2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bana da öyle bakmıştı o açılmaya bakmak oluyor işte onlar anlıyorlar. Rahim büyümesidir emin ol hiç korkma her hafta başka ağrı çeşidi oluyor çok yorum okuyup çok korkuyoruz.Beni de korkuttu doktor ama onlar öyle söylemek zorunda korkma deseler evde yatsak bi şey olsa sorumlu olurlar çünkü. Benim böbreğimde büyüme var mesela o da ağrı yapıyor nefrolojiye git ya da doktorun radyolojiye yönlendirsin böbreğine de baksınlar.

Tamamdır çok teşekkür ederim bu bilgiler için. Ben de roll on, sinek kovucu ve kantaronlu kremden sipariş edeyim öyleyse. Orayla bizi tanıştırdığın için de ayrıca teşekkürler :)

Bizdede ayni sadece kaynim ve eltim ceren diyo kimseye yalakaliktan degil benim dedigim olmasin diye.bende artik onlarin cocuklarina 2.isimlerini kullaniyorum
Yok bizim elti accık yalaka, annecim babacım diye hitap eder hep onun yüzünden benim adım soğuk davranıyor, o hiç öyle şeyler demiyora çıktı.

Tententen ne kız

C
Canım Rabbim yardımcın olsun çok şaşırdım ve üzüldüm..Dualarım seninle. Başka doktor demişler aynısını düşündüm ama seni yıpratmadan tertemiz çıkarsınız umarım bu süreçten..

Canım bu kremler tam olarak ne işe yarıyor? Ve isimleri ne paylaşabilir misin

Tamamdır çok teşekkür ederim bu bilgiler için. Ben de roll on, sinek kovucu ve kantaronlu kremden sipariş edeyim öyleyse. Orayla bizi tanıştırdığın için de ayrıca teşekkürler :)
Aaa mutlaka sirkede siparis et herseye lazim idrar yolu enfeksiyonu 2 kasik sirke temizledi.üflesen hasta olan kocam koca kışı burnu akmadan bitirdi..asil en onemlisi gecen hafta joimovedan annelerle bulustuk eve donerken baktim kizimin bacagini biseyler yemis dedim 3 tane kirmizilik vardi geldik sirkeyle sildim meger o gun bebislerden biri el ayak agiz hastaligi getirmis hepsi hasta olmus biz baslamadan bitirmişiz sirkede al çok lazim

İkinci bebiş bekleyenler sizdemi benim gibisiniz acaba
Bi salmışlık bi boşvermişlik aldı başını gidiyor. Bu nasıl hamilelik yahu insanda bi heyecan stres ya da kaygı maygı bi merak olur. Karnımda hareketler var aman gazdır bağırsak hareketidir deyip kestirip atıom. Halen doktorun verdiği vitaminleri alıp kullanmadım. Halen sağlıklı kahvaltı yapmaya başlamadım. Halen canım isterse fastfood ya da gazlı içeçek içiyorum. Uzanma ağır kaldırma ya da eğilme gibi tüm hareketleri tereddüt etmeden yapıyorum. Vicdan yapıyorum arada çünkü oğlumda öyle bir düzenli rutine bağlamıştımki herşeyi çayı bile çok acık günde 1 tane içiyordum. Bunda nescafe içiyorum resmen yazık değilmi bebişime ama içgüdüsel olarak rahat davranıyorum elimde değil

Çok sag ol canım benim. Anlaşılabilmek çok güzel bir duygu. Tabi böyle evhamlı olmamak daha daha güzel olurdu. 18+0 çıktı bugün ölçümde.

Canım bu kremler tam olarak ne işe yarıyor? Ve isimleri ne paylaşabilir misin
Kuşum fermente mutfagimin instagram hesabindan bak bi hepsi detayli yaziyo.bu kremler dedigin biri sinek kovucu sprey oburu kantaron yagli krem çatlak olusmasin diye kullanabilirsin instagramdan bak herkes baska bisey icin kullaniyo biz pişik egzama sinek isirigi icin kullaniyoruz bide kocamin sirtindaki sivilcelere suruyoruz bi gecede geciriyo rollonda ter kokusu icin. Urunlerin ozelligi %100 dogal olmasi hepsinin yenilebilir olmasi ve hepsinin işe yaramasi.beni adamlarin reklamini yapiyorum diye atcaklar siteden az kaldi.ben herseylerini kullaniyorum.mayalardan aldim evde sirke ekmek peynir yapiyorum tamamen dogala gectik yani.

Hamileliğin başında ultrasonla bol bol böbreğime baktılar bi şey yoktu çok şükür. Bugünkü doktor da normal dedi. Bakalım. Hastaneye gitmek istemiyorum artık.

Çok sag ol canım benim. Anlaşılabilmek çok güzel bir duygu. Tabi böyle evhamlı olmamak daha daha güzel olurdu. 18+0 çıktı bugün ölçümde.
Benim de 19 hafta hareketleri hissediyor musun peki? Ya bütün insanlar bir değil yaşadıklarımız mizacımız bizi biz yapan şeyler ve evhamlı olmayı kimse istemez ama kaygı bozukluğu gibi durumlar var bende de olduğu için söylüyorum. Sadece biraz sabır ve dua. Allaha sığınalım bizi bu durumdan da korusun inşallah.

Hamileliğin başında ultrasonla bol bol böbreğime baktılar bi şey yoktu çok şükür. Bugünkü doktor da normal dedi. Bakalım. Hastaneye gitmek istemiyorum artık.
Oh elhamdülillah o zaman korkma bu seni bi süre götürür. Yine ağrı olursa gidersin. Stres daha kötü boşver kimseyi takma kafanda takılı kalacağına içini rahatlatıyorsun böyle böyle alışıyorsun artık normal gelmeye başlıyor zaten.

Bende böyleyim...tabi bulantinin verdigi canimdan bezmislikte var onunda etkisi çok bu durumumda

Ay evet bende simdi geldim hastaneden ayni sekilde bende agriyla uyandim yaklasik iki saat falan gecmeyince bende gittim hastaneye ultrasondan rahim agzima vs bakildi Allaha sukur benimde bebegim iyimis. Idrar tahlili verdim sonuç icin biraz sonra aricam doktorumu esimin izninden dolayi sonucu bekleyemedik inşalla h bisey cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…