2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ma
Benimde sol kolum da agrilar var gece 3 30da hastaneye gittim.artik dayanamadimda parol yapti serumla iki saat gecti simdi yine basladi neden olurki
Magnezyum eksikliğinden olur diyorlar 2 haftadır kullanıyorum ama bi ise yaramıyor uykuda kramp ta giriyor bende anlayamıyorum canım artık gerçekten yaşamadığım şeyleri yaşadığım için garip geliyor hamilelik işte artık mantık aramamak gerek sanırım :)

Baş ağrısı kusma arada karın ağrısı gaz sancısı bacak ve bel ağrısı daha saymaya gerek yok heralde :))) napalm hamilelik bu işte :)) geçmiş olsun sanada tatlım çok zor ama geçicek minnoşlar sağlıkla kucağa alinca inşallah öyle teselli bulmak lazım :))

Allah şifa versin, biz şükredelim halimize :)

Kizlar benim de ateşim çıktı

insaallah guzel guzel haberlerle gel canim stres yapip bebeginide strese sokma o yerinde iyidir :)

Soğuğa yakın duş al, soyun düşmez yükselirse doktora git, ateş iyi değil biliyorsun, Allah şifa versin

Bugün 2 defa minoset aldım tekrar cikarsa yarın sabah doktora gideceğim inşallah canim

Uzanınca benim daha çok ağrıyor sanki çünkü uzandığım yerden kalkmakta zorlanıyorum ilerki haftalarda nolcak acaba saha kötü olmasa bari
Evet cnm bende zor kalkıyorum inşallah daha da artmaz ya bı yerde okumuştum hormondan dolayı bu haftalarda düz kaslar gevsiyormus oda bel ağrısı yapabilir dio

Kizlar benim de ateşim çıktı

Özellikle karnına ve eklem yerlerine soğuk suyla ıslatılmış bez koy canım. Eğer bu akşam düşmezse ateşin yarını beklemeden gece gidin doktora bence. Allah korusun sabaha iyice kötü olma sonra. Kaç derece şu an ateşin?

Şuan yeni ilaç aldım düştü canım. 37 yi görünce minoset içtim daha yükselir miydi bilmiyorum

Cnm ağrının tam yerini anlamadım ama kaburgada ise kuluç mudur ki acaba dedim. Ben göğsüs kafesimdeki kuluç yüzünden kalp krizi geçiyorum sanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…