- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Insallah guzel haberle donersin :)Kizlar banada dua edin bakim bu dr nedicek ikili testime11.30 da randevum cok stresliyim caktirmadanvalla bide isim konusuna takılmayın kızlar oglumda bin tane isim düsündük ilk koray dedik erkek oldugunu ogrendigimizde esim koray avcı nın hastasi ruyasinda gormus arkadaslariyla tanismaya goturuyomus elinden tutup buda benim oglum koray diyomus ben de ruzgar dedim sonra bin tane isim degisti en son dogdu ayaz koyduk hastanede nüfus mudurlugunden cikarken kimlikte koray yaziuodu düsunun yani ahahahha simdi o yuzden hicmiiii hic isim dusunmuyorum
Benim de ani girenler dikiş açıldı gibi hissettiriyor doktor bebek baskı yapıyor demişti ama bu uzun süreli olunca ilerde ne yapcaz ya :)Ben varım bazen çok sızlıyor garip bir acı oluyor dikiş yerlerinde geçen gün özellikle bütün gün sızladı. 7 kat kesildiğimiz için şimdi o dikişler içten yapışma yapıyormuş ikinci hamilelikte bebek kendine yer açıyormuş o yapışıklıklar açılıyormuş ilerleyen zamanlarda daha çok ağrımız olacakmış ama ciddi rahatsız ediyor.
Çok şükür canım, şimdi yok ağrı sen nasılsın?Pinkciğim geçmiş olsun tatlım şimdi nasılsın?
Normalde aynı şeyleri yaşıyormuşuz işte ama gece çok uzun sürdü yayılan bir yanma vardı, bayağı bir nerenin ağrıdığını algılayamadım.Evet benim var sancı saplanıp geçiyor.. dr normal dedi ve çok da kaşınıyor
Bilmiyorum bana da yapışıyor bir süre sonra o içteki dikişler bebek büyüdükçe açılma yapıyormuş o yapışık yerler ilerde büyüyünce daha da baskı artacak bu ağrılar normal ve fazlası olabilir dedi. İşimiz zor. Mesela Şuan da çok yanma hisse var dikişlerimde. Ben diyordum hatırlıyor musun dikiş yerlerim kaşınıyor diye. Sonra işte o ağrıya yanmaya çevirdi.Benim de ani girenler dikiş açıldı gibi hissettiriyor doktor bebek baskı yapıyor demişti ama bu uzun süreli olunca ilerde ne yapcaz ya :)
Çok şükür canım, şimdi yok ağrı sen nasılsın?
Normalde aynı şeyleri yaşıyormuşuz işte ama gece çok uzun sürdü yayılan bir yanma vardı, bayağı bir nerenin ağrıdığını algılayamadım.
Son aylar Allah yardımcımız olsun.
Erken başladı gibi gelmişti ama hepimizde varsa normal seyri bu, gözüm korktu benim daha yeni diye açılır mı korkusu vardı zaten, bu göbek daha kaç kat büyüyecekBilmiyorum bana da yapışıyor bir süre sonra o içteki dikişler bebek büyüdükçe açılma yapıyormuş o yapışık yerler ilerde büyüyünce daha da baskı artacak bu ağrılar normal ve fazlası olabilir dedi. İşimiz zor. Mesela Şuan da çok yanma hisse var dikişlerimde. Ben diyordum hatırlıyor musun dikiş yerlerim kaşınıyor diye. Sonra işte o ağrıya yanmaya çevirdi.
biri yapinca yiyorum ben ama mutfakta yemek kokusu falan olmayacak o zaman yiyemiyorum isteBen yapıyorum ama yaptığım yemeği yiyemiyorum .. buzdolabını görmek istemiyorum
canim ben bebegi 16+2 de hissettim suanda oyle aman aman hissetmiyorum bazen boyle bi bi tik yapiyor o kadar doktorda daha erken zaten 19 da falan baslarsin dedi tam anlamiyla hissetmeye hic stres yapma kendineBen bebeği hissetmiyorum cinsiyeti öğrenmedim henüz karmaşadayım benim gibi olanlar varmış da içim rahatladı okuyunca. bazen kendimi yiyorum acaba bişey mi oldu diye. Hani bulantısı olanlar bulanıyor diye şikayetçi ya bende de belirti yok diye tedirginim insanoğlu işte olsa bi dert olmasa ayrı
Kızlar vitamin demir ilacı vs ne takviye almaya başladınız ben hiçbir şeye başlamadım henüz tahlil yaptıracam geceleri huzursuz uyuyorum dizlerimde ağrı oluyo sizlerdeki var mı bu tür sıkıntılar
Ya benim hic agrim yok dikis izim bile yok gibi ustelik 17 ay oldu daha sezeryan olali..siz boyle diyince kafama takildi ;( sanki cok super harika bulantisiz agrisiz sizisiz geciyoda hamileligim bide sezeryan yeri agrisi mi olcakBenim de ani girenler dikiş açıldı gibi hissettiriyor doktor bebek baskı yapıyor demişti ama bu uzun süreli olunca ilerde ne yapcaz ya :)
Çok şükür canım, şimdi yok ağrı sen nasılsın?
Normalde aynı şeyleri yaşıyormuşuz işte ama gece çok uzun sürdü yayılan bir yanma vardı, bayağı bir nerenin ağrıdığını algılayamadım.
Son aylar Allah yardımcımız olsun.
Şimdi arkadaşla konuşuyoruz onun da hiç ağrımıyormuş 5 aylık oldu o. Herkeste olmuyor demek ki kafana takma. Hem baksana bizimkiler başlayanı birkaç hafta oldu, sende belirti olmadığına göre olmayacak demek ki.Ya benim hic agrim yok dikis izim bile yok gibi ustelik 17 ay oldu daha sezeryan olali..siz boyle diyince kafama takildi ;( sanki cok super harika bulantisiz agrisiz sizisiz geciyoda hamileligim bide sezeryan yeri agrisi mi olcak
Sol tarafim korkunc agriyo kaburgamin alti.doktora sormustum orda bisey yok bagarsak demisti kaburgamin aktinda ne isi var bagrasgn anlamadim...boyle sancisi olan varmi
Bende ağrı falan olmuyoda üşüttüğümde sızlama oluyo onu artık biliyorum. Bebek büyüdüğü içinde ağrı yapıyor olabilir.Ne kadar şanslısın :) Sağol canım.
Benim hamileyken başladı bazen çok anlık ağrılar giriyor dikiş sökülmüş gibi hissediyorum, ona bebek baskı yaptığı için dedi doktor, gece farklıydı haklısın üşütme olabilir
Canım doktorum bana demir damlası, vitamin ve omega hapı verdi. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.Kızlar vitamin demir ilacı vs ne takviye almaya başladınız ben hiçbir şeye başlamadım henüz tahlil yaptıracam geceleri huzursuz uyuyorum dizlerimde ağrı oluyo sizlerdeki var mı bu tür sıkıntılar
Bende hep üşütünce sızlıyor diye duyduğum için acabalar üşüttüm mü dedim, ki evim başka insanlar için serin ama ben yanıyorum pek dikkat ettiğim söylenemez. Çarşamba günü kontrolüm var 2 gün sabredip öğreneyim artık.Bende ağrı falan olmuyoda üşüttüğümde sızlama oluyo onu artık biliyorum. Bebek büyüdüğü içinde ağrı yapıyor olabilir.
Canım doktorum bana demir damlası, vitamin ve omega hapı verdi. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.
Kişiden kişiye değişiyor sanırım biz iki arkadaş aynı doktora sezeryan olduk ayni zamanlarda o Benden önce ikinciye hamile kaldı Doğum yaptı bile o da diyor hamileliğim boyunca hiç dikişlerim ağrı yapmadı. İlk sezeryanım çok zordu günlerce ayağa kalkamadım ama ikinci sezeryanım çok rahattı diyor iki sezeryanı da aynı doktor yaptı buarada yani şans işi sanırım. İlla olacak diye bir şey yokYa benim hic agrim yok dikis izim bile yok gibi ustelik 17 ay oldu daha sezeryan olali..siz boyle diyince kafama takildi ;( sanki cok super harika bulantisiz agrisiz sizisiz geciyoda hamileligim bide sezeryan yeri agrisi mi olcak
Son adet tarihi 21 şubatNot: Listeye katılmak isteyen arkadaşlar bu mesajı alıntı yaparak veyaEmira SY şeklinde etiketleme yaparak
Beklenen doğum tarihi
[USER=130952][/user]
ÜYE ADI SON ADET TARİHİ BEKLENEN DOĞUM TARİHİ CİNSİYET KAÇINCI BEBEK ŞEHİR @Dilaycan 7 Şubat 14 Kasım . . İstanbul @yagmur_20 26 Ocak 2 Kasım . . Mersin @Desaa 8 Şubat 15 Kasım . . Hatay @canimmelekim 5 Şubat 12 Kasım . . Adıyaman @lucymilo 11 Şubat 19 Kasım . . Ankara @efrahesila 15 Şubat 22 Kasım . 2 Antalya @ZIRILTI 7 Şubat 14 Kasım . . Kayseri @zeytin86 01 Şubat 08 Kasım . . Eskişehir @SuSKuNKuS 07 Şubat 14 Kasım . . Ankara @Asderrrr 29 Ocak 05 Kasım Kız . Sakarya @pruine 12 Şubat 19 Kasım . . İstanbul @Melekkokulum 07 Şubat 14 Kasım . . Diyarbakır @Kalbim10da 15 Şubat 22 Kasım . . . @Oyhan 04 Şubat 10 Kasım . 1 Ankara @nurcuk34 27 Ocak 04 Kasım . 1 İstanbul pinkstrap 18 Şubat 25 Kasım . 2 İstanbul @08nur34yaz 27 Ocak 03 Kasım . . .Artvin @rozahak 04 Şubat 11 Kasım . . İstanbul @Megatron20 01 Şubat 08 Kasım . 2 Antalya @elif_ce 30 Ocak 07 Kasım . . Kütahya @duyguantakya 02 Şubat 09 Kasım . . Antakya @Balcorek 28 Ocak 04 Kasım . . İstanbul @Bellatrix Lestrange @Ediz Enesin Annesi @oznurun 20 Şubat 24 Kasım . 1 Kahramanmaraş @Birumuttur yasamak 17 Şubat 28 Kasım . 1 İstanbul @aydingelini 17 Şubat 24 Kasım . 1 İstanbul @kikoleyim 22 Şubat 28 Kasım . 3 Samsun @Fabienneo 2 Şubat 9 Kasım . 1 Almanya @Eylumt 8 Şubat 15 Kasım Erkek 1 İstanbul @mavimilena_ 18 Şubat 25 KAsım . 1 Ağrı @shekerkiz 7 Şubat 14 Kasım . 3 Antalya @rabarbaa 9 Şubat 16 Kasım . 2 Kocaeli @Kozmogirl17 15 Şubat 27 Kasım . 2 Kocaeli @Aypastam 26 Ocak 2 Kasım . 1 Kayseri @minea_ 1 Şubat 8Kasım . 1 İstanbul @3540 31 Ocak 7 Kasım . 2 Kayseri @basakk_33 4 Şubat 11 Kasım . 1 Artvin M mucize83 1 Şubat 8 Kasım . 1 İstanbul @2miracles 15 Şubat 22Kasım . 1 . @Vintageseven 5 Şubat 11 Kasım . 1 Adana @November 22 27 Ocak 3 Kasım Kız 2 İstanbul @LezzetliCipetpet 2 Mart 6 Aralık . 1 İstanbul @Circassian girl 6 Şubat 14 Kasım . . İstanbul @nrine 2 Şubat 9 Kasım . . Mardin @Bademellaa 21 Şubat 28 Kasım . 1 İstanbul @Spizella 25 Ocak 16 Kasım . 1 Ankara @esmandre 21 Şubat 28 Kasım . 1 Antalya @elifzeynep1234 18 Şubat 29 Kasım . . . @zeyneb in annesi 17 Şubat .25 Kasım . 2 Sakarya @Afifecan 26 Ocak 2Kasım Erkek 1 Ankara @ysmnfth 5 Şubat 12 Kasım . 3 İstanbul @tugken 23 Şubat 27 Kasım . 1 Ankara @mavila 5 Şubat . . 1 İstanbul @Gulasor62 5 Şubat 12 Kasım . 1 İstanbul @Su_perisiiii .. 3 Kasım . . . @sPatz 11 Şubat 18 Kasım . 1 İstanbul @tombolo ..12 Şubat 19 Kasım . 1 Manisa @namasteallday 1 Şubat 8 Kasım Erkek 1 Adana @Kardelen2009 27 Ocak 10 Ekim Erkek 4 İstanbul @Lovemom 4 Şubat 7 Kasım . . . @Hebehubele 7 Şubat 15 Kasım . 1 İstanbul @ASK2018 15 Şubat 22 Kasım . 1 Ankara @birdelimuallime 1 Şubat 8 Kasım . 1 Van @ozguleysa 20 Şubat 27 Kasım . 2 Düzce @cerenora 22 Şubat 29 Kasım . 2 Balıkesir @eflatunpisi 1 Şubat 8 KAsım . 1 İstanbul @water DROP 16 Şubat 23 Kasım . 1 İstanbul @cesmi_naz 1 Mart 6 Aralık . 1 Sakarya @Nimer 5 Şubat 12 Kasım . 1 İstanbul @Sezen00 21 Şubat 28 Kasım . 3 İstanbul @orjinalgama 12 Şubat 19 Kasım . 1 Uşak @dlkmk 3 Mart 8 Aralık Erkek 2 İstanbul @tugceyedebisor 26 Ocak 2 Kasım Kız 1 İzmir .. .. . . . . .. .. . . . . .. .. . . . . .. .. . . . .
[TD1] YAŞ [/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] 26[/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] 24[/TD1]
[TD1] 27[/TD1]
[TD1] 24[/TD1]
[TD1] 32[/TD1]
[TD1] 31[/TD1]
[TD1] 27[/TD1]
[TD1] 37[/TD1]
[TD1]38 [/TD1]
[TD1] 29[/TD1]
[TD1] 28[/TD1]
[TD1] 36[/TD1]
[TD1] 26[/TD1]
[TD1] 32[/TD1]
[TD1] 26[/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] ..[/TD1]
[TD1] 33[/TD1]
[TD1] 26[/TD1]
[TD1] 24[/TD1]
[TD1] 28[/TD1]
[TD]25 Ocak[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TR]
[TD] [USER=644769]@Zehra_mda [/TD]
[TD1] 31[/TD1]
[TD]12 Şubat[/TD]
[TD]03 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]İstanbul [/TD]
[/TR]
[TD1] ..[/TD1]
[TD]16 Şubat[/TD]
[TD]23 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]2 [/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TR]
[TD] @Kyezdn[/TD]
[TD1] 28[/TD1]
[TD]31 Ocak[/TD]
[TD]14 Kasım[/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]İstanbul [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] @elosalic55[/TD]
[TD1] 28[/TD1]
[TD]02 Şubat[/TD]
[TD]10 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]Samsun [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] @pozitifhatun[/TD]
[TD1] 36[/TD1]
[TD]14 Şubat[/TD]
[TD]21 Kasım[/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]Konya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] @tubaa28[/TD]
[TD1] 33[/TD1]
[TD]27 Ocak[/TD]
[TD]03 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]Konya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] @nurgulmek[/TD]
[TD1] 25[/TD1]
[TD]30 Ocak[/TD]
[TD]05 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]Van [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [USER=723013]@EmiraSalih [/TD]
[TD1] 28 [/TD1]
[TD] 15 Şubat[/TD]
[TD] 27 Kasım[/TD]
[TD] .[/TD]
[TD] 2 [/TD]
[TD] İstanbul [/TD]
[/TR]
[TD1] 29[/TD1]
[TD1] 28[/TD1]
[TD1] 24[/TD1]
[TD1] 37[/TD1]
[TD1] 25[/TD1]
[TD1] 28[/TD1]
[TD1] 20 [/TD1]
[TD1] 34[/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] 32[/TD1]
[TD1] . [/TD1]
[TD1] 26[/TD1]
[TD1] 32[/TD1]
[TD1] 25[/TD1]
[TD1] 35 [/TD1]
[TD1] 35[/TD1]
[TD1] 23[/TD1]
[TD1] 33[/TD1]
[TD1] 24 [/TD1]
[TD1] 34[/TD1]
[TD1] 25[/TD1]
[TD1] 32[/TD1]
[TD1] 28 [/TD1]
[TD1] 23[/TD1]
[TD1] 28[/TD1]
[TD1] 37[/TD1]
[TD1] 25[/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] 32[/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] ..[/TD1]
[TD1] 32[/TD1]
[TD1] 29[/TD1]
[TD1] 28[/TD1]
[TD1] 27[/TD1]
[TD1] ..[/TD1]
[TD1] 24[/TD1]
[TD1] 29[/TD1]
[TD1] 27[/TD1]
[TD1] 26[/TD1]
[TD1] 33[/TD1]
[TD1] 34[/TD1]
[TD1] 23[/TD1]
[TD1] 33[/TD1]
[TD1] 30[/TD1]
[TD1] 35[/TD1]
[TD1] 31[/TD1]
[TD1]35[/TD1]
[TD1] 29[/TD1]
[TD1] ..[/TD1]
[TD1] ..[/TD1]
[TD1] ..[/TD1]
[TD1] ..[/TD1]
[/user][/USER]
Önemli uyarı: Facebook, WhatsApp, Instagram grupları kurup buradan davet etmek kesinlikle yasaktır. Aksi durumda üyeliklere süresiz Ban cezası verilmektedir. Bilgilerinize...
Ne güzel canım gerçekten çok kişi yerinde olmak isterdi benim dünden beri bulantılarım geri geldi sanki kndimi kötü hissediyorumBende kesin mahfolurum diyordum ama Allahtan bulantı, tiksinme yaşamadım hic..Şuan sadece surekli hareketten yorgunluk oluyor
Canım teşekkür ederim cevabın için:)Hayır canım kapanmıyor mesaj yazdıkça aktif kalıyor ama doğum sonrası diğer gruplarda mesajlar kesilmişti benim mesala bebekten eskisi kadar yazamıyor kimse inşallah burası böyle aktif sürer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?