2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sizin gittiğiniz hastane gibi değil belki ama ilk söyledikleri meblağ olan 15000 benim gittigimin neredeyse 10 kati

eski bir acıbadem personeli olarak değmez diyorum. 6 şubesini gezdim. hepsi birbirinin laciverti. hiç birine değmez o kadar para. 3-4 eder max...

merhaba hayırlı olsun
kaçıncı haftada kız gibi dediler

e tabiki, ben genelde sabahları aç karnımayken gidiyorum. o zaman üstümde bi kıyafet ağırlığı oluyo ama zaten doktor epi topu bikere tarttı beni. evdeki tartım çok hain, azıcık eksik gösterir ama neredeee
Ya kızlar komedi gibi dün ben kadın filmini izlerken ağladım Allahtan ev halkıda yatıyodu da kimse görmedi halimi
ben onu ağlamak için izliyodum ve tutkunuyum o derece. hatta eşim gecedeyken arayıp bu akşam ağladınmı diyodu
hatta dün uyuyakalmışım izleyemedim, dün ki bölümü işyerinde izledim zar zor anca bitti
bende evde süperim işe gelince hasta oluyorum hep uyumak istiyorum galiba nefret ediyorum burdan
bende sanırım artık buradan hoşlanmıyorum. ekimde doğum izin sürem olacak inşallah hakkım olduğu gibi çıkmayı planlıyorum buradan
aslında ilk zamanlar şartlar insanlar çok iyiydi ama nazar değdi sanırım artık mutlu olmuyorum burada olmaktan

Acibadem ole malesef ben ist değilim tekirdag dayım burda doğum fiyatları uygun bide tsknin bnm hastaneyle anlaşması var daha uygun oluyor.hatta tahlillere dünya para vermeye aliskin olunca burda eminmisiniz bukadar mi diyorum:)(
Benim ailemde Eskisehirli orda kuzenim sordu Acıbademe 5500 demiş..Onlar o fiyata bile cok dediler..Ahhh istanbul iligimizi kurutuyor

heee düşünce gücüyle yaptiriyolarsa demek

Canim boy zaten 12.haftadan sonra ultrason cihaziyla ölculebilen birsey degilmis cocugun uyluk kemiginin 7 ile carpilmasi sonucu elde edilen tahmini bir rakam takilma o yuzden. Kiloya gelince bebeklerimizde kendilerine özgü bir birey artik. Mesela seninle ben ayni yastayiz diyelim kilomuz boyumuz aynimidir degildir. Bebekler dogdugunda bile 5 kilo doganda var 2.5 kilo doganda var. Doktorun saglikli diyosa kafana takma hic :)

Hamileyken çalışan arkadaşlara çok büyük saygım var. Allah yardımcınız olsun. Ben evde olduğum halde kendimi hangi koltuğa atacağımı şaşırıyorum. Bu arada @pinkstrap nerelerde?
Onun bence evde olmayla alakası var canım..Çünku hafta sonları aynı bende öyle oluyorum..Hep bi hastalıklı modda oluyorum

benimki onden oidiyor canim uygulamadan uygulamada 21 cm 170 gram diyor benimki gecenhafta 20 cm 212 gramdi benimki az tombik olucak sanirim ama anne babayla alakali bu durum diye dusunuyorum o yuzdkkafana takmaa son aylarda zaten daha cok kilo aliyorlar

Acıbadem kozyatagi canım...Kuafor falan var oyle deme fönsuz asla dogurmam sahsen
ilahi yaaa ablamın doğum yaptığı hastanede de vardı. kadın salya sümük ağlıyo bebeğinin alnına neşter vurmuşlar sezeryan yaparken, kuaför kadın eyeliner sürmeye çalışıyodu çok komikti o an

Ya kızlar komedi gibi dün ben kadın filmini izlerken ağladım Allahtan ev halkıda yatıyodu da kimse görmedi halimi
Yine bi amaç uğruna..Ben gulerken başlıyom aglamaya eşim de korkuyo noldu simdi niye ağlıyon diyor bende "nebilim icinden geldi diye "hönküruyom cok hormonlarin esiri oldum çok

yuhh yaaa..böyle saçmalar iste...Ay gözüm eyeliner mı görür benim..Kovarki insan o depresyonla

Ayy saçmakığa bakarmısın kadında amma enteresanmış ağlarken makyaj nedir ya
Ben kapalı bi bayanım ana yinede doğum öncesi saçtır vücuttur bakımlarımı yaptırıp doğuma öyke gireceğim ki bi dönem onlarla uğraşmıyayım makyaj düşünmüyorum tabi

Yine bi amaç uğruna..Ben gulerken başlıyom aglamaya eşim de korkuyo noldu simdi niye ağlıyon diyor bende "nebilim icinden geldi diye "hönküruyom cok hormonlarin esiri oldum çok

Yaaa ben de geçen bağıra bağıra ağladım bir de üstüne ya bebeğime ben ağladım diye birşey olursa diye üzülüp bir posta da ona ağladım ama iyi geldi

yuhh yaaa..böyle saçmalar iste...Ay gözüm eyeliner mı görür benim..Kovarki insan o depresyonla
kovduydu zaten işin komik kısmı oydu
bende ağdamı normalde ayıptır demesi evde kendim yaparım oldum olası. ama göbüş büyüdükçe sanırım zor oluyo, kuaföre gitmek istemesemde gidicem mecbur doğumdan öncesine denk getirmeyi düşünüyorum bende ki belli bi zaman öyle dolanmak zorunda kalmıyım ama saç boyatma işini nasl yapıcam hiç bilmiyorum sanırım bebiş mevlütünden önce boyatırım o da hemen okutmazsak
Yaaa ben de geçen bağıra bağıra ağladım bir de üstüne ya bebeğime ben ağladım diye birşey olursa diye üzülüp bir posta da ona ağladım ama iyi geldi
ahaahah bu da iyiymiş ben zaten ağlak biriyim ama eşimin yanında ağlayamam kızar. şimdide mecburi tutuyorum kendimi ama yalnız kaldımmı hemen başlıyrum
geçen eşime kızıp nevresimi kendi kendime ağlayarak geçirmiştim

Aynı fikirdeyimmm.Öncesinde guzelce bakıma girecegimde merak ettigim bi konu vardı tam yerinde açıldı...Ben bebekten once lazer yaptırmıstım ama bebek fikri oldugundan beri gitmedim tabi çok azalsada yine tüğlenme yaşıyorum ve gobek buyudukce almam zorlaniyor..Acaba hamilelikte agdaya gitmenin bi zararı varmı? Bilgisi olan varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…