2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aaa mantardami var hic bilmiyordun ve yedim
Bende yemiştim ilkinde bilmeden canım, çevredekiler diyodu yeme vs diye. Kültür mantarı yiyodum zaten çeşitlerini değil. Onunda mı zararı var gerçekten anlamadım bende ama canım istiyor bu ara ya

Ben kültür mantarının zararı olacağını hiç sanmıyorum. Netten de araştırdım şimdi kültür mantarıyla ilgili bir sonuç yok. O kadar da besin değeri yüksek. Yeme diye diye korkuttular alamadım ya. Yarında kontrolüm var dr.a sorayım kesinlikle ne yememek lazım.

Merhaba ben de 11 haftalik hamileyim ve banada doktorum kiz olabilir dedi, genelde dogru cikiyo.
Ilk kizimda 5 aylikta
Ikinci kizimda 4 aylikta kesin oldunu soylemisti

Sakakatın ne zararı var ki canım
Sakatat ürünlerini dr önermemişti canım. Nadiren tüketmek dışında. Ama çevremdekiler mantarıda sakatatıda yeme demişti. O zaman köy yerindeydim, bir de tecrübesizlik olunca uzak durdum. Ama şuan yine yemek istiyorum ve araştırdığım kadarıyla bir zarar bulamadım. İçimde o endişe kalmış o yüzden size sorayım dedim bende.

Canım ikili test devlette yapılıyor ücretsiz ben özelde yaptırdım işyerimin anlaşmalı Hastanesi olduğu için orda ücret ödemedim

Ben de bugun bulanti bilekliginden siparis verdim. Insalllah faydasi olur. Hamileligimin basindan beri 4 kilo verdim cunku bir de kök zencefili minik minik kopardim. Karanfil emer gibi onu emiyorum gunde birkac kez. O da biraz rahatlatiyor.
Yalnız zencefil hamilelere önerilmiyor bebeğe Zarar verdiği söyleniyor ...

Yalnız zencefil hamilelere önerilmiyor bebeğe Zarar verdiği söyleniyor ...
Ben arastirdim canm bir zarari yok. Tabi abartmadigin surece. Hatta dr un verdigi emetium bulanti hapida zencefilden olusuyor. Dr a sordum kullanabilirsin dedi. Zaten karanfil kadar bisey atiyorum agzima fazla degil. Onun aciligi bile yetiyor.

Ben arastirdim canm bir zarari yok. Tabi abartmadigin surece. Hatta dr un verdigi emetium bulanti hapida zencefilden olusuyor. Dr a sordum kullanabilirsin dedi. Zaten karanfil kadar bisey atiyorum agzima fazla degil. Onun aciligi bile yetiyor.
Senin bileceğin bişey bu zencefil olayı doktordan doktora değişiyor demekki ben grip olmuştum 9 haftalıkken zencefilli pastil bile vermedi doktor

Kızlar yattığı anda sıkıntı yaşayan var mı? Sürekli gaz geliyor bu sebepten dik durmak zorunda kalıyorum. Acaba bir çözüm öneriniz var mı?

Arkadaslar slm.Cuma gunu kontr.vardı.çok şükür minicik biraz daha büyümüş.8 hafta 4 günlük olduk.bir sorun olmadığı sürece bayramdan sonra gelirsin dedi.sakatat yasak dedi.hatta tavuk bile yeme dedi.bulabilirsem köy tavuğu ye dedi.ultrason görüntüsünü atıyorum durumleyla canim bir tahmin yapar mısın merak ettim.8+4 üz

Eklentiler

• 20170820_225503_HDR-1.webp
    6 KB · Görüntüleme: 89
Gözün aydın canım valla bu tahmin olayları biraz karışık bana kalırsa burdan 8 haftalık usg paylaştım kıza benzettik :) daha sonra bu hafta içinde 2 li tarama testi yaptırdım doktor yüksek ihtimal erkek dedi ama senin heyecanını tabiki anlıyoruz inşallah kalbinden geçeni rabbim kucağına verir :)

Kızlar yattığı anda sıkıntı yaşayan var mı? Sürekli gaz geliyor bu sebepten dik durmak zorunda kalıyorum. Acaba bir çözüm öneriniz var mı?
Bende yattığım anda reflü artıyor yediklerim boğazıma geliyor sanki o yüzden iki yastıkla yatıyorum canım kafam yüksekte olunca anca rahat ediyorum

Günaydın kızlar
Aranızda karnı kocaman olan var mı ? Benim karnım çok büyüdü . Gün içerisinde çok takatsizim sürekli uyumak yada yatmak istiyorum. Midem deki yanma ise cabası.
Doktorum bana da tavuk yeme bulursan doğal tavuk yersin dedi.
Diyetisyene gittim . Gaz sancısı ve şişkinlik için bi tarif verdi sabahları onu içicem bakalım etki yapacak mı

Aslinda buyuduklerinde cok sansli olucaklar. Bende oyle dusundugumden 2 bucuk yas olucak aralarinda.
Rabbim saglik ve guc versin birde sabir tabi :) hallederiz.
Insallah hayirlisiyla kavusslim, saglikla buyutelim

Amin cnm Insallah.Bende buyuduklrnde herşeyin güzel olcgni dusunyrm Insallah.Hem onlarn hem bizim için kalabalık aile de sevyrm Insallah bebeklk cocuklk gençlik hep güzel anlaşarak geçer:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…