- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
Aynen dediğin şey var bende. Amin canım. Bebek hareketi hiç hissetmiyorum sadece karnım sağa toplaşıyor. Orda da halbuki ayakları varmış. Ultrasonda öyle görünüyor dedi doktor. Ayaklarıyla itiyor galiba rahmimi. Sen hissediyor musun?Benim de 19 hafta hareketleri hissediyor musun peki? Ya bütün insanlar bir değil yaşadıklarımız mizacımız bizi biz yapan şeyler ve evhamlı olmayı kimse istemez ama kaygı bozukluğu gibi durumlar var bende de olduğu için söylüyorum. Sadece biraz sabır ve dua. Allaha sığınalım bizi bu durumdan da korusun inşallah.
Çok doğru diyorsun bir de ilk gebelik alışkın olmadığım bir durum iyice saçmalattı bu durum beni. Silkelenip kendime geleceğim derhal :)Oh elhamdülillah o zaman korkma bu seni bi süre götürür. Yine ağrı olursa gidersin. Stres daha kötü boşver kimseyi takma kafanda takılı kalacağına içini rahatlatıyorsun böyle böyle alışıyorsun artık normal gelmeye başlıyor zaten.
Çok iyiymiş hemen bakayım bende. Çok sağol canımKuşum fermente mutfagimin instagram hesabindan bak bi hepsi detayli yaziyo.bu kremler dedigin biri sinek kovucu sprey oburu kantaron yagli krem çatlak olusmasin diye kullanabilirsin instagramdan bak herkes baska bisey icin kullaniyo biz pişik egzama sinek isirigi icin kullaniyoruz bide kocamin sirtindaki sivilcelere suruyoruz bi gecede geciriyo rollonda ter kokusu icin. Urunlerin ozelligi %100 dogal olmasi hepsinin yenilebilir olmasi ve hepsinin işe yaramasi.beni adamlarin reklamini yapiyorum diye atcaklar siteden az kaldi.ben herseylerini kullaniyorum.mayalardan aldim evde sirke ekmek peynir yapiyorum tamamen dogala gectik yani.
Tıpkısının aynısını yaşamışız. Geçmiş olsun. Beniöm de rahim agzına bakıldı ve idrara. İdrarda hafif enfeksiyon çıktı. Rahimdede hafif akıntı çıktı. Bi fitil bi toz vermiş. Kendi doktorum değildi bu doktor. Kendi doktoruma sorup kullanıcam.Ay evet bende simdi geldim hastaneden ayni sekilde bende agriyla uyandim yaklasik iki saat falan gecmeyince bende gittim hastaneye ultrasondan rahim agzima vs bakildi Allaha sukur benimde bebegim iyimis. Idrar tahlili verdim sonuç icin biraz sonra aricam doktorumu esimin izninden dolayi sonucu bekleyemedik inşalla h bisey cikmaz
Benim de ilk başta sağa toplanıyordu aynen ayakları orda olduğu halde o zaten Rahim kasılması kendini hazırlıyor Rahim. Sonra seğirme gibi şeyler hissetmeye başladım. Normal seğirmeden farklıydı. Şimdi yemek yediğim zaman falan tekme yiyorum çok hafif sen de artık hissedersin. Onu hissetmeye başlayınca kaygılar azalıyor o tekme orda ya iyi olduğunu biliyorsun :)Aynen dediğin şey var bende. Amin canım. Bebek hareketi hiç hissetmiyorum sadece karnım sağa toplaşıyor. Orda da halbuki ayakları varmış. Ultrasonda öyle görünüyor dedi doktor. Ayaklarıyla itiyor galiba rahmimi. Sen hissediyor musun?
Kuşum 2 tane fermente mutfaği var hangisi acaba? Birinde alt tire varKuşum fermente mutfagimin instagram hesabindan bak bi hepsi detayli yaziyo.bu kremler dedigin biri sinek kovucu sprey oburu kantaron yagli krem çatlak olusmasin diye kullanabilirsin instagramdan bak herkes baska bisey icin kullaniyo biz pişik egzama sinek isirigi icin kullaniyoruz bide kocamin sirtindaki sivilcelere suruyoruz bi gecede geciriyo rollonda ter kokusu icin. Urunlerin ozelligi %100 dogal olmasi hepsinin yenilebilir olmasi ve hepsinin işe yaramasi.beni adamlarin reklamini yapiyorum diye atcaklar siteden az kaldi.ben herseylerini kullaniyorum.mayalardan aldim evde sirke ekmek peynir yapiyorum tamamen dogala gectik yani.
Benim de ilk gebeliğim aynen görmemişin çocuğu olmuş napalımÇok doğru diyorsun bir de ilk gebelik alışkın olmadığım bir durum iyice saçmalattı bu durum beni. Silkelenip kendime geleceğim derhal :)
Fitil eger ikiliyse ve sarı renk vajinal kullanimsa ben aynisini kullandim canim enfeksiyon icin. Bide azomasit diye bi hap yazmisti onu kullandim bugun ne ilac yazicak onu bilmiyorum tabiTıpkısının aynısını yaşamışız. Geçmiş olsun. Beniöm de rahim agzına bakıldı ve idrara. İdrarda hafif enfeksiyon çıktı. Rahimdede hafif akıntı çıktı. Bi fitil bi toz vermiş. Kendi doktorum değildi bu doktor. Kendi doktoruma sorup kullanıcam.
Benim de ilk gebeliğim aynen görmemişin çocuğu olmuş napalım
Maşallah size. Ben de hemen hissederim inşallah. :)Benim de ilk başta sağa toplanıyordu aynen ayakları orda olduğu halde o zaten Rahim kasılması kendini hazırlıyor Rahim. Sonra seğirme gibi şeyler hissetmeye başladım. Normal seğirmeden farklıydı. Şimdi yemek yediğim zaman falan tekme yiyorum çok hafif sen de artık hissedersin. Onu hissetmeye başlayınca kaygılar azalıyor o tekme orda ya iyi olduğunu biliyorsun :)
Benim de ilk gebeliğim aynen görmemişin çocuğu olmuş napalım
ahahah havalar bize yaramadı anacımAynen bende mala bağladım öylemi koycakmış gerçekten diyorum
Donaxyl diye fitil vermiş. Enfeksiyon içinde monurol şase vermiş.Fitil eger ikiliyse ve sarı renk vajinal kullanimsa ben aynisini kullandim canim enfeksiyon icin. Bide azomasit diye bi hap yazmisti onu kullandim bugun ne ilac yazicak onu bilmiyorum tabi
Cnm hic bisey anlayamadim desem neresi nerde .bazen oyle sekil aliyolarki anlamak mumkun drgilTanistirayim bizim minik Gülceelini kulagina koymuş karnimda dimdik oturuyor kac zamandir yan dönmüyor o yuzden nefes nefeseyim ve o yuzden canim yanıyor çünkü asagi dogru ziplama yapıyor
Kuşum 2 tane fermente mutfaği var hangisi acaba? Birinde alt tire var
Ya cok bilmislik yapmimda o monurolden ilk hamileligimde 20 kez icmisimdir.simdide 2 kez ictim.idrar yolu enfeksiyonunu temizliyo ama sonra tekrarliyo...2 kasik sirkeyi 1 bardak suya katip yatarken iciyorum her gece negatif cikti lokosit temizlendi sirkeyle.obur turlu hic temizlenmiyo ya habire hafif enfejsiyon var kum döküyosun v.s...tabi dogal sirke sakın market sirkesi icip mideni delmeDonaxyl diye fitil vermiş. Enfeksiyon içinde monurol şase vermiş.
Bez olarak ne kulanıyorsun?Eki Görüntüle 2154561 benim aşkim olan bu
Prima kullaniyorumBez olarak ne kulanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?