Hayırlı olsun canım gözün aydın :)Kızlar bugün kontrolumuz vardı Allah nasip ederse bir kızımız olcakmiş
Bana doktor decavit ile omg3 verdi kullanıyorum cnmKızlar vitamin demir ilacı vs ne takviye almaya başladınız ben hiçbir şeye başlamadım henüz tahlil yaptıracam geceleri huzursuz uyuyorum dizlerimde ağrı oluyo sizlerdeki var mı bu tür sıkıntılar
Yaaa sağ bacak benimde çok ağrıyor magnezyum içiyorum iyi gelir diyorlar ama yok sağ bacak bazen felç gibi tövbe tövbe napcam bilmiyorum bazende çekiyor resmen kaslarBenimde bugun belim ve sağ bacagim ağrıyı çok cnm bende öğretmenim nobetciydim
Bende uzandım geçer diye ayağa zor kalktım dediğin gibi üstüne basamadim ya doktora sordum normal dioYaaa sağ bacak benimde çok ağrıyor magnezyum içiyorum iyi gelir diyorlar ama yok sağ bacak bazen felç gibi tövbe tövbe napcam bilmiyorum bazende çekiyor resmen kaslar
Uzanınca benim daha çok ağrıyor sanki çünkü uzandığım yerden kalkmakta zorlanıyorum ilerki haftalarda nolcak acaba saha kötü olmasa bariBende uzandım geçer diye ayağa zor kalktım dediğin gibi üstüne basamadim ya doktora sordum normal dio
Tamam canım çok sag ol.Komilinin yenidoğan i da çok güzel aklında olsun canim
Belki bi umut dolar düşer bir de stoklasam ya çocuga alerji yaparsa?O zaman stoklamaya basla cunku ocakta 21tlydi simdi 31...
Benim kardeşim de uni baby kullandı hep ondan biraz daha eğilimliyim ona.Üni baby den herkes çok memnun bende onu düşünüyorum dalinden de memnun olan var ikisinden de alıp denicem
Hehe ha bire ablan demiş durmuşum. Tabi ko paylaş o nedenle ayrintili yazdim zaten.
QNeyse dedigim gibi biraz sabır, ilk dozdan 2.5 ay sonra dediğim gibi zıpkınlaştım. Iki doz arası da hiç öyle sabah tutuklugu yaşamadım . Hatta en iyi ve rahat dönemim bu ilacı kullandığım zamandı. Teyzenize selamlar, sabretsin 1- 2 ayda farkı görecek. Bana da bu ilaç iyi gelecek dediler, hani bu hafta da kötüyüm hani bu ay da sürünüyorum ne yapacağım diye ağlaya zırlaya harab olmuştum. Cidden her gün yine olmadı bu ilaç da işe yaramadı diye kahroluyordum.
Ama çok çok çok çok çok çok şükür işe yarıyor.
3 gün 3er litre su içmeyi unutmasın ve enfeksiyon riskine karşı o 3 gün pimpirikli davransın yeter. En büyük safsata da saç döker denmesi. İlacı kullanmadan önce de dökülüyordu saçım ,2 yildir kullanmiyorum hala dökülüyor. Hem infuzyon odasinda ayni ilaci alanlar da valla dokuluyorsa da aynen cikiyor galiba hic azalma açılma olmadı diyorlardi, aynen katılıyorum.
Tekrar acil şifalar!
Herhalde alerji yapmayacak tek.mendil uni baby yenidoganBelki bi umut dolar düşer bir de stoklasam ya çocuga alerji yaparsa?
Benimde sol kolum da agrilar var gece 3 30da hastaneye gittim.artik dayanamadimda parol yapti serumla iki saat gecti simdi yine basladi neden olurkiYaaa sağ bacak benimde çok ağrıyor magnezyum içiyorum iyi gelir diyorlar ama yok sağ bacak bazen felç gibi tövbe tövbe napcam bilmiyorum bazende çekiyor resmen kaslar
Allah allah bağırsağın işi ne ki orda safra kesesi filan olmasın dicem ama o da sağda oluyordu sanırım solda mı yoksa bilemedimsağdaydı ya
Muhtemelen o, kullandigimiz ilaclar.. bende de var cunku ozellikle bugun cok fazlaydi, kasik batmasi gaz sıkısması gibi bisey.. oyleki bacagimi cekip oturamadim bile..pullubiber benimde iki günden beri aynı şekilde solda kaburga altında arada bı sancı oluyo bağırsak mi ki acaba iki günden beridir decavite başlamıştım oda aferdersin tuvalete çıkarmıyor acaba ondan mı?
Ayy aynı şekilde cnm benimde bı şişkinlik var.kullanmadan önce yoktu böyle problemim ya acaba kullanmasam mi diyorum esimde ilaç sonuçta diyo gereksiz diyoMuhtemelen o, kullandigimiz ilaclar.. bende de var cunku ozellikle bugun cok fazlaydi, kasik batmasi gaz sıkısması gibi bisey.. oyleki bacagimi cekip oturamadim bile..
Valla midemi bagrsakmj dalakmi bilmiyorum doktor orda bisey yok bagrsktir gaz sancisidir dedi..bilemedim internettede arastirdim bisey yok...ama agriyo baya baya nefesimi kesiyopullubiber benimde iki günden beri aynı şekilde solda kaburga altında arada bı sancı oluyo bağırsak mi ki acaba iki günden beridir decavite başlamıştım oda aferdersin tuvalete çıkarmıyor acaba ondan mı?
canımmm nasılsın :)Aramıza hoşgeldin Reflü o :) Leblebi, ayva, sakız, ilaç olarak Gaviscon dindirecek birçok şey var deneye deneye kendine uygun olanını bulacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?