• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Normalde 16 20 hafta arası söylüyor Dr lar yanılma olmasın diye ama onlar cinsel organı gormedende tahmin ediyorlar bende onu sordum sizin yorumunuz ne dedim erkek görünüyor dedi sonuçta biz bile kesesinden tahmin etmeye calisiyorsak Dr da bilir diye düşünüyorum
Canım aynı durumdayım ki bana 8. Haftada söyledi prof doktorum kız gibi görünüyor dedi, dediğin gibi sadece cinsel organıyla değil kemik yapısıylada tahmin ediyorlar... ben de kaptırmadım kendimi ama yinede o ihtimal var yani... hayırlısı olsun :)

Kızlaaaar bana da tahminde bulunun çok merak ediyorum:emir_bebek:

Eklentiler

• 20170814_120248.webp
    20170814_120248.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 88
Burda da 8+3:)
6.haftamda gitmiştim bundan önce ondan net fotoğtaf yok

Eklentiler

• 15027030324571557472988.webp
    15027030324571557472988.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 101
Hadi bakalım bizde yorum yapın kızlar 9+2 görüntüsü

Eklentiler

• IMG_20170810_143331.webp
    IMG_20170810_143331.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 97
oo arkadaşlar merhaba doldurmuşsunuz sayfaları, işyerinde hepsini okumam mümkün değil, ama bir kaç sayfa bakabildim cinsiyet tahmini konusu konuşulmuş, ben de öğleden önce doktordaydım. kontrole gittim. doktor bi 50 yaşında vardır, uzun yıllar da o hastanedeymiş, tahminde bulundu bana da kız gibi görünüyor ama yanılıyor da olabilirim dedi :)

Selam kızlar bende bugün 2 li test için doktora gittim gitmişkende cinsiyetini sorayım dedim henüz erken ama kemik yapısı erkeğe benziyor dedi:emir_bebek: sata göre 11+3 üm ama ultrasonda 12+3 çıkıyor buarada kusmalar tam gaz devam sanırım sonuna kadar çekeceğim :KK61:

Selam kızlar bende bugün 2 li test için doktora gittim gitmişkende cinsiyetini sorayım dedim henüz erken ama kemik yapısı erkeğe benziyor dedi:emir_bebek: sata göre 11+3 üm ama ultrasonda 12+3 çıkıyor buarada kusmalar tam gaz devam sanırım sonuna kadar çekeceğim :KK61:
Hayırlı olsun canım genelde dr.lar doğru tahminde bulunuyorlar:) 2li testin sonucu ne kadar zaman sonra çıkıyomuş?

ayy merhaba kizlar. mide bulantisindan muzdaribizz. sıkıldım artik. daha cokk var doguma . 2 aylik oldum ben daha yeni. kaldi 7 ay nasil gececek boyle :(

Valla oyle benim 3.cu hamileligim . yemin ederim basimda bide ufakliklar var. ama birsey yemeye korkuyorum. yemesem bile bos bos ogurup duruyorum bu sabah sadece su kistum sari sari zehir gibi. 3.5 4 aylik olmayana kadar azalmaz ben hamileliklerimde hep kilo veririm . 2.ci hamileligimde tam 7 kilo verdim doguma kadar sadece verdigim kiloyu aldim. 77 kiloyla baslamistim 78 kilo ile bitrdim yani 1 kilo almistim butun hamileligim boyunca
ne kadar çok vermişsiniz 7 kilo, ben oğlumda çok güzel bir gebelik yaşamıştım zayıfım normalde, 20 kilo almıştım. şimdi bunda 1 kilo zaten vermiştim bugün gittim 1 kilo daha vermişim :((( 10 metre yürüsem halsizlikten oturmak istiyorum, progestan kullanıyordum 2 kere migrenimi tetikledi hala bir gözüm ve başımın bir tarafı oyum oyum ağrıyor, kilo verdiğimi de öğrendim iyice mutlu oldum yani :) bebeklerimiz sağlıklı olsun da inşallah bu aydan sonra iyi oluruz diye bekliyorum

Sağol canım sağlıklı olsunlarda en önemlisi.. 15 gün sonra dedi devlet hastanesinde yaptırdım ama özelde değil
Devlet hastanesi 2li test yapıyo mu?? Ben yapmadığını okumuştum internette şaşırdım sevindim, özellerde pahalı mı bu test acaba sormak aklıma gelmedi gittiğimde:(

Back
X