• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben 3 kg aldım bile :silah: keşke bende kilo verseydim ilk aylarda :kk77: ama homini gırtlak yiyorum :KK70:

Bulantilar gecse bende alicam kesin ama arada geliyor iste yemek yiyememek cok kotu bi durum kilo almaya raziyim yani :super: yiyebilmek guzel duygudur eminim bende kisa zamanda yerim herseyi insallah:KK9:

Ben daha çok hamur işi yiyebiliyorum.aksi halde gerisin geri çıkarıyorum.en son 2 kilo vermiştim.canım o kadar çok şey istiyo ama hiçbirini yiyemiuorum:mad:Yaşam enerjim gitti bulantıdan resmen:110:

Ben daha çok hamur işi yiyebiliyorum.aksi halde gerisin geri çıkarıyorum.en son 2 kilo vermiştim.canım o kadar çok şey istiyo ama hiçbirini yiyemiuorum:mad:Yaşam enerjim gitti bulantıdan resmen:110:
Hamur işinden uzak durun meyve yiyin bol bol sıvı tüketin havalarda sıcak o da etkiliyor insanı benim de bulantılarım oluyor ama çok aşırı değil yalan söyleyemem yoğurt yiyin meyvenin yanında hem öyle şeyler insanı tiksindirmiyor yağlı ağır yemekler zaten bulanan bi mideyi iyice zorluyor

benim ilki erkekti ve hep tatlı yedim çikolatalı şeyler cnm hiç tuzlu ve ekşi çekmemişti.bunda tam tersi hiç tatlı çekmiyor hep ekşi ve acı şeyler istiyo bakalım ne çıkıcak cinsiyet
Dun esım en sevdiğim çikolata eti canga almıs ağzımda büyüdü yiyene kadar ama soyle dusunuyorum ben kızım olmasını cok istiyorum o yüzden psıcolojık olabilir dıyorum hanı etkılenıyoruz ister istemez :21:

kızlar tahmin alabilir miyim ::)
15030473935091409649039.webp

Ben artık çatlaklar için krem kullanmak istiyorum farmasinin aynisefa kremini almıştım hamilelikte çatlaklar için kullanılıyor diye ama at kestanesi kremi kullanmayın demiş drlar bu kremle ilgilide şüphe düştü içime bilgisi olan varmı bu konuda
Ilk gebeligimde lierac kullandim bir de aktardan bitkisel bi karisim almistim hic catlagim olmadi lierac bu konuda çok başarılı yalniz kutusu kucuk kisa surede bitiyor o yuzden ben karisim yağla desteklemistim.

Allah kolaylik versin.. bizde ev bulmaya calisiyorduk buldugumuz an hemen tasinicaktik ve hamile oldugumu ogrendim bu arada herseye bosverdim. Bi anda ne ev gordu gozum ne baska bisey tabi cesaret edemedim ilk bebegimiz olacagi icin belkide tasinamam yapamam diye dusundum vazgectik bidahaki seneye kismet artik. :oops: size kolayliklar versin Allahim insaallah hemencecik tasinirsiniz kolayca:KK28:
Yenianne59 Tekirdağda oturuyorsun sen değil mi nasıl serin mi oralar bende Adanadayım eşimin işi dolayısıyla Çorluya taşıncaz yanıyoz biz buralarda oralar serinse geleyim bir an önce kurtulayım:KK55:

Valla öyle dişli olmak lazım bu zamanda başka türlü olmuyor. Aslında bugün mesai saatlerinde gitsen muayne de ederdi edemem diyemezdi hastasına herhalde?
Bhun gittim doktora cinsiyeti kız a benziyor dedi bir kızım daha var zaten bakalım hayırlısı vr bu arada SAT benim 30mayis tan hrsaplanicak benim 13 mayis normalde ama onunla uyumlu gitmiyor bebis

Kızlar resmimiz bu nub teorisi bizde tutmadı erkek demistiler burada Durumleyla Durumleyla canım sende erkek demiştim ama Dr kız a benziyor tabi kesin diyemem ama kız gibi dedi :anneadayı:

Eklentiler

• IMG_20170818_113938.webp
    IMG_20170818_113938.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 86
Yenianne59 Tekirdağda oturuyorsun sen değil mi nasıl serin mi oralar bende Adanadayım eşimin işi dolayısıyla Çorluya taşıncaz yanıyoz biz buralarda oralar serinse geleyim bir an önce kurtulayım:KK55:

Adanadan daha serindir buralar nem var baya ama rüzgarida var Tekirdag merkezdeyim corlu buraya yarim saat uzaklikta kışı cok soguk olur yazida sicak ama eminim Adanadan daha serindir rahat edersiniz :KK25: bizde iki yildir burdayiz istanbuldaydik evlendik buraya geldik zaten memleketimiz tekirdag yabancilik cekmedik desem yalan olmaz:super:

Evet canım biz ilk bebek ama ikiz o_O benimde yukarıda 3 oda aşağıda mutfak ve salon var salonum çok büyük orayada beşikdi oydu buydu koymayı düşünüyorum :KK17: öff gerçekten düz evin gözünü seveyim 3yıldır dublex de oturuyorum normalde bile çok zor bakalım iki çocukla nasıl olacak :KK17:
Hayırlısı bakalım canım. Bizim kendi evimizdi kiraya verip, çıkıyoruz. İçimde acımıyor değil hor kullanırlarsa diye.

Sizin düşündüğünüz gibi düşündük bizde ama , vazgeçtik salonda ister istemez gelen giden ses gürültü ikide canavar abimiz var :) ufaklık için başına geçtik işte ;) Size de Allah kolaylık versin , güç versin iki melekle...

Kızlar resmimiz bu nub teorisi bizde tutmadı erkek demistiler burada Durumleyla Durumleyla canım sende erkek demiştim ama Dr kız a benziyor tabi kesin diyemem ama kız gibi dedi :anneadayı:

Mide bulantıları geçen var mi ben çok zorlanıyorum mide bulantılarıyla :KK43: çok halsiz düşürüyor ve 2 kilo verdim bile şimdiden
Nur benimde senin gibiydi günde 3 yada 5 defa çıkarıyordum ilaç içmeme rağmen 10. Haftada 11 haftada aynıydı 12ye girince kusma azaldı bulantım eskisi gibi değil 2 gündür ilaç almıyorum ama yinede beni zorlamıyor hiç geçmicek gibi geliyor biliyorum ama 2 hafta daha sabret azaldığını hissedeceksin.

Back
X