2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
KIZLAR merhaba size şimdi tarifi zor birşey anlatacagım Arada bir kasıklarıma birşey ağır ağır gelıp çekılıyor.. bir ağırlık gibi bir rahatsızlık duygusu.. gaz mı sıkısıyordur acaba.. ikinci çocuğum ama bir bilgim Yok var mı başına gelen

Bebek toplanıyor olabilir , sordum doktora kasılma değildir demi bebektir dedim.
Bebek ,bebek başka ne olacak dedi. Benimde üçüncü hamileliğim ama diğerlerinde karşılaşmadım ...

Bebek toplanıyor olabilir , sordum doktora kasılma değildir demi bebektir dedim.
Bebek ,bebek başka ne olacak dedi. Benimde üçüncü hamileliğim ama diğerlerinde karşılaşmadım ...
Cevabınız için teşekkür ederim umarım oyledır pozısyon degıstırtıncr gecıyor demı kasılma olsa gecmezdı diye düşünüyorum

Cevabınız için teşekkür ederim umarım oyledır pozısyon degıstırtıncr gecıyor demı kasılma olsa gecmezdı diye düşünüyorum
Bende kide öyle , sanki karnımda portakl varmış gibi hissedebiliyorum , bir dk yı bulmadan kayboluyor.
Kasılma değildir , doktorun zaten ölçmüştür rahim ağzını doğana kadar bu evhamlı hallerimiz devam edecek anlaşılan.

Kızlar cuma günü olan randevum iptal olmuştu salı günü gideceğim doktorum rahatsızmış inş güzel haberleri veririm sizlere yine olumsuz bişey olmaz bu arada bugün Doğum günüm hava da çok güzel sanki bana özel bugün eşim pasta yaptırmış sürpriz çok mutlu oldum yârin da onun Doğum gümü ben evde ona nasıl bi sürpriz hazırlasam bilmiyorum ki ayın 21 de evlilik yıldönümümüz hep üst üste

Doğum günün kutlu mutlu olsun. Herşey gönlünüzce olsun :) sağlık aşk mutluluk huzur bereket evinizden eksik olmasın :)

Dogum gunun kutlu olsun kiz. Nice senelere insallah butun ailenle. seneye bebisinizde sizinle olur ne guzel.

Canim bisey cekiyor. Ve dışarı çıkmam lazım onu yemem icin. Eşim de hastane de ailesinin yanında. Ben hamileyim diye gidemiyorum.
Allahimmmmmmmmmmm
İstediğim şey evde de pişmiyor. Restauranta gitmek lazım. Neyse bağrıma basıp evdeki seyleri kıp kıplıyım

Kimse beni gormedimi kızlar ordamisinizz

Nice mutlu huzurlu yıllara canım, ailenle ve sevdiklerinle inşallah:) yeni yaşın bolll şans getirsin :)
Kimse beni gormedimi kızlar ordamisinizz
Mrb canım, tahmini doğumlarımız aynıymış. O hissettiğin bebeğin ilk hareketleri olabilir. Benim ikinci bebeğim erken hissettim. 56 kiloyla hamile kaldım. Kilodan dolayı da olur mu bilmiyorum ama ilk gebeliklerde 22.haftaya kadar hissedememen normal. O yüzden stres yapma kendine. Önümüzdeki günlerde hissedersin büyük ihtimalle.

Canım bebeğin cinsiyeti belli oldumu senin
Birde doğum normalmı yoksa sezeryanmı olacak

Benimki sezeryan olacağı için bir 10 gün önce olacak muthemelen

Oyyy maşallah kuzum profil resminde yakıyor yani
iyiki doğmuşun , yeni yaşın hayır sağlık mutluluk getirsin inşallah...

Canım bebeğin cinsiyeti belli oldumu senin
Birde doğum normalmı yoksa sezeryanmı olacak

Benimki sezeryan olacağı için bir 10 gün önce olacak muthemelen
Yok yaa ben öğrenemedim , diğer iki doğumum normaldi ama buna bakalım hayıtlısı inşallah.
Siz öğrendinizmi cinsiyeti , önce erkek gibi demişti sonra çıkıntı var ama büyük ihtimal kız gibi dedi , artık 20. Haftaya kaldı bizimki görürüz inşallah.
Sizin kaçıncı bebek , normalmiydi?

Nice mutlu yillara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…