bende hep agdaya gidiyrodum hamile kalinca hemsireye sordum kasarsin kendibi o yuzden yaptirma kasmazsan yaptirbailirsin dedi bende kastigim icin kendimi hic gitmedim bu zamna kadar jilet yaptim 5 . aydan sonra agdaya gidicem amaAynı fikirdeyimmm.Öncesinde guzelce bakıma girecegimde merak ettigim bi konu vardı tam yerinde açıldı...Ben bebekten once lazer yaptırmıstım ama bebek fikri oldugundan beri gitmedim tabi çok azalsada yine tüğlenme yaşıyorum ve gobek buyudukce almam zorlaniyor..Acaba hamilelikte agdaya gitmenin bi zararı varmı? Bilgisi olan varmi?
Ohh gözün aydin darısı başımıza...Ama merak ettigim ayrıntılı ultrasonu doktor gerek görürse mi yapıyor? Ben tum hamileler yaptıriyor diye biliyordum..
senin doktoroun bakıyor o zman sıkıntı olursa söylerim demiş zaten bi nevi oda ayrıntılı baktığını söylemiş gibi geldi banavalla dostum özellikle sordum ayrıntılı ultrasonu ama dediğim gibi adam gerek görmedi. ben zaten bakıyorum gerekli görsem git bir de uzman baksın derim dedi. kalbinde ufak bir üfürüm olsa ya da kalbinde ufak bir delik olsa napabileceğiz ki en fazla takip edelim deriz dedi. boş yere kendini strese sokacak bir durum yok dedi.
doktorum da senelerin doktoru. tecrübeli.
Ben hiç jilet kullanmıyordum taki lazer yaptırana kadar tam bir yıl lazere gittim herseferinde jiletlendim o dönem ama sene sonunda benimkilerin % 80 i geri döndü hatta hiç olmayan yerlerimde jilet yüzünden çıktı şuan çok zorlanıyorum zaten göbekliydim malum içeride çekemiyorum oyüzden bayram sonrası ağdaya başlıcam artık ben daha önceki hamilelipimdede son iki ay gitmiştim bide doğum sonrası gittiydim çok büyük rahatlık benceAynı fikirdeyimmm.Öncesinde guzelce bakıma girecegimde merak ettigim bi konu vardı tam yerinde açıldı...Ben bebekten once lazer yaptırmıstım ama bebek fikri oldugundan beri gitmedim tabi çok azalsada yine tüğlenme yaşıyorum ve gobek buyudukce almam zorlaniyor..Acaba hamilelikte agdaya gitmenin bi zararı varmı? Bilgisi olan varmi?
Allah kolaylık versin canım ben heyet raporu aldım ondan böyle yatıyorum çalışırken akşama kadar edememekten yoruluyorudum artık hem anne olmak hem evde hem işte çalışmak çok zor Allah yardımcımız olsunOhh ne güzel( ben 6 7 arası kalkıyorum iş için.pazar sadece izinliyim onda da erken kalkıyorum bünye alıştığı için
Gidilebiliyorsa süper..aynı durumdayiz lazere başlayana kadar jilet vurmamıstim..O zaman simdidende gidilebilir..Ben hiç jilet kullanmıyordum taki lazer yaptırana kadar tam bir yıl lazere gittim herseferinde jiletlendim o dönem ama sene sonunda benimkilerin % 80 i geri döndü hatta hiç olmayan yerlerimde jilet yüzünden çıktı şuan çok zorlanıyorum zaten göbekliydim malum içeride çekemiyorum oyüzden bayram sonrası ağdaya başlıcam artık ben daha önceki hamilelipimdede son iki ay gitmiştim bide doğum sonrası gittiydim çok büyük rahatlık bence
Hamileyken çalışan arkadaşlara çok büyük saygım var. Allah yardımcınız olsun. Ben evde olduğum halde kendimi hangi koltuğa atacağımı şaşırıyorum. Bu aradapinkstrap nerelerde?
Kontrolüm vardı anca geldim iyiymiş çok şükür.evet ya nerdesinpinkstrap :)
Bende öyleyim malesef eskiden mutluydum ama şimdi herşey üstüme geliyor bende devam etmicem doğumdan sonra zaten çocuğuma bi müddet kendim bakmak istiyorum. Bide buraya geri dönersem kesin kafayı yerim. Saatler geçsede evime gitsem diye her geldiğimde dua ediyorum. Benimde eylülde iznim ama bayram sonraya rapor alıp birleştiricem inşallah öyle olursa çok iyi olacak benim içinde Allah seninde yardımcın olsun kolay değile tabiki, ben genelde sabahları aç karnımayken gidiyorum. o zaman üstümde bi kıyafet ağırlığı oluyo ama zaten doktor epi topu bikere tarttı beni. evdeki tartım çok hain, azıcık eksik gösterir ama neredeee
ben onu ağlamak için izliyodum ve tutkunuyum o derece. hatta eşim gecedeyken arayıp bu akşam ağladınmı diyodu
hatta dün uyuyakalmışım izleyemedim, dün ki bölümü işyerinde izledim zar zor anca bitti
bende sanırım artık buradan hoşlanmıyorum. ekimde doğum izin sürem olacak inşallah hakkım olduğu gibi çıkmayı planlıyorum buradan
aslında ilk zamanlar şartlar insanlar çok iyiydi ama nazar değdi sanırım artık mutlu olmuyorum burada olmaktan
Ben Doğum fiyatını bilmiyorum ama ssvd istiyorum 5.500 civarı deniliyormuş.Kızlar Acıbadem konusu geçmiş, ben de yazayım dedim. Bizim elhamdulillah kurum anlaşmamız var ve yine kurumun sigortası sayesinde bin lira gibi bir miktar olacak mesela bizim normal doğumda ödeyeceğimiz kısım.
Fakat Acıbadem Altunizade'deki konfor gerçekten çok iyi bence. Bir serum alacak oluyoruz, özel müşahede odasına alıyor, on kere ilgileniyorlar. Bir defasında yalnızdım serum alırken, hemşirem üstümü örttü bir de örtüyü düzeltip, ışığı kısıp iyi uykular dedi öyle gitti sağolsunTuvaletleri, mesciti, odaları mis gibi. Abdest almak için özel el havlusu bile oluyor mescitte. Doktor muayene odaları da çok güzel. Kadıköy Acıbadem'e de gidiyorduk Altunizade açılmadan önce, Altunizade'deki konfor kat be kat fazla kesinlikle... Hepsinden önce Erdem hastanesine de gittim bu arada, orada resmen kadın doğuma mı gittim kasaba mı gittim bilmiyorum. İlk defa alttan muayene oldum orada ve travmaydı resmen. Doktor da koşturmaktan perişan olmuştu, ona da ayrı üzüldüm gerçi.
Özel bir güvence olmadan çok zor gerçekten Acıbadem tipi A sınıfı diye geçen hastanelerde. Fakat diğer hastanelerle de ilgili duyduğum kötü şeyler ve yaşadığımız talihsizlikler göz korkutuyor...
Valla ben hep ağda yapıyorum bi zararı varmı hiç bilmiyorum düşünmedimde açıkçasıAynı fikirdeyimmm.Öncesinde guzelce bakıma girecegimde merak ettigim bi konu vardı tam yerinde açıldı...Ben bebekten once lazer yaptırmıstım ama bebek fikri oldugundan beri gitmedim tabi çok azalsada yine tüğlenme yaşıyorum ve gobek buyudukce almam zorlaniyor..Acaba hamilelikte agdaya gitmenin bi zararı varmı? Bilgisi olan varmi?
ben hiç sormadım aklımada gelmedi. ben hep ayda 1 ağda yapıyorum canımbende hep agdaya gidiyrodum hamile kalinca hemsireye sordum kasarsin kendibi o yuzden yaptirma kasmazsan yaptirbailirsin dedi bende kastigim icin kendimi hic gitmedim bu zamna kadar jilet yaptim 5 . aydan sonra agdaya gidicem ama
nasıl ya lazere giderken jilet mi vurdurdularBen hiç jilet kullanmıyordum taki lazer yaptırana kadar tam bir yıl lazere gittim herseferinde jiletlendim o dönem ama sene sonunda benimkilerin % 80 i geri döndü hatta hiç olmayan yerlerimde jilet yüzünden çıktı şuan çok zorlanıyorum zaten göbekliydim malum içeride çekemiyorum oyüzden bayram sonrası ağdaya başlıcam artık ben daha önceki hamilelipimdede son iki ay gitmiştim bide doğum sonrası gittiydim çok büyük rahatlık bence
rapor mantıklıymış aslında canım ama benim bayrama falan denk gelmiyo malesef. bende önceden çok seviyodum burayı ama ne zaman 10 gün rapor aldım, istirahat etmek zorunda kaldım herkes değişti. artık saatler geçmiyo dediğin gibi çok berbat bişey. bende çocuğuma kendim bakmak istiyorum en azından 1,5 2 yaşına kadar. patronum geri dönmek istediğinde kapımız sana hep açık dedi ama ben o kapıyı bidaha tıklatırmıyım hiç sanmamBende öyleyim malesef eskiden mutluydum ama şimdi herşey üstüme geliyor bende devam etmicem doğumdan sonra zaten çocuğuma bi müddet kendim bakmak istiyorum. Bide buraya geri dönersem kesin kafayı yerim. Saatler geçsede evime gitsem diye her geldiğimde dua ediyorum. Benimde eylülde iznim ama bayram sonraya rapor alıp birleştiricem inşallah öyle olursa çok iyi olacak benim içinde Allah seninde yardımcın olsun kolay değil
canim kendini kasmadigin surece surun yoj ben kendimi kastigim icin gitmiyorum ama bebegi iyice hissettimteb sonra gitmeyi dusunuyorum :)Valla ben hep ağda yapıyorum bi zararı varmı hiç bilmiyorum düşünmedimde açıkçasıbende çok önce lazere gitmiştim azalsada bitmedi bitirmedim daha doğrusu seansları hep ağda yapıyorum artık
ben hiç sormadım aklımada gelmedi. ben hep ayda 1 ağda yapıyorum canım
nasıl ya lazere giderken jilet mi vurdurdularmesela benim gittiğim yerde ağda da jilette kesinlikle yasaktı. erkeklerin kullandığı traş makineleriyle kısaltıp sıfırlamaya izin veriyolardı. öyle yapınca bitme garantili ama jilet yapınca döküle çok çok az oluyodu ve yine çıkıyodu. çok ilginç bazılarıda ağda yap gel diyomuş onlar normalde olmaması gereknler
rapor mantıklıymış aslında canım ama benim bayrama falan denk gelmiyo malesef. bende önceden çok seviyodum burayı ama ne zaman 10 gün rapor aldım, istirahat etmek zorunda kaldım herkes değişti. artık saatler geçmiyo dediğin gibi çok berbat bişey. bende çocuğuma kendim bakmak istiyorum en azından 1,5 2 yaşına kadar. patronum geri dönmek istediğinde kapımız sana hep açık dedi ama ben o kapıyı bidaha tıklatırmıyım hiç sanmamiş yoğunluğundan vs. ayrı insanlar huzursuz ediyosa o iş yeri çekilmiyo
merhaba hayırlı olsun
kaçıncı haftada kız gibi dediler
Benimde ağlayarak nevresim geçirmişliğim varkovduydu zaten işin komik kısmı oydu
bende ağdamı normalde ayıptır demesi evde kendim yaparım oldum olası. ama göbüş büyüdükçe sanırım zor oluyo, kuaföre gitmek istemesemde gidicem mecburdoğumdan öncesine denk getirmeyi düşünüyorum bende ki belli bi zaman öyle dolanmak zorunda kalmıyım ama saç boyatma işini nasl yapıcam hiç bilmiyorum sanırım bebiş mevlütünden önce boyatırım o da hemen okutmazsak
ahaahah bu da iyiymişben zaten ağlak biriyim ama eşimin yanında ağlayamam kızar. şimdide mecburi tutuyorum kendimi ama yalnız kaldımmı hemen başlıyrum
geçen eşime kızıp nevresimi kendi kendime ağlayarak geçirmiştim
Yaaa ne güzel yazmışsın canım çok sağol benim 15. Haftada düşen pipi size gelmiş olabilir2 kızım var bende bi oğlum olsun isterdim ama hala tereddütlerim var. Belki yeniden çukabilir hayırlısıyla kucağıkıza alalım bebişlerimizi.
Amin canım. Sizin pipi inşallah düşmemiştir. :) ama bizimki bariz çıkmıştı gördüm. Kız evlat hayır berekettir. Ama insan ikisinden de tatmak istiyor. Seni çok iyi anlıyorum. Önce inşallah hayırlı evlat olsunlar. Benim eşim sevindi tabi. Bana da diyor artık ikincisi de sana olur ::) Rabbimden herşeyin hayırlısı inşallah.
Canım hadi gözün aydın herşey yolundaymış artı bide pipiniz oldu
Çok şükür canım içim rahatladı. Herşey yolunda bundan sonra durup durup kurmak yok. Artı sürpriz bizim kızın pipisinin çıkması oldu . :) demek ki cinsiyete hemen kapılmamak lazım. Oysa ben pembe pembe ne ciciler bakmıştım :)
o da mantıklı canım, ben kendim yaptğım için başkasının yapcağı kadar kasmıyorumdur kesincanim kendini kasmadigin surece surun yoj ben kendimi kastigim icin gitmiyorum ama bebegi iyice hissettimteb sonra gitmeyi dusunuyorum :)
kaderdaşız o haldeBenimde ağlayarak nevresim geçirmişliğim var
Banada jilet yaptirdi hep bide hastanede yaptirmistim lazeri..aslında topu topu 2 seanslik bisey kalmişti gidemedim cok azalmistı.ama simdi cok olsada artti, rahatsiz edecek duzeydeValla ben hep ağda yapıyorum bi zararı varmı hiç bilmiyorum düşünmedimde açıkçasıbende çok önce lazere gitmiştim azalsada bitmedi bitirmedim daha doğrusu seansları hep ağda yapıyorum artık
ben hiç sormadım aklımada gelmedi. ben hep ayda 1 ağda yapıyorum canım
nasıl ya lazere giderken jilet mi vurdurdularmesela benim gittiğim yerde ağda da jilette kesinlikle yasaktı. erkeklerin kullandığı traş makineleriyle kısaltıp sıfırlamaya izin veriyolardı. öyle yapınca bitme garantili ama jilet yapınca döküle çok çok az oluyodu ve yine çıkıyodu. çok ilginç bazılarıda ağda yap gel diyomuş onlar normalde olmaması gereknler
Ben zaten Acıbademi birakip başkente gideceğim..Yeni dogum yapan arkadasim hem hastaneden hem doktordan cok memnun..evet 5500 gibi bir civarmişBen Doğum fiyatını bilmiyorum ama ssvd istiyorum 5.500 civarı deniliyormuş.
Anadolu yakasında olmayı sadece Başkent için isterdim, ablam orda Doğum yaptı, Doğum anına kadar ebe başında bekledi, yardımcı oldu, doktoru, hastane personeli, odası herşeyi çok güzeldi. Bana çok uzak acil durumlar için yetişebileceğim mesafede olmadığı için gidemiyorum ama süper bir yer Fiyatları da uygun
jiletten dolayı işte o. ben ilk zamanlar üniversiteye başlayınca 4 seans gitmiştim genital tamamen denecek kadar azalmıştı. en alt nemli kalan yerlerde kalmıştı tek tük. sonra param yetmedi işe başlayana kadar zaman geçti 1 sene ara verdim o sırada ağda jilet yine çoğaldı. sonra seanslara devam ettim makinem bozuldu jilet yaptım işe yaramadı. son bikaç seans kala makineyle yapıp gittim. sonra işe başladım zor gelince bıraktım kalan seanslarla ama yinede baya azaldı bende. jiletle kalsaydı artardı onun etkisi çok benceBanada jilet yaptirdi hep bide hastanede yaptirmistim lazeri..aslında topu topu 2 seanslik bisey kalmişti gidemedim cok azalmistı.ama simdi cok olsada artti, rahatsiz edecek duzeyde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?