- 27 Aralık 2015
- 1.038
- 1.404
- 83
- 37
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #6.901
Kızlar ya benim ikili tarama sonucum çıkmış şimdi netten baktım ama bişey anlamadım burdan paylaşsam çözümleyebilecek birisi var mı ????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
At canim bi bakayimKızlar ya benim ikili tarama sonucum çıkmış şimdi netten baktım ama bişey anlamadım burdan paylaşsam çözümleyebilecek birisi var mı ????
Tamam bir gittiğimde sorayım sadece tam kan sayımı ve hormon bakılmış bende.Bu testlerin hepsini sağlık ocağından bugün yaptırdım
At canim bi bakayim
İlgilenip baktığın için çok teşekkür ederim canım inşallah öyledir gönlümden geçen o :)Biri kiz biri erkek
Ultrasonda her sey normal ciktiysa yani ense koku kalinligi normalse ve burun kökü oluşumu mevcutsa hic gerilme onemli olan bu ikidi kan sonucu sadece genel bi değerIlk olunca cok heyecanliyim Allah olmayan isteyen herkese saglikli sihhatli bebisler nasip etsin insalllah. Ikili testin Kan testi sonucu cuma cikicak ister istemez geriliyorum...
NT 1.2 mm ama burunla ilgili bisey demediUltrasonda her sey normal ciktiysa yani ense koku kalinligi normalse ve burun kökü oluşumu mevcutsa hic gerilme onemli olan bu ikidi kan sonucu sadece genel bi değer
Normalde biz 11+2 yiz ama usg de 11+6 gosteriyor. Kesin bilmiyorum ama 2 yada 2.5 e kadar normal deniyor diye biliyorum netten doktor makalelerine bakabilirsin ama en iyisi doktoruna sorman ama sorun yok icin rahat olsun 1.5 te normaldirBenim de kan sonucum bugün çıktı doktor normal dedi bizim ense kalınlığı 1,5 mm di sizinkini görünce acaba çokmu diye düşündüm benim 11+3te yapıldı sizin ne Zaman yapıldı
3 mm nin üstü patalojik kabul ediliyor.Benim de kan sonucum bugün çıktı doktor normal dedi bizim ense kalınlığı 1,5 mm di sizinkini görünce acaba çokmu diye düşündüm benim 11+3te yapıldı sizin ne Zaman yapıldı
Kızlar benim gibi nifty test sonucunu bekleyen var mı aranızda??
Ben de 20 ağustosta kan verdim ama sonuç iki haftada çıkacak dediler canım.. sen nerde yaptırdın? Ben genoks ankarada yaptırdımBen bekliyorumm :) geçen hafta 17 ağustosta kan verdim, 1 hafta içinde çıkıcak, heyecan dorukta :)
İnşallah bir an önce bütün risklerin bitsin bebeğin sağlıkla sana sımsıkı tutunsun canım.. bak 11.haftaya kadar gelmişsin, bir hafta daha dayan bol bol istirahat et sonra 12.hafta bitecek ve her şey yoluna girecek inşallah, dualarımız seninle..Kızlar dün akşam adet olur gibi kanamam oldu yine hastanelerde rezil olduk allahım bana bağışlasın bebeğimi çok korkuyorum bişey olacak diye dost düşman bu zamanlarda anlaşılıyor çok kırıldığım insanlar oldu dün bu zor süreci atlatırım inşallah dualarınızı bekliyorum bebeğim 11 haftanın içinde sağlıklı ama düşük riski çok fazla ve sürekli istirahat etmem gerekiyor dün acildeki doktor da düşerse düşer yaşarsa Yaşar ben bişey yapamam kaynar sular döküldü başımdan sanki nerden bilecekler ki ne kadar emek verdiğimi onlar her gün doğan bebek görüyor hamile bayan olmazsa yine olur ama olmuyor işte inşallah rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin hayırlı evlatlar versin Kusura bakmayın çok kırgın üzgün ve çaresizim bebeğim yaşayacak mı diye düşünmekten hayal bile kuramıyorum tedirginim
Canım benim kiyamam sana ben dokuz ay yattım günde on beş ilaç kullaniyodum ama allaha şükür on altı aylik şimdi prensesim ..simdidr ara ara kanamam oluyo ama doktora bile gitmiyorum kendiliginden geciyor bu süreç çok zor atlatilir oyuzden biliyorum ama allaha tevekkul et hayal et tabi hayal etki bebeginde hissetsin gizli duan olsun rabbim kabul etsin...insallah hersey yolunda gitcek uzme tatli caniniKızlar dün akşam adet olur gibi kanamam oldu yine hastanelerde rezil olduk allahım bana bağışlasın bebeğimi çok korkuyorum bişey olacak diye dost düşman bu zamanlarda anlaşılıyor çok kırıldığım insanlar oldu dün bu zor süreci atlatırım inşallah dualarınızı bekliyorum bebeğim 11 haftanın içinde sağlıklı ama düşük riski çok fazla ve sürekli istirahat etmem gerekiyor dün acildeki doktor da düşerse düşer yaşarsa Yaşar ben bişey yapamam kaynar sular döküldü başımdan sanki nerden bilecekler ki ne kadar emek verdiğimi onlar her gün doğan bebek görüyor hamile bayan olmazsa yine olur ama olmuyor işte inşallah rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin hayırlı evlatlar versin Kusura bakmayın çok kırgın üzgün ve çaresizim bebeğim yaşayacak mı diye düşünmekten hayal bile kuramıyorum tedirginim
Canimya doktor bise demedikten sonra bosyere evham yapıp niye hamileliğin tadını çıkarmaktan kendini mahrum ediyosun merak etme bise olsa derdi zatenBenim de kan sonucum bugün çıktı doktor normal dedi bizim ense kalınlığı 1,5 mm di sizinkini görünce acaba çokmu diye düşündüm benim 11+3te yapıldı sizin ne Zaman yapıldı