2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cok zor bobrek agrisi cok cektim ya gecmis olsun tek doz olan monuroldur herhalde ben ilk hamileligimde rahat 20 tane icnisimdir

Cok zor bobrek agrisi cok cektim ya gecmis olsun tek doz olan monuroldur herhalde ben ilk hamileligimde rahat 20 tane icnisimdir
Benim kendi doktorum dönüş yapmadı ben de ilaçları almadım. Ayrıca benim de hamilelik başından beri yanma oluyordu idrarda ara ara sallamıyordum şimdi de aynı ara ara oluyor. Çok kustugumdan susuz kaldıgımdan oluyor diyordum. Yemin ederim doktora bi şey için gidip başka bir sorunla dönünce moralim bozuluyor. En iyisi ayda bir gitmek. İlaçsız çözüm bulmaya çalışmak dediğin gibi sirkeli su çok faydalı idrar yollarına limonlu su da iyi diyolar ve en önemlisi bol bol su. Bi de vajinal akıntım varmış biraz herkeste vardır ki bu herkes fitil mi kullanıyor ki? Kasıklarım çok agrıyor hala agrıyor belim de agrıyor. Şimdi bu agrı enfeksiyondan mı yoksa normali oldugu için mi bilmiyorum. Doktor agrı normal dedi. Sistis tetikliyor mu agrıyı?

Geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer ve yinelemez.

Zehra_mda canım Ayrıntılı ultrason için sanırım sen cerrahpaşadan profesörden randevu almıştın Onun aşamaları nasıl Zeynep kamilden randevu almak çok zor gibi görünüyor cerrahpaşadan bende o doktora randevu almak istiyorum Detaylı ultrason için aşamalar neler Bana da anlatabilir misin

Kızlar bende yapılmış kantarın yağı var. Halam yapıyor. İlk bahsettiklerinde çokta umursamamıştım. Bigün elimi yaktım, dur şu yapdan süreyim dedim ve inanırmısınız yarım saste ne acı ne iz hiç bişi kalmadı. Şimdide evimde küçük bir şişe bulunduruyorum. Kendisi yapıyor. 2 hamileliğimden kalan çatlaklarım var, umarım yenileri eklenmez.

Yani tetikliyo mutlaka ki enfeksiyon artinca agrida artiyo.

Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. Karar vermek tabiki çok zor ama ben senin yerinde olsaydım Allahın verdiği cani almalarına izin vermezdim. Eğer senin sağlığın açısından bir sıkıntı yoksa kıyma ona. Çünkü buda bir imtihan. Bu yarın öbür gün hepimizin başına gelebilecek birsey. Sonuçta o bebeğin kalbi atıyor. Bırak Allah in verdiği cani yine Allah alsin. Çok zor bir durum biliyorum. Allar yardımcın olsun inşallah.

Aynen ya artik duzelceginede inanmiyorum zaten...boyle 5 bucuk ay daha devam gibi
Evet bazen 9 ay cektim diyenler duyardım yuh derdim bu gidişle bizde onlardan olcaz galiba :) ama inşallah hiç ummadığımız bi zamanda geçer. Haftaya kontrolüm vardı özelde, valla içimde pek merak olmadığı için devlete aldım randevuyu. zaten daha net belli değil vucudu, biraz daha buyusunde 5.ayda detaylısına giderim :)

Açıkçası ben de aklıma geldikçe düşünüyorum ben olsam napardim diye, senin dediklerin bende de agir basiyor.her sey imtihan.tam olarak nedir tabi ki de bilmiyoruz ama ne yazık ki ısrarla bebekte rahatsızlik var denilip sapasağlam doganlar var. Ya da tam tersi...Karar zor imtihanın şuan gerçekten zor. Rabbim hayırlısini nasip etsin herbirimize.bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin

Yaaa canım bana çok enteresandir ki bebe yağı alerji yaptı hemde 2 kere denedim 2 sinde de kaşıntı ve kabarcıklar o yüzden kullanamıyorum koca şişe kaldı öyle

Amin ecmain..

Siz bu konuda bilgiye sahipsiniz anladigim kadariyla. Demir ilacimda 100mg demir var balik yaginin icinde 16mg demir var. İkisini hergun almam bi sakinca olustururmu demirin fazlasi zararli mi

Selam hanımlar
Epeydir yazamıyorum.Nasılsınız durumlar nasıl umarım hepinizin bu güzel süreci sorunsuz devam ediyordur.Göbişler büyüdümü
Beni gören kaç ay kaldı diye soruyor Bu arada dün doktora gittim 17 hafta doldu ve kızıma bi kız kardeş daha geliyor inşallahh.Sizlerde nasıl durumlar

Geçmiş olsun canım sevindim geçmesine uyku düzensizliğinden çok oluyor baş ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…