Anladım iyi bari ya sağol canmCanim ilk negatif denemede plmamisti ole hatirliyorum netten arastirdim bnde ilaclardan kaynakli olabiliyoms takilma bence
Anladım iyi bari ya sağol canm
Ins canim gonlunu ferah tut ve bebeginin icinde oldugunu dusun konus onunla ins olacak bu seferBenimde yarın transferim var.7.denemem kizlar ne olur bana dua edin
Inşallah sağlıkla gelir bebeğinBenimde yarın transferim var.7.denemem kizlar ne olur bana dua edin
Canm benim dun kanama basladi bugunde nefatif sonuc aldik 8.gunumdu bugun kandan baktirdik drumda ilaclari kestirdi ins guzel haberler alirsin cnm belirtilere takilma olumlu dusun ins pozitfi gorirsunSimay 06, bugün ilk kez işe gittim. öğlene kadar çalıştım. Adet öncesi ağrılara benzer bir durumum var transferden beri. Karnım kullandığım jelden şişkin olabilir mi diye düşünüyorum. Sende durumlar nasıl?
Ins cnm yha sagolasinCanım üzülmemeye çalış, çok zor bir durum ben dahil buradaki arkadaşların çoğu senin hissettiklerini yaşadı. Hayırlısı böyleymiş. Demekki sağlıklı değillermiş diye düşün.Benim dr um düşük yaptığımda sağlıklı bebeklerin düşmesi zordur demişti. Kendini toparladığında tekrar denersin canım.İnşallah Rabbim sağlıklı bebekleri kulaklarımıza almayı nasib eder.
Aynı bende oyleyım canm ayın 28ınde oldum transfer 5.gün embırıyom 2 tane koydurdum Allahım içimizi rahatlatıyor ısteSelam kızlar ben de dün dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum hiç transfer olmamış gibiyim
Hakkinda hayirlisi olsun cnm uzulme yine denersin.dua etmekden baska caremiz.yokCanm benim dun kanama basladi bugunde nefatif sonuc aldik 8.gunumdu bugun kandan baktirdik drumda ilaclari kestirdi ins guzel haberler alirsin cnm belirtilere takilma olumlu dusun ins pozitfi gorirsun
Ins cnm aynn kader nasip isteHakkinda hayirlisi olsun cnm uzulme yine denersin.dua etmekden baska caremiz.yok
silik bir çizgi belirmeye başlamış. Çok güzel, hayırlı olsun.Arkadaşlar bugün 7. Günüm sizce durum ne sevinsem mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?