2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Unutmamışsın canım ya
Eşim fikir değiştirdi ama şu günlerde Cihangir diye seviyor bizim minnoşu Daha cinsiyeti belki değil, kaç isim değişti yavrum
Unutmam mümkün değil senin kara yağız ali haydar rüyalarıma bile girmişti :)) cihangir güzel isim sağlıklı olsunda isim degissin

Unutmam mümkün değil senin kara yağız ali haydar rüyalarıma bile girmişti :)) cihangir güzel isim sağlıklı olsunda isim degissin
Hepimizin evlatları için en hayırlı olacak ismi Rabbim içimize sindirsin canım.

Tam bunu yazarken eşim aradı "eve geliyorum bir şey lazım mı, Ali Haydar ne yapıyor" dedi dedim ya tam da eşim unuttu diyordum, nazar ettim

Ali Haydar yine iyimis benim esim abdulcabbar diye bi isme takmis abdulcabbar diye seviyo karnimi insallah benim esimde unutur en kisa zamanda o ismi

Ali Haydar yine iyimis benim esim abdulcabbar diye bi isme takmis abdulcabbar diye seviyo karnimi insallah benim esimde unutur en kisa zamanda o ismi
Oyy beterin beteri varmış canım ya, inşallah enn kısa zamanda unutsun gitsin şöyle güzel bir isme takılsın

Benim eşim Ali Haydar'dan önce Tonyukuk ya da Şerafettin olsun ismi diyordu. (hamilelikten önce Ali Efe olur diyorduk ama ne olduysa bebek olunca oldu) Nereden bulduk biz bu delileri bilmem

Ay sorma bizimkide hep kiz olursa lutfiyenaz yada sehnaz erkekte abdulcabbar diyip duruyo resmen cocukların geleceğiyle oynuyolar

Kızlar yine siz iyisiniz sizinkiler en azından kişi ismi. Benim eşim benim bebişi tarçın diyo hoş bana da diyoda ben pek alınmıyorum artık..
Sebebi de arkadaşımın köpüşünü çok seviyorum ismi tarçın.... varın gerisini siz düşünün

Haha sizin iyi iyi benim esim essoglu diye seviyo

Ayy bi kendimi yine kötü hissettim bizim sipa 1 yaşından biraz büyük ozqman embrio iken dua etmek için adlarına ata ve ada olarak koymuştuk ama şu an kimse sevmiyo karnımı ben cucugum diyorum.isim konusunda hiç konuşmadık bile bak ya bi ayar oldum ben nasi bir camisla evliyim gidimde bi adama sarayım :)))))

sizinki yine iyimis en azindan espiri olduğu belli dusunsene benim tanidiklarim gercekten cocugumun adi abdulcabbar olcak saniyo

Bizimki ilk heyecan ikinci olsa eminim esim hastane kontrollerine bile bu heyecanla gelmez karnimi sevmek surda kalsin

Canım ikinci çocukta öyle oluyor çok normal. Düşünsene ilk hamilelikte evde bir bebek çocuk yok zaten bir koltukta yatıp tv izliyorsun birbirine sarılıp o sırada karnını seviyor güzel güzel hayaller kuruyorsunuz. Her sabah karnını öpüyor.. biz nerden nereye gelmişiz eşimle o günleri hatırladım. Şimdi birbirimizi yiyoruz.. karnımı kendim seviyorum.

hahahah biz zeynep lina koyucaz ama esim eeynep in anlamindan dolayi sadece zeynep diyor bende ona uyuz oluyirum :)

Bebem ilk cocik hemde tuplusunden 7 yıl sonra :)) 1tane kaybettik ondan sanırım ikimizde tedirginiz.ama yinede uyuz oldum nerde bnm kör picagim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…