- 20 Temmuz 2009
- 1.502
- 1.046
- 133
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #6.501
yiyorum valla dayanaıyorum etsiz zaten bi zararı olacağını düşünmüyorumye kiz ye bisey olmaz.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yiyorum valla dayanaıyorum etsiz zaten bi zararı olacağını düşünmüyorumye kiz ye bisey olmaz.![]()
bende çok merak ediyorum özellikle cinsiyetleri öğrenir öğrenmez yazalımCigkofteyi en basindan beri yazdim burda aseriyorum diyebakalim cigkofteci hatunlarin bebisleri ne olucak
![]()
benimde ilkinde öyleydi cnm karnım dümdüzdü 6 aylık olunca çıkmaya başladı kimse anlamıyodu hamile olduğumu.şimdi maşallah daha 2,5 aylık 5 aylık gibi çıktı göbeğim sadece 1 kilo aldımAnladim ilk oldugu icin herseyde tedirginlesiyorum Aklima büssürü sey geliyo yaa cok tesekkur ederim icim rahatladi normali bu yani bi sorun yok insallah bu hamilelik beni cok evhamli yapti
Canım ıkı oglum var ıkısındede tek yediğim çiğ kofteydı bundada yıyorım ama bunda kısır daha cok canım çekiyor.. Hıc bellı olmuyor bu işler ya mesala limon cok yiyorum eksi tatlı yı zorla yıyorum. Gecen aklıma bjr tatlı geldı gıttık yedim aman bunu nıye yedim kı sımdı dedımmıdem havalandı... Ama bazı erkek anneleri eksi yedim dıyor.. Yanı kısıden kişiye değişiyor bence...Cigkofteyi en basindan beri yazdim burda aseriyorum diyebakalim cigkofteci hatunlarin bebisleri ne olucak
![]()
benim de dün başağrım tutacak gibiydi yine gittim ölçtürdüm benimki de 9 a 6 çıktı, çok düşük tansiyon da başağrısı yapar dedi eczacı, ben de bir tuzlu ayran aldım içine biraz tuz koydum, içince çok iyi geldi, başımın ağrısı geçti, normalde de farkettim ki genelde meyve yiyorum, ceviz yiyorum, tuzlulara uzak kalıyorum son günlerde, demek ki o yüzden dedimSelam kizlar.. Bugün cok halsizim ve midem hergunkinden daha cok bulaniyor basimda biraz agriyor tansiyonum 9a 6 sanirim düşük biraz o yüzden böyleyim![]()
benim ilki erkekti ve hep tatlı yedim çikolatalı şeyler cnm hiç tuzlu ve ekşi çekmemişti.bunda tam tersi hiç tatlı çekmiyor hep ekşi ve acı şeyler istiyo bakalım ne çıkıcak cinsiyetCanım ıkı oglum var ıkısındede tek yediğim çiğ kofteydı bundada yıyorım ama bunda kısır daha cok canım çekiyor.. Hıc bellı olmuyor bu işler ya mesala limon cok yiyorum eksi tatlı yı zorla yıyorum. Gecen aklıma bjr tatlı geldı gıttık yedim aman bunu nıye yedim kı sımdı dedımmıdem havalandı... Ama bazı erkek anneleri eksi yedim dıyor.. Yanı kısıden kişiye değişiyor bence...
benimde ilkinde öyleydi cnm karnım dümdüzdü 6 aylık olunca çıkmaya başladı kimse anlamıyodu hamile olduğumu.şimdi maşallah daha 2,5 aylık 5 aylık gibi çıktı göbeğim sadece 1 kilo aldım
benim de dün başağrım tutacak gibiydi yine gittim ölçtürdüm benimki de 9 a 6 çıktı, çok düşük tansiyon da başağrısı yapar dedi eczacı, ben de bir tuzlu ayran aldım içine biraz tuz koydum, içince çok iyi geldi, başımın ağrısı geçti, normalde de farkettim ki genelde meyve yiyorum, ceviz yiyorum, tuzlulara uzak kalıyorum son günlerde, demek ki o yüzden dedim
yakinda olan varsa getirebilirim Gebzedeyim 
Mide bulantıları geçen var mi ben çok zorlanıyorum mide bulantılarıylaçok halsiz düşürüyor ve 2 kilo verdim bile şimdiden
Sağol canım evet rabbim kimseye vermesin çok zorAllahım sabirlarin en büyüğünü versin çok zordur eminim ki Rabbim kimseye yaşatmasını boyle bi aci
Burada 8 haftalık şu an 10 haftadayızResim paylasirken haftasinida paylasin tahmin edemediklerim bu yuzdendi... birde 7 8 haftalik yada 11 12 haftalik fotosu diger fotolarda tahmin yapmak zor

Benimde bulantim devam ediyor yedigim hicbirseyden zevk almiyorum bulantim oldugu zaman naneli sakiz atiyorum agzima o cok ferahlatiyor ama bilmiyorum zararlimidir ki. 1,5 kilo vermisim bendeMide bulantıları geçen var mi ben çok zorlanıyorum mide bulantılarıylaçok halsiz düşürüyor ve 2 kilo verdim bile şimdiden
Ben dayanamadım bi kaç kere yedim bol ayranla acı ve ekşi çok istiyor canımkızlar ozaman doğurduktan sonra bi çif köfte partisi verelim baksanıza herkes çiğ köfte müptelası olmuş sayfada![]()
Ben 3 kg aldım bileSabahlari oluyor benim dun iki defa bulandi onceki gun hic bulantim olmadi belli olmuyor hic. Ama baslarda kilo vermen cok normal ben 5 kilo vermistim midemde bulanmamisti ustelik ama hicbirsey yiyemiyordum hala baslardayim gercide sonradan gecicek diyorlar herkea bastan kilo veriyormus
keşke bende kilo verseydim ilk aylarda Mide bulantıları geçen var mi ben çok zorlanıyorum mide bulantılarıylaçok halsiz düşürüyor ve 2 kilo verdim bile şimdiden