2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bu konuda cok muzdarip oldum bende...Her kişi Farklı fikir veriyor insan doğrusu hangisi bilemiyor...şöyle ben bi dönem bacağımdan denedim acıma morluk olarak şikayet etmem de bacağımdan vurduğumda vurduğum yer iğneden bir kaç dk sonra sert oluyo altı beze gibi bende iğne dağılmıyorsa diye korkuyorum öyle olduğu zamanlarda etki etmez diye endişe ediyorum o yüzden karnımdan vuruyom şimdilik

Kizlar ellerimde birseyler cikti. Birden kizardi ve kasinti basladi. Hic kasimadim ama kabar kabar oldu. Internette farkli farkli bir sürü sey yaziyor. Sizde var mi boyle bi durum
Ürtiker olabilir canım ilkinde olmuştu bende de, özellikle bacaklarımda. Kendiliğinden geçmesini bekler istersen, kaşındığında kolonya surebilirsin dayanamazsan.

Kızlar akşam yemeğinden sonra özellikle gerginlik ve şişkinlik yaşayan var mı aranızda? Bu huzursuzluk dogurasiya gecmicek mı ya

Maalsef canim hic gecmiyicek ben o kadar az yemek yiyorum ki o hissi yasamamak icin catliyicak gibi oluyorum biraz fazla kacirsam tum yediklerim cikiyor . İlk hamileligimdede boyleydi

Ürtiker olabilir canım ilkinde olmuştu bende de, özellikle bacaklarımda. Kendiliğinden geçmesini bekler istersen, kaşındığında kolonya surebilirsin dayanamazsan.
Şu an cok yaniyor ufleyip duruyorum. Bebek kolonyası kullanayim hem daha fazla tahris etmez. Tehlikeli bisey degil sanirim urtiker dimi

Maalsef canim hic gecmiyicek ben o kadar az yemek yiyorum ki o hissi yasamamak icin catliyicak gibi oluyorum biraz fazla kacirsam tum yediklerim cikiyor . İlk hamileligimdede boyleydi
Oyy doğumu düşünüyorum bu halde gitcek olsam ne yaparım diye. İlkinde böyle olmuyordu. İlk zamanlarda olup geçmişti. Bunda mütemadiyen her akşam basliyor catlicak gibi oluyorum ya Allahtan kusmuyorum o bari olmasın, Allah yardımcımız olsun cnm

Hic kaşımadım baslasam duramam biliyorum. Cok kasininca suyun altina koyuyorum. Iyi ki ellerimde oldu gobekte de olabiliyormus. gobek bu üflesen üflenmez sulasan sulanmaz
Ben ilkinde öyle bacağı açıp gezdim evde, dayanamazsam kolonya ya da soğuk suya göbekte iyi ki değil gerçekten

Aman canım dikkat et çok yormamaya çalış kendini.. bebekler gelmeden tüm düzenini oturtabilecek olman çok iyi :)
Günaydın canım sözde yormuyorum birşey yapmıyorum ama akşama kadar ayakta olmak bile yoruyormuş evet onlar gelene kadar bütün düzen oturur herhalde :)) yerleşme işi bitince esas güzel olan odalarının alışverişini yapıcam

Hadi gözün aydın canım sende bendensin. Dubleks evden daireye terfi et , keyfini çıkar...
Allah kolaylık versin , iş yapmadanda yoruluyor insan dubleksde haftaya keyif yaparsın inşallah yeni evinde
Ayy inşallah yaa hayali bile güzel şuan :)

Ayyyy işin en heyecanlı kısmı o zaten :) şimdi iki tane prenses geliyor diye ne güzel ciciler alırsın sen :) harika bi oda olacağına eminim canım

günaydın kızlar sanırım sol yanım çürüdü ,ne kadar daha soluma yatıcam bilemiyorum böbreklerimde çok ağrıyor aşırı wc hissim var gidiyorum ama çok az geliyor sanırım yine böbrek şişmesiyle karşı karşıyayım ,bu arada hamile kaldığımdan beri her gece kalkıp bir fiil tatlı yiyen biriyim ,zararı varmı bilmiyorum ama arkasından içtiğim suyun hesabı yok nerden baksan 1 lt yakın ,dün gece kalkıp sütlaç yedim artık eşim kızmaya başladı her gece her gece tatlı krizine giriyorsun diye ,he eğer evde tatlı yoksa 1 adet küp şeker atıyorum ağzıma o derce yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…