2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bir de dediler ki Çanakkale’dekiler 20. Haftadan önce bunları göremeyebililer ama biz 13. Haftadan itibaren görürüz zaten size verdiğimiz raporda her şey gözüküyor olacak aminosentez bile gerek yokmuş o kadar yani ama diğer Gebelikler için alınacakmış..

bende bugün inceledim gerçekten çok güzel şeyler var hepsinden alcam heralde özellikle kantaron yağı kremi çok teşekkür ederiz burda paylaşıp aracı olduğun için :)

Oğlumda da gitmiştim aynı doktora sapasağlam çok iyi demişti ama şimdi söylediği uzun zamandır hiç bu kadar sakat bir gebelik görmemiştim dedi

Prima kullaniyorum
Sürekli Fermente mutfağı muhabbeti geçiyor, doğal beslenmeyi, organik ürünleri hayat felsefesi haline getirmişsin ne güzel, bu kadar ayrıntıya dikkat eden, ağzından düşürmeyen bir insandan ben soruma cevap olarakta yıkanabilir organik bez kullanıyorum cevabı vermeni bekliyordum aslında, hazır bezlerin içerisindeki kimyasal sayıları da az uz değil.

Oğlumda da gitmiştim aynı doktora sapasağlam çok iyi demişti ama şimdi söylediği uzun zamandır hiç bu kadar sakat bir gebelik görmemiştim dedi
Allah yardımcın olsun canım sabır versin sana herşey bundan sonra daha güzel olsun yaşadığın en kötü şey olarak kalsın ne daha kötüsünü ne de aynı acıları bi daha yaşama inşallah

Adamın sana garezi yok tabi niye yalan söylesin de, engelli diye heyet raporu verdikleri bebeğin sağlam çıktığını da biliyoruz, verilecek karar büyük ve ağır, bizdeki de umut işte başka biri daha görüp onaylarsa daha kabullenilir duruma gelecek sanki.
Allah yardımcın olsun canım, süreç ne peki, ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun?
Canım bunu sonradan gördüm Allah yardımcınız olsun, habersiz bırakma.

Son düzenleme:
Canım benim ya Allah sana dayanma gücü versin. Çok çok üzüldüm seni düşenmiyorum bile.Umarım en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın ve bebeğini kucağına alırsın. Bir tırnağı bile düzeltemiyoruz. O kadar aciziz aslında. Rabbim kimseye yaşatmasın.

Bende de aynı sayıliŕ sidefer (demir) ve ocean mumy verdi dedigin gibi icinde omaga 3 var hatta onu gectim d vitaminimde de omega 3 var..ama ocean mumy i sadece halsiz hissettigin zamanlarda ic dedi tek fark bu
Ben nerdeyse hergun halsizim doktora soyledim normal dedi progesteron hormonu salgilandikca kendini yorgun hissedersin dedi. Zar zor aksamlari yürüyüse cikiyorum ki kan dolasimimi duzenlemek adina. Onun disinda aksama kadar koktukta tv karsisinda uyuyup uyaniyorum devamli. Yeni dogan bebekler gibiyim gözlerim surekli kapali :)

Canım çok geçmiş olsun mesajlarını yeni farkedip okudum gerçekten çok üzüldüm. Böyle bir duruma ne denir ne söylenir bilmiyorum inan ki. Muhakkak bariz birşey olmasa doktor bu kadar acı açıklamalar yapmaz ama insan yinede bi kaç yer ile görüşşen mi diyorum. kaçıncı haftandasın canım bu arada. Peki farketmesen doğum gerçekleşebiliyormuymuş. benim bir arkadaşımında kızına böbreği yok dediler ama biraz aşağıdaymış sağlıklı dünyaya geldi. Rabbim sabır versin canım. Rabbim gönlüne ferahlık tahammül versin canım.

çok üzüldim Y Ysmnzgr Allah sabır versin. geçmiş olsun tez vakitte sağlığına kavuşasın. Rabbim tekrarından ve beterinden korusun.

Canım üzüntünü kendim yaşamış gibi derinden hissediyorum. Allah sana sabır dayanma gücü versin her ne kadar uzak ta olsak birbirimizi tanımasak da buradaki herkesin duaları seninle inşallah. Rabbim en kısa sürede toparlanmayı nasib etsin cennetinde kavuştursun inşallah

Varsa önerin kullanirim canim.saldirgan uslubuna anlam veremedim??

Yaaa çalışmadığım zamanlarda inan bende öyleyim hafta sonları eşim zor dışarı çıkartir hep yatmak istiyorum..Sanırim evde kalınca insanın yattıkça yatası geliyor.

Yaaa çalışmadığım zamanlarda inan bende öyleyim hafta sonları eşim zor dışarı çıkartir hep yatmak istiyorum..Sanırim evde kalınca insanın yattıkça yatası geliyor.
Evet hic kalkasim gelmiyor disari ciktigimdada hemen eve gidip yatasim geliyor. Bagimlilik yapti heralde. Herkes bu zamanlarin tadini cikar diyo bende sonuna kadar cikariyorum valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…