2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimde bugun belim ve sağ bacagim ağrıyı çok cnm bende öğretmenim nobetciydim
Yaaa sağ bacak benimde çok ağrıyor magnezyum içiyorum iyi gelir diyorlar ama yok sağ bacak bazen felç gibi tövbe tövbe napcam bilmiyorum bazende çekiyor resmen kaslar

Yaaa sağ bacak benimde çok ağrıyor magnezyum içiyorum iyi gelir diyorlar ama yok sağ bacak bazen felç gibi tövbe tövbe napcam bilmiyorum bazende çekiyor resmen kaslar
Bende uzandım geçer diye ayağa zor kalktım dediğin gibi üstüne basamadim ya doktora sordum normal dio

Kızlar bugün is yerinde çok fena oldum yine migren ağrısı ve kusma midemde bişey olmadığı için afedersiniz sabah yeşil acı su küstüm çok pis biseydi anlatamam yani.. Snra ise gittim bi baş ağrısı cildircaktim parol içtim bana mısın demedi. Eşimi çağırdım hemen normalde perşembe randevum Du bugünden gittim doktoruma az kaldı geçicek sabret son böyle geçen haftaların dedi inşallah öyledir fani 3 şişe serum yedim anca kendime geldim tabi o sırada bizim sılayı gördüm moralim yerine geldi yine bacak arası show yaptı bize utanmaz her gidişte pipisini gösteriyor :)) 12 cm 120 gr olmuş kuzum Rabbim hepimizin bebeğine sağlık versin inşallah insan bütün çektiklerini unutuyor onu görünce

Olsun cnm ablam niyetine teyzelerim. 3 teyzem var ikisi RAlı. Bir tanesine yeni kondu teşhis. Konuştum cnm hiç su iç fln dememişler. sürekli baş ağrısı ve bulantı varmış. Şimdi yanında şişe ayarlamış sürekli içmek için. Sağol cnm Allah razı olsun yani. Saç konusunda takacağını zannetmiyorum çünkü saçları aşırı seyrek.

Benimde sol kolum da agrilar var gece 3 30da hastaneye gittim.artik dayanamadimda parol yapti serumla iki saat gecti simdi yine basladi neden olurki

Allah allah bağırsağın işi ne ki orda safra kesesi filan olmasın dicem ama o da sağda oluyordu sanırım solda mı yoksa bilemedimsağdaydı ya
pullubiber benimde iki günden beri aynı şekilde solda kaburga altında arada bı sancı oluyo bağırsak mi ki acaba iki günden beridir decavite başlamıştım oda aferdersin tuvalete çıkarmıyor acaba ondan mı?

Muhtemelen o, kullandigimiz ilaclar.. bende de var cunku ozellikle bugun cok fazlaydi, kasik batmasi gaz sıkısması gibi bisey.. oyleki bacagimi cekip oturamadim bile..

Muhtemelen o, kullandigimiz ilaclar.. bende de var cunku ozellikle bugun cok fazlaydi, kasik batmasi gaz sıkısması gibi bisey.. oyleki bacagimi cekip oturamadim bile..
Ayy aynı şekilde cnm benimde bı şişkinlik var.kullanmadan önce yoktu böyle problemim ya acaba kullanmasam mi diyorum esimde ilaç sonuçta diyo gereksiz diyo

Valla midemi bagrsakmj dalakmi bilmiyorum doktor orda bisey yok bagrsktir gaz sancisidir dedi..bilemedim internettede arastirdim bisey yok...ama agriyo baya baya nefesimi kesiyo zaten yorgunluk halsizlik mide bulantisi v.s. bide bu eklendi...daha 6 ay nasil bitecek bilmiyorum

Ya kızlar bir şey sorucam ben görememiş olabilirim de telefondan giriyorum rumuz olarak kopyalayamıyorum da 17 rumuzlu arkadaşımızın 2 li testi riskli demişti doktoru bugün başka bir doktora gidecekti sonuç ne oldu yazdı mı ne söylemiş doktor?

Geçmişi tamamen okudum. Kötü haber yok şükür, ağrılar sızılar yanmalar bulantılar, onları normal sayıyoruz mecburen
Bulantıyı sordum bugün doktora, normal o 1 haftan kaldı sabret tamamen geçecek dedi. Bi de moral olsun diye “bulantı iyidir bebeğin hareketli demek ki tadını çıkar” dedi. Nasıl tad çıkarılacaksa bu halde
Folik asiti bırak artık kan ilacı ve vitamine başlayalım dedi. Femix Omega diye bir ilaç verdi. İnşallah bulantıyı arttırmaz. Deneyip görecez bakalım.
Bi de cinsiyeti öğrensek artık. Gitgide merak etmeye ve heyecanlanmaya başlıyorum

Kızlar nasıl gidiyor hamilelik. Bugun kontrole gittim sağ böbrekte büyüme başlamış sürekli karın ağrısı çekiyordum yanlarıma da vuruyordu. Geçen hafta kanlı idrar sonrası idrar yolları iltihabı çıkmıştı şimdi de bu.Yemeklerden sonra çarpıntı, karnın sürekli kasılması gibi şikayetlerimude başladı. Sizlerin ne gibi errorları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…