- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 23
- 35
Daha neler duycaz bakalımIste duymuş oldun şimdi böyle bisey oldugunu :) ben hiç ugrasamam zaten...yapanlari cani gonulden tebrik ediyorum
:) Değişik durmuş tamamen sallıyorum Kız.
Belirtilerini en iyi sen biliyorsun. Bizimkiler tahmin, Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinHahabakalim ne cikacak bahtimiza. Ben bisey hissedemiyorum herkes kiz dedi ama ben diger hakkimi kullanip erkek diyorum
maşallah canım çok sevindim sağlıklı olmasınaSelam canlar cok sukur kontrolumuz iyi geçti kesin kiz dedj doktorumuz hersey yolundaymis iyiymis bebegim 4lu teste gerek yok dedi allahm iyi haberleri sirasi ile her birinizden alalim insallah
Allah gönlünüze göre versin.Bende erkek hissediyorum biz 1 hafta önden gidiyoruz gelisim olarak :)
Amin canım cümlemizin inş bakalım bayramdan snr allahın izniyle ögrenirizAllah gönlünüze göre versin.
Bende her dustan sonra zeytinyaği kullanmaya başladım cnmKızlar bu arada çatlaklarınıza bişeyler başladınız mı olmaması için yanı . Ben oğlumda ara sıra sadece bebe yağı surmustm sadece kenarlarda 4/5 küçük çizgi oldu bu sefer hındıstan cevızı yağına başladım sonuna kadar onu kullanıcm bugun başladım artık yavas yavas buyumeye başladı cunku göbiş baştan başlamak daha mantıklı
Belirtilerini en iyi sen biliyorsun. Bizimkiler tahmin, Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Canım 18 aydan sonra demek istedin değil mi?Hiç duymadım böyle bişey cnm ben çocuk gelişimi öğretmeniyim bebeklerin tuvalet eğitimi için ihtiyacı olan kasları bilinçli ve biyolojik olarak çalışması 18-24 haftaları arasında oluyor.o yüzden 18.haftadan önce öyle bir eğitim vermek çocuğun psikolojisi açısından sağlıklı olmayacagini düşünüyorum.tuvalet eğitimi özellikle çocuğun gelecekteki davranışlarini etkileyeceği için çok çok önemli.
Ay evet cnm şimdi hep hafta olarak konuşuyoruz ya ordan aliskanlikCanım 18 aydan sonra demek istedin değil mi?
Yok daha neler evwt pahalı ama senin kuaför baya abartmış bnm saç çok ve uzun 230 dedi 160a boyattim :)Organik boya için 500 tl istedi benden kuaförTabi boyatmadım
Tuvalet eğitimi için 18 ay öncesi hiç uygun değil çocuğun psikolojisi açısından.. hatta 24. Aydan öncesi..Ay evet cnm şimdi hep hafta olarak konuşuyoruz ya ordan aliskanliksen söylemesen hâlâ farkında değilim yalnız
Evet cnm aynen öyle ti diye birsey varmış ya dogdugu andan itibaren tuvalet eğitimi veriyormuslar onun için dedim bendeTuvalet eğitimi için 18 ay öncesi hiç uygun değil çocuğun psikolojisi açısından.. hatta 24. Aydan öncesi..
Biz anladık zaten kuzum olsun.Az önce yazdığım tuvalet eğitimi 18-24 aylar arasında olacak arkadaşlar farkında olmadan yanlış yazmışım hafta değil ay olacak üzerinde düzeltme yapamadım yanlış anlaşılmasın burdan düzelteyim dedim
Ali Haydar a bol süt olsun şifa olsun ins :)))Kızlar bu arada yazmayı unutmuşum. Aldığım Kraft solo süt pompası geldi. Hem güzel paketlenmişti hem de paketi açılmış filan değildi. Aletin içindeki küçük kulakçığın boruların uçların yedekleri, seyehat çantası filan hep paketin içinde. Fişe taktım, çalışıyor bakalım inşallah kullanırken de memnun kalırım. %45 indirimle almış oldum, mutluyum
Bana çok ütopik geldi açıkcası. İlk defa duydum neyse duymuş olduk :)Evet cnm aynen öyle ti diye birsey varmış ya dogdugu andan itibaren tuvalet eğitimi veriyormuslar onun için dedim bende
Unutmamışsın canım yaAli Haydar a bol süt olsun şifa olsun ins :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?