- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #12.521
Geçmiş olsun canım yaa üzme kendini öncelik sen ve bebeğin. İnşallah bebek büyüyünce koşa koşa gidersin yine işine...Kızlar selam
3 gündür vajinamda bi ağrı vardı. Tam vajinamın bitip bacağımın başladığı yerde.. bu sabah doktoruma gittim, hemen yatıcaksın yorulmaman lazım dedi. Çok yormuşsun kendini dedi. 45 gün rapor yazdı hemen. Ben öğretim görevlisiyim derslerim ne olacak diye üzüldüm. Gittim okula eşyalarımı topladım. 32. Haftaya kadar yatıcaksın rapor vericem dedi...
çok garip hissettim kendimi. Okulda bi sürü sorumluluğum vardı işlerim vardı öğrencilerim vardı, hepsini bıraktım kitaplarımı aldım çıktım. Bi de veda eder gibi uğurladılar beni sanki doğuma gidiyormuşum gibi...
Değişik hissiyatlar içindeyim.. Her şey yavrularımın iyiliği için.. bu süreçte çalışmayan hamileliğini evde geçirenlere çok özeniyordum çünkü çok yoruluyordum. Akşamları işten gelince inleye inleye yatıyodum resmen.. ama böyle olacağını düşünmemiştim. Mecburi olarak yatacağım hep...
Gözünüz aydıınnn... Sağlıkla hayırla gelsin minik prenseslerimiz inşallah.Selam kızlar ayrıntılı ultrasona girdik bizde bu gün 19+3 üz bu gün herşey yolunda 5 yaşında bir kızım var bir kızım daha oluyormuş tüm belirtilerim rüyalarım hep erkek gösteriyordu ama çok şükür rabbim böyle nasip etmiş çok mutluyum cinsiyet bölümünü kız ve erkek eşitledik erkekler öndeydi açık ara :))
Erkekler cok daha erken belli oldugu icin onden gitti bence :) kizlar yavas yavas ama azimle ilerliyor :)))Gözünüz aydıınnn... Sağlıkla hayırla gelsin minik prenseslerimiz inşallah.
Evet yaa , nasıl eşitlendi bu durum erkekler bayağı öndeydi. Yanılmalarmı oldu acaba , sonraki öğrenenlerinki mi kız oldu :)
Ben de kızım kızım diyorum da bir netleştiremedik yeni bir yıkım yaşamadan netleşir umarım cinsiyet konumuz.iki oğlandan sonra kızım fikri çok sıcak geliyor.
Size ilk defa bugün mü tahmin yapıldı cinsiyetke ilgili acaba ?
Geçmiş olsun canım, tadını çıkar birazcık da hamileliğinin :) bebişin ve sen daha önemlisiniz şu an. Doğup azıcık büyüsün başlarsın yine işe bu sefer de nasıl bırakıp gidicem dersin :)Kızlar selam
3 gündür vajinamda bi ağrı vardı. Tam vajinamın bitip bacağımın başladığı yerde.. bu sabah doktoruma gittim, hemen yatıcaksın yorulmaman lazım dedi. Çok yormuşsun kendini dedi. 45 gün rapor yazdı hemen. Ben öğretim görevlisiyim derslerim ne olacak diye üzüldüm. Gittim okula eşyalarımı topladım. 32. Haftaya kadar yatıcaksın rapor vericem dedi...
çok garip hissettim kendimi. Okulda bi sürü sorumluluğum vardı işlerim vardı öğrencilerim vardı, hepsini bıraktım kitaplarımı aldım çıktım. Bi de veda eder gibi uğurladılar beni sanki doğuma gidiyormuşum gibi...
Değişik hissiyatlar içindeyim.. Her şey yavrularımın iyiliği için.. bu süreçte çalışmayan hamileliğini evde geçirenlere çok özeniyordum çünkü çok yoruluyordum. Akşamları işten gelince inleye inleye yatıyodum resmen.. ama böyle olacağını düşünmemiştim. Mecburi olarak yatacağım hep...
Geçmiş olsun canım, tadını çıkar birazcık da hamileliğinin :) bebişin ve sen daha önemlisiniz şu an. Doğup azıcık büyüsün başlarsın yine işe bu sefer de nasıl bırakıp gidicem dersin :)Kızlar selam
Ne kullaniyorsunuzSadece sen değilsin bebek rahim ağzında olduğu için ben de kullanıyorum ve çok kilo aldım sen ne için kullanıyorsun 5 aya kadar kullanicaz dedi dr
O kadar tatlı gebelik sekerine sebep olabilir. Tatli krizini çözmek için başka yollar bulmalisin.özellikle küp şeker çok zararligünaydın kızlar sanırım sol yanım çürüdü ,ne kadar daha soluma yatıcam bilemiyorum böbreklerimde çok ağrıyor aşırı wc hissim var gidiyorum ama çok az geliyor sanırım yine böbrek şişmesiyle karşı karşıyayım ,bu arada hamile kaldığımdan beri her gece kalkıp bir fiil tatlı yiyen biriyim ,zararı varmı bilmiyorum ama arkasından içtiğim suyun hesabı yok nerden baksan 1 lt yakın ,dün gece kalkıp sütlaç yedim artık eşim kızmaya başladı her gece her gece tatlı krizine giriyorsun diye ,he eğer evde tatlı yoksa 1 adet küp şeker atıyorum ağzıma o derce yani
Kızlar daha sonra gösteriyor diyorlardi demek ki doğruymuş.Selam kızlar ayrıntılı ultrasona girdik bizde bu gün 19+3 üz bu gün herşey yolunda 5 yaşında bir kızım var bir kızım daha oluyormuş tüm belirtilerim rüyalarım hep erkek gösteriyordu ama çok şükür rabbim böyle nasip etmiş çok mutluyum cinsiyet bölümünü kız ve erkek eşitledik erkekler öndeydi açık ara :))
Bana 6 damla dedi. Direkt ağzıma damlatiyorum. Hiç mide bulandırıcı olmuyor. 5 damla sabah 5 damla öğlen 5 de akşam damlat ağzına, miden bulanmazHanımlar d vitaminim çok düşük çıkmış d vit damla verdi doktor günde 15 damla kullan dedi.Şimdiye kadar hiç d vitamini düşüklüğü yaşamamıştım oğlumda da düşmedi.Anne karnındaki bebeğin gelişimi içinde çok önemliymiş.Ve çektiğim kemik ağrılarının da sebebi aynı zamanda.Çok sevmiyorum bu tarz takviyeleri kullanmayı ama araştırdım da başka çarem Yok gibi.yani bu Damla'yı kullanacağım ama nasıl.Ekmeğe damlat dediler suya damlat dediler hepsi midemi bulandırdı.Yemeğe damlatsam dedim etkisini kaybediyormuş.Var mı başka yöntem kullanan var mı aranızda
Ben başlarda 2 kilo vermiştim mide bulantisindan, o 2 kiloyu geri aldim baska kilida almadim 55 kiliyum hala.Bu arada az önce tartıldım yalnızca 1 kilo almışım.Sizlerden 4-5-6 ları duyunca korkuyla çıktım tartıya ama şaşırdım açıkçası.Kilo karnımda o zaman tamamen bu göbeğin başka açıklaması olamaz :)
Evet şuana kadar hiç bir tahmin yapılmadı ilk kez ayrıntılı da kız dendi bende kendimi belirtilerden ve çevre söylemlerinden erkeğe hazırlamış olucam ki şaşırdım erkek hissettim hepGözünüz aydıınnn... Sağlıkla hayırla gelsin minik prenseslerimiz inşallah.
Evet yaa , nasıl eşitlendi bu durum erkekler bayağı öndeydi. Yanılmalarmı oldu acaba , sonraki öğrenenlerinki mi kız oldu :)
Ben de kızım kızım diyorum da bir netleştiremedik yeni bir yıkım yaşamadan netleşir umarım cinsiyet konumuz.iki oğlandan sonra kızım fikri çok sıcak geliyor.
Size ilk defa bugün mü tahmin yapıldı cinsiyetke ilgili acaba ?
Dr.bana da 32.haftaya kadar rapor verince aynı şeyleri hissetmiştim. Öğretmenim ben de. Ama eve alışınca o hisler geçiyor. Daha rahat geçiyor hamilelikKızlar selam
Evet öyle olacak mecburen.. üzülmüyorum da alışmaya çalışıyorum sadece. Haftasonlarını iple çekiyordum dinlenmek için, şimdi her gün haftasonu oldu :))Geçmiş olsun canım yaa üzme kendini öncelik sen ve bebeğin. İnşallah bebek büyüyünce koşa koşa gidersin yine işine...
Evet onları bırakıp gitmek çok zor olur muhtemelen.. şimdilik mecburi istikamet yatak başka çare yok :) tek sevindiğim yanı bebeklerimi yormayacak olmam. Çünkü çalışırken mümkün değildi çok yoruluyordum ikizlerle zordu hergün 5 saat ayakta ders anlatmak..Geçmiş olsun canım, tadını çıkar birazcık da hamileliğinin :) bebişin ve sen daha önemlisiniz şu an. Doğup azıcık büyüsün başlarsın yine işe bu sefer de nasıl bırakıp gidicem dersin :)
Dr.bana da 32.haftaya kadar rapor verince aynı şeyleri hissetmiştim. Öğretmenim ben de. Ama eve alışınca o hisler geçiyor. Daha rahat geçiyor hamilelik
Evet saat 10 a 11 e kadar uyuyorum, sonra kahvalti hazirlayip bilgisayardan film ya da dizi açıyorum izleyerek 1~2 saat kahvaltı yapıyorum. Ufak tefek ev işi yapiyorum.Evet öyle olacak mecburen.. üzülmüyorum da alışmaya çalışıyorum sadece. Haftasonlarını iple çekiyordum dinlenmek için, şimdi her gün haftasonu oldu :))
Evet onları bırakıp gitmek çok zor olur muhtemelen.. şimdilik mecburi istikamet yatak başka çare yok :) tek sevindiğim yanı bebeklerimi yormayacak olmam. Çünkü çalışırken mümkün değildi çok yoruluyordum ikizlerle zordu hergün 5 saat ayakta ders anlatmak..
Aynı şeyleri hisseden birini duymak güzel canım.. dediğin gibi hamileliğin daha rahat geçmesi için bu rapor şarttı, alışmak zaman alacak sadece :)
Sen de raporlu yatıyorsun yani o zaman şimdi dimi?
Oh ne güzel bak sen böyle anlatınca bu fikir iyi gelmeye başladı :)Evet saat 10 a 11 e kadar uyuyorum, sonra kahvalti hazirlayip bilgisayardan film ya da dizi açıyorum izleyerek 1~2 saat kahvaltı yapıyorum. Ufak tefek ev işi yapiyorum.
Benim rahim agzina dikiş atildi. Plasenta da aşağı yerleşim, fazla ayakta kalinca kasiklarimda sanci ve baskı oluyor. Kasılmalarda oluyor kendimi zorlayinca.
Evde olmak bana iyi geldi. Ilk basta icimde bi burukluk olmuştu ama şimdi iyiki rapor vermiş dedim. Kasilmalar falan geçti. Gerçekten gerekliymis rapor. Aradaki farki sen de hissedeceksin.
Her şeyde bir hayır vardır.senin bu sürecininde böyle geçmesi gerekiyormuş demek.Keyfini çıkar :)Kızlar selam
:) aç bi film rahatla.. rica ederim ne demek.Oh ne güzel bak sen böyle anlatınca bu fikir iyi gelmeye başladı :)
Alışık değilim evde oturmaya, ne olacak nasıl olacak diye sabahtan beri başıma ağrı girdi.. zamanla alışıp yeni bi düzen oturturum artık.. teşekkürler tecrübenden faydalandırdığın için.. rahim ağzın ne kadardı da dikiş atıldı canım? Doktor bugün ölçtü benim 4.2 cm
canım geçmiş olsun. şöyle düşün herşey bitince dönebileceğin bir işin var. çalışmaya alışınca evde durmak baze nzorlayabiliyor.ama soğuklar başlayınca evde durmak keyifli.bir sürü yabancı diziler var. onları izle hatta benim yerime de izle :)) sen kendine güzel hobiler edinirsin. hoş vakit geçirirsin. temelli ayrılmıyorsun öyle düşün. Sağlıklı olunda 3nüz gerisi önemli değil. tekrardan geçmiş olsun canım.Kızlar selam
bende 5-6 kilo aldım ama ne bacak ne kalça bişey yok.sadece göbek :)Senin bebektemi kız canım.
Doğrumu acaba kız annelerinin kalçasının büyüdüğü benimkide kız dite biliyorum ama daha popo büyümedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?