- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 113
- 41
Çok cok üzgünümmmm..gercekten cok uzuldüm Rabbim sabır versin..İnanki dualarım seninle...Kızlar yorumların hepsini okuyamadım kusura bakmayın Uludağ üniversiten bir hocayla görüştük hemen aynı şeyleri söyledi o kadar çok sakatmış ki yani daha sayamadıklarım var iyi ki erken gelmişsiniz dediler. Çanakkaleye dönüyoruz ben zaten üniversite personeliyim hocam bekliyor olacak onunla görüşüceğiz. Gerçekten çok ama çok üzgünüm.. her şey netleşince tekrar yazıcam.
Canım çok ama çok geçmiş olsun. Foruma girip ne var ne yok diye bakayim dedim senin mesajlarını gördüm, içime oturdu. Çok ama çok uzuldumOğlumda da gitmiştim aynı doktora sapasağlam çok iyi demişti ama şimdi söylediği uzun zamandır hiç bu kadar sakat bir gebelik görmemiştim dedi
Ufak bir tavsiyede bulunayim bende geçen siparis verdim rollon ve dis macununu aslında kantoron yagı olan paketi vardı, kantoron yagını araştırdim hamile ve emziren kadinların kullanması sakincalı yazıyordu bende site yetkilisine sordum kullanan hamile müsterim var dedi ama emin olamadiğım icin bi araştır istersen...bende bugün inceledim gerçekten çok güzel şeyler var hepsinden alcam heralde özellikle kantaron yağı kremi çok teşekkür ederiz burda paylaşıp aracı olduğun için :)
Gözünüz aydın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar yorumların hepsini okuyamadım kusura bakmayın Uludağ üniversiten bir hocayla görüştük hemen aynı şeyleri söyledi o kadar çok sakatmış ki yani daha sayamadıklarım var iyi ki erken gelmişsiniz dediler. Çanakkaleye dönüyoruz ben zaten üniversite personeliyim hocam bekliyor olacak onunla görüşüceğiz. Gerçekten çok ama çok üzgünüm.. her şey netleşince tekrar yazıcam.
Aynen bak o olabilir :/ benimde halen midem ekşiyor 4.aya girdim yuh artık. Hamilelikten bezdirdi gerçekten. Bi tadıyla yaşayamadım. 2 hafta sonra hamileliği yarılıcam nerdeyse, yarısı şikayetle geçti maalesefBende böyleyim...tabi bulantinin verdigi canimdan bezmislikte var onunda etkisi çok bu durumumda
aaa öyle miymiş canım söylediğin iyi oldu çok teşekkür ederim araştırıp öyle bakım cok saolUfak bir tavsiyede bulunayim bende geçen siparis verdim rollon ve dis macununu aslında kantoron yagı olan paketi vardı, kantoron yagını araştırdim hamile ve emziren kadinların kullanması sakincalı yazıyordu bende site yetkilisine sordum kullanan hamile müsterim var dedi ama emin olamadiğım icin bi araştır istersen...
Yok yok böyle yazman çok güzel. Zaten henüz ilaç almadım kendi doktorum da cevap vermedi. Her gün mü içiyosun yoksa bir süre içip bıraktın mı? Market sirkesini içtiğim oluyordu zayıflamaya çalıştığım zamanlarda bi sıkıntı olmamıştı çok şükür.Ya cok bilmislik yapmimda o monurolden ilk hamileligimde 20 kez icmisimdir.simdide 2 kez ictim.idrar yolu enfeksiyonunu temizliyo ama sonra tekrarliyo...2 kasik sirkeyi 1 bardak suya katip yatarken iciyorum her gece negatif cikti lokosit temizlendi sirkeyle.obur turlu hic temizlenmiyo ya habire hafif enfejsiyon var kum döküyosun v.s...tabi dogal sirke sakın market sirkesi icip mideni delme
canım kakao ve hindistan cevizi yagını çok öneren var tüylenme fln gibi şeyler yapmıyor istersen onlarıda bi araştır çünkü bende bi kavanoza ikisini karıştırıp başlıcam sürmeye badem yağı tüylenme yapıyor diye bende cesaret edemedim.Circassian girl canım çok sağol bende kantaron almayı düşünüyodum, pazartesi hem doktoruma sorarım madem hemde araştırırım. benim simit bölgemde 1 tane çatlağım oldu bile. devamı fena gelecek hissediyorum ve tüylendirsede badem yağı sürüyodum başka şeyler gerekli demekki
valla ben 1 minik şişesinin yarısından çoğunu kullandım az kaldı canım. o bitsin alıcam kakao hindistan cevizi ve zeytin yağını karıştırıcam. bide başka bi ek daha almak istiyorum o yüzden. sende öyle yapabilirsin, bide benim ablam bebek yağı ile önüne geçmiş çatlağının onuda düşünmek lazım aslındac
canım kakao ve hindistan cevizi yagını çok öneren var tüylenme fln gibi şeyler yapmıyor istersen onlarıda bi araştır çünkü bende bi kavanoza ikisini karıştırıp başlıcam sürmeye badem yağı tüylenme yapıyor diye bende cesaret edemedim.
Himmm buradaki resimde kafa kollar görünüyor canim. Bir eli kulaginda bir eli ensesinde oturuyor :)Cnm hic bisey anlayamadim desem neresi nerde .bazen oyle sekil aliyolarki anlamak mumkun drgil
Tamam cnm bizim gelin gidiyor oraya yarin tarama sonucum var olmassa birde orayi denicem zubeyde soylemiyorDevlet hastaneleri zaten resmen söylememek için direniyor normalde de. Ben Başkent'gidiyorum ama muayene ücreti 120 TL ve önceden randevu almak gerekiyor. Sırf cinsiyet için belki daha uygun hastaneler vardır bilemedim şimdi. Ama Eski Turgut Özal hastanesi şimdiki Sami Ulus çocuk ve kadın hastanesinde bi asistan var cinsiyet söylemeye çok meraklı gördüm ben onu 12.haftada bile birininkini acilde söyledi. Çok konuşkan biri ismi Sarper Sapçı diye hatırlıyorum.
Simdi hergun iciyorum.yani monurolu icmesen sadece sirke temizler mi onu bilmiyorum ben ictim monurolu yanlis anlasilma olmasin...ama hic gecmeyen bitmeyen enfeksiyonumu sirkeyle temizledim.market sirkeside ayni olurmu bilmiyorum cunku bunu dr.ümit aktasin yazisinda okumustum sirke anasiyla mayalanan sirkenin 1500 tane faydasindan biride buydu.sonra sirke anasi aramaya baslayincada iste hep soyledigim fermentemutfagimi da oyle buldum ordan aldim.Yok yok böyle yazman çok güzel. Zaten henüz ilaç almadım kendi doktorum da cevap vermedi. Her gün mü içiyosun yoksa bir süre içip bıraktın mı? Market sirkesini içtiğim oluyordu zayıflamaya çalıştığım zamanlarda bi sıkıntı olmamıştı çok şükür.
Aynen ya artik duzelceginede inanmiyorum zaten...boyle 5 bucuk ay daha devam gibiAynen bak o olabilir :/ benimde halen midem ekşiyor 4.aya girdim yuh artık. Hamilelikten bezdirdi gerçekten. Bi tadıyla yaşayamadım. 2 hafta sonra hamileliği yarılıcam nerdeyse, yarısı şikayetle geçti maalesef
Oraya bakacağım canım çok teşekkürler.Simdi hergun iciyorum.yani monurolu icmesen sadece sirke temizler mi onu bilmiyorum ben ictim monurolu yanlis anlasilma olmasin...ama hic gecmeyen bitmeyen enfeksiyonumu sirkeyle temizledim.market sirkeside ayni olurmu bilmiyorum cunku bunu dr.ümit aktasin yazisinda okumustum sirke anasiyla mayalanan sirkenin 1500 tane faydasindan biride buydu.sonra sirke anasi aramaya baslayincada iste hep soyledigim fermentemutfagimi da oyle buldum ordan aldim.
Benim yarin kontrolum var yarin yine doktorum idrar kulturu istiycek sonucunu atarim artik lokosit negatif :)Oraya bakacağım canım çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?