2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Owww canım yeni okudum cok üzüldüm canım benim allahım böle durumlarda ne sölenir nedenir bilmiyorum allah yardımcınız olsun siz en dogru kararı verirsiniz zaten yorum yapmak bize düsmz tatlım suan nedesek boş zaten

Hayirli geceler bayanlar

Ben bugun olmus bitmis suyum cikmis bi haldeyim. Asiriiii yorgunum ayaklarimin alti sizliyor. Esimle gunu bir gece kalmali Eskisehire geldik. Yani ne kadaaar yorucu gecti. Bayagi mesaj vardi okuyamadim hepsini. Gozlerim yaniyor birazdan uyuyacagim. @Ysmnzgr canim cok gecmis olsun. Insallah hahirlisi neyse o olur Allah yardimcin olsun cnm. Uzuldum valla

Cerrahpasanin randevu sistemi var ordan girip kadin dogum anabilim dalını seçiyorsun orda doktor olarak Ali Benian'ı seçiyorsun bos randevusu varsa alabilirsin. Zaten randevu aldığında gittigin zaman yapıyormuş ayrıntılı ultrasonu. Ben de salıya aldım randevuyu salı günü gidicem. Akşam saat 10 gibi girince alabildim ben randevuyu heralde akşam 9-10 gibi aciliyor yeni günün randevu sistemi.

Beni gören hemşire ne için tedavi olacaktın dedi hamileyim dedim kaç hafta dedi 17 dedim ne karnın nerde dedi

Y Ysmnzgr canım ne denir bilmiyorum ama bu canı veren Rabbim kalbine üfleyen ruhunu veren O. Şimdi dr söyledi alınacak kesin dedi diye hemen kıyma istihare yapsan yada danışsan bi yerlere. bu bebek gerçekten de yaşamayacak belki ama sen buna sebeb olmasan bu belki senin için bir imtihan Allah korusun bi evladın daha var Rabbim onunla sınamasın seni iyi düşün ne olur çok üzüldüm gerçekten dualarım seninle Rabbim hakkında en hayırlı olanı nasip etsin inşallah

Mantıkla ve duygusallık arasında kalınacak bir durum yaşamadan ne denir bilemeyiz. Ama aldırsanda keyfi değil sonuçta.

Benimde göbek yok iştahım çok açık cinsiyeti başta bi tahminde bulunuldu tam öğrenemedim .. mide ağrım hala devam ediyor .. dr a ilaç yazmasını önerecem gece uyutmuyor o derece

Seninle aynı yüz canım.2li test için fakülteye nisanda gittim bana bugüne ayrıntılı için randevu verdiler.suan 18+5im. Salı ozeldeki doktora söyledim 24.haftanda gidersin dedi randevu verdiğini söyleyince o zaman git bı baksınlar dedi.erken mi ki acaba suan :s

Yasemin cok ama cok şaşkınım. Allah sabir versin arkadasim

Merhaba herkese.. yorumları okudum tek tek etiketleme yapamadım kusura bakmayın. Kafam çok kötü durumda hiç bu kadar depresyonda olduğumu hatırlamıyorum. Yani doktorum demek ki anlamamış görmemiş ama zaten görmesi mümkün değilmiş ileriki haftalarda anca mümkünmüş İkili testte de herkesin orta derecede çıkarmış genelde benim durumda olanların yani ikili testte güvenilir değil. 13 trizonomi gözüküyor Şuan. Aminosentez yapılacak. Yani zaten ikili testimi yapan kişi doktorum değildi başka biriydi o da biz bunu prosedür icabı yapıyoruz bize gönderiyorlar bende pek anlamıyorum demişti o günde burun kemiği gözükmedi ama ben pek ciddiye almadım anlamıyorum dedi ya bir de doktorum görse olmadığını söylerdi dedim. Neyse kızlar Yalçın hoca işte Bursa da muayene etti tabi uzun bir muayene oluyor yarım saate yakın hiçbir şey demedi o esnada rapor yazıcam dedi sonra bekledik eşimi de çağırdı içeri özellikle. Döndü bu çocuk öyle böyle değil aşırı sakat dedi. Yarık dudak yarık damak beyninin yarısı hiç oluşmamış 6 parmak kalp böbrek... acil alınması lazım iyi ki gelmişsin 20. Haftalara kalsa sezeryan olacaktın ki zaten doğsa bile yaşamaz en fazla 1 hafta Yaşar dedi. Bu defa sezeryan hakkın gidecek zaten bir tane sezwryanın var dedi. Uludağ üniversitenden bir hocayla görüştük yani uzun zamandır bu kadar sakatlığı olan bir gebelik görmedim karnında ölücek sana çok büyük zarar dedi. Çanakkale’de hocamla görüştüm Yasemin yapılacak bir şey yok önce aminosentez sonra normal Doğum olacak sonra kürtaj yapıcaz dedi.ama biran önce bitirmemiz gerekiyor dedi sezeryana kalmamı istemiyorlar büyüdükçe normal Doğum yapamazmışım sezeryan dikişlerim zarar görürmüş.

Günaydın güzellikler
Bir haftadır giriş yapmadan hep ayak üstü takip ettim hepinizi

Cinsiyeti öğrenenler kesinleşenler sağlıklı güzel haberler alanlar hepinizin gözü aydın canlarım

Hasta olanlara şifa inşallah

Birde bende 15. Haftam doldu ama benim ufaklığı baya baya hissediyorum yani

10.30 ilk doktorumdan randevüm var inşallah diğer doktorum gibi sağlıklı sonuçlarla ve cinsiyetini öğrenmiş olarak dönerim ben hepinize dua ettim sizde bana edin bak

Ama gercekten hakli aydingelini arkadaşım. Kendinizi neden bubkadar strese sokuyorsunuz tadını çıkarın hersey yolunda ise duanizi edin rahatlayın inanin benim gibi kayıpları olanlar daha sakin bile oluyor mecburen. Teslimim yani her sey allahtan diyorum siz de buna inanin. Küçük seylere takilmayin bu bebekler dogduktan sonra enerjiye ve saglam bir psikolojiye çok ihtiyaciniz olacak. Sağlıcakla alin insallah kucağınıza

Canım çok üzgünüm hakkınızda hayırlısı buymuş demekli ve iyiki erken anlaşılmış inşallah en kısa sürede bunuda atlatırsın ve Rabbim sana inşallah en sağlıklısından en şirininden bir kız nasip eder dualarımız seninle asla yanlız değilsin unutma

Sağol canım yeni girebildim dün çok yorgundum.
Inan tum gun aklimda olacaksin bugün. Cok dua ettim sana. Nasibi yokmuş bu dünyada ama cok şaşkınım kendi doktorun hic mi bir ip ucuna rastlayamamis hayret ama ya.

Sağol canım allah razı olsun. Keşke o gün cinsiyetini yine göstermeseydi hiç bilmeseydim. Dünkü daha doktorlar sanırım bilmediğimi düşünüp hiç söylemediler zaten. Ama artık hamile kalmak istemiyorum. Bu beşinci hiç bu kadar yıprandığımı hatırlamıyorum. Her hamileliğim sıkıntılı problemli. Belki ilerde evlat edinirim.

Aynen katılıyorum sana arkadaşım hamileliği kabusa döndürmeyelim veren rabbim biz nekadar pimpiriklensrkte O ne derse o olur yani ben öyle evhamlı değilimdir hiç kaybım yok ikide kızım var belki ondandır bilemicem ama bazen öyle şeylere dertleniliyoki kendime acaba diye sorar oldum farkında olmadan birbirimizide baya etkiliyoruz

Inan tum gun aklimda olacaksin bugün. Cok dua ettim sana. Nasibi yokmuş bu dünyada ama cok şaşkınım kendi doktorun hic mi bir ip ucuna rastlayamamis hayret ama ya.
Allah razı olsun canım. Bende biraz kızgınım yani en azından burun kemiği yok hadi göremedin 6 parmak olduğunu da mı göremedi? Bende anlamadım sayamıyor mu? Ama okuduklarımda hep doktorlar göremiyor. İleriki haftalarda ortaya çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…