2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
şampuan olarak ta unıbaby mı tavsıye edersınız ?nıvea yıda ıyı dıyorlar
Uni baby köpük sampuan var baslangic icin daha iyi kopuk daha kolay durulaniyo...ben fermente mutfagimin dogal sabunlarini kullaniyorum valla fikrimi sorarsan en iyisi onlar.instagramda da sayfalari var ordan inceleyebilirsin.rollon dismacunu hep ordan kullaniyoruz artik tamamen dogala donduk.ozellikle emzirirken rollon kuanamayacagin icin bi bak derim :)

Kusum bide baldan_anne var instagramda bunun gibi bi kac sayfa daha var uyku egitimiyle ilgili onlarada bi bakabilirsin

Canım hadi gözün aydın herşey yolundaymış artı bide pipiniz oldu

Sağol canımm valla iki çocuk büyüttüm çokta zorlanmadım askında ama sen böyle anlatınca debenek isterim artıkgenç değilim malum okadar aktif değilim kendimi yormadan zevkli bi lohusaluk yaşamak istiyorum inşallah bebeğimde beni üzmez bakalım hayırlısı

Yaaa ne güzel yazmışsın canım çok sağol benim 15. Haftada düşen pipi size gelmiş olabilir 2 kızım var bende bi oğlum olsun isterdim ama hala tereddütlerim var. Belki yeniden çukabilir hayırlısıyla kucağıkıza alalım bebişlerimizi.

Gereksiz pahallı hemde..Düşünsene normal doğuma 9000 dedi..Yahu kendin doguruyon ona bile bu kadar pahalli
ahahah çok güldüm senin yorumuna haklısın valla, çatır çatır doğuruyosun bide o kadar para. Onlarınkinde acı hissetmiyomusun acaba

hangi soyguncu normal doğuma 9000 istemiş, kaçırdım ben. bu ne vicdansızlık ya, doğumu bile iyice şova çevirdiler. rant kapısı.

Allah yardimcin olsun cnm

bende evde süperim işe gelince hasta oluyorum hep uyumak istiyorum galiba nefret ediyorum burdan

Acibadem ole malesef ben ist değilim tekirdag dayım burda doğum fiyatları uygun bide tsknin bnm hastaneyle anlaşması var daha uygun oluyor.hatta tahlillere dünya para vermeye aliskin olunca burda eminmisiniz bukadar mi diyorum:)(

Hamileyken çalışan arkadaşlara çok büyük saygım var. Allah yardımcınız olsun. Ben evde olduğum halde kendimi hangi koltuğa atacağımı şaşırıyorum. Bu arada pinkstrap nerelerde?

çocukken maddi olarak çok zorlanmıştık. bu yüzden emekli olana kadar bırakmak istemiyorum işimi. çocuğum rahat büyüsün... tabi ayarında çok şimartmadan

kızlar ben hep birşey soracağım unutuyorum. bebeğinizin aylık boy kilo ölçümleri indirdiğiniz uygulamadaki ölçümler ile aynı gidiyor mu. aynı dediysem birebir aynı değil gene de yaklaşmak isterdim ama benim ölçümler geriden geliyor sanki.
mesela uygulamada 170 gram 21 cm iken. benimki 160 gram 15 cm.

canım onlar ortalama değerler sen ve eşin uzun boylu yapılısınızdır e çocuğunuzda size çeker malum bu değerler size uymaz aynı şekilde miyomsunuzdur yine değişir takma kafaya bence doktorun herşey yolunda diyosa boşver

doktor da normal dedi ama bilemedim. ben uzunum 1.72 babası da uzun sayılır 1.75. bebişimiz minyon gelecek heralde :)
internette de 20-22 cm olurlar yazıyor ondan merak ettim biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…