2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Günaydın kızlarr :)
Alt Karnım 2 haftadır benimde şiş. Adeta göbek yapmışım gibi bi tuhaf görünüyordu biraz toparlanmaya başladı.
Bu arada kızım olacak ve ben hamile olduğumu öğrenmeden önce tabak tabak turşu yiyordum. Dolaba gidip gidip turşu çıkarıyordum kendime tatlı hastası olan ben yaz boyu resmen dondurma yiyemedim :)) eşim bu günleri tarihe geçelim diye dalga geçiyordu.
Ayrıca ilaç firmasında çalışan biri olarak mide sıkıntısı olan arkadaşlar kategori açısından gaviscon ve renni yi tercih etmelerini öneririm. Kendi doktorunuz yazmıyorsa aile hekimine yazdırabilirsiniz. gaviscon 3 şişeye kadar yazabiliyorlar diye biliyorum

günaydinm güzel anneler .. Aşımı oldum bu korkuda burda bitti cok acisizdi :) 21. haftamdaymisim toplam 6 kilo almisim tüm morel sıfır oldu disardan bakilinca hic almamisim gibi duruyor ama almisim da almişim

Bende 5 kilo almışım görünürde birşey yok sanıyordum ama şöyle yandan aynadan bakınca gobekle kalça coşmuş durumda acı gerçek

Bende 5 kilo almışım görünürde birşey yok sanıyordum ama şöyle yandan aynadan bakınca gobekle kalça coşmuş durumda acı gerçek
Senin bebektemi kız canım.
Doğrumu acaba kız annelerinin kalçasının büyüdüğü benimkide kız dite biliyorum ama daha popo büyümedi :)

Senin bebektemi kız canım.
Doğrumu acaba kız annelerinin kalçasının büyüdüğü benimkide kız dite biliyorum ama daha popo büyümedi :)

Evet benim bebiş kız ve dediğin gibi kız bebişler kalçayı genisletiyormus :) aman çok büyümesin daha iyi ama insan çok farketmiyo ben eşim dedikten sonra dikkatli bakınca anladım

Benim bebegim erkek. Ama kalcalarim bagimsizligini ilan etmis durumda :))) suan hamile oldugum asla anlasilmiyor cunku kalcam acikara onde. Kolay kolay gecemez gobek onu gecen hastanedeyim, dr.u beklerken ebeler kalcalarima bakip bununki kesin kiz, dotu buyuk filan diye konusuyorlardi. Hatta sordular "kalcalariniz eskiden de mi boyleydi" diye evet dedim hep buyuktu

Selam kızlar.bugun 14.30 da randevum var çok heyecanlıyım.detaylı ultrasona girecegim.insallah hersey yolundadır.bir aydır bebegimi göremiyorum çok özledim.benimde karnımın üst kısmı çok sis sert.alt kısmı o kadar degil.normalde alt kısmın şişmesi gerekmiyor mu?bende kilo aldım karnım kalcam büyümüş.daha 5 ayimiz var gerisini dusunemiyorum

Hanımlar d vitaminim çok düşük çıkmış d vit damla verdi doktor günde 15 damla kullan dedi.Şimdiye kadar hiç d vitamini düşüklüğü yaşamamıştım oğlumda da düşmedi.Anne karnındaki bebeğin gelişimi içinde çok önemliymiş.Ve çektiğim kemik ağrılarının da sebebi aynı zamanda.Çok sevmiyorum bu tarz takviyeleri kullanmayı ama araştırdım da başka çarem Yok gibi.yani bu Damla'yı kullanacağım ama nasıl.Ekmeğe damlat dediler suya damlat dediler hepsi midemi bulandırdı.Yemeğe damlatsam dedim etkisini kaybediyormuş.Var mı başka yöntem kullanan var mı aranızda

Güzel haberler al inşallah sende bebeğini gülerken emerken gör canım.
Cinsiyetini de öğrenirsiniz artık , benim bebek gibi totosunu dönmezse..
Gitmeden çikolata ye canım etkisi var gerçekten kıpır kıpır oluyor bebek.

Bu arada az önce tartıldım yalnızca 1 kilo almışım.Sizlerden 4-5-6 ları duyunca korkuyla çıktım tartıya ama şaşırdım açıkçası.Kilo karnımda o zaman tamamen bu göbeğin başka açıklaması olamaz :)

Direk kapağına damlatıp yutmayı dene bence. Öyle yapıyordum bende... evet mide bulandırdığı kesin ama ilaç içte kullanacağız...

17. haftada 3 kilo almistim ben senin 1 kiloysa cok iyi sadece bebege kilo almiş aliyorsun ne güzel :)

Direk kapağına damlatıp yutmayı dene bence. Öyle yapıyordum bende... evet mide bulandırdığı kesin ama ilaç içte kullanacağız...

Düşündükçe bile acayip oluyorum.Ah bu değer bu kadar düşene kadar neredeydim acaba ben Bu tarzı da deneyeceğim canım sağol

17. haftada 3 kilo almistim ben senin 1 kiloysa cok iyi sadece bebege kilo almiş aliyorsun ne güzel :)

İştahlı bir yapım yok hamile de olsam iştahım açılmıyor oğlumda da böyleydim.Yiyemiyorum sanırım ondan.Etrafımdakiler kuş kadar yiyorsun der hep.Ama birde senelerin mide hastasıyım hep temkinliyimdir yediklerime karşı.Yıllarca çektiğim ağrılardan çok şey öğrendim.Saatli yerim az yerim sık yerim.Ama tamamen alışkanlık.Çünkü biliyorum saat 7 yi geçince ağzıma attığım her lokma sabah bana mide krampıyla geriye dönecek.Öyle işte canım.Boşver al kiloları iştahla ye yemeklerini oh mis.Bebişler doğunca kilolar koşa koşa gidiyor Zaten aksiyondan

Kızlar selam
3 gündür vajinamda bi ağrı vardı. Tam vajinamın bitip bacağımın başladığı yerde.. bu sabah doktoruma gittim, hemen yatıcaksın yorulmaman lazım dedi. Çok yormuşsun kendini dedi. 45 gün rapor yazdı hemen. Ben öğretim görevlisiyim derslerim ne olacak diye üzüldüm. Gittim okula eşyalarımı topladım. 32. Haftaya kadar yatıcaksın rapor vericem dedi...
çok garip hissettim kendimi. Okulda bi sürü sorumluluğum vardı işlerim vardı öğrencilerim vardı, hepsini bıraktım kitaplarımı aldım çıktım. Bi de veda eder gibi uğurladılar beni sanki doğuma gidiyormuşum gibi...

Değişik hissiyatlar içindeyim.. Her şey yavrularımın iyiliği için.. bu süreçte çalışmayan hamileliğini evde geçirenlere çok özeniyordum çünkü çok yoruluyordum. Akşamları işten gelince inleye inleye yatıyodum resmen.. ama böyle olacağını düşünmemiştim. Mecburi olarak yatacağım hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…