başladınız ben hiçbir şeye başlamadım henüz tahlil yaptıracam geceleri huzursuz uyuyorum dizlerimde ağrı oluyo sizlerdeki var mı bu tür sıkıntılar

Benim de ani girenler dikiş açıldı gibi hissettiriyor doktor bebek baskı yapıyor demişti ama bu uzun süreli olunca ilerde ne yapcaz ya :)
Pinkciğim geçmiş olsun tatlım şimdi nasılsın?
Çok şükür canım, şimdi yok ağrı sen nasılsın?

Evet benim var sancı saplanıp geçiyor.. dr normal dedi ve çok da kaşınıyor
Normalde aynı şeyleri yaşıyormuşuz işte ama gece çok uzun sürdü yayılan bir yanma vardı, bayağı bir nerenin ağrıdığını algılayamadım.
Son aylar Allah yardımcımız olsun.

Bilmiyorum bana da yapışıyor bir süre sonra o içteki dikişler bebek büyüdükçe açılma yapıyormuş o yapışık yerler ilerde büyüyünce daha da baskı artacak bu ağrılar normal ve fazlası olabilir dedi. İşimiz zor. Mesela Şuan da çok yanma hisse var dikişlerimde. Ben diyordum hatırlıyor musun dikiş yerlerim kaşınıyor diye. Sonra işte o ağrıya yanmaya çevirdi.

Erken başladı gibi gelmişti ama hepimizde varsa normal seyri bu, gözüm korktu benim daha yeni diye açılır mı korkusu vardı zaten, bu göbek daha kaç kat büyüyecek

Son düzenleme:
canim ben bebegi 16+2 de hissettim suanda oyle aman aman hissetmiyorum bazen boyle bi bi tik yapiyor o kadar doktorda daha erken zaten 19 da falan baslarsin dedi tam anlamiyla hissetmeye hic stres yapma kendine

Kızlar vitamin demir ilacı vs ne takviye almaya başladınız ben hiçbir şeye başlamadım henüz tahlil yaptıracam geceleri huzursuz uyuyorum dizlerimde ağrı oluyo sizlerdeki var mı bu tür sıkıntılar

Canım bana 12. Haftada verildi vitamin ve demir tahlil yapilmadan

Ya benim hic agrim yok dikis izim bile yok gibi ustelik 17 ay oldu daha sezeryan olali..siz boyle diyince kafama takildi ;( sanki cok super harika bulantisiz agrisiz sizisiz geciyoda hamileligim bide sezeryan yeri agrisi mi olcak

Ya benim hic agrim yok dikis izim bile yok gibi ustelik 17 ay oldu daha sezeryan olali..siz boyle diyince kafama takildi ;( sanki cok super harika bulantisiz agrisiz sizisiz geciyoda hamileligim bide sezeryan yeri agrisi mi olcak
Şimdi arkadaşla konuşuyoruz onun da hiç ağrımıyormuş 5 aylık oldu o. Herkeste olmuyor demek ki kafana takma. Hem baksana bizimkiler başlayanı birkaç hafta oldu, sende belirti olmadığına göre olmayacak demek ki.

Sol tarafim korkunc agriyo kaburgamin alti.doktora sormustum orda bisey yok bagarsak demisti kaburgamin aktinda ne isi var bagrasgn anlamadim...boyle sancisi olan varmi

Benim de sağ kaburgamın altında ağrı var. Dayanılmaz değil ama otururken giriyor, o tarafa doğru yatınca giriyor. Bu hafta doktor randevusunda soracağım ben de doktora

Bende ağrı falan olmuyoda üşüttüğümde sızlama oluyo onu artık biliyorum. Bebek büyüdüğü içinde ağrı yapıyor olabilir.

Canım doktorum bana demir damlası, vitamin ve omega hapı verdi. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.

Bende hep üşütünce sızlıyor diye duyduğum için acabalar üşüttüm mü dedim, ki evim başka insanlar için serin ama ben yanıyorum pek dikkat ettiğim söylenemez. Çarşamba günü kontrolüm var 2 gün sabredip öğreneyim artık.

doktorum dişini çektirebilrisin dedi dişçiye gittim imzalı kağıt istedi doktorada 10 haziran da filan gidicem herhalde o zamana kadar katlanacağım.

Kişiden kişiye değişiyor sanırım biz iki arkadaş aynı doktora sezeryan olduk ayni zamanlarda o Benden önce ikinciye hamile kaldı Doğum yaptı bile o da diyor hamileliğim boyunca hiç dikişlerim ağrı yapmadı. İlk sezeryanım çok zordu günlerce ayağa kalkamadım ama ikinci sezeryanım çok rahattı diyor iki sezeryanı da aynı doktor yaptı buarada yani şans işi sanırım. İlla olacak diye bir şey yok

Son adet tarihi 21 şubat
Yaş 23
Beklenen dogum tarihi 28 kasim
Yasadigim sehir istanbul
Ilk cocuk
Erkek
Insallah dogru yapmisimdir benide eklerseniz cok sevinirim herkese hayirli dogumlar insallah saglikla kucaginiza alırsınız bebeğinizi

Kızzz hamişler bu akşama yeneğim var ama dağğğğ gibi ütüm var. Bi el atın gari:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…