Aynen benimde ablalarım kullandı çok memnun kaldılar o yüzden bende ona egilimliyim canimBenim kardeşim de uni baby kullandı hep ondan biraz daha eğilimliyim ona.
Magnezyum eksikliğinden olur diyorlar 2 haftadır kullanıyorum ama bi ise yaramıyor uykuda kramp ta giriyor bende anlayamıyorum canım artık gerçekten yaşamadığım şeyleri yaşadığım için garip geliyor hamilelik işte artık mantık aramamak gerek sanırım :)Benimde sol kolum da agrilar var gece 3 30da hastaneye gittim.artik dayanamadimda parol yapti serumla iki saat gecti simdi yine basladi neden olurki
Baş ağrısı kusma arada karın ağrısı gaz sancısı bacak ve bel ağrısı daha saymaya gerek yok heralde :))) napalm hamilelik bu işte :)) geçmiş olsun sanada tatlım çok zor ama geçicek minnoşlar sağlıkla kucağa alinca inşallah öyle teselli bulmak lazım :))Kızlar nasıl gidiyor hamilelik. Bugun kontrole gittim sağ böbrekte büyüme başlamış sürekli karın ağrısı çekiyordum yanlarıma da vuruyordu. Geçen hafta kanlı idrar sonrası idrar yolları iltihabı çıkmıştı şimdi de bu.Yemeklerden sonra çarpıntı, karnın sürekli kasılması gibi şikayetlerimude başladı. Sizlerin ne gibi errorları var.
Ben de öyle diyordum ta ki yapan bir bebeğe denk gelene kadar.Herhalde alerji yapmayacak tek.mendil uni baby yenidogan
Çok şükür canım ya, sen nasıl oldun?canımmm nasılsın :)
Allah şifa versin, biz şükredelim halimize :)Kızlar nasıl gidiyor hamilelik. Bugun kontrole gittim sağ böbrekte büyüme başlamış sürekli karın ağrısı çekiyordum yanlarıma da vuruyordu. Geçen hafta kanlı idrar sonrası idrar yolları iltihabı çıkmıştı şimdi de bu.Yemeklerden sonra çarpıntı, karnın sürekli kasılması gibi şikayetlerimde başladı. Sizlerin ne gibi errorları var.
Soğuğa yakın duş al, soyun, eklem yerlerine soğuk kompleks uygulayın, düşmez yükselirse doktora git, ateş iyi değil biliyorsun, Allah şifa versinKizlar benim de ateşim çıktı
insaallah guzel guzel haberlerle gel canim stres yapip bebeginide strese sokma o yerinde iyidir :)Ay sağol canım benim içim ferahladı iyi o zaman kızlarımda erken hissetmiştim inşallah sakin bir bebek oluşundandır. dr kontrollerine yaklaştıkça oluyorum 1 ay oldu neredeyse görmeyeli bu hafta gideceğim inşallah
gecmis olsun canimmm ihmal etme takip etKizlar benim de ateşim çıktı
Soğuğa yakın duş al, soyun düşmez yükselirse doktora git, ateş iyi değil biliyorsun, Allah şifa versin
gecmis olsun canimmm ihmal etme takip et
Evet cnm bende zor kalkıyorum inşallah daha da artmaz ya bı yerde okumuştum hormondan dolayı bu haftalarda düz kaslar gevsiyormus oda bel ağrısı yapabilir dioUzanınca benim daha çok ağrıyor sanki çünkü uzandığım yerden kalkmakta zorlanıyorum ilerki haftalarda nolcak acaba saha kötü olmasa bari
İnşallah çıkmaz da soğuk komplekste uygulayın, sen üşüyorum diye yapmazsın, eşin yapsın işte.Bugün 2 defa minoset aldım tekrar cikarsa yarın sabah doktora gideceğim inşallah canim
Kizlar benim de ateşim çıktı
Özellikle karnına ve eklem yerlerine soğuk suyla ıslatılmış bez koy canım. Eğer bu akşam düşmezse ateşin yarını beklemeden gece gidin doktora bence. Allah korusun sabaha iyice kötü olma sonra. Kaç derece şu an ateşin?
Şuan yeni ilaç aldım düştü canım. 37 yi görünce minoset içtim daha yükselir miydi bilmiyorum
Valla midemi bagrsakmj dalakmi bilmiyorum doktor orda bisey yok bagrsktir gaz sancisidir dedi..bilemedim internettede arastirdim bisey yok...ama agriyo baya baya nefesimi kesiyozaten yorgunluk halsizlik mide bulantisi v.s. bide bu eklendi...daha 6 ay nasil bitecek bilmiyorum
Inşallah öyledir de canım kısa zamanda geçer yoksa çok zorlanabilirizEvet cnm bende zor kalkıyorum inşallah daha da artmaz ya bı yerde okumuştum hormondan dolayı bu haftalarda düz kaslar gevsiyormus oda bel ağrısı yapabilir dio
Geçmiş olsun canım ateş önemli takip et ihmal etme sakın Allah şifa versinKizlar benim de ateşim çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?