2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hanimlar banada bi cinsiyet tahmin yaparmisiniz hic migde bulantisi yasamadim hamileligim boyunca cok sukur basim agrisi cok oluyordu sadece

Eklentiler

• 20180531_163827.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 178
Evet aynen bende yaşadım zaten Şuan hiç çekmiyor benim.

zaten baktimda fiyatida baya pahali canim lansinoh suanda en iyisi galiba

Hiç duymadım böyle bişey cnm ben çocuk gelişimi öğretmeniyim bebeklerin tuvalet eğitimi için ihtiyacı olan kasları bilinçli ve biyolojik olarak çalışması 18-24 haftaları arasında oluyor.o yüzden 18.haftadan önce öyle bir eğitim vermek çocuğun psikolojisi açısından sağlıklı olmayacagini düşünüyorum.tuvalet eğitimi özellikle çocuğun gelecekteki davranışlarini etkileyeceği için çok çok önemli.

Bide buna bakin hanimlar size zahmet tahminleriniz

Eklentiler

• 20180531_165455.webp
    11 KB · Görüntüleme: 162
ben birşey daha merak ediyorum bilen varmı aranızda şimdi ki etrafımda ki her bebeğin süt alerjisi çıkıyor bunun nedeni nedir ne yapmak yapmamak gerekiyor
Ay evet cnm son zamanlarda bende çok duyuyorum yani ek gidaya geçmeden bile annenin sütlü şeyler yediğinde bile ortaya çıkabiliyor bebegin vucudunda kızarıklıklar falan cikiyo tahliller yapılıp ortaya çıkıyor 2 yaşına kadar falan hem anne hem bebek süt ve süt içeren hiç bişey yiyemiyor

Iste duymuş oldun şimdi böyle bisey oldugunu :) ben hiç ugrasamam zaten...yapanlari cani gonulden tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…