Kızlar küçük küçük tekme yiyenler varmı :))[/QUOTEhelede akşamları göbeğimin kenarıma doğru vurup vurup kaçıyok İlk başta acabamı diyodum 2gündür eminim
bende bugün inceledim gerçekten çok güzel şeyler var hepsinden alcam heralde özellikle kantaron yağı kremi çok teşekkür ederiz burda paylaşıp aracı olduğun için :)Aaa mutlaka sirkede siparis etherseye lazim idrar yolu enfeksiyonu 2 kasik sirke temizledi.üflesen hasta olan kocam koca kışı burnu akmadan bitirdi..asil en onemlisi gecen hafta joimovedan annelerle bulustuk eve donerken baktim kizimin bacagini biseyler yemis dedim 3 tane kirmizilik vardi geldik sirkeyle sildim meger o gun bebislerden biri el ayak agiz hastaligi getirmis hepsi hasta olmus biz baslamadan bitirmişiz sirkede al çok lazim
Sürekli Fermente mutfağı muhabbeti geçiyor, doğal beslenmeyi, organik ürünleri hayat felsefesi haline getirmişsin ne güzel, bu kadar ayrıntıya dikkat eden, ağzından düşürmeyen bir insandan ben soruma cevap olarakta yıkanabilir organik bez kullanıyorum cevabı vermeni bekliyordum aslında, hazır bezlerin içerisindeki kimyasal sayıları da az uz değil.Prima kullaniyorum
Allah yardımcın olsun canım sabır versin sana herşey bundan sonra daha güzel olsun yaşadığın en kötü şey olarak kalsın ne daha kötüsünü ne de aynı acıları bi daha yaşama inşallahOğlumda da gitmiştim aynı doktora sapasağlam çok iyi demişti ama şimdi söylediği uzun zamandır hiç bu kadar sakat bir gebelik görmemiştim dedi
Adamın sana garezi yok tabi niye yalan söylesin de, engelli diye heyet raporu verdikleri bebeğin sağlam çıktığını da biliyoruz, verilecek karar büyük ve ağır, bizdeki de umut işte başka biri daha görüp onaylarsa daha kabullenilir duruma gelecek sanki.Oğlumda da gitmiştim aynı doktora sapasağlam çok iyi demişti ama şimdi söylediği uzun zamandır hiç bu kadar sakat bir gebelik görmemiştim dedi
Canım bunu sonradan gördüm Allah yardımcınız olsun, habersiz bırakma.Kızlar yorumların hepsini okuyamadım kusura bakmayın Uludağ üniversiten bir hocayla görüştük hemen aynı şeyleri söyledi o kadar çok sakatmış ki yani daha sayamadıklarım var iyi ki erken gelmişsiniz dediler. Çanakkaleye dönüyoruz ben zaten üniversite personeliyim hocam bekliyor olacak onunla görüşüceğiz. Gerçekten çok ama çok üzgünüm.. her şey netleşince tekrar yazıcam.
Canım benim ya Allah sana dayanma gücü versin. Çok çok üzüldüm seni düşenmiyorum bile.Umarım en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın ve bebeğini kucağına alırsın. Bir tırnağı bile düzeltemiyoruz. O kadar aciziz aslında. Rabbim kimseye yaşatmasın.Kızlar yorumların hepsini okuyamadım kusura bakmayın Uludağ üniversiten bir hocayla görüştük hemen aynı şeyleri söyledi o kadar çok sakatmış ki yani daha sayamadıklarım var iyi ki erken gelmişsiniz dediler. Çanakkaleye dönüyoruz ben zaten üniversite personeliyim hocam bekliyor olacak onunla görüşüceğiz. Gerçekten çok ama çok üzgünüm.. her şey netleşince tekrar yazıcam.
Ben nerdeyse hergun halsizim doktora soyledim normal dedi progesteron hormonu salgilandikca kendini yorgun hissedersin dedi. Zar zor aksamlari yürüyüse cikiyorum ki kan dolasimimi duzenlemek adina. Onun disinda aksama kadar koktukta tv karsisinda uyuyup uyaniyorum devamli. Yeni dogan bebekler gibiyim gözlerim surekli kapali :)Bende de aynı sayıliŕ sidefer (demir) ve ocean mumy verdi dedigin gibi icinde omaga 3 var hatta onu gectim d vitaminimde de omega 3 var..ama ocean mumy i sadece halsiz hissettigin zamanlarda ic dedi tek fark bu
Oğlumda da gitmiştim aynı doktora sapasağlam çok iyi demişti ama şimdi söylediği uzun zamandır hiç bu kadar sakat bir gebelik görmemiştim dedi
Çok teşekkürler canım, hep birlikte inşallah
Kızlar merhaba herkese. Ben geçen gün doktora gittiğimde ikili test sonucumu da almıştım. Orta derecede riskli çıkmıştı çok önemsemedim. Fetal DNA önerdi 2000 lira dedi. Bende güvenemeyip Bursa da perinatoji doktorumdan randevu aldım. İnceledi bebeği ağır sakat çıktı. 6 parmağı var ayrıca beynin ön tarafı olduğu gibi oluşmamış dedi. İyi ki gelmişsiniz bebeğin acil alınması gerekiyor diye rapor yazıldı hiçbir teste gerek yok dedi 13 kromozomlu imiş. Yani sonuç bu.. bebek alınacak.
Canım üzüntünü kendim yaşamış gibi derinden hissediyorum. Allah sana sabır dayanma gücü versin her ne kadar uzak ta olsak birbirimizi tanımasak da buradaki herkesin duaları seninle inşallah. Rabbim en kısa sürede toparlanmayı nasib etsin cennetinde kavuştursun inşallahKızlar yorumların hepsini okuyamadım kusura bakmayın Uludağ üniversiten bir hocayla görüştük hemen aynı şeyleri söyledi o kadar çok sakatmış ki yani daha sayamadıklarım var iyi ki erken gelmişsiniz dediler. Çanakkaleye dönüyoruz ben zaten üniversite personeliyim hocam bekliyor olacak onunla görüşüceğiz. Gerçekten çok ama çok üzgünüm.. her şey netleşince tekrar yazıcam.
Varsa önerin kullanirim canim.saldirgan uslubuna anlam veremedim??Sürekli Fermente mutfağı muhabbeti geçiyor, doğal beslenmeyi, organik ürünleri hayat felsefesi haline getirmişsin ne güzel, bu kadar ayrıntıya dikkat eden, ağzından düşürmeyen bir insandan ben soruma cevap olarakta yıkanabilir organik bez kullanıyorum cevabı vermeni bekliyordum aslında, hazır bezlerin içerisindeki kimyasal sayıları da az uz değil.
Mesajımı tekrar okudum saldırganlık göremedim, Sürekli doğal ürün muhabbeti dönüyor, çok normal değil mi diğer kısımlarda da uygulayıp uygulamadığını merak etmem?Varsa önerin kullanirim canim.saldirgan uslubuna anlam veremedim??
canım ben anlayamıyorum. 17. haftandasın. bu zamana kadar hiçbir aksiliği fark etmedi mi doktorun? çok üzülüyorum sana.Oğlumda da gitmiştim aynı doktora sapasağlam çok iyi demişti ama şimdi söylediği uzun zamandır hiç bu kadar sakat bir gebelik görmemiştim dedi
Hayır canım3lüyü de yaptırmış mıydın canım sen?
vaaay eski kurbanım...
hamilesin demek çok sevindim...
hayırlı olsun :)))
Yaaa çalışmadığım zamanlarda inan bende öyleyim hafta sonları eşim zor dışarı çıkartir hep yatmak istiyorum..Sanırim evde kalınca insanın yattıkça yatası geliyor.Ben nerdeyse hergun halsizim doktora soyledim normal dedi progesteron hormonu salgilandikca kendini yorgun hissedersin dedi. Zar zor aksamlari yürüyüse cikiyorum ki kan dolasimimi duzenlemek adina. Onun disinda aksama kadar koktukta tv karsisinda uyuyup uyaniyorum devamli. Yeni dogan bebekler gibiyim gözlerim surekli kapali :)
Evet hic kalkasim gelmiyor disari ciktigimdada hemen eve gidip yatasim geliyor. Bagimlilik yapti heralde. Herkes bu zamanlarin tadini cikar diyo bende sonuna kadar cikariyorum valla :)Yaaa çalışmadığım zamanlarda inan bende öyleyim hafta sonları eşim zor dışarı çıkartir hep yatmak istiyorum..Sanırim evde kalınca insanın yattıkça yatası geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?