2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen dediğin şey var bende. Amin canım. Bebek hareketi hiç hissetmiyorum sadece karnım sağa toplaşıyor. Orda da halbuki ayakları varmış. Ultrasonda öyle görünüyor dedi doktor. Ayaklarıyla itiyor galiba rahmimi. Sen hissediyor musun?

Çok doğru diyorsun bir de ilk gebelik alışkın olmadığım bir durum iyice saçmalattı bu durum beni. Silkelenip kendime geleceğim derhal :)

Çok iyiymiş hemen bakayım bende. Çok sağol canım

Tıpkısının aynısını yaşamışız. Geçmiş olsun. Beniöm de rahim agzına bakıldı ve idrara. İdrarda hafif enfeksiyon çıktı. Rahimdede hafif akıntı çıktı. Bi fitil bi toz vermiş. Kendi doktorum değildi bu doktor. Kendi doktoruma sorup kullanıcam.

Benim de ilk başta sağa toplanıyordu aynen ayakları orda olduğu halde o zaten Rahim kasılması kendini hazırlıyor Rahim. Sonra seğirme gibi şeyler hissetmeye başladım. Normal seğirmeden farklıydı. Şimdi yemek yediğim zaman falan tekme yiyorum çok hafif sen de artık hissedersin. Onu hissetmeye başlayınca kaygılar azalıyor o tekme orda ya iyi olduğunu biliyorsun :)

Kuşum 2 tane fermente mutfaği var hangisi acaba? Birinde alt tire var

Fitil eger ikiliyse ve sarı renk vajinal kullanimsa ben aynisini kullandim canim enfeksiyon icin. Bide azomasit diye bi hap yazmisti onu kullandim bugun ne ilac yazicak onu bilmiyorum tabi

Maşallah size. Ben de hemen hissederim inşallah. :)

Fitil eger ikiliyse ve sarı renk vajinal kullanimsa ben aynisini kullandim canim enfeksiyon icin. Bide azomasit diye bi hap yazmisti onu kullandim bugun ne ilac yazicak onu bilmiyorum tabi
Donaxyl diye fitil vermiş. Enfeksiyon içinde monurol şase vermiş.

Tanistirayim bizim minik Gülce elini kulagina koymuş karnimda dimdik oturuyor kac zamandir yan dönmüyor o yuzden nefes nefeseyim ve o yuzden canim yanıyor çünkü asagi dogru ziplama yapıyor
Cnm hic bisey anlayamadim desem neresi nerde .bazen oyle sekil aliyolarki anlamak mumkun drgil

Donaxyl diye fitil vermiş. Enfeksiyon içinde monurol şase vermiş.
Ya cok bilmislik yapmimda o monurolden ilk hamileligimde 20 kez icmisimdir.simdide 2 kez ictim.idrar yolu enfeksiyonunu temizliyo ama sonra tekrarliyo...2 kasik sirkeyi 1 bardak suya katip yatarken iciyorum her gece negatif cikti lokosit temizlendi sirkeyle.obur turlu hic temizlenmiyo ya habire hafif enfejsiyon var kum döküyosun v.s...tabi dogal sirke sakın market sirkesi icip mideni delme

Kızlar yorumların hepsini okuyamadım kusura bakmayın Uludağ üniversiten bir hocayla görüştük hemen aynı şeyleri söyledi o kadar çok sakatmış ki yani daha sayamadıklarım var iyi ki erken gelmişsiniz dediler. Çanakkaleye dönüyoruz ben zaten üniversite personeliyim hocam bekliyor olacak onunla görüşüceğiz. Gerçekten çok ama çok üzgünüm.. her şey netleşince tekrar yazıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…