Kese ye göre yorum yapıyoruz. Koymuş muydun?Bana da tahmin lazim cok merak ediyorum cinsiyeti
neeyOrganik boya için 500 tl istedi benden kuaförTabi boyatmadım
Evet aynen bende yaşadım zaten Şuan hiç çekmiyor benim.
Organik boyayla 2 kişi boyattı, 2 kişiyi gördüm başka yazan olduysa bilmiyorum :)Saçını boyatan var mı
zaten baktimda fiyatida baya pahali canim lansinoh suanda en iyisi galiba
Bebek hiç gözükmüyor kiHanimlar banada bi cinsiyet tahmin yaparmisiniz hic migde bulantisi yasamadim hamileligim boyunca cok sukur basim agrisi cok oluyordu sadece
bebegin vucudu gozukmuyor sadece kfasini anlayabildim benHanimlar banada bi cinsiyet tahmin yaparmisiniz hic migde bulantisi yasamadim hamileligim boyunca cok sukur basim agrisi cok oluyordu sadece
Hiç duymadım böyle bişey cnm ben çocuk gelişimi öğretmeniyim bebeklerin tuvalet eğitimi için ihtiyacı olan kasları bilinçli ve biyolojik olarak çalışması 18-24 haftaları arasında oluyor.o yüzden 18.haftadan önce öyle bir eğitim vermek çocuğun psikolojisi açısından sağlıklı olmayacagini düşünüyorum.tuvalet eğitimi özellikle çocuğun gelecekteki davranışlarini etkileyeceği için çok çok önemli.Bide arkadaslar Tİ diye bisey var.belki herkes biliyodur ben yeni duymusumdur bilemiyorumama belki benim gibi bilmeyen vardir diye azicik konuyu acayim dedim isteyen bir arastirir. TI tuvalet iletisimi demekmis.tuvalet iletisimi diye bir yontem var cok konuya hakim olmasamda özetle bebegin kendini temiz tutmak istemesi diye birsey varmis bu iletisimi uygulayan anneler gunde 1 veya 2 bez kullaniyorlanis bazisi hic kullanmiyormus bebek tuvaletini hep lazimliga yapiyor ve 18.aydan once tuvalet egitimini tamamlayip bitiriyorlar.bununla ilgili kitaplar ve facebook gruplari filan var.bildigim kadariyla dogumdab itibaren baslaniyor. Aklina yatan ilgisini ceken varsa bi baksin diye bunuda buraya birakmis olym
Kese ye göre yorum yapıyoruz. Koymuş muydun?
Ay evet cnm son zamanlarda bende çok duyuyorum yani ek gidaya geçmeden bile annenin sütlü şeyler yediğinde bile ortaya çıkabiliyor bebegin vucudunda kızarıklıklar falan cikiyo tahliller yapılıp ortaya çıkıyor 2 yaşına kadar falan hem anne hem bebek süt ve süt içeren hiç bişey yiyemiyorben birşey daha merak ediyorum bilen varmı aranızda şimdi ki etrafımda ki her bebeğin süt alerjisi çıkıyor bunun nedeni nedir ne yapmak yapmamak gerekiyor
Aynen bebeğin son hali, keseye o kadar alıştım ki :)Sadece kese mi icinde bebek olmasi mi gerekiyo?
Aa super darisi basimizaSelam canlar cok sukur kontrolumuz iyi geçti kesin kiz dedj doktorumuz hersey yolundaymis iyiymis bebegim 4lu teste gerek yok dedi allahm iyi haberleri sirasi ile her birinizden alalim insallah
Kız gibi geldiBide buna bakin hanimlar size zahmet tahminleriniz
Iste duymuş oldun şimdi böyle bisey oldugunu :) ben hiç ugrasamam zaten...yapanlari cani gonulden tebrik ediyorumHiç duymadım böyle bişey cnm ben çocuk gelişimi öğretmeniyim bebeklerin tuvalet eğitimi için ihtiyacı olan kasları bilinçli ve biyolojik olarak çalışması 18-24 haftaları arasında oluyor.o yüzden 18.haftadan önce öyle bir eğitim vermek çocuğun psikolojisi açısından sağlıklı olmayacagini düşünüyorum.tuvalet eğitimi özellikle çocuğun gelecekteki davranışlarini etkileyeceği için çok çok önemli.
Aynen bebeğin son hali, keseye o kadar alıştım ki :)
:) Değişik durmuş tamamen sallıyorum Kız.Bu 12+2deki hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?