2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sen bi toparlanda canım herşey inşallah umduğun gibi ilerler

Allah sana sabır ,dayanma gücü ,saglik ve guc kuvvet versin. Hepimiz çok üzüldük

Tekrar tekrar geçmiş olsun canım. Bu kadar doktordan böyle şeyler duyduktan sonra zaten başka şansınız yok, onlar ne derse o olacak tabi... Şükür ki erken fark edildi demekten başka bir şey diyemiyorum. Rabbim esirgesin, tekrarını hiç kimseye yaşatmasın. Büyük kuzunu da sana bağışlasın... Sana da dayanma gücü versin...

Sağol canım allah razı olsun.

Amin canım sağol.

Allah yeniden nasip ederse yasemincim riskli gebelik uzmani olan bir doktora git. Onlarin deneyimleri de cihazlari da farkli oluyor. Benim kaybim da cok fazla oldugu icin hep aynı kisiyr gidiyorum .onlar bu konularda daha temkinli ve uyanik oluyorlar. Melegin ahirette sefaatcin olsun insallah

Boyle de düşünme benim de bu 6.gebeligim. 1 kizim var 4 kayip. Kayıplarımın en büyüğü 12 haftalik Dua ile buna devam suan. Allah ol derse olur sen bu konudaki inancini yitirme nedenleri araştırılsın muhakkak bir ipucuna ulaşılacak.

Evet canım aslında her gebeliğimde gidiyorum riskli gebelik uzmanıma o da dün dedi iyi ki çağırmışım seni gel diye dedi. Ama işte bir daha olursa 13. Haftda gel biz 13 ten itibaren görüyoruz dedi. Ben 20 lerde giderim diyordum. Amin canım inşallah.

Aminosentez yaptır muhakkak dedi dünde söyledi Bursa’da ki.özellikle yapılsın dedi. Kendisi yapma gereği bile duymadı boşuna para verme bana dedi. Sen kime gidiyorsun perinatolojide.

Seninde kayıpların çokmuş

Siz bu konuda bilgiye sahipsiniz anladigim kadariyla. Demir ilacimda 100mg demir var balik yaginin icinde 16mg demir var. İkisini hergun almam bi sakinca olustururmu demirin fazlasi zararli mi
Gebelikte Demir ihtiyacı artıyor tabi kan yapımı için,doktor yazdıysa içmek lazım fakat fazla demirin de zararı var vücuda.boy,kilo ,genetik ve metabolik özelliklere göre Demir ihtiyacı değişir o yüzden sizin için birşey diyemem.ben biyoloji öğretmeniyim,biraz okumuşluğum var bu konularda ama tabi ki doktor en iyisini bilir.

Anladim canim ben basindan sonuna kadar riskli gebelik uzmanina gidiyorum . Devlet dahil baska hic bir doktora gitmiyorum her seyi o yapıyor ikili dörtlü detayli vs. Once Allaha sonra ona emanet diyorum. Cunku benim 5 kaybimda da devlet acana neden deyip bir yonlendirme yapmadi rahim filmini bile kendim cektirdim 2 sene cocuk olmayinca.kayiplara ragmen hic test istemediler. Ozelde de normal bir doktor bulmustum ilk bebek olmadan o da bana yanlis tedavi uyguladi. Isinin ehlini bulana kadar kayip ustune kayip yasadim yani. Simdikikde adete 4 gun varken aradim adami direk gece atlayip gel dedi hemn igneler ilaclar koruma politikasına geçti. Sen once iyi ol kendine gel. Sonra insallah yeniden olacak bebegin

Aminosentez yaptır muhakkak dedi dünde söyledi Bursa’da ki.özellikle yapılsın dedi. Kendisi yapma gereği bile duymadı boşuna para verme bana dedi. Sen kime gidiyorsun perinatolojide.
Benim doktorum Bulent Kars her turlu alanda ihtisas yapmis docent doktor. Ayni zamanda riskli gebelik uzmani canim. Belki farketmissindir muayenesine hep gece 13 1 de gidiyorum cok yogun. Saat 10 alsam sira yine 12ye geliyor gece.

Canım benim sabret bu günler de geçecek rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarla ödüllendirecek seni inş.

Tamam canım çok teşekkür ederim. bende deneyeceğim. Daha sonradan sitesinden gördüm 1 prof 1 doçent daha var ama onlarda ayrıntılı ultrasona bakmaz dıye not çıkıyor. Sanırım sadece bu hoca bakıyor ayrıntılı.

Hiç ama hiç kolay değil yaşadıkların. Allah yardımcın olsun canım gerçekten. Ama dalında uzman kaç kişiye gitmişsin eminim onlar senin için en doğru kararı vermiştir. Bu normal bi kürtaj değil ki saydığın özelliklerde bir bebeğin yaşaması imkansız zaten canına sebep olmak diye bi şey değil bu. Önce anne sağlığıdır her zaman anne sağlıklı olmazsa bebek zaten olamaz. Dinimiz de de bu tarz kürtajların yeri var. Allah sana kolaylık ve sabır versin canım benim. Bir an önce toparlanırsın inşallah.

Kesnlikle öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…