Yok ya eger yasadigimiz sey gaz sancisiysa ve onemli degilse ilaci doktora da sormadan kesmek dogru olmaz. Bu surecte vitamin ve minerallere de ihtiyacimiz var ve ben mide bulantilarimi tam atlatamadim pek saglikli beslenemiyorum. Onun yerine lavaboya gitmeyi kolaylastirici kuru kayisi gibi yemislerden faydalanmak dogru olur belki ne dersin?Ayy aynı şekilde cnm benimde bı şişkinlik var.kullanmadan önce yoktu böyle problemim ya acaba kullanmasam mi diyorum esimde ilaç sonuçta diyo gereksiz diyo
Gecmis olsun. Bol su icmeyi de ihmal etmeŞuan yeni ilaç aldım düştü canım. 37 yi görünce minoset içtim daha yükselir miydi bilmiyorum
Geçmiş olsun canimŞuan yeni ilaç aldım düştü canım. 37 yi görünce minoset içtim daha yükselir miydi bilmiyorum
Canım benimde son bir haftadır basım ağrıyor tansiyon düşünce agriyo benim olcuyorum 9/5 cikiyo ama Dr. Sormayı unuttumKizlar bu arada doktorunuz her muayenede mutlaka tansiyonunuzu olcuyor mu? Benimki olcmuyor ve son 1 haftadir bas agrisi yasiyorum hadi o uyku duzenim bozuldugundan dolayi diyelim, ayaga kalktigimda da gozum karariyor. Isine de karismak istemiyorum, gerci muayeneye gittigimde ne soracaksam unutup cikiyorum kac defadir
Kesinlikle ölçülmesi lazım. Özellikle bu haftalardan sonra. Tansiyon yüksekliği gebeliğe özel bazı hastalıkların ön habercisi olduğu için ölçülüyor. İstersen sağlık ocağında ölçtür ya da herhangi bir eczanede falanKizlar bu arada doktorunuz her muayenede mutlaka tansiyonunuzu olcuyor mu? Benimki olcmuyor ve son 1 haftadir bas agrisi yasiyorum hadi o uyku duzenim bozuldugundan dolayi diyelim, ayaga kalktigimda da gozum karariyor. Isine de karismak istemiyorum, gerci muayeneye gittigimde ne soracaksam unutup cikiyorum kac defadir
Ya kızlar bir şey sorucam ben görememiş olabilirim de telefondan giriyorum rumuz olarak kopyalayamıyorum da 17 rumuzlu arkadaşımızın 2 li testi riskli demişti doktoru bugün başka bir doktora gidecekti sonuç ne oldu yazdı mı ne söylemiş doktor?
Kaç çıktı ateşiniz? Geçmiş olsun.Bugün 2 defa minoset aldım tekrar cikarsa yarın sabah doktora gideceğim inşallah canim
Acaba bu haftalarda ortaya cikan normal bi belirti mi? Surekli bi tarafi zonklama tipinde agriyor, kafami egdigimde falan..Canım benimde son bir haftadır basım ağrıyor tansiyon düşünce agriyo benim olcuyorum 9/5 cikiyo ama Dr. Sormayı unuttum
Oyle yapayim.. benim doktorum olcmeyecek galiba.. daha onceden de bi ebe benim doktorum icin o hep kilo olcer hic tansiyon olcmez halbuki tansiyon daha onemlidir demisti. Gercekten de her gittigimde kilom hic unutulmuyor en iyisi kendi cabamla biyerlerde olcturmekKesinlikle ölçülmesi lazım. Özellikle bu haftalardan sonra. Tansiyon yüksekliği gebeliğe özel bazı hastalıkların ön habercisi olduğu için ölçülüyor. İstersen sağlık ocağında ölçtür ya da herhangi bir eczanede falan
Canim bulanti konusunda cok cekenlerden biriyim, 6 7 hafalikken basladi, 3 ayin sonunu goremeyecegim sandim. Hic gecmeyecek saniyordum ama hafifledi yani geciyor. Bu kadar cekip 1 hafta sonra nasil gececek diyorsun ama geciyor iste.. yani insallah benim oyle olmusturGeçmişi tamamen okudum. Kötü haber yok şükür, ağrılar sızılar yanmalar bulantılar, onları normal sayıyoruz mecburen
Bulantıyı sordum bugün doktora, normal o 1 haftan kaldı sabret tamamen geçecek dedi. Bi de moral olsun diye “bulantı iyidir bebeğin hareketli demek ki tadını çıkar” dedi. Nasıl tad çıkarılacaksa bu halde
Folik asiti bırak artık kan ilacı ve vitamine başlayalım dedi. Femix Omega diye bir ilaç verdi. İnşallah bulantıyı arttırmaz. Deneyip görecez bakalım.
Bi de cinsiyeti öğrensek artık. Gitgide merak etmeye ve heyecanlanmaya başlıyorum
Canim bulanti konusunda cok cekenlerden biriyim, 6 7 hafalikken basladi, 3 ayin sonunu goremeyecegim sandim. Hic gecmeyecek saniyordum ama hafifledi yani geciyor. Bu kadar cekip 1 hafta sonra nasil gececek diyorsun ama geciyor iste.. yani insallah benim oyle olmustur
benim bu kontrolde ilctu ilk defa canim ama zaten her ay dahiliyeye gdyrum orda olcuyor doktorKizlar bu arada doktorunuz her muayenede mutlaka tansiyonunuzu olcuyor mu? Benimki olcmuyor ve son 1 haftadir bas agrisi yasiyorum hadi o uyku duzenim bozuldugundan dolayi diyelim, ayaga kalktigimda da gozum karariyor. Isine de karismak istemiyorum, gerci muayeneye gittigimde ne soracaksam unutup cikiyorum kac defadir
Biliyomusun ayni hislere sahibim. Evden cikmiyordum esim cikalim diye israr ediyordu midem bulanicak donmek zorunda kalicam rezil olucam saniyordum ama haftasonu kendimi zorladim, galiba evden cikmadikca da halsizlesiyoruz ve hep tedirgin oldugumuz icin aklimiz midemizde oluyor. Simdi 13 haftaliksiniz, 14 u de atlatin yavas yavas cikin disari.. 1 hafta da cok sey degisiyor. Once kisa kisa mesafelere gidersiniz yorulunca donersiniz.. o kadar halsizlesmisim ki kisa mesafe bile yurusem nefes nefese kaliyordum. Bi de ben zencefilli sekerle cok rahatladim a101de satiliyor3 ayım bitti artık, sabah kusmalarım bir derece de gün içerisinde bulanmasa çok iyi olacak. Korkuyorum dışarıda bir yerde bulanır da tutamam kendimi diye, çok mecbur olmadıkça dışarı çıkmıyorum. İyice hareketsiz oldum. Bulantılar geçerse eski aktif hayatıma dönmek istiyorum. En azından yürüyüş yapabilsem o bile süper olacak.
Acaba bu haftalarda ortaya cikan normal bi belirti mi? Surekli bi tarafi zonklama tipinde agriyor, kafami egdigimde falan..
Oyle yapayim.. benim doktorum olcmeyecek galiba.. daha onceden de bi ebe benim doktorum icin o hep kilo olcer hic tansiyon olcmez halbuki tansiyon daha onemlidir demisti. Gercekten de her gittigimde kilom hic unutulmuyor en iyisi kendi cabamla biyerlerde olcturmek
Biliyomusun ayni hislere sahibim. Evden cikmiyordum esim cikalim diye israr ediyordu midem bulanicak donmek zorunda kalicam rezil olucam saniyordum ama haftasonu kendimi zorladim, galiba evden cikmadikca da halsizlesiyoruz ve hep tedirgin oldugumuz icin aklimiz midemizde oluyor. Simdi 13 haftaliksiniz, 14 u de atlatin yavas yavas cikin disari.. 1 hafta da cok sey degisiyor. Once kisa kisa mesafelere gidersiniz yorulunca donersiniz.. o kadar halsizlesmisim ki kisa mesafe bile yurusem nefes nefese kaliyordum. Bi de ben zencefilli sekerle cok rahatladim a101de satiliyor
Amin canım dua da beklerim :)Allah şifa versin, biz şükredelim halimize :)
Baş ağrısı kusma arada karın ağrısı gaz sancısı bacak ve bel ağrısı daha saymaya gerek yok heralde :))) napalm hamilelik bu işte :)) geçmiş olsun sanada tatlım çok zor ama geçicek minnoşlar sağlıkla kucağa alinca inşallah öyle teselli bulmak lazım :))
Bugun benim de cok belim agrıdı halen de agrıyor.. Adet olmadan oncesı gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?