- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Cok zor bobrek agrisi cok cektim ya gecmis olsunKızlar selam bende idrar yolu sorunlarimdan bahsedicektim sizde konusmussunuz ben uzun yillar cektim bu agriyi sistit oluyorum hemen hemen haftada bir kez hamilelikle alakaalı degil hala devam ediyor bugun yine oldum cok fena bisey ama bisey dikkatimi cekti usuttuum zamanlar degil cok yoruldugum stres oldugum zamanlarda oluyo bugunde ole gunlerden biri mesela pyhoseptil boleydi galiba adi onu kullaniyodum oglumun hamileligindede vermisti ama bu ssefer vermedi enfeksiyon falan da yok tahlillerim temiz ama gecmiyo illet tekrarlayıp duruyo arada bi alıyorum bu haptan bitane yani basindan beri 3 4 tane almisimdir bugunde alicam galiba 1 tane dayanamiyorum agri ve yanmaya dr vermedi oglumda vermisti bu sefer baska bisey verdi tek dozluk nette baktim kullananlar var hamileyken dedigim gibi bende kullandim ama terreddutluyum yine de ama dayanamiyorum cok fena
Canım inşallah tertemiz çıkar sonuçlarınBenim yarin kontrolum var yarin yine doktorum idrar kulturu istiycek sonucunu atarim artik lokosit negatif :)
Benim kendi doktorum dönüş yapmadı ben de ilaçları almadım. Ayrıca benim de hamilelik başından beri yanma oluyordu idrarda ara ara sallamıyordum şimdi de aynı ara ara oluyor. Çok kustugumdan susuz kaldıgımdan oluyor diyordum. Yemin ederim doktora bi şey için gidip başka bir sorunla dönünce moralim bozuluyor. En iyisi ayda bir gitmek. İlaçsız çözüm bulmaya çalışmak dediğin gibi sirkeli su çok faydalı idrar yollarına limonlu su da iyi diyolar ve en önemlisi bol bol su. Bi de vajinal akıntım varmış biraz herkeste vardır ki bu herkes fitil mi kullanıyor ki? Kasıklarım çok agrıyor hala agrıyor belim de agrıyor. Şimdi bu agrı enfeksiyondan mı yoksa normali oldugu için mi bilmiyorum. Doktor agrı normal dedi. Sistis tetikliyor mu agrıyı?Cok zor bobrek agrisi cok cektim ya gecmis olsuntek doz olan monuroldur herhalde ben ilk hamileligimde rahat 20 tane icnisimdir
Geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer ve yinelemez.Kızlar selam bende idrar yolu sorunlarimdan bahsedicektim sizde konusmussunuz ben uzun yillar cektim bu agriyi sistit oluyorum hemen hemen haftada bir kez hamilelikle alakaalı degil hala devam ediyor bugun yine oldum cok fena bisey ama bisey dikkatimi cekti usuttuum zamanlar degil cok yoruldugum stres oldugum zamanlarda oluyo bugunde ole gunlerden biri mesela pyhoseptil boleydi galiba adi onu kullaniyodum oglumun hamileligindede vermisti ama bu ssefer vermedi enfeksiyon falan da yok tahlillerim temiz ama gecmiyo illet tekrarlayıp duruyo arada bi alıyorum bu haptan bitane yani basindan beri 3 4 tane almisimdir bugunde alicam galiba 1 tane dayanamiyorum agri ve yanmaya dr vermedi oglumda vermisti bu sefer baska bisey verdi tek dozluk nette baktim kullananlar var hamileyken dedigim gibi bende kullandim ama terreddutluyum yine de ama dayanamiyorum cok fena
Yani tetikliyo mutlaka ki enfeksiyon artinca agrida artiyo.Benim kendi doktorum dönüş yapmadı ben de ilaçları almadım. Ayrıca benim de hamilelik başından beri yanma oluyordu idrarda ara ara sallamıyordum şimdi de aynı ara ara oluyor. Çok kustugumdan susuz kaldıgımdan oluyor diyordum. Yemin ederim doktora bi şey için gidip başka bir sorunla dönünce moralim bozuluyor. En iyisi ayda bir gitmek. İlaçsız çözüm bulmaya çalışmak dediğin gibi sirkeli su çok faydalı idrar yollarına limonlu su da iyi diyolar ve en önemlisi bol bol su. Bi de vajinal akıntım varmış biraz herkeste vardır ki bu herkes fitil mi kullanıyor ki? Kasıklarım çok agrıyor hala agrıyor belim de agrıyor. Şimdi bu agrı enfeksiyondan mı yoksa normali oldugu için mi bilmiyorum. Doktor agrı normal dedi. Sistis tetikliyor mu agrıyı?
Sağol canımEki Görüntüle 2154561 benim aşkim olan bu
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. Karar vermek tabiki çok zor ama ben senin yerinde olsaydım Allahın verdiği cani almalarına izin vermezdim. Eğer senin sağlığın açısından bir sıkıntı yoksa kıyma ona. Çünkü buda bir imtihan. Bu yarın öbür gün hepimizin başına gelebilecek birsey. Sonuçta o bebeğin kalbi atıyor. Bırak Allah in verdiği cani yine Allah alsin. Çok zor bir durum biliyorum. Allar yardımcın olsun inşallah.Bir de dediler ki Çanakkale’dekiler 20. Haftadan önce bunları göremeyebililer ama biz 13. Haftadan itibaren görürüz zaten size verdiğimiz raporda her şey gözüküyor olacak aminosentez bile gerek yokmuş o kadar yani ama diğer Gebelikler için alınacakmış..
EvetAynen ya artik duzelceginede inanmiyorum zaten...boyle 5 bucuk ay daha devam gibi
:) sinirim bozuldu.Yani tetikliyo mutlaka ki enfeksiyon artinca agrida artiyo.
Aynen canım beyin yanmışahahah havalar bize yaramadı anacım
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. Karar vermek tabiki çok zor ama ben senin yerinde olsaydım Allahın verdiği cani almalarına izin vermezdim. Eğer senin sağlığın açısından bir sıkıntı yoksa kıyma ona. Çünkü buda bir imtihan. Bu yarın öbür gün hepimizin başına gelebilecek birsey. Sonuçta o bebeğin kalbi atıyor. Bırak Allah in verdiği cani yine Allah alsin. Çok zor bir durum biliyorum. Allar yardımcın olsun inşallah.
Yaaa canım bana çok enteresandir ki bebe yağı alerji yaptı hemde 2 kere denedim 2 sinde de kaşıntı ve kabarcıklar o yüzden kullanamıyorum koca şişe kaldı öylevalla ben 1 minik şişesinin yarısından çoğunu kullandım az kaldı canım. o bitsin alıcam kakao hindistan cevizi ve zeytin yağını karıştırıcam. bide başka bi ek daha almak istiyorum o yüzden. sende öyle yapabilirsin, bide benim ablam bebek yağı ile önüne geçmiş çatlağının onuda düşünmek lazım aslında
Açıkçası ben de aklıma geldikçe düşünüyorum ben olsam napardim diye, senin dediklerin bende de agir basiyor.her sey imtihan.tam olarak nedir tabi ki de bilmiyoruz ama ne yazık ki ısrarla bebekte rahatsızlik var denilip sapasağlam doganlar var. Ya da tam tersi...Karar zor imtihanın şuan gerçekten zor. Rabbim hayırlısini nasip etsin herbirimize.bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Siz bu konuda bilgiye sahipsiniz anladigim kadariyla. Demir ilacimda 100mg demir var balik yaginin icinde 16mg demir var. İkisini hergun almam bi sakinca olustururmu demirin fazlasi zararli mifolik asit b grubu vitaminlerinden birisi,gyno ferro sanol ilacının içinde hem folik asit hem B12 hem de Demir minerali var.fazlası birşey yapmaz çünkü B ve C vitaminleri suda çözüldüğü için depo edilemezler fazlası idrarla atılır.A,D,E,K vitaminleri yağda çözünür ve vücutta depo edilebilir.
Geçmiş olsun canım sevindim geçmesine uyku düzensizliğinden çok oluyor baş ağrısıGercekten mi hic duymamistim, çok geçmiş olsun kardeşinize. dün aile hekimindeki ebe ölçtü tansiyonumu normal dedi. baş ağrılarım da şuan geçti çok şükür, uyku düzenimle ilgiliydi sanırım
Sagol canım yineliyo ya her hafta bi sefer tekrar ediyo anlamadim ben neden oluyo ama herzaman cok yorulunca basliyo dinlenince geciyo gibiGeçmiş olsun canım inşallah hemen geçer ve yinelemez.
Evet ama sanki oan bana biseyler lazim o ilaci gece yatmadan once icin diyo ozamana kadar rahatlamis oluyorumCok zor bobrek agrisi cok cektim ya gecmis olsuntek doz olan monuroldur herhalde ben ilk hamileligimde rahat 20 tane icnisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?