2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok cok üzgünümmmm..gercekten cok uzuldüm Rabbim sabır versin..İnanki dualarım seninle...

Oğlumda da gitmiştim aynı doktora sapasağlam çok iyi demişti ama şimdi söylediği uzun zamandır hiç bu kadar sakat bir gebelik görmemiştim dedi
Canım çok ama çok geçmiş olsun. Foruma girip ne var ne yok diye bakayim dedim senin mesajlarını gördüm, içime oturdu. Çok ama çok uzuldum neyseki daha gec farkedilmedi biraz daha buyuseydi daha da zor olurdu eminimki. Allah sana güç ve sabir versin. Sağlıklı evladını sana bagislasin. Bundan sonra hamilelik düşünürsen onlara sağlık versin

Benim de bugün kontrolüm vardı. Cinsiyet kesinleşti. Bir kızım vardı, bir kızım daha olacak. Sevindim ama içimde belki bu sefer farklı olur düşüncesi vardı. Ama doktor tüm organlari inceleyip gelişimi çok iyi deyince dünyalar benim oldu. Kız olsun erkek olsun hiç farketmez sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah :)

bende bugün inceledim gerçekten çok güzel şeyler var hepsinden alcam heralde özellikle kantaron yağı kremi çok teşekkür ederiz burda paylaşıp aracı olduğun için :)
Ufak bir tavsiyede bulunayim bende geçen siparis verdim rollon ve dis macununu aslında kantoron yagı olan paketi vardı, kantoron yagını araştırdim hamile ve emziren kadinların kullanması sakincalı yazıyordu bende site yetkilisine sordum kullanan hamile müsterim var dedi ama emin olamadiğım icin bi araştır istersen...

Başka bir doktorla görüşmen de en azından kararı vermende iyi olmuştur canım senin için. Rabbim hayırlısını nasip etsin, sizlere şefaatçi olsun inşallah.
Benim bi arkadaşımın eşinde benzer bir durum 6. Ayda fark edilmişti, onun da kendi doktoru fark edememişti de ultrasonda fotosuna bakınca bir anormallik olduğunu kendisi görüp üniversite hastanesine gitmişti. Maalesef almak zorunda kaldılar onun da bebeğini. Ne kadar erken fark edilse o kadar iyi.
Allahım sizlere sağlık versin, doğru zamanda tekrardan nasip etsin, biz de güzel haberleri alalım inşallah. Allah sabır versin sizlere.

Bende böyleyim...tabi bulantinin verdigi canimdan bezmislikte var onunda etkisi çok bu durumumda
Aynen bak o olabilir :/ benimde halen midem ekşiyor 4.aya girdim yuh artık. Hamilelikten bezdirdi gerçekten. Bi tadıyla yaşayamadım. 2 hafta sonra hamileliği yarılıcam nerdeyse, yarısı şikayetle geçti maalesef

aaa öyle miymiş canım söylediğin iyi oldu çok teşekkür ederim araştırıp öyle bakım cok saol

Yok yok böyle yazman çok güzel. Zaten henüz ilaç almadım kendi doktorum da cevap vermedi. Her gün mü içiyosun yoksa bir süre içip bıraktın mı? Market sirkesini içtiğim oluyordu zayıflamaya çalıştığım zamanlarda bi sıkıntı olmamıştı çok şükür.

Circassian girl canım çok sağol bende kantaron almayı düşünüyodum, pazartesi hem doktoruma sorarım madem hemde araştırırım. benim simit bölgemde 1 tane çatlağım oldu bile. devamı fena gelecek hissediyorum ve tüylendirsede badem yağı sürüyodum başka şeyler gerekli demekki

c
canım kakao ve hindistan cevizi yagını çok öneren var tüylenme fln gibi şeyler yapmıyor istersen onlarıda bi araştır çünkü bende bi kavanoza ikisini karıştırıp başlıcam sürmeye badem yağı tüylenme yapıyor diye bende cesaret edemedim.

valla ben 1 minik şişesinin yarısından çoğunu kullandım az kaldı canım. o bitsin alıcam kakao hindistan cevizi ve zeytin yağını karıştırıcam. bide başka bi ek daha almak istiyorum o yüzden. sende öyle yapabilirsin, bide benim ablam bebek yağı ile önüne geçmiş çatlağının onuda düşünmek lazım aslında

Tamam cnm bizim gelin gidiyor oraya yarin tarama sonucum var olmassa birde orayi denicem zubeyde soylemiyor

Simdi hergun iciyorum.yani monurolu icmesen sadece sirke temizler mi onu bilmiyorum ben ictim monurolu yanlis anlasilma olmasin...ama hic gecmeyen bitmeyen enfeksiyonumu sirkeyle temizledim.market sirkeside ayni olurmu bilmiyorum cunku bunu dr.ümit aktasin yazisinda okumustum sirke anasiyla mayalanan sirkenin 1500 tane faydasindan biride buydu.sonra sirke anasi aramaya baslayincada iste hep soyledigim fermentemutfagimi da oyle buldum ordan aldim.

Aynen bak o olabilir :/ benimde halen midem ekşiyor 4.aya girdim yuh artık. Hamilelikten bezdirdi gerçekten. Bi tadıyla yaşayamadım. 2 hafta sonra hamileliği yarılıcam nerdeyse, yarısı şikayetle geçti maalesef
Aynen ya artik duzelceginede inanmiyorum zaten...boyle 5 bucuk ay daha devam gibi

Oraya bakacağım canım çok teşekkürler.

Kızlar selam bende idrar yolu sorunlarimdan bahsedicektim sizde konusmussunuz ben uzun yillar cektim bu agriyi sistit oluyorum hemen hemen haftada bir kez hamilelikle alakaalı degil hala devam ediyor bugun yine oldum cok fena bisey ama bisey dikkatimi cekti usuttuum zamanlar degil cok yoruldugum stres oldugum zamanlarda oluyo bugunde ole gunlerden biri mesela pyhoseptil boleydi galiba adi onu kullaniyodum oglumun hamileligindede vermisti ama bu ssefer vermedi enfeksiyon falan da yok tahlillerim temiz ama gecmiyo illet tekrarlayıp duruyo arada bi alıyorum bu haptan bitane yani basindan beri 3 4 tane almisimdir bugunde alicam galiba 1 tane dayanamiyorum agri ve yanmaya dr vermedi oglumda vermisti bu sefer baska bisey verdi tek dozluk nette baktim kullananlar var hamileyken dedigim gibi bende kullandim ama terreddutluyum yine de ama dayanamiyorum cok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…