- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #6.681
Bende yemiştim ilkinde bilmeden canım, çevredekiler diyodu yeme vs diye. Kültür mantarı yiyodum zaten çeşitlerini değil. Onunda mı zararı var gerçekten anlamadım bende ama canım istiyor bu ara yaAaa mantardami var hic bilmiyordun ve yedim
Merhaba ben de 11 haftalik hamileyim ve banada doktorum kiz olabilir dedi, genelde dogru cikiyo.Mrb kızlar geçen hafta 11 haftalikken Dr bebegimin cinsiyetinin kız olabileceğini söyledi. Sizler kaç haftalikken öğrendiniz Dr tahmini mi söyledi yoksa kesin mi anlayamadım bir dahaki kontrole kadar çok sabırsızımm
Sakakatın ne zararı var ki canımKızlar bu bahsettiğiniz deniz ürünleri dışında meyve ve sebzelerden yasak olan birşey var mı? Ben ilk hamileliğimde mantar ve sakaktata dikkat etmiştim. Çevremdekilerin söylemiyle tabi. Zaten aşırı tüketmiyoruz ki
Sakatat ürünlerini dr önermemişti canım. Nadiren tüketmek dışında. Ama çevremdekiler mantarıda sakatatıda yeme demişti. O zaman köy yerindeydim, bir de tecrübesizlik olunca uzak durdum. Ama şuan yine yemek istiyorum ve araştırdığım kadarıyla bir zarar bulamadım. İçimde o endişe kalmış o yüzden size sorayım dedim bende.Sakakatın ne zararı var ki canım
Ben kullanıyorum. İki haftadır falan kullanıyorum. Kullanmadan önce her yedigimi cıkarıyordum ölüyordum bulantıdan. Tamamen kesmedi ama kusma sayım azaldı. Ya da hiç kusmadıgım günler oluyor artık. Yani bence hafifletiyorbulantı bilekliği alıp faydasını gören var mı
Canım kötü kokuyorsa doktoruna git hemenMerhaba hanimlar.. akıntısı olan var mi acaba benim akintim cok var yesilimsi ve kotu kokuyor. Cok su icmeye calisiyorum yani bi sorun yaratir mi bu durum
Canım ikili test devlette yapılıyor ücretsiz ben özelde yaptırdım işyerimin anlaşmalı Hastanesi olduğu için orda ücret ödemedimKızlar merhaba. Dün kontrolum vardı. 5. Haftadan beri kese etrafında kanamam vardı bu kontrolde kanama alanını görmedik 10+2 'de. Kanaması olanlar için fikir verme amacıyla yazdım tabi ki iğne ve fitili düzenli kullandım. Bunun dışında doktor haftami değiştirdi bebeğin boyuna göre bir hafta ileri attı çalışan bayan olduğum icin hafta hesabı benim icin önemli başına böyle bir şey gelen var mı? Bir de doktorum 2li test istedi sormayı unutmuşum özelde bu testi yaptıran var mi ve ne kadar devlette yapılıyor mu? Biliyorum çok soru sordum :)
Yalnız zencefil hamilelere önerilmiyor bebeğe Zarar verdiği söyleniyor ...Ben de bugun bulanti bilekliginden siparis verdim. Insalllah faydasi olur. Hamileligimin basindan beri 4 kilo verdim cunkubir de kök zencefili minik minik kopardim. Karanfil emer gibi onu emiyorum gunde birkac kez. O da biraz rahatlatiyor.
Ben arastirdim canm bir zarari yok. Tabi abartmadigin surece. Hatta dr un verdigi emetium bulanti hapida zencefilden olusuyor. Dr a sordum kullanabilirsin dedi. Zaten karanfil kadar bisey atiyorum agzima fazla degil. Onun aciligi bile yetiyor.Yalnız zencefil hamilelere önerilmiyor bebeğe Zarar verdiği söyleniyor ...
Senin bileceğin bişey bu zencefil olayı doktordan doktora değişiyor demekki ben grip olmuştum 9 haftalıkken zencefilli pastil bile vermedi doktorBen arastirdim canm bir zarari yok. Tabi abartmadigin surece. Hatta dr un verdigi emetium bulanti hapida zencefilden olusuyor. Dr a sordum kullanabilirsin dedi. Zaten karanfil kadar bisey atiyorum agzima fazla degil. Onun aciligi bile yetiyor.
Hamilelikte mantar faydalı kızlar ama mümkünse dışarda yemeyin marketten son kullanma tarihine dikkat ederek alın ve kendiniz pişirin. Restoranda yediğiniz mantarın. Ne zaman alındığını bilemezsiniz ve zehirlenme ihtimali yüksekAaa mantardami var hic bilmiyordun ve yedim
Gözün aydın canım valla bu tahmin olayları biraz karışık bana kalırsa burdan 8 haftalık usg paylaştım kıza benzettik :) daha sonra bu hafta içinde 2 li tarama testi yaptırdım doktor yüksek ihtimal erkek dedi ama senin heyecanını tabiki anlıyoruz inşallah kalbinden geçeni rabbim kucağına verirArkadaslar slm.Cuma gunu kontr.vardı.çok şükür minicik biraz daha büyümüş.8 hafta 4 günlük olduk.bir sorun olmadığı sürece bayramdan sonra gelirsin dedi.sakatat yasak dedi.hatta tavuk bile yeme dedi.bulabilirsem köy tavuğu ye dedi.ultrason görüntüsünü atıyorum durumleyla canim bir tahmin yapar mısın merak ettim.8+4 üz
Bende yattığım anda reflü artıyor yediklerim boğazıma geliyor sanki o yüzden iki yastıkla yatıyorum canım kafam yüksekte olunca anca rahat ediyorumKızlar yattığı anda sıkıntı yaşayan var mı? Sürekli gaz geliyor bu sebepten dik durmak zorunda kalıyorum. Acaba bir çözüm öneriniz var mı?
Aslinda buyuduklerinde cok sansli olucaklar. Bende oyle dusundugumden 2 bucuk yas olucak aralarinda.
Rabbim saglik ve guc versin birde sabir tabi :) hallederiz.
Insallah hayirlisiyla kavusslim, saglikla buyutelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?