2018-KASIM DONDURULMUŞ EMBRİYO TRANSFERİ OLACAKLAR

Canim rahat ol yha desemde bide beni gor ruyalar kabuslar herseye agliyorum bildgin ilaclarla alakali hormon bu kdr ilac kolay degil Allah yardimcimiz olsun esimde kiziyo cok kafaya takiyosun hayirlisini iste diyo sonunda ölum yok yha elbet zamani vardir diyo bi nevi haklida gelde bana anlat

Selam kızlar ben de dün dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum hiç transfer olmamış gibiyim

Simay 06, bugün ilk kez işe gittim. öğlene kadar çalıştım. Adet öncesi ağrılara benzer bir durumum var transferden beri. Karnım kullandığım jelden şişkin olabilir mi diye düşünüyorum. Sende durumlar nasıl?

Canm benim dun kanama basladi bugunde nefatif sonuc aldik 8.gunumdu bugun kandan baktirdik drumda ilaclari kestirdi ins guzel haberler alirsin cnm belirtilere takilma olumlu dusun ins pozitfi gorirsun

Canım üzülmemeye çalış, çok zor bir durum ben dahil buradaki arkadaşların çoğu senin hissettiklerini yaşadı. Hayırlısı böyleymiş. Demekki sağlıklı değillermiş diye düşün.Benim dr um düşük yaptığımda sağlıklı bebeklerin düşmesi zordur demişti. Kendini toparladığında tekrar denersin canım.İnşallah Rabbim sağlıklı bebekleri kulaklarımıza almayı nasib eder.

Ins cnm yha sagolasin

Merhaba arkadaşlar benim transferimde 29 kasım da oldu test günüm 9 Aralık rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canm benim dun kanama basladi bugunde nefatif sonuc aldik 8.gunumdu bugun kandan baktirdik drumda ilaclari kestirdi ins guzel haberler alirsin cnm belirtilere takilma olumlu dusun ins pozitfi gorirsun
Hakkinda hayirlisi olsun cnm uzulme yine denersin.dua etmekden baska caremiz.yok

Arkadaşlar bugün 7. Günüm sizce durum ne sevinsem mi bilemedim

Eklentiler

• 20181206_161524.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 46
  • 20181206_161521.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…