- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #6.461
Benimde oluyor arada canım, ben ilk gebeliğimde son 4 ay yaza gelince resmen işkence çekmiştim. Eltim vücut spreyi getirmiş, salatalık aromalı doğal birşeydi. Çok fayda ediyordu gece uyanınca kol ve bacaklara 2 3 fıs bile yetiyodu. Eğer geçmezse bunda da alırım diye düşünüyorum.Kızlar akşamları ve geceleri ateş basmasi yasiyor musunuz? Benim her yanim yaniyor. Islatıyorum sürekli kendimi ama işe yaramiyor. Uyuyana kadar neler cekiyorum. Tabi sağ salim gelsin de ben herseye raziyim o ayrı![]()
Benim normalde de hep o civarlarda canım. Çok halsizleşince tuzlu ayran içiyorum biraz toparlıyor.Selam kizlar.. Bugün cok halsizim ve midem hergunkinden daha cok bulaniyor basimda biraz agriyor tansiyonum 9a 6 sanirim düşük biraz o yüzden böyleyim![]()
Benimde öyleydi geçen hafta ve 2 gün yedim. Bir zararı oldugunu duymadım hiç. Halen olsa yerim. Çiğköfte çılgınlıgı tutmuş çoğumuzu :)kızlarr benm canım hep çiğ köfte çekiyo etsiz olandan bol limonlu zararı varmı acaba dün yedim bugünde çekiyo cnm.yiyen varmı zararlımı