2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bende hep agdaya gidiyrodum hamile kalinca hemsireye sordum kasarsin kendibi o yuzden yaptirma kasmazsan yaptirbailirsin dedi bende kastigim icin kendimi hic gitmedim bu zamna kadar jilet yaptim 5 . aydan sonra agdaya gidicem ama

senin doktoroun bakıyor o zman sıkıntı olursa söylerim demiş zaten bi nevi oda ayrıntılı baktığını söylemiş gibi geldi bana

Ben hiç jilet kullanmıyordum taki lazer yaptırana kadar tam bir yıl lazere gittim herseferinde jiletlendim o dönem ama sene sonunda benimkilerin % 80 i geri döndü hatta hiç olmayan yerlerimde jilet yüzünden çıktı şuan çok zorlanıyorum zaten göbekliydim malum içeride çekemiyorum oyüzden bayram sonrası ağdaya başlıcam artık ben daha önceki hamilelipimdede son iki ay gitmiştim bide doğum sonrası gittiydim çok büyük rahatlık bence

Ohh ne güzel ( ben 6 7 arası kalkıyorum iş için.pazar sadece izinliyim onda da erken kalkıyorum bünye alıştığı için
Allah kolaylık versin canım ben heyet raporu aldım ondan böyle yatıyorum çalışırken akşama kadar edememekten yoruluyorudum artık hem anne olmak hem evde hem işte çalışmak çok zor Allah yardımcımız olsun

Gidilebiliyorsa süper..aynı durumdayiz lazere başlayana kadar jilet vurmamıstim..O zaman simdidende gidilebilir..

Kızlar Acıbadem konusu geçmiş, ben de yazayım dedim. Bizim elhamdulillah kurum anlaşmamız var ve yine kurumun sigortası sayesinde bin lira gibi bir miktar olacak mesela bizim normal doğumda ödeyeceğimiz kısım.

Fakat Acıbadem Altunizade'deki konfor gerçekten çok iyi bence. Bir serum alacak oluyoruz, özel müşahede odasına alıyor, on kere ilgileniyorlar. Bir defasında yalnızdım serum alırken, hemşirem üstümü örttü bir de örtüyü düzeltip, ışığı kısıp iyi uykular dedi öyle gitti sağolsun Tuvaletleri, mesciti, odaları mis gibi. Abdest almak için özel el havlusu bile oluyor mescitte. Doktor muayene odaları da çok güzel. Kadıköy Acıbadem'e de gidiyorduk Altunizade açılmadan önce, Altunizade'deki konfor kat be kat fazla kesinlikle... Hepsinden önce Erdem hastanesine de gittim bu arada, orada resmen kadın doğuma mı gittim kasaba mı gittim bilmiyorum. İlk defa alttan muayene oldum orada ve travmaydı resmen. Doktor da koşturmaktan perişan olmuştu, ona da ayrı üzüldüm gerçi.

Özel bir güvence olmadan çok zor gerçekten Acıbadem tipi A sınıfı diye geçen hastanelerde. Fakat diğer hastanelerle de ilgili duyduğum kötü şeyler ve yaşadığımız talihsizlikler göz korkutuyor...

Bende öyleyim malesef eskiden mutluydum ama şimdi herşey üstüme geliyor bende devam etmicem doğumdan sonra zaten çocuğuma bi müddet kendim bakmak istiyorum. Bide buraya geri dönersem kesin kafayı yerim. Saatler geçsede evime gitsem diye her geldiğimde dua ediyorum. Benimde eylülde iznim ama bayram sonraya rapor alıp birleştiricem inşallah öyle olursa çok iyi olacak benim içinde Allah seninde yardımcın olsun kolay değil

Ben Doğum fiyatını bilmiyorum ama ssvd istiyorum 5.500 civarı deniliyormuş.
Anadolu yakasında olmayı sadece Başkent için isterdim, ablam orda Doğum yaptı, Doğum anına kadar ebe başında bekledi, yardımcı oldu, doktoru, hastane personeli, odası herşeyi çok güzeldi. Bana çok uzak acil durumlar için yetişebileceğim mesafede olmadığı için gidemiyorum ama süper bir yer Fiyatları da uygun

Valla ben hep ağda yapıyorum bi zararı varmı hiç bilmiyorum düşünmedimde açıkçası bende çok önce lazere gitmiştim azalsada bitmedi bitirmedim daha doğrusu seansları hep ağda yapıyorum artık
bende hep agdaya gidiyrodum hamile kalinca hemsireye sordum kasarsin kendibi o yuzden yaptirma kasmazsan yaptirbailirsin dedi bende kastigim icin kendimi hic gitmedim bu zamna kadar jilet yaptim 5 . aydan sonra agdaya gidicem ama
ben hiç sormadım aklımada gelmedi. ben hep ayda 1 ağda yapıyorum canım
nasıl ya lazere giderken jilet mi vurdurdular mesela benim gittiğim yerde ağda da jilette kesinlikle yasaktı. erkeklerin kullandığı traş makineleriyle kısaltıp sıfırlamaya izin veriyolardı. öyle yapınca bitme garantili ama jilet yapınca döküle çok çok az oluyodu ve yine çıkıyodu. çok ilginç bazılarıda ağda yap gel diyomuş onlar normalde olmaması gereknler
rapor mantıklıymış aslında canım ama benim bayrama falan denk gelmiyo malesef. bende önceden çok seviyodum burayı ama ne zaman 10 gün rapor aldım, istirahat etmek zorunda kaldım herkes değişti. artık saatler geçmiyo dediğin gibi çok berbat bişey. bende çocuğuma kendim bakmak istiyorum en azından 1,5 2 yaşına kadar. patronum geri dönmek istediğinde kapımız sana hep açık dedi ama ben o kapıyı bidaha tıklatırmıyım hiç sanmam iş yoğunluğundan vs. ayrı insanlar huzursuz ediyosa o iş yeri çekilmiyo

canim kendini kasmadigin surece surun yoj ben kendimi kastigim icin gitmiyorum ama bebegi iyice hissettimteb sonra gitmeyi dusunuyorum :)

Benimde ağlayarak nevresim geçirmişliğim var

Banada jilet yaptirdi hep bide hastanede yaptirmistim lazeri..aslında topu topu 2 seanslik bisey kalmişti gidemedim cok azalmistı.ama simdi cok olsada artti, rahatsiz edecek duzeyde

Ben zaten Acıbademi birakip başkente gideceğim..Yeni dogum yapan arkadasim hem hastaneden hem doktordan cok memnun..evet 5500 gibi bir civarmiş

Banada jilet yaptirdi hep bide hastanede yaptirmistim lazeri..aslında topu topu 2 seanslik bisey kalmişti gidemedim cok azalmistı.ama simdi cok olsada artti, rahatsiz edecek duzeyde
jiletten dolayı işte o. ben ilk zamanlar üniversiteye başlayınca 4 seans gitmiştim genital tamamen denecek kadar azalmıştı. en alt nemli kalan yerlerde kalmıştı tek tük. sonra param yetmedi işe başlayana kadar zaman geçti 1 sene ara verdim o sırada ağda jilet yine çoğaldı. sonra seanslara devam ettim makinem bozuldu jilet yaptım işe yaramadı. son bikaç seans kala makineyle yapıp gittim. sonra işe başladım zor gelince bıraktım kalan seanslarla ama yinede baya azaldı bende. jiletle kalsaydı artardı onun etkisi çok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…