2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bak benim hiç mide bulantım olmadı ve ben geceleri büyük fincanın içine bi miktar su koyup limon yağı damlatıyorum 5-6 damla yatağımın yanına koyuyorum sivrisinek kovucu olarak yıllardır kullanırım acaba o mu engelliyor mide bulantımı mis gibi kokuyor bütün gece

Bu arada sadece limon yağı değil nane yağı ve lavanta yağıda aynı işi görüyor sivri sinek kovucu olarak deneyin derim nane yağı hem sinek kovucu hem mide bulantısı için kullanabilirsiniz

Selam kızlar 11 haftadayız ama durum değişmedi gündüz iyiyim ama gece bulantı çok fena sadece gece bulantısı yaşayan varmı ben cleksan ve coraspin kullanıyorum kilo aldım resmen her tarafım şişti şimdiden böyleysem 9 ayı düşünemiyorum

Canim benim de sabah bulantim olmuyor. Aksam basliyor be gece uyuyana kadar hem ates basiyor hem midem bulaniyor. Kusma olmadi hic ama agzimdaki o degisik tat hep orda. Ne zaman biter acaba?

Gene bunada şükür de canım sekinci haftada baslayan bulantilar 10+5 te tavan yaptı artık kusuyorumda hicbise görmek istemiyorum mide boş az ama sık yiyin diyolar ben ne yesem oda midemi yiyor doktora gitsem acilden baksalarmi diye düşünüyorum beş kilo gitti kizimdaykrn de çok bulaniyodi ama boyle kusma eğilimi yoktu allah bize sabır versin insallah dayancak gucum kalmadı annem olmasa kizimda benim gibi ac kalırdı heralde

Ben kız çok istedim ilkindede. Ama artık sağlıklı olsun diyorum kendimi hazırlamıyorum kıza. Oğlumu bu kadar sevdim, bir oğlum daha olursa daha az sevmeyeceğimden eminim. Hayırlısı olsun ikimiz içinde.
Grupca kız gözlüyoruz bakalım kimlere nasip olacak erkekse eger yavrualarımız kusmes umarım ıkı aslan anasıyım

ben de limon kolonyası kokluyorum oda iyi geliyor ama geçirmiyo tabiki
aynen ya gözümün önüne çiğ köfte vs. ne getirirsem bulanıyor. kusmuyorum eskisi gibi ama ağzımdaki acımsı tat iştah bırakmadı.
ben kilo verdim. bi ara çok kusmuştum. ben de de gece bulantısı aşırı fazla. öğleden sonra başlıyor ağzımda acılık akşam bulantı gece uyumazsam kusuyorum ya da sabah namazına kalktğımda. ama sabah 9 da uyanınca bulantım geçmiş oluyo en azından kahvaltı yapabiliyorum .
Canim benim de sabah bulantim olmuyor. Aksam basliyor be gece uyuyana kadar hem ates basiyor hem midem bulaniyor. Kusma olmadi hic ama agzimdaki o degisik tat hep orda. Ne zaman biter acaba?
aynıyız sanırım sabah bulantısı hiç yok akşam ve gece tavan yapıyor. ağzımdaki acılık geçsin diye şeker yiyorum ama nafile.
bulantı bilekliğini denesemmi acaba faydası olur mu ki bu hafta tatile gidicez orda bulansın istemiyorum

Ben de tatile gidicem bu hafta. Denemekte fayda olabilir aslinda. Ben de alsam mı ki?

Pekte kaza diyemeyiz :)Ben yaşını beklemek istiodm ama nasip böyleymiş.eskiden beri çocuklarımın yaşları yakın olsun.ark.gibi büyüsünler isterdm.nasip olur inşallah :)
Aslinda buyuduklerinde cok sansli olucaklar. Bende oyle dusundugumden 2 bucuk yas olucak aralarinda.
Rabbim saglik ve guc versin birde sabir tabi :) hallederiz.
Insallah hayirlisiyla kavusslim, saglikla buyutelim

Aslinda buyuduklerinde cok sansli olucaklar. Bende oyle dusundugumden 2 bucuk yas olucak aralarinda.
Rabbim saglik ve guc versin birde sabir tabi :) hallederiz.
Insallah hayirlisiyla kavusslim, saglikla buyutelim
benim de oğlum şu an da 25 aylık kardeşiyle arasında hemen hemen 2 buçuk yaş olucak biz de böyle istiyoduk allah nasip etti bence çok güzel bişey birlikte büyümeleri tabi zor :)

Yalnız değilsin bu konuda. Şöyle söyliyim en son perdeleri yıkamıstı temizliğe gelen yardımcı, yumuşatıcı kokusu bütün evi sardı ben bikaç gün yatak odasında yatamadım. Tekrar yıkadım koku geçmeyince perdeleri söküp hurcun içine attım. Şuan perdesizim yani sadece tül kaldı. İşin garibi aynı kokuyu eşim almıyor ben alıyorum ve tiksindim yumuşatıcı kokusundan. Yumuşatıcı da bingo soft bebeğimin kokusu. Bebeğin kokusu buysaa ben baska bişey demiyorum yanii

O koku hassasiyeti bende de var oglum parfumu dokmus komidinin ustune allahim bayilcam nerdeyse 1 haftadir gecmedi bile bazi seyleri makinaya degilde elimde yikarim ben tencere falan blasik deterjani oyle kokuyoki midem agzima geliyo disimi fircalayamiyorum bu gunde buz dolabini acinca cok fena kokular gelmeye basladi.napcaz boyle bilmem.oglanin altini alirken bile zor dayaniyorum

Doktoruna söyle bulantı ilacı veriyorlar canım ben 6. Haftadan itibaren halen kusuyorum ne yemek ne su...bulantı hapı azda olsa rahatlatıyor

Özelde 100 tl civarı canım ama devlette de yapılıyor ben devlette yaptırdım

Burnumuzu mandallayıp mı gezsek bilemiyorum ki bu koku işine ne iyi gelir bilmiyorum. Limon diyolar ama her dakka elimizde onunla gezemeyiz ki

Bi arkadaş gece bulantısını sormuş o benim tam olarak.gün boyu ağzımin tadı bozuk hiç birseyden tat almıyorum zaten agzım zehir gibi ama gece felaket midem bulanıyor kac kez uykudan kalktım.gaviscon iciyorum bi nebze rahatlatıyor.16.haftayi bekliyorum ilki o zaman azalarak kaybolmuştu.Deterjan kokusundan tiksinmiyorum Allahtan bugun her yeri parfumlu temizleyicilerle kırkladım :)

Benim mide bulantım tamamen geçti gayet normal bir güne uyandım hatta sanki hiç hamile değilmişim gibi bütün belirtiler gitti sanki. Bebeğime birşey olmamıştır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…